43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Valószínűleg itt nincs megcsinálva, mert például a "nemmondjukianevét" játéknál lehet pillangóval és H-váltóval is váltani. Bár nálad nem tudom, hogy ott is működik-e, ha két külön vezérlőd van. -
Valszeg nem lehetetlen megoldani, de eleg ritka, nem emlekszem hol lenne olyan.
Egyszerubb lenne, ha jatek kozben (autoban, garazsban, betoltott programnal), lenne normalis options mennu, controller allitassal. Akkor 1 kattintas lenne atpakolni masik konfigra. Persze, most is megoldhato, csak azelott kell kivalasztani, mielott betoltod a palyat;) Egy ki-belepes talan meg belefer:P -
Nem sajnos...
Amúgy az lehetetlen, hogy két külön input legyen beállítva egy funkcióhoz, vagy csak itt nincs megcsinálva ? -
neilszab #31885 TM progijában nem lehet az egyes gombokhoz parancsokat, vagy billentyű kombókat rendelni? -
TM kormany Fanatec valto...hogyan ...?:) -
neilszab #31883 Logitech Profiler-rel biztos megoldható, vagy ha más kormányod van, talán azzal is. -
Na alakulakula +2.519 különbség 
-
Mostanaban szet vagyuk hullva, de majd megprobalok az irodaba beallitani egy allando "szervert", amin AC-t, rF2-ot es CARS-ot akarok "uzemeltetni". -
Szerintem valami fun-ra gondolt, ami mostanaban hianyzik, igaz, olyan nagy erdeklodes sincs. Logikusan mindenki rraallt a bajnoksagokra, ami szerver van, az altalaban azokhoz kapcsolodik (ami foleg qual vagy gyakorlo szerver, ami rovid teszt versenyekre alkalmatlan). A GTRM-tol szokott fun szerver lenni, de ritkan van az is hasznalva:/ -
mumus70 #31879 Nálunk (HRF1RT - Hopto) az lesz a következő bajnokság elvileg -
Nem indit valaki Audi TT szervert, ki sem probaltuk ?!:))
En csinalnek de megint cseszegetni kell a router beallitasokat, en meg megegyszer nem csinalom meg az tuti, hogy miert nem lehet ezt normalisan megcsinalni....... -
Jah, nem semmi.... -
Ezzel tuti elszorakoztak egy ideig:) -
Megoldhato mar, hogy a fel-le valtast ket kulonbozo gombra is lehessen rak i ? A kormany pillangoira es a botvaltomra, ket kulonbozo eszkoz ..... -
-
azok a terheltsegek sose lesznek maximumon, a valodi szuk keresztmetszet egyszeru ptogramokkal nem merheto pontosan.
ahogy mondtam: msaa off, amdn az nagyon sokat levesz a sebessegbol ebben a jatekban -
Jackal #31872 Egyik se publikus még :), de perpill szar az utóbbi pár AC patch óta. -
szerintem még mindig kevés a proci...hiába i5 , de nem árt a magas órajel...én korábban amd 8350-nel tapasztaltam hasonlót...se vga se proci nem bírt 60-70 % fölé menni... aztán cseréltem i5-re amit 4.5 ghz-en járatok...azóta igazából a 60 fpst simán tartja...ha nem fixálom az fps.t akkor a vga is megy maxon -
Hivatlan #31870 Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat, ötleteket.
A föntről lefele tartó törés kapcsán ellenőriztem a monitort és a játékot is, de mindegyik 60Hz-en volt, előbbi a játék közben is 60 Hz-et jelzett. De ha már úgy is ott matattam kipróbáltam a játékot 50Hz-re állítva, és így már nem jelentkezett a törés, de szemre darabosabb is lett az egész. Visszaraktam 60 Hz-re és kikapcsoltam a "full screen rendering"-et, így most jónak tűnik, ettől persze számomra még értetetlen a probléma, de mindegy túllépek rajta, így már nem zavar.
Az FPS témakör kapcsán bevallom nem kapcsoltam ki semmit, mert a problémám nem (csak) az, hogy sűrű mezőnyben nem tartja a játék a 60 FPS-t, hanem, hogy eközben sem a processzor, sem pedig videókártya, nem hajlandó 70% fölé menni (az MSI Afterburner szerint). Tehát, ha azt látnám, hogy a processzor és a videókártya 100%-on kerreg, és így sincs meg a 60 képkocka másodpercenként, akkor elfogadnám, hogy ennyit tud a vas, nincs mese vissza kell venni ebből-abból, de így nehezen felfogható számomra. Viszont, ha másnál is jelentkezik ez a probléma, akkor legalább afelől megnyugodtam, hogy nem az én készülékemben van a hiba.
Köszönet még egyszer is.
Üdv: Gergő -
Árkád fizika :))
-
Ha csak az erossege a kerdeses, az gyorsan orvosolhato:) -
Jo lenne tudni, milyen kormany meg mi a jelenseg pontosan ! :) -
Jackal #31866 Köszi, akkor nálam van valami nagyon elb*. -
Érdkesség, hogy ez a TM külön kezeli a statikus erőket és az periodikusan ismétlődőket...
gondolom első lehet a mindenfelé húzás, a második meg kerékvető, úthiba ahol ránt egyet jobbra-balra ...
szóval van mit kísérletezgetni vele :)) -
Igen, valami ilyesmi, de mindenki (AC, iR, rF2) kicsit mashogy csinalja. De kell, mindenhova utolag epitettek be. Az iR-nel van valami linearis FFB szamitas is, gozomsincs mi az, de tuti az is szukseges a kormanyok elterese miatt, valszeg/talan a komolyabbakhoz. -
Amúgy CM is teljesen más :))) -
Ha jól értem, akkor van egy minimális erőtartomány, amit hiába küld ki a gép a kormánynak, nem érzel belőle semmit. A minimum force-ot felhúzva ezt el tudod kerülni, mert így "torzítja" azt, amit a kormány adna, így érezni fogod. Így minden amit a gép küld picit erősebbnek hat, de egyre kevésbé, ahogy nő az erő, legalábbis én szerintem így működik, vagy ehhez hasonlóan. -
-
A minimum force az amúgy mi ? -
Amelyik program "fizikalisan, nyomatekbol" adja tovabb az FFB infokat a kormanyoknak, ott eleg nagy elteresek lehetnek. Ezekrt is kell minden szimbe sokfele allitas (kezdve a minimum force-tol a damper-ig).
Az effekt alapu cuccoknal (ami iranyonkent bizonyos merteku es sebessegu "statikus" elfordulast szamol) azoknal nincs gond (pl. Codies).
Pl. a minimum force es a "nyugalmi" kozepen tartas erosen valtozhat kormanyonkent, es nem csak a fogaskerek vs. szijjhajtas miatt, de sokat szamit az 1 vagy 2 motor, a fogaskerekek milyensege, a motor tipusa, nyomateka stb.
Igy a szimeknel, ha valaki leszarozz valamit (persze csak kormannyal, es azokbol is jobbminoseguekkel, vagyis nem 270 fokos, csak rezgo, kikapcsolt FFB-vel es hasonloo agyremek:D), az elotte legalabb fel orat allitgassa es tesztelje, mert anelkyul semmit nem er a "szarozas" :D
Egy Codies cuccot gyorsan le lehet szarozni, ott nincs sok valasztas:DDDD -
G27 esen nalam szornyu lett a nagy update utan, aztan egy patch-el javitottak rajta .
Amugy tenyleg ahany kormany annyifele lesz a vegeredmeny, a napokban probaltam g27,fanatec porshe es tm t300-al is , homlokegyenest mas mindegyik. Sose gondoltam volna, higy nem csak az ero valtozik kormanyonkent.... -
És az egyik kormány erősödik ugyan arra a szoftveres változásra, a másik meg gyengül, reális.
Nálam gyengébb lett amúgy, fel kell húznom a setup résznél hogy ne legen túl gyenge. -
ez kormányfüggő nem ??? nincs két egyforma kormány még gyártón belül sem ... -
Jackal #31855 Valaki meg tudná mondani, hogy az uccsó pár update óta erősödött e az ffb, ha igen kb érzésre mennyivel? (ugyanazokkal a beállításokkal)
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.09.04. 11:02:32 -
Hokihájm niga
-
Morgolodo #31853 Még Austin Powers is ott van! -
-
elsimitast kapcsold ki, vsync on. elvben igy meglehet a 60fps és nem lesz képtörés sem! -
A játékon belül nézd meg a videóbeállítást. Néha visszavált magától 23 Hz-re.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.09.03. 17:23:04 -
Mindenhogy eleg gyors mar szerintem, a tukrozodes az ami nagyon eszi, illetve sokaig az AI .....
De az AI mar nem.