Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No meg persze nem az első kanyarba(de a másodikban se)kell megnyerni egy versenyt,még ha ilyen "rövid" mint ez akkor se.
Jelenleg, ezek a fun race-ek azert is jok, mert vegig lehet tesztelni ezeket a palyakat, be lehet gyujteni a jobbakat, es talan lehet latni, melyikbol mi lesz kesobb. Sajnos gyari palyakbol keves van, hosszutavon uncsi lenne, igy marad a mod, de ezeknek ido kell, hogy kialakuljon valami normalisabb minoseg. Sajnos egy normalis palyat osszerakni, meg ha konvert, akkor sem ket perc, akkor is hetek lehetnek.
Converted by Mitja Bonca"
Teljes forrás - link
Megmondom őszintén nem tudtam teljes mértékben kipróbálni a pályát, mert reggel melóban (kávé szünet alatt) állítottam be a szerót és lőttem pár képet az AI-król. :-) Szerverre tudtam csatlakozni (nem akartam a tegnapi malőrt elkövetni), illetve billel mentem egy kört és nem röpködtem semerre, így gondoltam jó lesz és majd Ti részletesebb képet alkottok ma este. Remélem azért nem volt olyan szörnyű....
Várom az ötleteket holnapra, melyet szintén kv szünetben fogok kalibrálni. :-)
simraceseries.com
De sajnos nyomvonal szempontjabol, "egyforma" autokhoz, rovid versenyekhez nem biztos hogy idealis. Tul sok a hosszu padlogazas egyenes, autotol es szelarnyektol fuggoen, csak a bevetodos kifekezes marad. Keves az olyan kanyar, ahol megtervezve, elo lehet kesziteni egy-egy tamadast, elozest.
Valszeg nagyobb es stabilabb letszamnal sokkal jobb lenne. De amig az elso kanyarban a mezony hatso fele szethulli, utana egyesevel mennek az emberek a susnyasba vagy teszik ki egymast a palyaszelere, gyorsan egyedul marad az ember:) Az elso versenyen ki is leptem amikor mar egyedul maradtam kozepen, egyedul korozgeti barmikor tudok:D Addig csinaltam mast:P
Elol a top pilotaknak valszeg jo, 3-4 egyforma gyors ember osszejon, kimaradnak a zuzasbol, kergthetik egymast a vegeig.
De nem attol esz jo egy online verseny, hogy 15-20 emberbol elol 3-4 ufo jokat csatazik, a tobbi toltelek meg boklaszik a palyan, es a verseny vegen jol nez ki, hogy 15-bol 1. :)
Felolem maradhat ez a palya, en nem vagyok finnyas, se autora se palyara. Barhol elvezetgetek barmit, csak legyen legalabb 2 kereke:) Mindent szeretek. Emberek kellenenek meg, hogy meglegyenek a 3-4 hasonlo kepessegu/lehetosegu/tudasu csoportok, es mindenki vegigbirja a versenyt.
Nem ertem, nem vezettem meg sportkocsit, de pl. itt a 3as kanyar ahogy a balban vissza 3-ba, es mar csuszik a segge ahogy kell, vissza2 be meg jobban csuszik, koveti a szukulo ivet, aztan padlogaz hogy a 4es jobbosba beforduljon, es az addig kicsi terhelestol is csuszo kerek a padlogaztol betapad, tobb autonal is. A sperrdiffit leggyengebbre veve is. Hmm.
De miért is uncsi verseny szempontból.......én egyik versenyen sem unatkoztam,a harmadikat meg hagyjuk,ki lettem pöccintve az első kanyarban így már nem érdekelt annyira no meg kevesen is voltunk, akkora .
Nos akkor szerinted melyik pálya kellene ...mondjuk holnapra ami nem uncsi,és melyik kocsi mellé???
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Annyi elonye van a jo engine-nek, hogy ha valamit nem baltaznak el nagyon, mindenkeppen jo lesz. Max nem olyan mint az igazi, de az mar mas kerdes:D
Ver. 0.7 ha jól tudom, lesz ez még jobb is...de nekem már most tetszik.
Az hogy Tommy78 Seat-ja fog 3 kerekezni vagy sem, azt ő tudja, mert ez a modell egy elég kemény autó, nincs akkora csavarodás ami egy látványosan elemelkedő hátsó kerékhez kell.
Tehát én azon sem lepődnék meg ha csak egy nagyon minimális lenne.
régen sokat piszkáltam hogy valami életet verjek az rF-s FWD-be, az elején és a végén elég látványos a háromkerekezés, a videó milyenségéért meg elnézést :)
Egyébként a videó második felében az a pálya, Euroring után a Toy Dolls dongója alatt, az egy qva jó kis pálya, brutál rövid, nagyon intenzív..most hogy megnéztem a videót újra, elő is fogom keresni az RF alatt valahol...
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Nekem ez a mod idáig kimaradt, pedig nagyon érdekel. Csak hát idő híján...
Magione:
Nürburgring:
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Elofordulhat hogy keverem, nem sokat foglalkoztam vele, de talan a CarX az alap, mint techdemo, es talan annak a „jatekvaltozata” a XMR?!
Talan volt topic-ja (vagy akkor a masiknak, XMR), majd valaki megmondja a tutit.
botranyosan szar menu, hangok, de 2 kor alatt nem zavart a fizikaja, szoval teljesen jatszhato!
x motor
szerintem
A legdurvább a célegyenes utáni jobbos utáni "egyenes"emelkedőre fel az éles jobbos előtt,no és a cél előtti pit bejárati fás résznél,de az nem annyira vészes.
Nem tudom sok ellenféllel milyen lesz....
Mellesleg a pálya olyan, ha nem tudnám hogy konvert ,simán lehetne,az AC is<#eljen>#eljen>
A kocsi is nagyon jól vezethető.
1:33:7-et sikerült összehoznom,hogy ez mennyire jó nem tudom ,de majd a versenyen úgy se ez fog számítani
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2014.09.02. 11:51:39
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Nos, íme a modell AC alatt. <#wink>#wink>
Ha bárkinek, bármi kérdése van, a csevegőt ITT találja.

simraceseries.com
JELSZÓ: hun
KEZDÉS: 2014-09-02 ~20:00
|Q|R|: |10|8|
FÉRŐHELY: 20
PÁLYA: Red Bull Ring 1.0 - Letöltés
AUTÓ: Ferrari 458 S3

simraceseries.com
na mindegy meg egy meccet letolunk akkor itt.
szerintem
simraceseries.com
de mit, mert a beállított portok meg vannak nyitva...:) ?