43023
  • Alexease
    A filter 40% biztos jo otlet? Az eppen tompitja, simitja, eltunteti az aprobb effekteket.
  • lac coo
    Én értem, de a kormány utat én tuti nem nyomom össze sehol, annak nincs értelme :))
  • MooneyR
    Nem kell itt nagyon tudományosan gondolkozni, ti szoktátok mondani, hogy az egész program barkács-drótozott.. így működhet ez a megoldás is, szerintem érdemes kipróbálni. : )
  • lac coo
    No de gammát állítgatni biztos jó dolog ?
    Itt nem a kormányzással van a baj, hanem az FFB-vel, igaz változhat az is, ha a kormányzást az elején kicsit összenyomjuk, de ez nekem nem tűnik jó ötletnek .
  • MooneyR
    FFB lyukasoknak egy kis help assetto fórumról -->

Open the controls.ini file (located in Documents, not Steam)
    Documents > Assetto Corsa > cfg > controls.ini
    Find the [STEER] settings for the G27 (below the xbox360 settings). Change the gamma to 0.9

[STEER]
    STEER_GAMMA=0.9

Teljesen jó, nálam így néz ki a többi (G27) logi driverben 101% az overral effects strength, többi nulla, játékban pedig a gain 100%, filter 40%, minimum force 15%, többi nulla.
  • R0GUE
    Egyik sem pcars topikban még nem is jártam csak laccoonak szokása rémeket látni bármely topikban feltünök. Nem gond,csak unalmas.:)
  • Zozzer
    Igen, kikészít teljesen engem is mostmár. Legalábbis az m3gt2-őt totál nem tudom emiatt vezetni, alan delon elszáll még a halálra begyakorolt pályákon sem, azt se tudom setupban hova nyúljak, miközben eddig tök jó volt az is. Az slsgt3 viszont nagggyon pöpec lett irányításban, pedig az nekem kicsit nehézkes volt a frissítés előtt, most meg egy kezes bárány. Nem értem én ezt :D
  • goldboy
    Ha be vettek volna béta teszternek, tartottam volna a számat !D
  • cstibikeee
    Biztos nagyon örülnek majd Kunosék ha rájönnek, h kiszivárogtattad a szuper titkos milliárd dolláros terveiket. :D :D
  • goldboy
    DP3
  • Alexease
    Hat az AC felejtos karrierben, igazabol az F1 es a CARS is. Lrgalabbis nekem. A GTL volt az utolso ami tetszett, volt kihivas meg cel, amit el kellett erni. Amikor mar minden elerheto es meg van, es csak a pontokert es egy JPG serlegert kell autozni, az nem az igazi:D
  • Alexease
    Mihez kepest?!:)
  • Alexease
    OK, lehet mar keverem a dolgokat:DDD Van 2-3 ember, 5-6 loginal, mindig keverem mi kivel van:) Akkor talan Elnano (vagy mi) a Fernandoo:) Amugy loginokbol es Steam accountokbol kiderul, de annyira mar nem erdekel a dolog:)
  • mumus70
    rF2 egy harmatos kutyafing a rét kellős közepén egy félig fonnyadt fűcsomó legmélyebb rejtekén.....
  • Adam Jonas
    Egy fontos tényt szoktatok elfelejteni rF2-vel meg az rF sorozattal kapcsolatosan: SOHASE offline játékra készült a széria, hanem multira.... (Ehhez képest igen, egy elég jó AI-t sikerült összehozniuk, de karrier meg sose lesz, szóval ez esetben a GT/Forza/AC/PC/CM F1/DiRT Rally a Ti játékotok...)
  • GeriDoc
    Na, értitek ti, hogy mit írok, csak első körben egyszerűbb fikázni, meg kifigurázni az embert. (Kb. 2 havonta belefutok ebbe a hibába ezen a fórumon).
    Igen, az is lehet, hogy azért is vagyok(unk) kicsit csalódott, mert a kezdeti jó benyomás után nem arra indultak el, amerre szerettem volna, és még csak szó sincs róla, hogy akarnák azokat a dolgokat. Jók az autók, jók a pályák, de minden más hiányzik, hogy egy igazi versenyt/bajnokságot fussunk vele, főleg endurance-t (szívem csücske:)). Ezekkel az autókkal, ezzel a fizikával, ilyen Nordon 24 órás napszakváltással, meg időnként eleredő esővel olyan versenyek lehetnének, hogy az iR is bezárhatna (na jó, kicsit túlzok). De e helyett lesz még 3 közel azonos fizikájú BMW modell, ami természetesen nem baj (a versenyautókat én is várom), csak nem vagyunk előrébb vele. Meg addig basztatja az alapból teljesen jó ffb-t (ezért szeretett bele mindenki az AC-ba), hogy rosszabb lesz. 1.2 előtt simán futott, most nálam is tele van mikrolaggal, ha egyedül megyek, akkor is. Hangoztatta, hogy számít a modderekre, majd a frissítésekkor mindig átír valamit, amitől nem jók a mod autók, mintha direkt szívatná őket. Nagyon olaszos. Jól néz ki, érdekes, szenvedélyes, de összességében, hosszú távon nem jó.

• arty
    ez eddig is nyilvánvaló volt, Kunoson túlnőtt a projekt :)
    nagy kérdés, hogy tud-e/tudna-e együtt dolgozni bárkivel, ill. hogy egyáltalán telik-e rá az assetto bevételeiből :)

• Hasselhoff72
    Ja, oké:DDDDD
  • lac coo
    Alex ,kuldtem neked pm ben egt cuccot, ha kell ott van...
  • lac coo
    Akkor az autokeszitok helyett fel kell fogadni progranozot es palyaepitot, ennyi ! :))
  • arty
    Ha eddig tetszett az assetto, max azt róhatod fel neki, hogy nem úgy fejlődik, ahogy te vártad (egyébként nem is arra, amerre én vártam).
    Tehát rosszabb nem lett, max számodra nem lett "még jobb".

Továbbra sem kellene elfelejteni, hogy a tartalmat és a programozást nem egy ember végzi, általában nem egymástól veszik el az időt.

Elise-l akkor mentem, amikor a karrierben kellett.
    Soselássamtöbbet :DDD

---

lac coo: teljesen egyetértünk, de nem hiszem, hogy a gt86 miatt nincs eső ;)
    megérteném a sirámokat, ha mondjuk Kunos maga a dinamikus napszakon dolgozna a gumifizika helyett, de ugye nem ez a helyzet... csak néha jön pár kocsi és 1-1 pálya ;)
    Utoljára szerkesztette: arty, 2015.08.21. 15:50:51
  • R0GUE
    ERRŐL ENNYIT
  • lac coo
    Nem kezdnem nem folytatom, de ide nem kell ez a stílus, szerintem ...jobb az elején megbeszélni ezt :)
    Nem kell azt kész!

Sry! :)
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.08.21. 15:45:26
  • R0GUE
    Szakadok rajtatok...:D
    Továbbmegyek,én vagyok Bin Laden is..:D
  • Alexease
    O a volt Fernadoo, de itt ne kezdjetek a bulit;)
  • R0GUE
    Itt is kezd el az ujregdumát...Meg persze a kioktatósdit...Parádés..:D

Olvasd el mire reagáltam és miért van ott a poénmatyi jelző. Talán majd összeáll a kép.:)

/Szerk.: ahogy elnézem az admin topikban a carsos gittegyletben pont olyan vastagon benne volt a kezed mint a legtöbbjüknek.....:D

Utoljára szerkesztette: R0GUE, 2015.08.21. 15:08:27
  • lac coo
    Nem tudom kinek az ujregje vagy a carsos gittegyletbol, de nem kene elovenni a sze elyeskedo stilusotokat ismet !
  • lac coo
    Autobol bar sosem eleg, lassan tenyleg egy kaptafa az egesz,egyik picit masabb mint a masik azt jovan.
    Kellenek autok, az nem baj ha van sok mert akkor van valasztek e minden tizedik altalaban jo is .
    De csak ebbol nem lehet elorejutni, valoban kelle enek jatekelemek es palyak is ...
    Magyarul ha meg otszaz autot rak is bele attol jobb nem lesz a jatek.
  • R0GUE
    Tehát attól hogy több autó kerülne bele nem erősödik a simes vonal? Értsd új autók-új lehetőségek, a velük járó új vezetésélmény és kőrözgetés az ellenfél/idő ellen...És fujj a több autó!!!
    Értjük mi....poénmatyi
  • Totti5
    Azt hogy én mivel akarok versenyzeni a tartalom dönti el. Ha van választék tudok kedvenceket kiválasztani, ha nincs választék ( rf2, mert bár van benne autó, d a 70%át utálom kategória ), akkor meg nem játszok vele:)
  • lac coo
    Én tegnap mentem vele ! :D
  • GeriDoc
    Igen, poén matyi. Ezért lesz egy szimulátornak indult dologból sima autós játék, mert a szimulátoros dolgok helyett csak (teljesen felesleges) tartalommal lesz tele. Mikor mentél utoljára az Elise S2-es autóval? Segítek: soha. De akinek csak a tartalom kell, annak van már olyan, pl. a pCARS. (Egyébként annak a topikja miért szűnt meg?) Konzolra Forza, GT. Ezekkel akar versenyezni az AC? :D Inkább a szimes vonalat kellene erősítenie.
  • Totti5
    rf2őt kell tolni, ott gány a graf, gány minden és tartalom sem verdesi az eget. Ultimate szim!

( azt azért nem hiszem hogy Kunéskéknál az autó modellező srácokon múlik az hogy besötétítsék a pályát vagy takonnyal kenjék meg... )
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.08.21. 13:34:17
  • b-type
    Ezzel szvsz az a gond hogy nyugodtan lehetne menni az rF2-vel most is, liga megy vele..foglalkozik vele egy 20 szimes kb. Tehát aki azt érzi annak ott a lehetőség, tényleg sokat tud, most már annyira nem kellene hanyagolni, mert már átbillent az érdemtelenül hanyagolt oldalra.
    A Cars az szvsz más tészta, ott van a napszak meg eső meg sok jól hangzó dolog, de mint szim...persze már jó régen próbáltam, de bizonyos autók annyira messze álltak az általam elképzelt jótol, hogy nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy valaha is érdemben tudjak vele szórakozni.
    ...
    Az AC-val kapcsolatban meg igazad van, nem annyira tartalom kellene már, mint inkább komoly változások, mint napszak...esetleg időjárás.
  • arty
    tehát van egy szim, amihez jön a tartalom és az ettől konzolos lesz ...

zseniális :DDDD
  • neilszab
    Vasárnap este: GT3 - Hockenheim!

Most hétvégén a Hockenheimring-en szállunk harcba egymással a GT3-as gépekkel. A prekvalifikációban eddig több mint 80 köridő született, így biztosan komoly versenynek nézünk elébe, ahol mindenki talál magához illő ellenfelet. A kihíváshoz bárki csatlakozhat, aki egy kiadós kergetőzésre vágyik komoly versenykörülmények között, nagy mezőnyben, felkészült és korrekt ellenfelekkel!

GT3 futaminfók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5395
    AC Summer Cup: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5327

Azoknak meg akik nem szívlelik a GT3-as gépeket, nekik itt a méltó kihívás:
    Alfa Historic futam - Hockenheim - 08.27
    Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.08.21. 13:22:00
  • croatianus
    Ezer hála a Porsche-hegyekért!
    Gondoltam rá, hogy esetleg befizetek ennél a csókánál a szekerekre, tekintve, hogy így meg vagyunk lőve hivatalosporscheileg, de hát ha már ilyen szépen föltették ide őket... (gondolom, nem sokáig lesznek fönn, érdemes hama letőtni!).
    De van még ottan az a 906-os, meg a 911 RS 2.7, na azok is egész zamatosak.
    Tőle is tanáltam két ajánlatos módot: az Alpine-t, és a Testarossa-t (ami már medzsóban is a kedvenc ferrádim volt). Szép modellek (nyilván konvert), viszonylag meggyőző, de mindenképp mókás fizika, ölég jó hang.
  • macleody
    Megmondom őszintén az AC-t alig-alig indítom el. Ez a középen semmi ffb az agyamra megy. Haverokkal a PC-t tologatjuk, egyszerűen hangulatosabb, a napszak változás, az időjárás sokat számít, akárki akármit is mond. Ha kiszednék belőle az autopitet akkor meg főleg, mert az az őrületbe kerget.
  • GeriDoc
    De igaza van.:) Kezdenek inkább konzolos Forza, Gran Tourismo irányba elmenni ezzel a sok autóval. Inkább a fényeket, meg az időjárás változást csinálhatná meg, hogy ki lehessen használni a GT autókban rejlő lehetőséget (endurance futamok). Ez a rövid verseny, meg track day feeling akár online, akár offline le fog csengeni, főleg, ha a jobb alapokkal rendelkező rF2, meg pC kicsit össze szedi magát, plusz még jön új szim is (ha esetleg az iR-esek megcsinálják a dinamikus napszakot, időjárást, akkor meg végképp). 2 napja beszélgettünk, hogy endu futamokra még mindig az rF1 a legalkalmasabb:( Elég szomorú, de úgy látom, hogy az AC sem annak a leváltására készül, hanem elmennek a konzolos irányba. (oda viszont kevesek lesznek, szerintem most elkezdték saját magukat szívatni, nehogy 2 szék között a földre üljenek, de majd kiderül).
    Mindenesetre várom a DP2-t:)
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.08.21. 12:39:04
  • macleody
    Lacc kezdesz öregedni, már semmi nem jó neked :)