43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Dzsidzsi32 #24065 Batthurst valaki? -
neilszab #24064 Még lehet nevezni 21:00-ig, illetve akinek nincs prekvalos ideje, annak 21:00 után lesz egy 3 perces booking időszak, hogy be tudjon lépni szerverre!
Infók itt: AC FunRace - Fiat Abarth 500
Nem kell túlgondolni a dolgot, ezt a kombót egy egyszerű és könnyed bohóckodásnak szántam csak a móka kedvéért, bátran lehet jönni annak is, aki egy kört sem tett még bele!
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.11.30. 20:43:49 -
Nem, ide akartam..itt is -ott is :D -
Másik topic:)) -
mi a tökömet kell még csinálni, hogy menjen a server.exe ? :))
Csak bevillan és annyi ...
portokat ha minden igaz engedélyeztem, routeren is stb .. -
Tyuki80 #24060 Ott valami nagyon elfolyt..de mókás nagyon:) -
„Fun Race” :) 5:15–6:15
-
MooneyR #24058 Már csak a hangorgia miatt is érdemes menni velük pár kört .. egyébként teljesen jók : )
Miura vs. California Spyder
-
Csori23 #24057 Ma este lesz valami az Abarthon kivűl ? -
szaboz80 #24056 

-
szaboz80 #24055 Vettem... :) -
szaboz80 #24054 Hétfő este ismét rójuk a köröket... Ezúttal Németországba látogatunk, ahol Nürburgring legrövidebb vonalvezetésén feszegetjük a határokat. Ezen alkalomból a Lotus Evora GX lesz ebben a partnerünk. További információk.
-
Es ha van/lesz itt egy szervezi (RC-HU/HROC), szuksegem lenne az IP/cPORT-ra, hogy a banner ala ki tudjam tenni a „livetiming”-ot. Az a szerver kellene, ami egesznap fut, es versenyezni is lehet rajta (fun). THX! -
De ma GTRM, Abarth es Maggione lesz!:) -
Holnaptol, es igy minden hetfon, egy uj szervezovel bovul a fun race, es ezzel egyutt a szervezett verseny lehetoseg (RC-HU/HROC, harmadik baner:P). Naluk is este fix rendezett verseny, es parhuzamosan futo fun szerver gyakorlorni vagy fuggetlenul versenyezni. A lebonyolitas itt is egyedi, de mivel ezek mar komolyabb futamok, igy ez elkerulhetetlen.
Ha megnezitek a korabbi versenyeiket (http://forum.racingclub-hungary.com/prequaly/), eleg jo a letszam, es van ott jonehany imert ember, akik rendszeresen a fun vagy egyeb helyeken is versenyeznek, vagyis nem teljesen uj es ismeretlen csapat.
Tovabbi info a banneren.
Es igen, igen, NEM kotelezo, nincs kenyszeritve senki:)
Barki indithat parhuzamosan sajatot, mennek az ismert szerverek is, es van meg 2-300 AC szerver is;)
-
Akkor már ott az rF2, ha mindent eltérő tapadásúra meg dinamikusra akartok
-
És milyen fasza lenne, hogy valaki hátulról megpöcköl, és a szélvédő mellett a lámpáid is törnek elöl. -
Fu , razoko, egyebb millio dolog lehet mas tapadasu.....csak ebben a jatekban sokakat nem izgat, nem foglalmoznak vele.Va n egy alap keszlet azt jolvan... -
Bazinagy melo lenne, lenyegeben elorol kellene kezxeni az egeszet:) Nem eri meg. -
GeriDoc #24046 Tudom, csak ez így nagyon gyengusz. Olyanok, mint én szoktam lenni, hogy ha meg van a megoldás, onnantól már nem is érdekli. Ők is megnézték egy pár autónál, rájöttek, hogy megtudják csinálni, és onnantól a többihez nem csinálták meg. A mai színvonal pl. a pCars BMW Z4 GT3 lenne. Műszeregység, összes kapcsoló világít stb. Az F40-nél meg is csinálták, meg 1-2 autónál, a többinél nem. Nem is értem.
Alexease erre gondoltam én is, hogy jobban belegondolva nagy meló az. Akkor már a fehér vonalnak is eltérő tapadásúnak kellene lennie, a rázóköveknek is, a fű is jobban kellene, hogy csússzon stb. Ezek nélkül meg olyan GTR2 szintű lenne.( 2006-os kiadás) -
A mostani autolampak csak effektek, 1db sahder/kep a lampa elott, ezek nem vilagitanak;) Olyan effekt mint a tobbi, gondolom azert van anomalia a PP/HDR-rel. -
Van amelyim gyari autonal is van muszsrfvilagitas, sok lotusnal pl.... -
Ha ujrairna ezt a reszet is, es fixen kivagnak az idealis ivet a palyabol (es nem 3-4 fix kulon groove reteg lenne felette), akkor megoldhatna a kulonallo idealis iv tapadasat es szaradasat is. De ezzel tuti nem fog foglalkozni. -
GeriDoc #24042 Fordítva gondoltam, azt hittem a sötétet könnyebb kivitelezni, az rF1-ből kiindulva. Legalább a lámpa látszódjon kikapcsolt PP-vel is, a lekörözés miatt, illetve ha bent felkapcsolódnának a műszerfal fények, hogy tudjam fel van-e kapcsolva a lámpám, meg azért mert k. jól néz ki.
A pCars-ba ez a dolog nagyon tetszik. Plusz az add-on autókban működik.
De végül is nekem mindegy, csak ne 4-en legyünk a szerveren 3-3 mp-es körönkénti különbségekkel, hanem legyen kivel csatázni.
-
Azert felszarado iv erdekes ha nincs eltero tapadas. : -
pénteken mentem az 500km-s futamon 25 körös stint-ben valahol a 70. kör környékén szálltam ki (párom bekapcsolta a sütőt (sajtosrúd)..aminek egyébként örülök, de most pár más dologgal együtt sok volt, már egész nyugodtan baktattam ki visszakapcsolni az órát..).
De kegyetlen jó volt, a gumi mikor a végén van nagyon érdekesen viselkedik, piszkosul kell vigyázni 84%-s guminál 120fokos gumival már nagyon figyelős a féktáv...ahogy a völgyben végigdöngetsz Mugello-ban, és átrepesztesz jobbra a dombon, ott van egy féktáv gyakorlatilag az volt a halálkanyar ahogy néztem :D
De kegyetlen nagy.
szerk pár körrel előttem is leszakadt valaki a szerverről...még sajnáltam is.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2014.11.30. 12:06:45 -
Valszeg ebben is lesz majd eso, szaradas es hasonlo. De ugy, ami ehhez illik, a nagykozonsegnek, hasonloan az idealis ivhez. Ehhez a stilushoz boven jo ez a teljes palyas idealis iv, "felesleges" lett volna reszletesebb. Az esot ugyanigy megoldja, 0-100%-ig tapadas es tukrozodes, lehet majd allitani a kezdest es veget, es a valtozast. Nem is kell tobb;)
Az ejszakahoz ujra kell irnia a render reszt, valszeg a mostani alkalmatlan, es amugy sem birna el a tobb tucat dinamikus fenyt es arnyekot. -
GeriDoc #24038 
-
GeriDoc #24037 Az valszeg nem is lesz, már sokszor ki lett tárgyalva. Az a baj, hogy szimulátorhoz méltó módon megcsinálni óriási nagy meló lenne programozásilag is, és a rengeteg számolás, meg maga a megjelenítés, tükröződések stb. miatt hardveresen is egy zsákutca.
A sötétet viszont megoldhatnák, egy-egy endurance versenyt fel tudna dobni rendesen, és az annyira nem lenne nagy meló, csak nincs kedvük/idejük a gyári pályákhoz a fényeket megcsinálni. Pedig nem is kellene mindhez, csak amiken valóban mennek éjszaka is.
rF-be is pl. Lagunán amikor bekapcsolódnak a pálya reflektorok, vagy Nordon a tábortüzek.......ezzel a graf. engine-nel adná rendesen.
-
Dehogynem! :)) -
Nem azert tettem be:) -
En a cars pe zebol elofizettem most: ))
Rettenet jo erzes a felszarado palyan trukkozni, probalkozni a szaraz tapado iv es a meg vizes reszek kozott: ))))
Sajnos itt effele menedzseles semmi nincs, egyelore.... -
szaboz80 #24033 Ezt már én is kérdezni szerettem volna... Bíztam, benne, hogy a decemberi Télapó meghozza... Akkor lesznek csak rF2 és AC estéim... 23:00 után ráérek :) -
Csori23 #24032 A Seat Leon Eurocup moddal mi a helyzet? nincs még kész? -
Tyuki80 #24031 Ja ja!A 458 alap tényleg nem jó ide,de az s3 nagyon adja a nordon.De a La ferrari sem gyenge amúgy. -
..viszont lehet hogy lesz rF2-re Citroen...azért az még is tűrhetetlen hogy Honda-val menjen Lopez :)) -
GeriDoc #24029 Még ennek ellenére sem.
-
GeriDoc #24028 Hiába futtatod az rF2-t, akkor sem fizetünk elő rá. 
Van az AC-ba Challenge, az S3-as, csak nincs benne bukócső. Akkor inkább legyen az, az utcai 458 csak bohóckodni meg driftelgetni jó, határon menni nem jó vele. Szerintem. -
Jovoheten lehetne LaFerrarival vagy utcai 458-cal Nord jotlap(?!) :)
Kedvcsinalonak, kis csalassal (ezt talaltam):D
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2014.11.30. 00:29:49 -
:D