Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

barcalaci84
mondjátok mi legyen és átállítom...
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2014.09.04. 18:21:47
Kipróbáltam én is egy fél kör erejéig ezt az adamot,azért csak ennyit,mert ritka szar mod lett.Nem is értem ezt a mai kombót.Nem lehetne opciónak valami más autót is berakni?Szivesen mennék én is,de ezzel a szinvonaltalan vacakkal nem kínlódnék,ha nem muszály.Vélemény?
Nem is bánom hogy ma van ez a kocsi,mert ma amúgy se érek rá.
Nekem valami nagyon nem kerek ezen a kocsi fékjén,még elvezetgetni el lehet,de ezek a random eldobom a hátulját fékezésnél,ha kisebbet ha nagyobbat fékezek,mint ha a kéziféket rángatnám,no meg egy picit korábban vissza váltok és úgy dobja el a hátulját mint egy hátsó kerekes kocsi<#fejvakaras>
Vagy csak én vagyok ennyire béna,de az is lehet tényleg hátsó kerék hajtású<#shakehead>,na mind1 sokat nem vesztek vele ha többet nem megyek vele.
Ez az Adam Cup igen szar modellnek tunt.
Egy jo elsokerekes az jo lenne, a Civic akkor mar jobb szerintem.
Elsokerekes/hungaroring, es probalom figyelni hogy BARMI visszajon-e az elmenybol mikor az igazi hulladekautommal voltam ott
hulladekgumival,
http://www.youtube.com/watch?v=PPak5rPdf-Y&list=UU6E8J01djh544SPnqg96dGg
Adamnal semmi nem jon vissza, es nem azert mert az nem hulladek :)
a Civicnel mar mintha a milliomod resze visszajonne. :)
lac coo
Azok miatt, mjndegy :))))
Megvarom mig lesz tores......

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
M.Norbiektol kertem(tunk) ilyen es hasonlo videokat es/vagy sorozatot: reszletesebb muszaki dolgok, beallitasok hatasa, mukodese es kapcsolatai, azok bemutatasa (mint alkatresz es allitas). De sajnos, gondolom ilyenre mar nincs idejuk, nagyon ki vannak szamolva:/
K.Noirbieknal meg nem probalkoztam, bar az kamion, de lenyegeben "ugyanaz":DDD
barcalaci84
Mai program:

SZERVER: MAGYAR AC FUN SERVER (MASZIM)
JELSZÓ: hun
KEZDÉS: 2014-09-04 ~20:00
|Q|R|: |10|8|
FÉRŐHELY: 20
PÁLYA: Valelunga
AUTÓ: Opel Adam Cup opel adam cup 1.0
b-type
keresgetem hogy mennyire érdemes 'elrontani' egy autó csillapításának arányait,..progresszív tekercselés, húzó-nyomófokozati aránytalanság.
zseniális arc és versenyző Coronel magyaráz:
0:48-tól lényegi részek:
http://www.youtube.com/embed/SwZB6avlZ28

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Sajnos errol lovesem sincs, sose probaltam, gozom sincs hogy mukodik.
Laci, ezt a kupás Opelt nem akarjuk lepróbálni valami gyári pályán(pl.Imola)?
Elvileg első kerekes, bolondbiztos, és még halad is!
http://www.racedepartment.com/downloads/adam-cup-by-ptsims.3174/
A "miattatok" kifejezést nem veszem magamra, inkább magamban átértékelem "miattuk"-ra. :)
Még nincs, de este felteszem.
Tudod nekem nincs olyan gyors netem, mint nektek gazdagoknak. :)
Ezt meg like-oljátok, hátha bejön valakinek:http://www.hsw.hu/?p=33153
lac coo
Hat...en miattattok nem jarok fel, en alatalaban a hatulso bolybol indulok, kicsit elegem lett hogy nem jutok tul az elso kanyaron .......

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Petike, fel van már töltve a google drive-ra ?<#mf1>
b-type
ugye ezt írja:
; Enter AC in dev app mode enabled
; Open SUSPENSIONS app
; turn your steering wheel by 90 degrees
; check the actual steer ratio value
; modify LINEAR_STEER_ROD_RATIO value until ingame steer ratio and car.ini STEER_RATIO values are similar

jó mondom belövöm tutira:
kép:

ha egyforma értéket mutat az STR, nálam ugye 16.4 a 'steering ratio' a fájlban, akkor látszik hogy nem középen van, kerékelfordulás esete forog fent...

Megnéztem alapautónál:

jó nem pont egyforma az érték, mert beremeg, de itt sincs középen...<#confused>
ez most baj?! vagy a pálya...mittomén?
Utoljára szerkesztette: b type free, 2014.09.04. 13:02:08

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Jó persze, tudom, hogy messze van egy rendes bajnoki futamtól, ezért is van "fun" a szerver nevében.
Azt már kitapasztaltam, hogy ha ilyen helyzetben minden erőmmel megpróbálom elkerülni az ütközést, akkor biztos, hogy hátulról vagy oldalról úgy kilöknek, hogy fél perc mire visszatérek a pályára, ezért inkább fékezek is de azért menekülök is a mögöttem lévőktől. Azért ekkora tömegkarambol eddig nem fordult elő ilyen gyakran, általában mindenki megpróbál vigyázni a másikra (kivéve azt az általatok is említett 1-2 embert, aki miatt vannak ezek, akik mindenképpen az első kanyarban akarnak 5 helyezést javítani, mert látják, hogy a többiek lassúak, azt persze nem tudják, hogy azért lassít mindenki, mert el akarják kerülni a tömegkarambolt...).
Engem inkább az idegesített, hogy nagy nehezen vigyázva megelőztem valakit, akinél átlagban 2 mp-el gyorsabb voltam és a következő kanyarban féktávon csúszva esve-kelve visszacsúszik elém és kezdődhet az egész elölről... :)
Utoljára szerkesztette: HUN_Senya, 2014.09.04. 12:58:39
b-type
de jó hogy itt vagy, kérdeznék valamit...mindjárt, el nem menj! :)

Alexease
Ezek nem versenyek voltak, hanem roncsderbik:/
Lehet hogy bajnokin nehanyan megemberelik magukat, de ezeken a fun versenyeken, nem megy nekik:)

Mar csak a video alapjan, te is lazan belemesz necces helyzetekbe (elozes, lokes), baleset van elotted, fekezes nelkul kanyarodsz es probalsz "elozni", aztan meg lazan visszajosz keresztbe a palyara. Az ilyenek miatt van egy tonna felesleges baleset.

Persze egy NFS vagy konzol-style versenyek utan, ezek "jo es izgalmas" versenynek tunnek, de ez messze van a normalis versenytol, lenyegeben semmi ertelme.
Botrányos volt amit 1-2 ember csinált.Nem is érem egy ilyen széles pályán többször is összeszedni a mezőnyt..
BooMiller
:)))

Tegnap nagyon jó volt ez a kombó, hatalmas versenyek voltak, tele volt a szerver, röhövge üvöltöztem néhány tömegkarambolnál meg előzésnél. :)
Megvan a 2 nagyobb futamról a replay, ha kell valakinek szóljon, feltöltöm valahova.
Itt meg egy kis rövid videó a 21:00 körüli futamról:
http://www.youtube.com/embed/h57GYa-6km4
Utoljára szerkesztette: HUN_Senya, 2014.09.04. 10:40:34
Alexease
Kellene palyabejaras az AC-be is, az nKP-ben volt;))))
BooMiller
De nem csak belőlünk áll a világ:)Vannak földi halandók akik sokat mehetnek spaban vagy nordon, amatőrök és profik is akik simán tolhatnak szimet hobbiból, természetesen 10-20 centit biztos nem de sok mindent észre vehetnének(lehet hogy nem) de most lenne egy Laserscan Kakucs és még benne lennél aktivan te is sok mindent észre vennél ha kamu:)

Ha így toltuk volna az este, nem lett volna semmi gond
http://www.youtube.com/embed/vz2rAgXjkCA
Utoljára szerkesztette: goldboy, 2014.09.03. 23:44:36
Facebook alapján Kunosékhoz megérkezett az Oculus DK2, remélem normális támogatást gyártanak hozzá, mert a DK1-est kicsit elcseszték <#falbav>
macleody
Csak nem találom, ahol néztem törölték őket.
alma2
Nem csinalok en semmit, csak amit lent is irtak, a standard outputjat atiranyitom egy file-ba.
Akkor nyiss egy cmd ablakot, massz el a jatekig es ott ird be.
cd D:\games\-steam\SteamApps\common\assettocorsa\server\
acServer.exe >alma

Igy a szerver konyvtaraba fogja tenni a logfile-t. De akar a palyavalto scriptbe is be lehet tenni, hogy mindegyik napot logolja kulon egy konyvtarba.

szerintem

barcalaci84
akkor belinkelhetnéd, leírhatnád h mit hova másolsz, írsz át...
alma2
Nem tudom mit varazsolsz, most megneztem, siman mukodik, irja az outputjat a fileba.

szerintem

barcalaci84
én is:)
panaszkodtam is futam előtt h jó lenne tiltani hamár van replay fájl... de azt mondták h annyit lehet amennyit a pálya enged és ez amúgy is milyen veszélyes mert könnyen penalty kaphatunk:) szóval felbiztattak h vágjak, mert a többiek is ezt teszik...
Monacora kiváncsi leszek ott mit enged a pálya:) azt pláne nem erőltetném így utólagos bünti nélkül, dehát nekem nincs beleszólásom:)
alma2
Zolderbol ket fele verzio van. Az egyiknel 30 pit is van.

szerintem

alma2
en mar az elso kanyarban kizartalak volna azert a vagasaert amit muveltel :)

szerintem

Nálam az új MiniStatsBar kilépésnél leállítja az acs.exe-t.
Másnál is előfordul? (assettocorsa.net-en többen is panaszkonak rá!)
Nem is tudtam hogy barcalaci is a csori spotterét használja !<#alien>
Replay-nel hogy kell anyosulesbe ulni? nekem csak ugy ha eltolom a vezetoulest.
barcalaci84
a server elindul vele...letrehozza az output.txt-t is...de semmi nem kerül bele:)
Egy igen jó csatát szakítottam félbe, ami előttem zajlott tyukodi és valamilyen szabolcs között. Elnézést, benéztem a féktávot...

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Alexease
A szerver progi onmagaban, kimenet nelkul, mukodik? Be van allitva, elindul a DOS-ablak, kiirja a cuccokat es hasonlo?
barcalaci84
na ez az h a progi az pofon egyszerű, csak azt a logot nem csinálja meg nekem az output .txt-be...arra kéne a megoldás h miért nem?
Alexease
Raneztem arra a progira, de az nem realtime a szerverrol szedi az adatokat, ha nem a mar kesz log file-bol generalja ezeket a kimeneteket. A teszteleshez kellene egy log file, ahol fut is valami;)
barcalaci84
sajáton természetesen... ha működik majd akkor mehetne a maszimoson is majd
barcalaci84
köszi az jó lenne ha kipróbálnád te is, mert biztos én rontok el valamit...

de amúgy tök jó már ez is h ilyen egyszerűen megnézhetem h épp ki van fenn a serveren meg milyen időket mennek...

amúgy a mai kombón az egyik "ligatársammal" mentünk 2 "versenyt" ...ő 1:38:5-t ment:)
Alexease
A MASZIM szerveren probalkozol a server.exe-vel vagy a sajat gepeden?:)
Alexease
Igen, az az igazi. Amit en irtam, az a nyers kimenete a server.exe-nek, az igy hasznalhatatlan:D
Ha JSON-ben lenne, akkor korabban foglalkoztam volna vele, de igy nincs kedvem:)
Ha beindul az AC oldala es a forum, leszedem es megnezem azt a progit.
barcalaci84
próbáltam most úgy is ahogy te írtad, de csak üres marad nálam a txt... nálad írja az adatokat?
barcalaci84
köszi neked is és notrsennek is...

de jó lenne életet lehelni ebbe a parse log-ba , mert ez elég szépen megcsinálja html formátumban...
Nem tudom, nekem működik "2> ..." nélkül, ami arra lenne hivatott, hogy a hiba kimenetet is beirányítja a standard kimenetre, és onnan az err fájlba. De ez utóbbit nem tudom kell e, ráadásul ez nem linuxon megy csak?
barcalaci84
már betelt és lezárult a nevezés elvileg, amúgy gocompete.hu-n szervezik