43023
  • arty
    racing sim 2 = ubisoft racing simulation 2 ? amiben kamu nevek voltak, de volt hozzá mod, amivel helyreállt a rend ?

ha igen, a GP2 (vagy 3?) helyett nekem nagy kedvencem volt, szerintem korában az volt a csucs :)
  • Ratrak
    Köszi a válaszokat a driftre! Más játékban nekem is ment, de minél inkább "szimulátorosnak" mondanak egy stuffot, annál kevésbé megy vele a dolog. RBR-el nagyon jó volt (pedig rallyban máig az az egyik etalon), NFS UG2-ben is "bármit megcsináltam", de már a LFS simán kifogott rajtam, pedig amennyire tudom anno a driftes közösség arra mondta, hogy közelít, közelít... ;)
    2-es kérdésben felvetett problémával senki más nem találkozott?
  • JimKirk
    Igen most azt csinaltam egy haverral.
  • Pitti
    köszi
  • polux
    assettocorsa.ini-ben ENABLE_GYRO=0 vagy 1
  • Pitti
    Ez mi ez a ffb gyro effect, hol lehet ezt ki vagy bekapcsolni?
  • lac coo
    Legjobb dolog, hogy ráröjjön az ember hol lassú, mit és hol csinál rosszul, ha felmész egy online futamra és megpróbálod tartani a lépést a gyorsabbakkal ....
  • JimKirk
    Koszonom, uram!:) Driving Force GT-m, teha gyakorolni gyakorolni gyakorolni, ertem:)
  • Totti5
    Igen, anno véletlen benn lett hagyva a stabili kontroll, úgy mentem keresztbe mint egy Isten, teljesen odavoltam h micsoda autó és milyen jó vagyok. Aztán megláttam, kikapcsoltam és annyi volt :DDD
  • Szabi #31316
    a vezetési segítséget érdemes felrakni 50%-ra, aztán amikor már egyre jobban megy, akkor fokozatosan csökkenteni.. :D
  • Totti5
    Nem tudok driftelni, de a GT86-ot mindig jó nézni ahogy csapatták vele, szinte magától megy. Itt van, erre semmit nem tudok vele kezdeni, annyira se erő, se csúszás, se semmi. Na mindegy.
  • bardocz
    Ha azt veszem, hogy kebabmelegítők hogy mennek a gtr-rel pályanapon, és én mit szenvedek itt, tényleg kezdenek gondok lenni :D
  • mulli1986
    NA ja valóságban én is csak kuplungra szoktam rálépni, ha kezd besokalni az autó, meg elég a gázt óvatosan elvenni. Bezzeg a szimulátor játékokban egy centit nem tudok driftelni :D Ez nekem akkora WTF :(
  • alma2
    HA netan Racz Gergo olvasod, az rsr idoknel, ha szukitesz orszagra, elfejeti lerendezni idore a sorrendet. Regen jo volt!
  • mumus70
  • bardocz
    Kuplung kinyomása adhat tapadást hátul. De ezt még nem sikerült nekem rendesen hazsnálnom jűtékban.
  • lac coo
    ez CGI ?

amúgy gyönyörű egy autó, nem vitás !
  • mulli1986
    Én azért felismertem, hogy GT 86 akar lenni :D
  • Totti5
    Még nincs benne?! Most kellene nyomni, jó reklám.

• Alexease
    Es persze az autora is erdemes "ranezni", az sem mindegy milen, ha van benne valami elektronika (ABS, TC, SC), az is megtrefalhat. Meg persze az autobeallitasok, de abbol foleg a diffi a fontosabb. Meg persze a modern, toppos autoknal a sok elektronika is probalja "tartani" az autot (persze nem automata diffi:P), elnagyolt gazpedal allasoknal is megbocsatobb: elveszegeti a gazt; rafekezget (pl. diffi potlasnak); ha komolyabb diffi van benne azt is piszkalja; ha dinamikus a felfuggesztese, akkor azt is "allitja"; de a mostaniaknal mar lazan elterjed a dinamikus kormanyattetel, az "automata" vagy a hatsokerek kormanyzas is. A lenyeg hogy ne halj meg, es lehetoseg szerint az auto eleje a menetiranyba mutasson:DDDD
  • macleody
    Én nem tudom milyen egy nissan gtr, de hogy ezzel nem tudok végigmenni nordon, az hétszentség.
  • mumus70
    A HRF1RT és a Hopto Liga bemutatja: első közös rendezésű AC bajnokságát! Elsőként az OW megszállottjainak szeretnénk a kedvében járni ezzel a kitűnő mod-dal. A bajnokság mindenki számára ingyenes, 0-24 órás szerverünkön lehet gyakorolni ami kifér a csövön! Gyertek sokan, indítsuk be az új Next Gen időszámítást! További információk, autóválasztás: http://hrf1rt.hu/?page_id=4830
    Vagy: http://www.hopto.hu/custom_league.php?whichseason=115

• lac coo
    Ja de , Dirt Rallyban tudok, ott valahogy egyszerubb :)) Vagy termeszetesebb kinek higy tetszik, de ott valoban erzem millimeterre mennyi gaz kell, vagy epp mennyi nem kell :)
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.08.02. 15:08:08
  • Alexease
    En sem tudok;D
  • b-type
    powerslide lényege a power szabályzása, a drift első 2-3 másodperce figyelős, utána már játék, játék a gázzal a kormánnyal...kivéve ha kevés az erő, mert akkor nagyon technikás végig hogy megtartsd a csúszást.
    ha megtapad az nem jó, akkor átevős lesz a drift a másik irányba, ne is akard hogy megtapadjon. el lehet venni a gázt, de az nem elvétel hanem csökkentés, szabályzod az erőt ezzel játszol az ívvel, nagy erővel szűkíted, tartott erővel tartod az ívet.
    lehet fékezni is de csak gáz mellé nyomva...sok mindent lehet de a lendületet meg kell tartani...és nincs tapadás(!), powerslide van.
    A bemeneted lehet sok vagy kevés, a driftet elkezdeni kell gyakorolnod, ha jó sebességgel mész be akkor már játék. túlerő vagy tartott erő.
  • lac coo
    En sose tudtam driftelni, neha megprobaltam, elsore beleallat a falba ,az jovan :)
  • Alexease
    1. Ha megcsuszik a hatulja es elveszed a gazt, attol csak rosszabb lesz;) Ha meg rafekezel felkezel, akkor megrosszabb;) Ha csuszik a hatulja, akkor nincs vag ykeves rajta a terheles/tapadas. Ha fekezel, akkor elorebb kerul a sulypont, megjobban elvesz a tapadas. Gazelvetelnel meg a motorfek fogja meg, azert nem jo. Maradj a gazon, ugy kormanyozz ellen. Persze ha kiporges miatt csuszott meg a hatulja, az mar mas.
  • Ratrak
    Sziasztok! Két kérdés:
    1. driftnél van valami jó ötletetek, hogy mit ronthatok el? Gyakorlatilag azt tapasztalom, hogy ha elindul a hátsója a gépnek (miura, ruf, GT86), akkor már isten sem fogja meg, tökmindegy, hogy elveszem a gázt, kicsit csökkentem a gázt, fékezek, ellenkormányzok, tökmindegy. Nagyon ritkán nagyon kicsi driftecske még összejön, de amint egy méterrel hosszabbat szeretnék összehozni, már áll is totál keresztbe. Többen írtátok, hogy milyen könnyű megfogni, háááát, nekem nem az. (Ösztönből egyébként azt csinálom, hogy elveszem a gázt teljesen és ellenkormányzok. Hát, ez nem jó megoldás, az biztos. De nem tudom, hogy mi lenne az, bármit próbáltam, semmi nem segít. Vagy nem megy a hátsója sehova, vagy ha megy, akkor vége is a dolognak részemről.) A kormányom DFP. Régebben a RUF-al még sikerült egyszer-egyszer megfognom, de mostanság full esélytelen vagyok. Olvastam már utána a drift technikáknak, elvileg úgy kéne működnie, hogy amikor csúszik keresztbe és elveszem a gázt, akkor megtapad (előbb vagy utóbb) és megy arra, amerre az első kerék áll (motorosok tudják, ilyenkor jön könnyen a highside...). Hát, ez nem, ez megy tovább, mintha még mindig állnék a gázon, és nem csinálnék semmit a kormánnyal...
    2. hotlapnál a patch óta a ghost csak áll a pályán. Minden kör után kicsit "előrébb", de csak áll. Másnak is van ilyen?
  • lac coo
    Ha kormany van, akkor csak menni kel, minel tobbet es nem feladni.
    Nagy voodoo nincs ebben.
    De ha ide felteszed ha konkret kerdesed van, biztos mindenki segiteni fog.
  • JimKirk
    Sziasztok!
    Egy mentort, vagy mentorokat keresek aki/akik segitenenek elsajatitani a szimulatorozas rejtelmeit. Nincs sok gyakorlatom, altalaban 5 masodperces hatranyban vagyok a jobb idoktol de bizom benne, hogy megfelelo segitseggel es beallitasokkal ezen tudnek javitani. TS-sel tudok szolgalni.
    Elore is koszonom.
  • lac coo
    Van még vagy egy kiló, de azok csak lemezek, tok már nincs vagy warez :))

Vagy nincs meg, CMR-t egyet se találtam, pedig az összes megvolt, mind kölcsönadtam :)
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.08.02. 11:25:47
  • Szabi #31294
    ejj az evo gt-t de szerettem, pedig de szr volt mai szemmel nézve.. :D
  • lac coo
    Hehe...
    Festettem a lakást, előbujt néhány régi lemez ... :DDD

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.08.02. 11:11:20
  • lac coo
    A MITO is elég rossz, mondom azt látom hetente, mert van valakinek nálunk az ipartelepen , és az eláég karakteres kisautó, ez nem igen adja szerintem...

De persze ezzel tudok együtt élni, sokat úgy sem látok belőle :))
  • Szabi #31291
    egy gt86 tulaj kiakadt kicsit, hogy mennyire elnagyolt lett a model :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

plusz a kormány is rossz oldalon van, kár hogy nem csináltak jobbkormányos verziót is :-/

a Miuránál hőbörögnek, hogy jobb volt a mod hangja és talán valósághűbb is a kezelhetősége, bár én imádom így is :D

az Audi viszont úgy tűnik jól sikerült, bár a lámpák fényerejével nem vagyok teljesen megelégedve... de remélem hamarosan megkapjuk tőle az S1-et is és felveszik modellezőnek.. :)
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.08.02. 07:04:54
  • hqx
    Ahhoz képest, hogy nem lézerszkennelt pálya a Zandvoort, egész jó!:)
    Assetto Corsa Vs iRacing @ Zandvoort:
  • bmwcrash

:D
  • lac coo
    Nekem is bejön ,eddig is jó volt, de most még jobb, lehelet finoman mindent érezni ,a kis gödröget, a féket, ahogy rajtnál elpörög a kerék,,,nem is értem hogy csinálja :))
  • Tomsteel
    Szerintem viszont telitalálat lett. Gyro-s dolog valóban tompít rajta, azt én se erőltetném, de alap állapotban tökéletes az egész. Szervereken is rendre ilyeneket olvasok, hogy betaláltak a fejlesztők nagyon az FFB-t illetően.
  • alma2
    na azt hiszem rajottem. Elotte valamikor gamepaddal is toltam es valami segitseg talan begajdult. Nem mutatta, hogy be van kapcsolva, de gyakorlatilag korbedrifteltem barkit a kanyarban :)
    Mokanak jo.