43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Jackal #41901 Nem akarok belevau, de a cdkeys nem valami olyasmit csinál hogy olcsóbb ukrán, indiai térségben veszi meg a kulcsot, ahol a csóróknak leengedik az árát és azt adja tovább?
Szóval a fejlesztő így is lát annyit amennyiért ott árulná.
Csak halkan megjegyzem hogy Kunosék euromilliomosok rég, szóval futni fogja vajaskenyérre jövő héten is nekik. (ellenben sok magyar családdal) -
Mellesleg, totál nem mérvadó, hogy te mit tekintesz wareznak. Steam kulcsot veszek ott is, csak olcsóbban. Steam elfogadja, tehát legális. Akkor pontosan, mi fáj neked?
-
Erre szokás azt mondani, hogy ha te fizeted, akkor belepofázhatsz, ha nem, akkor meg kuss.
-
unrealnoise #41898 Nah de kérlek, az a +/- 1 nem csak 1. Én mindenhez így állok. Tudom, hogy porszem vagyok a világon, még annyi sem, de pontozok IMDB-n, Molyon, Trakt.tv-n, rateyourmusic-on, és értékelek steamen is... Minden egyes vélemény, minden egyes vásárlás számít. :)
De egyébként persze fokozottan igazad van. Nincs normális érv amellett, hogy akit ez érdekel, a f*szért nem veszi meg legálisan most 25 EUR-ért..., ami biztos, hogy jó helyre, a készítőkhöz megy, egy olyan játékért, ami eleve erősen rétegcucc, hiába néz ki előbbieket meghazudtolóan. -
egy szavam nem lenne, ha az aktuális cod-ról lenne szó, esetleg a gta5-ről - dzsillió példányban megy el, +-1 nem számít
ebből tippre pécén 3-400 ezernél nem fog több elmenni, életbevágó (lehet) minden 25/45 eurós vásárlás...
arról már nem is beszélve, hogy 25 eur így/most, 25 eur cdkulcson. még csak nyerészkedni se lehet belőle :) -
unrealnoise #41896 Pontosan. Nem tagadom, volt, hogy ott vásároltam meg valamit, de már bánom, és utánaolvasva/járva rájöttem, hogy ezzel szinte kibaszok a fejlesztőkkel.
Az ilyen kulcsos oldalakon való vásárlás szinte egyenlő a warezzal a szememben... Nem is értem, hogy 2018-ban hogy lehet erre még valaki büszke is...
Arról nem is beszélve, hogy ott van ugye a Steam refund is. Kétszer éltem már vele, és sosem szaroztak!
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2018.09.13. 16:18:55 -
nehogy a patkány fejlesztő egy forintot is lásson a vásárlásodból?
tök jogos....... igazad van..... jól teszed..... csak így tovább! -
Min FFB-t emeld 25 fölé.
Nem lesz rossz,de nekem az egyetlen bajom az ami az AC-nál is volt. Picit nagyobb az inercia a kelleténél és inkább emlékeztet tank szimulátorra mert nagyon nehézkesen viselkedik az autó és ha megtörténik a baj még esélyed sincs korrigálni.
De majd 1.0-nál fogok itélkezni.
-
nyilván mindenki ahogy neki jó.
(kösz :), szép nagy bré volt) -
Azért nem veszem meg most, mert tanultam a korábbiakból. AC mire elérte a ?végső? formáját már alig érdekelt, hiába tolták bele a sok autót. Előtte/közben meg a PC1, szintén végig a fejlesztési folyamatokon, PC2-re már nem fizettem be.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Le a kalappal előtted. Gratulálok.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.09.13. 12:47:21 -
már tegnap megvettem, azt hozzá se tudok nyúlni..de nem baj, a tegnap elköltött pénz a tegnapé.. :D
ezt meg amiröl régebben dumáltunk,
-
MasterMason #41890 Hát 15:07 másodpercnél az elég fura, képtelenség, hogy ilyen sebességnél négyszer pördüljön meg egy autó... Látványtól sem vagyok elájulva, feltehetőleg eddig képek és videók rendereltek voltak. Persze kell nekik időt hagyni, aztán majd kiderül mit hoznak ki belőle a végére.
Azt hiszem én októberben veszem meg ahogy lesz VR támogatás, (bár egy hatalmas 4K-s monitorom van nem bírom rávenni magam, hogy monitoron kipróbáljam. ) -
Nekem eros , de eleg doglott az ffb t300 on, ac hoz kepest. -
Azért ez már bőven élvezhető, nyilván még kezdetleges sok dologban, de érdemes megvenni. A ffb pl az egyik legjobb amit valaha éreztem, nyilván kormányfüggő, de csw 2.5-el brutál, nekem ebben van az egyik legnagyobb, azonnal észrevehető fejlődése, eddig a sima AC volt a kedvencem ezen a téren. A grafika szép, de nem vagyok egy nagy UE4 fan. 4k-ban high-epic beállításokkal, kivéve a post processt, mert az zabálja teljes mezőnnyel 1080gtx-el 62-68 fps, egyedül 88-100. Remélem azért ez még fog nőni, de első körben ebben is rosszabbra számítottam a többi UE4 játék futását ismerve. -
Közel ennyiért megveszem majd cdkeys-en, ha kész lesz. Az F1 2018 is még mindig 27 euro, én 25-ért vettem. Mondjuk még annyit se ér. 
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.09.13. 11:08:00 -
A hangok azok valami elképesztően jók! Grafikánál ha bekapcsoljátok az FXAA-t akkor nem lesz elmosódott trutymó az egész, no meg persze motion blur off. A fizika a megszokott AC vagy annál kicsit jobb. Az AI elsőre használhatatlan, letol a pályáról, ha megállsz előtte vagy kicsúszik az egyik nem tudják kikerülni az álló autót. Nyilván EA de iszonyatos potenciál van benne. Nekem személy szerint nagyon tetszik. ;) -
Erdemes most megvenni, mert most fele annyiba kerul;) Max nem telepited fel, csak fel-egy ev mulva:D -
Azt hiszem nálam ez csak az 1.0.nál lesz megvevős. Főleg a lentebb látott videót is figyelembe véve.
-
A grafikai beállításoknál az Opponents Visible = OFF legyen és máris működik. ;) -
flyinghigh #41882 Nyilván fejlesztője válogatja de a roadmap mellett is szoktak javítgatni pláne ha valami nagy baromság van az adott játékkal. A https://steamdb.info/app/805550/history/ alatt láthatod épp mi változik a steam alatt persze ebből csak akkor lesz nálad valami ha public-ra kerül. -
Indi69 #41881 A hangja az valami elképesztő. Voltam a Hungaroringen pár hete, pont ilyen -
Értem én, hogy Early Access, de az AI az rendesen gyászos állapotban van még. Mentem egy 15 perces quick racet, ez nekem hét kör volt, a többi 19 autó meg ilyen 1-3 köröket teljesített. Ráfordulok a célegyenesre és hirtelen ott parkol a pályán keresztben a mezőny 50%-a lefagyva, nem győztem kerülgetni őket. :D
Egyébként ilyen EA cuccoknál mi a szokás? Kapunk menet közben is kisebb nagyobb javításokat vagy kizárólag csak a roadmapon szereplő időpontokban a következő nagy buildet? -
Nalam a bill beallitas teljesen inaktiv, semmit nem tudok ra rakni.... -
Morgolodo #41878 Próbáld újra rábindelni ugyan azt a gombot. Nálam így elindultak a dolgok. -
Nem tudok világítást kapcsolni bármit állítok be. L billentyűvel se működik. Nem tudom mi a gyíkja, de így éjjel nem tudok menni. -
Kipróbáltam, pár összegző gondolat kb. 4-5 körös tapasztalat után:
-Menü jó, átlátható, könnyen kezelhető (sok funkció még inaktív) :)
-Kormány könnyen volt kalibrálható (G27)
-Grafikához nem nyúltam, bedobott vmi standardot (videón látható)
-A fizika ennyi tapasztalat után szerintem rendben van. Itt hozzátenném, hogy kb. nyár eleje óta nem volt alkalmam kormányhoz ülni (akkor is rF2-vel), viszont mindenképp pozitív, hogy az első 1-2 körben estem-keltem, tehát nem vmi árkádos sínautós cucc, esőben egyelőre abszolút esélytelen nálam (ez a videón is látható)
, de csak gyakorlás/megszokás/setupolás kérdése sztem.
-Teljesítményben nem éreztem hibát, nem akadt laggolt v. ilyesmi, teljesen középszerű gépem van (i5 6500, R9 380X 4GB, 16 GB DDR4 2400MHz).
A videó tartalmaSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!(ismét megjegyezem....nem röhög, tényleg régen mentem
):
0:00-4:30 Boot, Intró, Menü stb.
4:30-7:10 1 kör szárazon nappal
7:10-10:15 1 ismétlése TV nézetből
11:00-15:25 1 kör viharban este
15:25-19:06 ismétlése TV nézetből
-
Jackal #41875 Elég vegyesek az első benyomások:
- manuális váltóval kapásból ki se tudtam menni a pitből(nem váltott fel 1-esbe) :), maradt az automata szégyenszemre
- pálya grafikája rosszabb mint a régi assettoban, a promo képeken meg videókban korántsem volt ilyen ramaty
- ffb sztem rosszabb mint volt, remélem ezen javítanak (van, de szinte semmi nem érződik a kocsiból, gumiból)
- fizika más, a kicsúszás visszatapadás jobb lett jóval, de hogy egyértelműen jobb e összességében azt nehéz megomondani. Kicsit pcars és rf2 közt van érzésre. A kocsi orra kanyarban nagyon tolja magát kanyarodás helyett.
Remélem kikupálják ezeket hamar.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2018.09.12. 23:05:03 -
formula1996 #41874 Amit láttam yt-n ott működött benne.
Valaki a fizikáról tudna írni? pcars2 féle fos vagy játszható? -
GPx8 #41873 Lehet, hogy eső-érzékelős! :) -
Nürb és lambó.. ahogy igérték :D
van gyújtásgomb, motorinditás animáció, elakadás jelző, index balra és jobra, eső lámpa stb.. de az ablaktörlőt még nem sikerült müködésre bírnom.... :DD
-
Milyen tartalommal jött ki? Egy autó, egy pálya? Videóban látom, hogy több féle autó van, de mindegyik vezethető? -
Hat nem tudom, nekem AC menujevel semmi bajom nem volt, ez igy elsore picit fura. Nyilvan nem lenyeg, megszokom...
De ,.AI semmire valo jelenleg :)
Erzodik azert nagyon, hogy early...
Gragika szep, de pc2 sokkal gyorsabb meg szebb is szerintem, azt hittem brutalabb ez az unreal :)
Egyelore nem estem hanyatt, gumifizikaban is jobban bejon AC, van cucc benne az tuti ,kesobb biztos jo lesz....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.09.12. 20:17:08 -
unrealnoise #41869 szerintem is jó a menü, a főmenü konkrétan totál minimál és nagyon jó. plusz kurva gyors is. Egy gond szerintem, hogy az almenük választása szerintem nem eléggé áttekinthető. amikor lapozgatod a dolgokat. Meg lehet szokni biztos, de amúgy az mindenképp cserére, vagy tuningolásra szorulna.
Az AC menüje szerintem is borzasztó volt... voltak benne jó ötletek, de annak tényleg garázsszaga van a mai napig...
ACC fizika, hangok nagyon rendben vannak, mondanám, hogy tuti vétel, de már nem kell...
Az AI sem olyan rossz (sőt), de nem fogom most még agyontesztelni, amikor van addig is mivel játszani, amíg ez kész nem lesz... -
garázszimben igényes, nem odahányt/placeholder menü!!!! el se hiszem!!!
lac coo: neszívass, a pécés AC menüje egy putri, a v0.1-es első buildben elment, de sajnos az 1.0-ban is bennefelejtődött - összevissza egymásrahányva minden, dizájn sehol, ergonómia sehol. és hogy ebben most mi fáj, pláne nem értelek.... :)
Utoljára szerkesztette: arty, 2018.09.12. 19:33:01 -
Jah, az AI nulla :) -
Menü így assetto után elég rossz, az nekem jobb volt sokkal.
Valamiért nem enged billre rakni semmit, csak kormányra ...
Autó picit darabos nekem így elsőre, bár igaz nagyon régen játszottam assettoval is. Hang jó, jó lesz ez, egyelőre semmi extra :)
Felhős időben már esti fények vannak,... -
Heavy rain/max opponent nálam jól fut:) -
haflac #41864 Sikerült. :) -
unrealnoise #41863 hát vicc, az, hogy a kormányt fordítva kezeli röhej... mármint hiába állítón invert-re, se így, se úgy nem jó, vagy én cseszek el valamit...
Közben jó lett, fent kellett átállítani, nem ahol beállítod mi mit csináljon... kicsit kaotikus, amúgy tetszik az UI, nagyon jó cucc lesz ez, nah de akkor most megyek végre egy kört :D
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2018.09.12. 18:47:42 -
formula1996 #41862 LIVE