43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
A konzolos megjeleneshez talan szereznek Amcsi palyakat is. Ha nem is ok szkennelik (igazabol felesleges), de tudnak vasarolni a licensz melle szken adatokat. Hogy mi lenne az, nem tudom, tucatjaval vannak jo palyak, felesleges is sorolni. Valszeg Laguna benne lenne, azt mindenhol betoljak;)
De aztan lehet, hogy maradnak csak az europai resznel (van itt is sok jo palya, a GP-ken kivul), es az a 3 palya a "szokasos" MSV palyak lesznek: Brands, Oulton, Snetterton. Bar Cadwell-nek jobban orulnek:P -
En azt sem bannam, ha nem minden szkennelt lenne, nekem jo a sima is, csak ne legyen tukorsima mint a mod/konvert palyak. -
shiet #32168 Nem ártana, ha nem csak európai hanem pl. NA pályákat is beleraknának. Lenne mit, az autók megvannak/meglesznek hozzá.
Utoljára szerkesztette: shiet, 2015.09.21. 01:21:39 -
A konzolos megjelenesre gyurnak, oda 100 auto alatt felesleges megjelenni, kell az utanpotlas;)
Valszeg nem ugy erti, hogy csak ugy kitoljak a plusz autokat, ugy erdemes, hogy a konzolos megjelenesig meg legalabb 1 vagy 2 DLC-t eladjanak. Ugy eri meg rendesen, hogy amikor a konzolos full cuc megjelenik, addigra a PC-s eladasokbol (alap + DLC-k) legalabb a duplaja bejojjon:P -
1.4 ben 30+ új autó ?? És 3 pálya ?? -
-
"No cats were harmed, in the making of Assetto Corsa" :)
-
goldboy #32163 Na ez jó
-
Ment a PÜ! -
Olyasmit megyek én is , de küld hátha jobb a tiéd :) -
Kell még setup a Nissan-hoz? Csak nem hagyott nyugodni a valamelyik napi bénázásom, tekertem egyet a beállításon, elsőre 2:22.2... -
Nem az. Ez már ahogy említetted is a legújabb technológia. Rainbow scan. -
cstibikeee #32158 Szerintem az.
Úgy tudom, hogy 1 millió dollár volt az összköltség mire elkészült a pálya, a legújabb és legjobb technológiát használták. -
GeriDoc #32157 Ez laser scan pálya ez? 
-

-
cstibikeee #32155 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nem tudom,h ez már volt e. De már annyira értelmetlen, hogy jó.
Utoljára szerkesztette: cstibikeee, 2015.09.20. 12:21:20 -
A GT40 jonak tunik, az audi meg olyasmi mint a nissan gtr, beeloz a hatulja :)) -
cstibikeee #32153
Countach, R8 LMS, GT 40 -
Megnezem... -
Ha túlzottan elől van se jó, akkor is képes produkálni ilyet, ha az autó többi része meg úgy van beállítva...
U.i.: de amúgy inkább próbálkozz azzal elsőkörben, amit Szabi ír...nekem csak finomhangolnom kellett, arra ez a minimális hátrafele tolás elég volt.
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2015.09.19. 22:40:36 -
ABS-el mentem nem blokkol.
nem visszaváltás miatt tör ki, nincs machanikai tapadás .
ahogy fékezés alatt megmozdítom a kormányt menne afeneke a francba, gázzal úgy ahogy át tudom balettozni . Nekem úgy tűnik, hogy egyszerűen annyira elóre kerül a terhelés, hogy hátul nincs súly és megúszik. Próbáltam elől keményítani, hogy ne bólintson de akkor meg alulkormányzott mint a fene ,mondjuk mindenhogy az :))
mondjuk nagyon alacsony szárnyal megyek, de nagy tempónál nincs gond vele, lassúnál meg gondolom nem számít .
Kerékösszetartást merre rakjam?
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.09.19. 21:59:13 -
neilszab #32149 A hátsó kerékösszetartással és a diffi coast állásával lehet érdemes esetleg még eljátszani.. na meg sokkal finomabb visszaváltásokkal.
Ha nem váltasz le, akkor is kitör? Replay-en nézted már, hogy blokkol-e valamelyik kerék?
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.09.19. 21:45:23 -
Fekerot hatra ??? -
Fékerőeloszlást kicsivel told hátra, nekem az megoldotta elfogadható mértékig. (60:40-nel kezdtem, 58:42-re állítottam) -
Az istennek nem tudok mit kezdeni a nissannal, hogy ne akarjon nagy fektav vegen keresztbe all i, mit allitsak ? -
neilszab #32145 Indul a DTM Classic Bajnokság! 
Csütörtök este elrajtol az oldschool DTM-es gépekkel vívott küzdelmünk, mely kőkemény kihívások elé állítja a bátor indulókat. Puritán technológia, vehemens ~400 lóerős gépek, velőtrázó hangélmény, test-test elleni küzdelem profi szervezésben, izgalmas pályákon, nagy és korrekt mezőnyben!
Részletes infók és jelentkezés:
AC DTM Bajnokság: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5434
Shakedown futam: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5440
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.09.19. 21:02:34 -
neilszab #32144 Ez hülyeség... egy újabb korrekt ellenfélnek egyrészt mindenki örül, a másik meg csak dolgozzon meg keményen a 8-9 pontocskájáért.. ;) -
cstibikeee #32143 -
tuti , hogy csak egy páron tudnék ott lenni, az meg csak mással kicseszés aki elől 8 esetleg9 elviszek pár pontot. -
neilszab #32139 Már bocs, de hét már dehogy nincs! 
Nem csak az jöhet bajnoki futamokra, akinek feltétlenül az célja, hogy minél előkelőbb helyezést érjen el a bajnoki tabellán, hanem az is, aki csak egy jót szeretne versenyezni kulturált keretek között, korrekt mezőnyben. Ha csak pár futamon tudsz részt venni, az se baj... ha azt a pár futamot tudod élvezni, már nyertél vele..
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.09.19. 17:44:21 -
cstibikeee #32138 Marco: For all people asking me, we are not going to attend SimExpo this year, lot of things to do here working on the Dream Pack2 and on Assetto Corsa Ps4/XB1 -
Mert az AC olcso, masikaknal meg kifizetitek a sok rongyrazast :) -
Ha mar Nurburgrin GT500 es SimRacing Expo van, ahol kint van az iR tamogatonak es az R3E szep nagy szimes parkkal, akkor mar kapunk az AC-tol is 1-2 telefonos fenykepet, legyen valami promo:) Bar felesleges kimenniuk, igy is eleg jol allnak:P -
cstibikeee #32135
-
Annak ugy nincs ertelme . -
Attol h nem tudsz jonni rsetleg minden versenyre,attol meg tudsz jonni (ha kifizeted a rookie tagsagit)
Teli szerveren tudsz menni hizzad hasonlo tempoju emberekkel -
En most GT autokat nezegettem, igazabol nagyon jok lettek, jot tett nekik az uj gumi vagy mi.
Az alap setupok atomstabilak cserebe lassu is mint a fene, de versenyre beallitva ami gyors de nagyon odafigyelos eleg jol adja .
Meg az eddig atommsinauto Corvette GTE is ficankol mint a fene.
Nem tudom mennyire van panaszkodas ra, de voltam egy ketto publikon es kb 10-bol 5-en eldobjak kigyorsitaskor.
Hosszutavon gumikopassal ez nagyon jo lehet, sajnalom hogy nem tudok menni a gtr bajnoksagra, publikon meg ilyen nincs :)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.09.19. 11:30:07 -
Miert, mar probaltad?! ;) 

Amugy ja, ennek igazabol nem sok ertelme van, legalabbis verseny szempointbol szinte semmi;)
Ami miatt hasznos (lehet), fel lehet merni a mezony, az embereket, a verseny tempoit, a stilust, mennyit gyorsul/lassul a palya/auto/mezony, es nem csak a tet nelkuli nehany emberes gyakorlo szervereken lehet iveket, fektavokat, kanyarokat es kergetozest gyakorolni, hanem rendes eles mezonyben, kockazatok nelkul.
De jelzes erteku annyiban is (bar ez az iR lenyege;P), hogy eleg durvan kiforrott az online resze. Nem csak 40-50 multiclass autoval bir el egy-egy szerver, de ezek melle belephet meg 50 ember, versenyt nezni, ghost versenyezni, csapat tagnak vagy spotter-nek. Meg persze hosszutavu versenyek, csapatok, bajnoksagok, pilota cserek stb. De hat ezert online cucc es tobbek kozott ezeket kell kifizetni az elofizetessel. -
Kicsit olyan alkoholmentes sör után egy guminőt gumival érzés :)) -
iRacing Ghost race teszt :)
Valaszthatsz barmilyen sorozatot (road, oval), barmilyen eventet (prac, qual, timetrial, race), mehetsz hiatalos versenyeken vagy magan emberek altal inditott host futamokon vagy bajnoksagokon. Barmikor be es ki lehet lepkedni;)