43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
RtoR #32934 Milyen tétje van? Az például elég komoly tét, hogy a top 40 csapat pénzdíjas pro ligába kerül Blancpain Endurance bajnokságban. Illetve a legjobbak a különböző bajnokságokból elmehetnek igazi tesztelésre...
Vagy csak egyszerűen szeretnél minél jobb splitbe kerülni, minél jobb ellenfelekkel versenyezni, esetleg az iracing hivatalos közvetítésbe is bekerülni ezáltal.
Klassz tétek.
Persze, akinek a képességei a 20000. helyre elegendőek, annak tényleg kevesebb a tétje.... -
na de ettol fuggetlenul, valoszinu igazad van, ha ra lenne eroszakolva itt is az osszes szerverre ez a modi, sokkal tobb emberbol elojonne az idiotizmusa.
De ha tovabb csurom-csavarom, epp ezert megyek itt sokkal jobb izgalmasabb (online bohockodos) versenyeket, mint ott. Mert nincs rafeszulve a nep a "szamokra"
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.10.20. 00:04:14 -
Milyen tetje van? A 20000. helyrol visszacsuszok a 20001. helyre? Netan a sok ketbetus ir, tt anyamtyukja szamom erteke egytized szazalekkal csokken?
Ahelyett, hogy elvezni probalnak az emberek csak ezeket a jatekokat, mindenfele, total felesleges szamhaboruba hajszoljak oket, na meg elhitetik veluk, barmit is szamitanak a fenti szamok.
Akki suttyo paraszt az az is marad, mindegy melyik jatekkal jatszik eppen. Na meg forditva is igaz, aki itt probal elozekeny lenni, ott is az marad. Mar aki felfogja, hogy valoban nincs tetje annak sem, amivel ott probalkoznak :)
engem az erdekel, az alapveto emberi verseny szellemen felul,amit azert nehez kizarni, (nemis kell szerintem), hogy miutan felalltam a jatek elol, azt mondjam de k>va jol szorakoztam.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.10.20. 00:00:07 -
GeriDoc #32931 Csak azért nem találkoztál még itt ilyennel, mert nem tétre ment a "verseny" (online bohóckodás). Az iR-ben minden versenynek van tétje. Menjél jó kis liga AC futamokon, kerül-fordul belefutsz egy jó kis anyázásba. Ha itt is lesz tétje a futamoknak, itt is lesznek, akiknek elborul az agya.
-
Na most hogyan működik ? :)) -
na, tiszta iracing lesz. A Topikjaban mostanaban mast se olvasni rola, mennyi idota van meg ennek ellenere is, na meg, hogy hanyan nem jatszanak ezert online rendesen.
Konkretan en az eletben nem talalkoztam pl itt olyan idiotaval, aki kepes varni egy kort,hogy utana ram rantsa a kocsit, na majd ezek utan biztos lesz, pedig van parszaz multi oram ebben.(persze iracingbensem talalkoztam meg ilyennel, de azt csak lightosan tolom sokadszori probalkozasra sem kepes beszippantani, sok mindenben nagyon alul marad szamomra)
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.10.19. 23:11:13 -
cstibikeee #32928 ..... Egyszóval, már ez a szerver is minősítést ad. -
cstibikeee #32927 Minorating plugin fut a CsRacing szerveren.
Akinek nem ismerős a dolog: AC forum: minorating.com
Szerintem hasznos dolog.
Egyenlőre bárki jöhet akinek nincs minősítése (N) vagy A-B-C
Viszont aki már most regisztrálva van,h tör-zúz (W) az már nem léphet fel, és a (D) se jöhet, az se valami jó minősítés.
Utoljára szerkesztette: cstibikeee, 2015.10.19. 22:46:49 -
Helyes ! :)
Remélem nem marad így ..... -
cstibikeee #32925 Azt mondják, hogy nagyon kezdetleges még az egész gumi modell, reggeltől estig ezen dolgoznak. -
Tibi mit mond Kunos, vagy valaki: lesz új gumi a pályaatókhoz???
Ez tényleg szörnyű....Mentem most a Lamboval, meg BMW GT-vel: mint két tégla .Nem is emlékszem mikor vezettem ilyen rosszat mostanában ...:DDD A Nissan még elmegy, de azt is a halálba kell butitanom hátul, hogy forduljon. Gyak nem is fordul hanem betekeredik a kanyarba ... -
Az ugyanaz a skin eltérő színnel kérdést én nem nagyon értem ! :))
Ha a fizika file-ok mások akkor gyanítom dobáln ifog a szerverről . -
Thread #32922 Tehat a szervereken mikor 15 db van ugyanabbol akkor eltero skineket allitanak be? Ugyanazt a skint lehet eltero szinnel is? Vagy csak a matricak nelkuli autot lehet szinezni? Mert gondolom ha kulonfele szin be van allitva azt latni fogom skinek nelkul is. Bocs hogy googlenak hasznallak :)
Mondjuk majd azert ki is probalom elesben, legfeljebb visszarakom a skineket.
A masik, hogy nagy rendezgetesben a KTM-nek egy par byte-al eltero regebbi verziojat hagytam meg. Ez CRC mismatch-al ki fog dobni szerverrol? Ezt nem is tudom kiprobalni, nincs szerver KTM-el, ami nem jelszavas, nem DLC nem booking :)
a szerverre mindig a legfrissebb verzioval kell felmenni? [eleg valoszinu] -
szerintem lehet, de akkor nálad sok-sok fehér autó fog látszódni . -
Thread #32920 Lehet az autonkent neha tobbszaz MB skineket torolni? A multiplayer szerver igenyli? Be van rajtuk alitva skin, vagy valamifele alapskinnel mennek? Ha be van allitva es nem talalja, akkor elfogadja az alapskint? Forzanal ugy volt ha nem volt meg a DLC auto valakinek, akkor a masik DLC autojat nemhogy alap skinnel, hanem egy masik, alap auto modellel helyettesitette. -
neilszab #32919 Alfa Romeo 155 V6 - Nürburgring: Holtap & Setup!
Csütörtök este kerül megrendezésre a DTM Classic bajnokság következő futama, Sinka Dani pedig a felkészülés jegyében jól megcibálta a 155-ös Alfa bajszát, íme:
A kört medium gumikon, 98%-os pályán és még ballaszt súlyok nélkül futotta Dani, de így is remek tanulóanyag pár trükk elleséséhez.
Setup, nyílt gyakorló szerver és további infók a futamról itt:
DTM Classic - Nürburgring: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5471
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.10.19. 19:06:16 -
chev chelios #32918
ok köszi!!!
Utoljára szerkesztette: chev chelios, 2015.10.19. 17:53:59 -
Told jobban neki ! :)
-
chev chelios #32916 Sziasztok!!!! A gumihőmérséklet nálatok is baszakodik?? vagy csak nálam nem műkszik?
Nem akar bemelegedni.
-
-
croatianus #32914 Na jó, és akkor a gyíkemberek?!
Kunos=világkormány -
szinkroncsúszás ! :DD
-
ez ott hibadzik h joypaddal eddig is perfekt lehetett jatszani... -
GeriDoc #32911 On-Off-On pillanatkapcsolók, és simán 2 gombot kell rákötni. Én a D-pad-ot kötöttem rá, annyi, hogy azt az iR pont nem kezeli.
Az AC-ban nincs szükség ennyi gombra, az rF alatt működik minden. Vettem rotary encodert is, működne is, csak kellene a plusz 5V neki, de egyébként simán 2 gombra ráköt, és működik az is.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.10.18. 13:39:53 -
Jo lett. Kapcsolok hogy mukodnek ? -
Ahova feltöltöd ott a képen jobb klikk, view image, és annak a linkjét rakod be itt képként. Amúgy ez sem rossz, ha rákattintok akkor betölti a nagy képet. -
GeriDoc #32908 Hogyan kell normálisan berakni képet? -
GeriDoc #32907 Laccoo, ilyen lett a button box, már a szek. váltó is üzemel, majd rakok fel arról is képet.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.10.18. 13:17:43 -
Amugy jah, most megneztem a lenti videon a masik , egyenesebb sikant hasznaljak :))) -
Nem, a nagy 1.3-as patch utan lett rossz, aztan megjavult !
Pedig eleg sokat mentem spanyol palyan irtam is, hogy letezik, higy ennyire tukorsima !?:)
Aztan megjavult magatol. -
2 variációja van a sikánnak, próbáld ki a Nordschleife Endurance layoutot, ott a nagyobb/gyorsabb sikánt használja a játék.
Nálam is jó lett az FFB, tegnap átálltak frekvencia alapúról lépcsős számításra, egyértelműen eltűnt a butasága. Arra gondolsz, hogy a tegnapi patch előtt jött rendbe magától? -
Ami viszont nekem feltunt a videokat nezve, biztos , higy az utolso sikan az jol van lemodellezve ?:)
Videokon sokkal kozelebbinek tunik nekem a ket kanyar, siman atfuzik atloban, itt meg nem lehet ugy ...
A masik : az ffb az csinal magat valami konfigot ??? Elejen irtam, hogy rosszabb lett az ffb, sot a spanyol palya tukor sima volt nalam, aztan eszhez tert ! Valamit beallit maganak a hasznalat soran ? -
haflac #32902 A visszaváltási okosság az oké,de a gumi az vicc.Egy közel 600 lóerős hátsókerék hajtású versenygépnek(Mclaren mp4-12cgt3),hogy ennyire stabil legyen a hátulja a kanyarokban na ne.1.2 verziónál közel tökéletes volt.Utcai kocsik engem nem érdekelnek,tőlem az akármilyen is lehet,arról én nem tudok véleményt írni.És mintha az FFB is folyamatosan egyre butább lenne.Már gondoltam arra is ,hogy Kunos most tesztelteti velünk a várható konzolos fizikát,mert oda ilyen gagyi kell,hogy joypaddal is lehessen irányítani. -
Talan egy nagyon picit javult, igaz en csak Nissannal megyek mostanaban. Egy hajszallal kevesbe hajlamos hogy eldobalja az elejet. Es egy kicsivel ke esbe hajlamos arra ,hogy ha mar tolja magat hirtelen atcsapkodjon tulkormanyozottsagba .
Az egesz 1.3- ban sokkal elobb lehet padlot nyomni ,de alap setup eleg rossz is ,lassu, tul stabil, ha az ember megpiszkalja akkor lassu kanyarban mar adagolni kell. Tobbi GT nem probaltam, gyanitom azok sokkal stabilabbak.....Osszessegeben ha a videoval osszenezem vegulis elegge ugyanzt csinalja, koridoben viszont lassabb bar az annyira nem szamit . -
passz, a frissítés előtt bő egy órát mentem a Hurikánnal, gyors kör közben kiírta hogy megjött a frissítés, beírtam ide is, közbe letöltötte és mentem vissza lambózni.. szerintem jobb lett, de ti meg azt írjátok hogy nem.. szóval fenetudja, egy biztos, nekem tetszik, GT autókat ilyennek képzelem, utcai autók hangulatosan dölöngélnek :D -
Nektek mi a véleményetek az 1.3.3-ról? Én haluzok csak javulást, vagy meg tudtok erősíteni?
-
Nem mai talalmany, az tuti;) Persze amig regen sebesseg fuggo volt es hasonlo "egyszeru" dolgok, ma mar tuti ra van uszitva egy magyrakas elektronika. -
Peugeot 406 T16-ban is négykerék kormányzás volt, amit vittek PikesPeak-re. -
A japanok mar +20 eve is csinaltak sebessegfuggo osszekerk kormanyzast utcai (!) autokba (Galant, Accord, Prelude stb).
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.10.18. 00:01:30 -
mivel van hozzá 64bites "driver" (olvasva a trackir oldalát ez jön le)....
de amennyire látom, van freetrackből is 64bitre fordított verzio, foggalmam sincs, hogy ezek mostanra a főverzioban alapból bennevannak-e (2014-es a forumhsz, ahol a 64bitre forditott verzáról ír a srác és ami így már megy a 64bites maya-val)