43023
  • Alexease
    Azert igy viccesen nez ki egymas melle vetitve oket;)
  • Alexease
    Gondolom az, ment mar eleget, 2006-os :)) Mondjuk a memoriak is 2006-osak:)
  • Betyarkoro

Nah 40 perc szövegelés.
  • arty
    (off: tápod nem bírja? azért kapcsol ki a gép? nekem anno az volt ilyen esetben a hibás :( erősebb gpu terheléskorr lekapcs...)
  • lac coo
    Nekem 102 szazalekig jo a 7 ! :)

Ha csak addig gallyra nem megy a rendszer amit ketlek , ott tohad el Kunos jateka mert en nem huzok hobbibol rendszert az tuti ! :))
  • unrealnoise
    Hát nekem se volt gondom win10-el soha, kezdetek óta használom... Az ilyen maradiság felfoghatatlan számomra. Pláne, hogy biztos; a win10 jobb rendszer, mint a korábbiak voltak...
  • lac coo
    Hát jah, itt se olvastam soha, hogy pl . : ba..szik menni a kormány mert frissitett a Wintíz! :DDDD
  • macleody
    Így ahogy Alex mondja, értem én Laca, hogy öreg vagy mint a Mátra, de haladni kell a korral :)
  • Alexease
    Pedig a 10-essel "semmi" gond nincs. Legalabbis egy normalis, eng, pro verzioval, ami nincs mar az installnal szetbarkacsolva. A 10 olyan mint a 7-es, csak jobb. Meg 3 sec alatt bootol;D Emiattt hulyeseg lenne kihanyni.
  • lac coo
    Akkor engem sem izgat, tuti nem rakok rendszert foleg nem 10-est....
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.03.06. 20:06:39
  • macleody
    Aha, köszi. Azt hittem valami keményebb gép kell alá. Valahol azt olvastam, hogy Win 8 a minimum.
  • Alexease
    Ha azon a minimumon elmegy, es nem ultralow-ban, akkor baratinak tunik.

A valoban hasznalhatot az enyem sem eri el: 4GB RAM-om van, 780GTX (ami azert jobb), de a procim (Q9550) elvileg 30-40% rosszabb;) De szerintem ezt fullhd-ra adjak meg, talan a szokasos felbontasomon menne.

De hogy menni fog-e, az mas kerdes. Multkor probaltam volna egy maszkalos Unreal engine-es jatekot, es egyszeruen az elso inditasnal kikapcsolja a gepem (nem birja a fullhd-t). Es mivel elotte nem ir config file-t, igy bukta, el sem tudtam inditani;))) Igazabol az iR es a tobbi is kikapcsolja a gepet, de azoknal utolag at tudom irni a felbontast a cfg file-ban:DDD

En egyelore nem izgulok ra.
  • Betyarkoro
    Felraktak egy FAQ-ot abban van egy.

https://505games.com/assetto-corsa-competizione-community-faq-blog

What are the recommended system requirements for Assetto Corsa Competizione?
    Our minimum target specification is currently an i5-2500/AMD FX-8100 or equivalent, 4 GB RAM and NVIDIA Geforce GTX 760. However, right now, it’s way too early to be more precise. Over time, we’ll be able to be more specific later as we continue to develop ACC. Therefore, if you are considering upgrading your hardware configuration, we strongly suggest you wait for our Early Access before upgrading.
  • macleody
    Hol láttál gépigényt? Nem találom.
  • Betyarkoro
    Mit szólsz az első minimum sysreq-hez? :D

Nekem a gépem nem üti meg a mércét. :/

• barcalaci84
    Spa-ban 1 órás volt a futam (+ott 20perc volt a q) . Nem mondom h nem faradtam el :)
  • alma2
    tyu ez valami eszmeletlen jo kis palya, minosege siman barmelyik gyarival feler, maga a nyomvonal meg az egesz tajkep miatt 2 kor utan tudod fejbol, mentem par kort 1:54 valami.. van meg mit gyorsulni.
    Azert igazi kikapcsolodas egy 4 sebesseges autoval menni kezi valtoval, nem osszemerheto egy imola mondjuk egy 6 sebessegessel, amitol a karod is lerohad :)

Utoljára szerkesztette: alma2, 2018.03.06. 16:34:56
  • barcalaci84
    Nincs szürve, de pillangóval esélytelen meg a top 10 is szerintem... Eldobtam az ovalon (az utolsó kört nagyon meg akartam nyomni:) ) utána meg nem igazán értem találtam az iranyt:)
    De ez pálya ezzel a kocsival nagyon zsivány...
  • alma2
    tyu a regi szep idok amikor meg cobra volt a slager, jo koran belekerult a jatekba, milyen jo kis funrace-k voltak.
    Ez a palya es most a kocsi is beinditotta a fantaziam, megyek is korozni egy kicsit.
    Gondolom itt sincs szurve (nincs is ra mod) hogy mondjuk csak h valtos emberek szivjanak?

Sajnalom, hogy lecsusztal a dobogorol.
  • barcalaci84
    jó kis mezőny gyült össze az 1-es szerverre:
  • b-type
    jó ez az arc. :)
    off: de manapság olyan autókat lehet behozatni hogy ihaj, mert a kutya nem fizetne 93-s autókra regadót
  • tjoe
    Nicki Thiim simulator comparison Porsche 911 Cup car
    iRacing / Assetto Corsa / Raceroom

• arty
    mod támogatás vs. moddolhatóság ...
  • Alexease
    Ha nyaron lesz EarlyAccess, akkor meg egy evig foltozgathatjak:D
    Legelol van egy lathatatlan auto is, legalabbis, valami felveri a vizet a semmi jobb oldalan:)
  • lac coo
    Mar csak egy kis vizpermet kellene ...! :))
  • goldboy
  • __Jacek__
    Igen, szerintem könnyebb lesz modolni mint most, a toolok profibbak plusz jól dokumentáltak.
  • Fehercsoki
    Toolokat meg pályaszerkesztőt nem is kell csinálniuk, mivel az alapból jár az Unreal Engine-hez.
  • barcalaci84
    az szuper mert Kunos azt is mondta h ha valaki tud bele moddolni, akkor hajrá... nem állnak útjába..
    viszont azt ne várja senki h tool-okat csinálnak , meg pályaszerkesztőt ,meg leírásokat , tutorialt stb...

nem a felvásárlás hatása , hanem h még mindig kis csapat és örülnek ha a játékot sikerül megcsinálni , mert gyakorlatilag 0-ról kell mindent csinálniuk , egyedül a fizikai motor amit át tudnak hozni , a többit kvázi előröl kell kezdeni , meg kitalálni hogyan is fog működni:)
  • Fehercsoki
    Nem lesz mod támogatás, ez már biztosan a felvásárlás hatása, hiszen az Unreal Engine nagyon könnyen moddolható...
    Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2018.03.03. 10:38:43
  • mumus70
  • goldboy
    ACC FAQ
  • KRi2
    AI-ra visszatérve. Ebből a videóból azért kiderül hogy az AI miért olyan amilyen, milyen megkötöttségeknek, szempontoknak kell megfelelnie.
  • Betyarkoro
    Lejjebb kell venni az FFB erősségét.

Ha állítottál minimum FFB-t akkor azt is.

Próba cseresznye de mindenképpen az FFB erősségén kell állítani.
  • alma2
    emlekeztem a regebbi idokrol, amikor meg indult az ac, hogy ezzel szorakoztunk (srs) simraceseries.com ami egyertelmuen magyar erdekeltsegu. ( ne mar milyen nagy az atlageletkor nezve a dijatadot)
    Most neztem a versenyed, hogy tele volt kulfoldivel, mondom ne mar, hogyan.
    aztan ezt dobta ki a google srs-re: simracingsystem.com. Nem tudom melyik volt elobb, de nagyon ugyes nevvalasztas volt valamelyik reszerol...

• barcalaci84
    21 nevező volt emlékeim szerint. De hét eleje volt, így szerintem volt aki már q-n rajott h gyakorolni kell még kicsit :)
  • alma2
    Eleg lett volna ugy belinkelned a videot, hogy pont 33:35-tol mutassa csak, a lenyeg ugyis ott van:)

13-14 indulo volt csak, vagy csak annyit mutat egyszerre az app?
  • acsati
    Sziasztok!
    Kérhetnék egy kis segítséget kormány beállításhoz?
    Egy Logitech Driving Force Pro kormányom van és olyan furán reagál az autó a kezem alatt. (pl. ha elengedem egyenesben a kormányt, elkezd jobbra-balra imbolyogni)

Leginkább ilyen normál, nem a legerősebb autókkal körözgetnék. (nem az f1 és hasonlókkal)
  • barcalaci84
    a 6 órás SRS jó móka volt :

• Solt
    Szájtépésben, nyávogásban, trollkodásban biztos... :)