Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

macleody
Zoldert visszavonom, 2 box van csak.
Alexease
A 3 versenybol action movie:DDD
http://www.youtube.com/embed/OZHtEKO5nZs
Teljesen helytálló amit írsz...de nagyon nehéz megtalálni a megfelelő pálya-kocsi kombót még ha vagyunk is 15-20-an hogy mindenkinek legyen versenytársa.
No meg persze nem az első kanyarba(de a másodikban se)kell megnyerni egy versenyt,még ha ilyen "rövid" mint ez akkor se.
Alexease
Nincs vele semmi gond, teljesen atlagos konvert palya, mukodott rendesen. Volt mar ennel rosszabb is, minosegre es fps-re is. Azert sokat javultak a konvertek a kezdetek ota, van ami mar jol nez ki, van ami mukodik, van ami teljesen hasznalhato. Meg kell nehany honap, hogy kialakuljon a keszitokben is egy igeny (plusz kapjanak normalis infot Kunosektol), hogy az 1.0 jobban megkozelitse az AC minoseget.

Jelenleg, ezek a fun race-ek azert is jok, mert vegig lehet tesztelni ezeket a palyakat, be lehet gyujteni a jobbakat, es talan lehet latni, melyikbol mi lesz kesobb. Sajnos gyari palyakbol keves van, hosszutavon uncsi lenne, igy marad a mod, de ezeknek ido kell, hogy kialakuljon valami normalisabb minoseg. Sajnos egy normalis palyat osszerakni, meg ha konvert, akkor sem ket perc, akkor is hetek lehetnek.
Gadfly13
"Originally created by WCP series
Converted by Mitja Bonca"

Teljes forrás - link

Megmondom őszintén nem tudtam teljes mértékben kipróbálni a pályát, mert reggel melóban (kávé szünet alatt) állítottam be a szerót és lőttem pár képet az AI-król. :-) Szerverre tudtam csatlakozni (nem akartam a tegnapi malőrt elkövetni), illetve billel mentem egy kört és nem röpködtem semerre, így gondoltam jó lesz és majd Ti részletesebb képet alkottok ma este. Remélem azért nem volt olyan szörnyű....

Várom az ötleteket holnapra, melyet szintén kv szünetben fogok kalibrálni. :-)

simraceseries.com

Alexease
Ne vedd szemelyesnek, nem azert irtam, nem akartam megbantani a palyat:))))

De sajnos nyomvonal szempontjabol, "egyforma" autokhoz, rovid versenyekhez nem biztos hogy idealis. Tul sok a hosszu padlogazas egyenes, autotol es szelarnyektol fuggoen, csak a bevetodos kifekezes marad. Keves az olyan kanyar, ahol megtervezve, elo lehet kesziteni egy-egy tamadast, elozest.

Valszeg nagyobb es stabilabb letszamnal sokkal jobb lenne. De amig az elso kanyarban a mezony hatso fele szethulli, utana egyesevel mennek az emberek a susnyasba vagy teszik ki egymast a palyaszelere, gyorsan egyedul marad az ember:) Az elso versenyen ki is leptem amikor mar egyedul maradtam kozepen, egyedul korozgeti barmikor tudok:D Addig csinaltam mast:P
Elol a top pilotaknak valszeg jo, 3-4 egyforma gyors ember osszejon, kimaradnak a zuzasbol, kergthetik egymast a vegeig.

De nem attol esz jo egy online verseny, hogy 15-20 emberbol elol 3-4 ufo jokat csatazik, a tobbi toltelek meg boklaszik a palyan, es a verseny vegen jol nez ki, hogy 15-bol 1. :)

Felolem maradhat ez a palya, en nem vagyok finnyas, se autora se palyara. Barhol elvezetgetek barmit, csak legyen legalabb 2 kereke:) Mindent szeretek. Emberek kellenenek meg, hogy meglegyenek a 3-4 hasonlo kepessegu/lehetosegu/tudasu csoportok, es mindenki vegigbirja a versenyt.
macleody
Zolder valami jó kis autóval?
Nekem pl. most az elobb tetszett a NUrburgring, mp4-el.
Nem ertem, nem vezettem meg sportkocsit, de pl. itt a 3as kanyar ahogy a balban vissza 3-ba, es mar csuszik a segge ahogy kell, vissza2 be meg jobban csuszik, koveti a szukulo ivet, aztan padlogaz hogy a 4es jobbosba beforduljon, es az addig kicsi terhelestol is csuszo kerek a padlogaztol betapad, tobb autonal is. A sperrdiffit leggyengebbre veve is. Hmm.
Tény hogy vannak hibái...ez nem vitás.
De miért is uncsi verseny szempontból.......én egyik versenyen sem unatkoztam,a harmadikat meg hagyjuk,ki lettem pöccintve az első kanyarban így már nem érdekelt annyira no meg kevesen is voltunk, akkora .
Nos akkor szerinted melyik pálya kellene ...mondjuk holnapra ami nem uncsi,és melyik kocsi mellé???
lac coo
En imadom az elso, kanyart, konnyunek latszik de talan meg soha nem sikerult tokeletesen bevennem ...:))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
A palya nyomvonal jo, de verseny szempontbol kicsit uncsi. Max hosszutavu versenyekre jo. De a konvert elegge ossze van csapva, kicsit szaggat, pixeles. Nem tudom honnan szedtek, de az alap nem lenne olyan rossz, csak rendbe kellene rakni. Bar 2-3 helyen elegge dimbes-dombos;DDD
Alexease
A keszito, ha jol emlekszem, irta is, hogy o csak Civic fan es a modelt csinalta/szerezte, a tobbi bemasolta ala:) Es nyugodtan barmi piszkalja szet, hogy jo legyen:)
Annyi elonye van a jo engine-nek, hogy ha valamit nem baltaznak el nagyon, mindenkeppen jo lesz. Max nem olyan mint az igazi, de az mar mas kerdes:D
TeeBeee
Na kipróbáltam, és egyébként nem is olyan rossz. Szerintem a futóművet kb. az E30GrA-ból szedték (merevség, pattogás). A kormányzás kicsit furcsa, az FFB nekem erős és a féktávok túl stabilak még íven tartva is. A hang amit valaki nemrég linkelt hozzá nagyon jó, a kinézetre sincs panasz.
Ver. 0.7 ha jól tudom, lesz ez még jobb is...de nekem már most tetszik.

lac coo
Kupás Fiat500 nem lesz ? Az ha kell ha nem háromlábon megy :)

macleody
Azzal biztos könnyű kétkerekezni :)
Alexease
Van mar tobb tucat mod, ha jol lattam, talan gyarialg 3-kereku is, azzal nem lesz gond:))))
b-type
Én sem igazán használom, lehet hogy setup-ból nem tudja, én biztosra mentem és a suspensionban változtattam meg az első és hátsó merevítést. Csak arra voltam kíváncsi hogy tud-e 3kerekezni a fizika, mert ritkán megyek AC-ban első kerekes autóval.
Az hogy Tommy78 Seat-ja fog 3 kerekezni vagy sem, azt ő tudja, mert ez a modell egy elég kemény autó, nincs akkora csavarodás ami egy látványosan elemelkedő hátsó kerékhez kell.
Tehát én azon sem lepődnék meg ha csak egy nagyon minimális lenne.

régen sokat piszkáltam hogy valami életet verjek az rF-s FWD-be, az elején és a végén elég látványos a háromkerekezés, a videó milyenségéért meg elnézést :)

Egyébként a videó második felében az a pálya, Euroring után a Toy Dolls dongója alatt, az egy qva jó kis pálya, brutál rövid, nagyon intenzív..most hogy megnéztem a videót újra, elő is fogom keresni az RF alatt valahol...

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

TeeBeee
Én kérek elnézést. :)
Nekem ez a mod idáig kimaradt, pedig nagyon érdekel. Csak hát idő híján...

b-type
pedig tudja:
Magione:

Nürburgring:

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Már csak a nyancat-es fogat hiányzik róla :)
Szabi
http://www.youtube.com/embed/x8Y-IJH0amo

"Nulla tenaci invia est via"

Alexease
De, regen mar teszteltem, teljesen jo, de ez korabban inkabb „csak” engine demo volt mint jatek. Profi, van benne anyag rendesen.
Elofordulhat hogy keverem, nem sokat foglalkoztam vele, de talan a CarX az alap, mint techdemo, es talan annak a „jatekvaltozata” a XMR?!
Talan volt topic-ja (vagy akkor a masiknak, XMR), majd valaki megmondja a tutit.
BooMiller
19292:))) tök jóez az új SG:PPPP egyébként tök lényegtelen:)

alma2
Nem talaltam topikot itt hozza, Alex meg nem csaptal le ra? :)
botranyosan szar menu, hangok, de 2 kor alatt nem zavart a fizikaja, szoval teljesen jatszhato!
x motor

szerintem

Alexease
<#worship>
TeeBeee
Nagyon jól néz ki. Kíváncsi leszek a beltérre és persze a fizikára. Ez egy tipikusan 3 keréken kanyarodó autó, amilyet még AC-ben soha nem láthattunk. :D

Nálatok is akadozik a pálya bizonyos részein,mármint fps esés van.
A legdurvább a célegyenes utáni jobbos utáni "egyenes"emelkedőre fel az éles jobbos előtt,no és a cél előtti pit bejárati fás résznél,de az nem annyira vészes.
Nem tudom sok ellenféllel milyen lesz....
Mellesleg a pálya olyan, ha nem tudnám hogy konvert ,simán lehetne,az AC is<#eljen>
A kocsi is nagyon jól vezethető.
1:33:7-et sikerült összehoznom,hogy ez mennyire jó nem tudom ,de majd a versenyen úgy se ez fog számítani
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2014.09.02. 11:51:39
Bakke, már fél naponta jön frissítés... :)
Tomsteel
Rendesen próbára teszti az autó futóművét a pálya második fele. <#buck>

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Gadfly13
Korábban írtam, hogy Tommy78 elkezdte készíteni a Seat Leon mod-ját, amit rF és rF2-őn kívül, AC alá is tervez "beilleszteni".
Nos, íme a modell AC alatt.
<#wink>

Ha bárkinek, bármi kérdése van, a csevegőt ITT találja.

simraceseries.com

Gadfly13
Mai program:

SZERVER: MAGYAR AC FUN SERVER (MASZIM)
JELSZÓ: hun
KEZDÉS: 2014-09-02 ~20:00
|Q|R|: |10|8|
FÉRŐHELY: 20
PÁLYA: Red Bull Ring 1.0 - Letöltés
AUTÓ: Ferrari 458 S3

simraceseries.com

Szabi
http://www.youtube.com/embed/Pb3CfQXU7Aw

"Nulla tenaci invia est via"

RsrLiveTiming 2.0.016 (ez már működik a frissités után)<#vigyor5>
lac coo
Azt jovolna ha tudnank ezt mire mondod :)))

BooMiller
Minősége teljesen rendben volt, nem kell túl komolyan venni semmit:)) főleg az SG-n..

lac coo
Nem, vegul nem mentem fel, mikor neztem meg ketto embervolt, kesobb mar nem volt hangulatom, mast csinalok.....

Hard reset és default jelszó
alma2
laccoo nem lattalak a szerveren, vagy te futottal "gyávanyúl" néven? :p

szerintem

alma2
bahh hiaba irom a szerveremen, hogy megy mar, nem latnak, olvasnak. A maszim szerver meg ures most megneztem..
na mindegy meg egy meccet letolunk akkor itt.

szerintem

lac coo
Én is, ezt akarnám begyakorolni : :DDDD

http://www.youtube.com/embed/Df1GHW60tuw

Gadfly13
Most értem haza. Javítottam a szerót 16-ra ill. megkapta az új frissítést is! Sry, de kapkodás volt és nem gondoltam, h 20-nál kevesebb hely lesz itt.

simraceseries.com

barcalaci84
most nekem sincs hangulatom hozzá...:) amúgy is AC mentes napot terveztem:)
lac coo
Akkor nem is kínlódok, szar az egész :DDD

barcalaci84
nekem is azt írja hogy port forwardoljak...
de mit, mert a beállított portok meg vannak nyitva...:) ?
lac coo
Router jelszóval mit lehet kezdeni ,elfelejtettem :DDDd

Valamelyik nap majd lehetne pl. Imola + GP2 Ha nincs FPS probléma. És remélem az FIA ellenőrei nem kopogtatnak hamarosan az ajtómon,h le mertem írni a GP2 szót az engedélyük nélkül. <#nyes>
lac coo
megeint apor forwarddal van baja, tököm tele van, hogy nem lehet legalább ezt normálisan megcsinálni, ne kelljen szopn ivele :DDDd

alma2
lacconak a neve, jelszo nincs egy meccs erejeig azert hagyom futni

szerintem

lac coo
indíts mert nálam nem megy, most nincs kedvem piszkálni

alma2
en is inditottam majdnem egyet....
mi a neve?

szerintem