43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Tyuki80 #32614 Srácok!
Nektek online versenyen kiírja az ellenfelek köridejét?
Régen kiírta nekem is,most nem.Mit állítsak és hol?Mert szeretném látni a köridőket,ki mit megy versenyen.
Köszi! -
Amugy ez a hiros uj gumimelegedes ez most micsoda valojaban ?
Nem csak a feluleti melegedest szamolja hanem beljebb is, tomegeben ? -
croatianus #32612 Aszongyák, a legújabb ptracker-t ha fölteszed, akkor jó lesz a Stat Bar Plus is.
Én még nem próbáltam. -
croatianus #32611 Egyenlőre force 32bit a generál beállításoknál a trükk, remélem, azért majd megfótozzák 64bithez is. -
Tyuki80 #32610 Valaki help please!
Az ssetto corsa fórumra sehogy sem tudok belépni.Kurva idegesítő.
Kéne egy mini stat bar plus ami működik a legújabb verzióval.
Előre is köszi! -
Vazelines gumival is lehet ugy menni, hogy ne csusszon meg .... -
Tyuki80 #32608 De egy gt től mit vártok?Sínautó eredetiben is.Még nem nagyon láttam egyet sem megcsúszni...
Az idő kérdésre valami?
-
Az eros utcai autokon nekem is tetszik, gt n, formulan es agyenge kocsikon viszont nem. -
Tyuki80 #32606 Sziasztok!
hol lehet beállítani,hogy az ellenfelek idejét felül lássam,ha átmennek a célvonalon?
eddig kiírta,de mióta frissített nem.
amúgy nem olyan vészesen rossz ez az új gumi modell.Eddig csúszott szerintem túl sokat.Az m4 et próbáltam ma,de az kifejezetten élvezetes. -
A frissítés óta nálatok sem működik a TrackIR az AC-ben? -
Nem tudom mikor, de ezt a gumit vagy akármit, amit elrontott, sürgősen ki kellene dobni a francba :)))
ez olyan konzolosra sikerült most, szemre nehezebb a Forzában egy kigyorsítás mint ebben, hát nehogymá...! :DD -
tudtam én, hogy ez megint 1.3.4 körül lesz "kész" :) -
BMW m3 s1 -et is ,megnéztem ,azzal is mentem minap, az aztán tényleg tojásoskon lehetett csak gázt adni most semmi, nagyon hülyegyerek mondjára kell, hogy valami történjen...
Hát ezt most nagyon elkurta Kunos, kapcsolgatom ki-be, próbálgatom ezt azt de számomra ez használhatatlan .
akkor már inkább _f1 2015, abban legalább van valami ficánka :)) -
fm5-ban nagyrészt azok voltak, most a hatosban a karrier eleje ilyen gyorsversenyes (2-3-4 kör, pályától függően), később lesznek állítólag hosszabb versenyek is (gondolom max félórások?)... de ott még nem tartok, mert bele vagyok habarodva az AC-s formula abarth tournamentbe és mivel általában az utolsó körökben dobom el, így egy verseny teljesítése a restartokkal olyan ~2 óra :D
(és sajna kevés időm van játszani...) -
Mebnéztem KTM-mel is, a régi jobb volt ! :))
ha rövid akarok lenni ,ez a gumi mintha túl gyors lenne , hirtelen kis mozdulatra csúszik meg ,és kis mozdulatra be is tapad, nincs az a jó kis súlyos érzés mint ezelőtt. -
Thread #32599 <<<Ezt a nagy kep es a jobb also kormanyos kep miatt mondod?>>>
Szebben latszik a borzalom a jobb also kiskepen.
A kormany tobbszor mozdul elleniranyba mint jo iranyba :)
De szinkronban van mindegyik kamera, csak ott kozvetlenul latod az igazi meg a virtualis kormanyt.
Utoljára szerkesztette: Thread, 2015.10.09. 18:38:17 -
Timbu #32598 A Forzában nem három körös futamok vannak? -
Apró változtatások a FUN1 és FUN2 szerveren (részletek a képen).
FUN1 Hotlap - |Q|R|: |10|6|
FUN2 Hotlap - |Q|R|: |10|2|
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2015.10.09. 17:59:14 -
formula abarth pl hajlamosabb blokkolni, kigyorsitas is mintha nehezebb lenne... nemtom. mast mostanaban nem vezettem, tavolabbi emlekekre meg nem hagyatkoznek.
szal passz. -
azt mondjak h az ai a haverod stilusat probalja meg visszaadni (forzaban) ... plusz van par beallitas az ait tekintve, de az isr koklereibol semmi jot nem nezek ki, plane ahogy ez a srac vezet...
vannak hibai a forza ainak, de megis a legelvezetesebb a sok kozul. persze nem magas a lec, amit meg kell ugrani...
raceroom jobb, de neken az mar kicsit steril, nen baj ha kiszamithatatlan az ai... neha .... -
swadawa senpai #32594 Én még mindig nem értelek titeket! Úgy látszik 2 különböző frissitést kaptunk, én épp hogy alig tudok pályán maradni, az ffb nagyon jó, és az egész jó. -
Raadasul 3 monitor es totalis idiota pozicio es FOV beallitas;)
A kormany fogas nagyon amcsinak nez ki, azok szoktak felul, kozepen fogni mindket kezzel;D Multkor lattam "profI' iR videot, valodi auto araval vetekedett a cucca, es ugy fogta a kormanyt, mint egy 80 eves mami, aki az amcsi "csatahajobol" a kormanykullok kozott "nezi" az utat:)))) -
Nameg az a vezetés, így a carmageddonban mentem gyerekként. De elég volt hozzá a billentyű, nem kellett kesztyű meg kormány :D -
Ezt a nagy kep es a jobb also kormanyos kep miatt mondod?
Szerintem csak a vagas nem tokeletes, vagyis nincs szinkronban a kamera ami a kezet veszi es a jatek rogzitese stb. Biztos nem a tv game mode nem talalasaval van a baj :)
Nagy a vilag allatkertje :)
6 perctol, anyam nem fogja igy a kormanyt jajistenem :)
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.10.09. 15:58:54 -
Thread #32590 Latom meg mindig borzalmas az input lag. Vagy a tv-juket nem tudjak beallitani. De egy game mode-ot csak megtalalnak mar rajta. -
Ma:
1.3.1
- Possible fix for DX 10.1 video cards crashing
- DLC2 - Improved lowpass filter for Audi R8 LMS Ultra exterior sound
- DLC2 - Fine tuned some coast crossfades for Lamborghini Huracan and Ford GT-40
- G27 leds now turn off when exiting the simulation
- Now includes correct Linux acServer
- Fixed Nissan GT-R NISMO front suspension to correct damage under full lock.
- Fixed Audi R8 LMS Ultra ABS level 7 value typo.
- Fixed GT40 rear camber setup value range mismatch.
- Fixed GT40 dampers setting numbering
- Fixed rear ride height evaluation only using left tyre pressure instead of both
- There was a problem with the shipment of the Ferrari 458 S3 trofeo tyres. We have now put them back in your pitbox setup choices.
- Fixed Tatuus F.Abarth rear wing CL and CD typos
- Added car model name to the "User Gain" Force Feedback message -
Sokan szidjak az ac a.i-t es a forza-jet emlegetik, mint etalon.
Hat nem tudom, maradjunk annyiban mind a ketto elvezhetetlenul szar egy multihoz.
ok nelkul lefekeznek, ok nelkul lassan mennek, aztan mintha nitrojuk lenne elhuz a padlogazas gyerek mellett stb..
-
Majd a KTM megmondja este az igazat !! :)) -
Pontosan. A keresztirányú erővel egészen biztosan nincs összhangban a hosszirányú. -
Osszessegeben jobb lett a gumi, jobban mukodik tobbet tud, de nekem kicsit magas a hossziranyu tapadas .
Az ffb t en is eszre vettem, eddig a t300 minden kis vackot atadott, most eleg siman siklik, tenyleg csak a nagy godroket erezni. -
Én is érzem, hogy például kanyarból kifele alig akar megcsúszni, hamar rá lehet állni a gázra illetve féktávon sokkkkkal hamarabb megáll az autó. Abban bízom, hogy ezt egy "szorzó állításával" tudják majd korrigálni, de összességében ez a merevebb viselkedés új részekre helyezi a hangsúlyt kanyarokon belül. -
Gibor #32581 Lehet hogy képes már ilyeneket is számolni, de összességében ez sokkal butább lett. Amivel eddig vért izzadva mentem egy szar kört, azzal most röhögve megyek jobbat. -
Kívülről megnézve is egészségesebb az autók mozgása.
Online ellenfelek sem ugrálnak már össze-vissza. -
Félve írom soraimat, de nekem pozitív csalódás lett a frissítés, progresszívebb az autó viselkedése.
Kétség kívül egy új játékot kaptunk, hiába kiszámíthatóbb, mégis egyelőre több kihívást rejt.
Ha egy dologgal kellene összegezni, akkor olyan az egész, mintha végre megoldották volna, hogy ne tekeredjen össze-vissza a kasztni, főleg versenyautóknál szembetűnő a változás. Például Nordon, amikor egyik első kerék fent van egy magasabb rázókövön, egy nagyobb gázadásra azonnal körbedriftelni az ívet és lerántja az autót. Befele lejtő kanyaroknál szintén határozottabban ül be keresztirányban az autó, az is meg tud tréfálni.
FFB viszont tompa és talán erre tudnám azt mondani, hogy buta lett nekem. -
Írják, hogy keresik a hibát, és ötletük sincs, mert BETA teszten nem volt ilyen gond... Csak vicc, hogy ez így kijött egy fél nap csúszással... -
€5.99 EUR 1,955 HUF vontak le. Nemsokkal később megvettem giftként is és akkor már €7.99 EUR terheltek. De mind1 is, mert szerintem megéri az árát.
-
cstibikeee #32576 Itt nézzél szét, van még pár ember hasonló hibával.
AC fórum
Lehet,h pontosan ez az, de nem biztos -
Ja, az élvezetes volt. Modjuk nem próbáltam ezt az új patch-t. -
A Nissan eddig jó volt, az munkás volt ...De most nem olyan jó :DDD -
Azért ebben a játékban ilyen még nem igazán volt :D