43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Azt egyszer probaltam, reflex gyakorlatnak Sebring-en, milyen gyorsan tudom kerulgetni az autokat:DDD
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.09.18. 21:22:48 -
Nincs semmi ott. Mehetsz szembe is a forgalommal. :) -
Timbu #32126 Így SR sincs? -
-
Azt ismerem, arra gondolok, mint itt amikor egyszer hibas volt a szerver, hogy lattuk is egymast, de nem volt utkozes. Lehetne ilyen is, akik igy szallnak be, lenne egy nagy T betu a kocsi hatso szelvedojen, vagy valami :) -
Az iR-ben a ghost race az csak az utkozest kapcsolja ki (meg persze, aki ghost-kent lep be, azt nem latjak), a mezony normalisan nez ki.
Palyat tanulni, gyakorolni, "mezonyben" autozni, de foleg valakit kergetni teljesen jo. Persze versenyre nem jo, mivel nem vedekeznek es minket sem fognak tamadni:D -
Ez eddig oke, de az elsot azert joval nagyobb csinnadratta ovezte, meg elorendeles a steamen. -
az egy DLC, fizetős, kijön megvesszük azt ennyi, én úgy tudom még erre a hónapra ígérték ... -
Annyi extraval lehetne, hogy az atlasztosagat is lehetne allitani, vagyis akar lathatnank is az ilyen szellem arcokat, csak az utkozes lenne kiveve.
----
Mi lesz ezzel a dreampackkel, jon meg iden? Elorendeles vagy valami lesz ra? -
Jo lenne itt is ilyen iracinges szellem autos okossag, fu alatt mennek ezen a versenyen :)
Sajnos rendszeresen en nem tudom vallalni, szoval egyre meg nem tudok menni. -
GPx8 #32118 Én is azért vettem, mert olcsó és viszonylag kellemes a tapintása. Autóba azért nem raknám. :) -
Valami OBI-s szerzemeny 2000 forint korul. -
GPx8 #32116 Nekem is ilyen váltógombom van, csak én egy régi joy-t alakítottam szekvenciális váltóvá... :) -
Igen, a legjobb ez lenne. -
Homályos az még rosszabb, kapcsold be PC-ben, sírva menekülsz előle ! :)
ez még mindig 2D, ez ilyen, semmi baj nincs vele . -
Vagy csak siman ki lehetne kapcsolni, mar annak is orulnek. -
Homályosnak kéne lennie, lévén, hogy távolra fókuszálsz a valóságban, és nem látod ennyire, de ilyenre minek is gondolnának. -
Az eletben valahogy nem zavar annyira, (enyem se csilli-villi) de jatekban meg tud orjiteni, rogton arra fokuszal a szemem.
.
Cstibike helyeben levennem a jelszot, igy van tobb szaz teljesen ures szerver, hatha meg le is van jelszavazva :)
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.09.17. 21:40:14 -
Akkor mellém ne ülj be soha, most éppen olyan koszos belülről a szélvédő, szembefénynél azonnal az életedést könyörögnél :)) -
Tok jol mutatja, koszi.
Amit birok az audiban, hogy nincs szelvedo, igy nem szinezi el a palyat, nem a koszt latom csak. Igy siman hasznalom belso nezetbol is, ami azert nem jellemzo nalam.
Vagy csak sikerult eddig ugy mennem, hogy nem csillant meg rajta a nap.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.09.17. 20:15:15 -
neilszab #32108 GT3 Bajnokság - 1. Futam - Spa-Francorchamps! 
Vasárnap este elrajtol az Assetto Corsa GT3 bajnokság, első helyszínünk a legendás Spa-Francorchamps! Eddig már közel 100-an futottak mért kört a gyakorló szerveren, így kihívásból és izgalmakból biztosan nem lesz hiány, a profik és az amatőrök is garantáltan találnak majd maguknak méltó ellenfeleket a mezőnyben!
Még nem késő jelentkezni, részletes infó itt:
AC GT3 Bajnokság: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5421
AC GT3 1. Futam: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5422
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.09.17. 19:41:32 -
haha, a hiper-szuper, sg forum-motor, kepnezegetonek koszond, az tekerte meg a kepet magatol :) -
-
-
Tommy78 #32104 A gyàri "gear" nevü app mutatja a töltöttséget. -
Ma elhoztam Herry fele valtot gyorsan ideiglenesen fel is szereltem!
Mivel csak g25, g27 valtohoz tudom hasonlitani, annyi azert erzodik, hogy ez nem a finomkodo embereknek valo csak, mint en vagyok, lehet utni vagni kemenyen.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.09.17. 18:32:34 -
New Corvette C7R GT3: Premiere at Hockenheim! -
GeriDoc #32101 Egyelőre fékezésnél töltődik, mert az AC nem tudja azt, hogy amikor átmegy a célvonalon, akkor újra 100%-ról induljon. Csak a KERS-t tudja. Kijelző szerintem még nem igen van hozzá. -
Van valami extra kijelzo kis progi , hirtelen nem talaltam, ami mondjuk az audinal ezt a push to anyamtyukja rendszert kijelzi a muszerfalon kivul? Ahogy nezem ez is valahogy fekezeskor toltodik, mint a kers?
-
cstibikeee #32099 A practice részt levettem, és átneveztem CsTibikeee - RackService re. Jelszó maradt: abcd
Telefonról is könnyen kezelhető szerencsére. -
Gondolom az arazas kozott is van kulonbseg?:) Gondolom itthon lenne a leggyorsabb, de tuti itthon a legdragabb
A practice reszt ki lehetne loni, igazabol felesleges. -
Jackal #32097 Köszi a bónusz szervert, jól jön a mostani fun inséges időkben.
Viszont ha javarészt magyarok lesznek rajta, akkor nem annyira jó ötlet franciahonban hostolni, mert megtoldja a pingeket +20-25 ms-el. (szomszédos ország nagyvárosában, pl Bécs még nem gond)
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.09.17. 10:11:41 -
cstibikeee #32096 Köszi!
Igen, Francia, ezen futnak az official AC szerverek is.
Hagyom futni a mostani cuccokkal, ha van valami igény, majd írjatok, és beállítom. -
Francia "hoszt" alatt fut a szerver?! :)
Kitettem a banner ala.
-
Működik :) -
cstibikeee #32093 Valaki meg tudja nézni,h lehet e a szerverre csatlakozni?
Remélem jól állítottam be.
Név: TibiTesztRackService
Jelszó: abcd -
"Részletes műszaki adatokat ugyan nem árul el a BMW, de a GT3 motorházteteje alatt egy enyhén módosított V8-as 4,4 literes TwinPower Turbo motor van, amely a szintén itt bemutatott M6 Competition Package-ben 600 lóerős és 700 newtonméter a legnagyobb nyomatéka." -
-
GeriDoc #32090 Persze, simán. Lesz ott más finomság is. Az oldalamon szerintem fent lesz (ha összejön a story). -
Pár képet megoszthatnál majd velünk.