43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Regen engem is bosszantott, amikor elgagyiztak valamit, foleg amikor meg lehetoseguk is volt ra, hogy normalisan hasznaljak az autot, es ezt ugy, hogy hangoztatva szimeznek. Azert gazos volt, hogy egy maceras autoval, egy huzosabb fektav, azert eleg gepeszkedos tudott lenni (egy labbal fekezni, jo ritmusban tolni a kuplungot es a gazfroccsot, elengedni a kormany kanyarban es valtogatni), mikorben allnak a feken, negyed gaz es pillangoval 3-4 vissza.
Es nem azert, mert lassabb voltam, mert amugy is lassabb vagyok:D Csak bosszanto, hogy jo cuccokkal nyomjak, es minden autobol (1950–2015) "ugyan azt" csinalnak, csak az egyik gyorsabb, a masik meg lassabb:)
Es ilyenkor persze, hogy egy futamhoz vagy bajnoksaghoz a leggyorsabb, legstabilabb autokat valasszak, mert ugy is mindegy, akkor legyen sinauto-hotlap-digital-race:P
De ma mar nem erdekel:DDD -
Én nem értem ezt a gumit már :)))
Szét túrom a pályát a Nissannal, nem hogy melegedne elöl, szép lassan lehűl !!! :)))
agyatlanul keresztbe rakott összetartással tudom csak melegen tartani ....
Ezt rohadt nagy kár volt kiadniuk, dolgoztak volna még egy évet ezen a gumimodellen .... -
hqx #33092 Engem személy szerint nem is érdekel, hogy mivel mennek, csak azt azért ne állítsa senki, hogy az a normális, ha H-váltós gépeket szekivel nyomják.:D Kifogás meg lehet dögivel...senkit nem érdekel.:)) -
így van, de azért hagy itéljem már el ezeket az embereket akiknek csak ez számít , maga az autókezelés meg másodlagos...:)
-
De erre mit mondjak...Verseny van, ami nem tiltott az szabad .:) egytizeden sok múlhat ! :) -
azt mondják gyorsabb mondjuk 1 tizeddel ..így akji profi az pilangózik , aki H-val megy az meg őrült h hátrányba hozza magát...
na nekem ez a hatalmas VICC...
szerintem ez az amatőr hozzállás... ennyiről szól a sztori...
codemasters f1 ligában komolyabb volt a hozáállás:) -
Hát én még nem olvastam sehol, hogy bárki ezt mondta volna, hogy ez a jó ..azt mondták már, hogy gyorsabb és/vagy stabilabb, de azon meg annyira én nem akadok ki.
Inkább akadok ki, mikor a kormányszöget megbuherálják, az viszont szerintem már otromba csít, pedig rohadt sokan csinálják fű alatt ! :)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.10.22. 20:47:05 -
nem is vagyok benne biztos h gyorsabb...előnye is van , hátránya is...ufóknak kb mindegy lenne...
h szerver oldalon lehet-e ellenőrizniu engem nem is érdekel...
mint írtam engem az zavar h megmagyarázzák h ez a profi hozzáállás h pillangóznak... az a hülye aki H-zik...
egy szimuzlátoros közösségben szerintem alapnak kéne lennie h akinek megvan hozzá az eszköze , az H-val megy... az elejének meg példát illene mutatni SZERINTEM...mondjuk most is mutatják végülis és kövewtik is őket sokan... szerintem ez gáz:)
ettől függetlenül szívesen megyek olyann ellen is aki pillangózik , sőt ha controllerrel jönne valaki az se különösebben érdekelne...
szóbval nekem csak az a bajom h az eleje (akinek semmi szüksége rá) az mutatja a szerintem rossz példát... -
Gördülési ellenállásra vonatkozó számításokat javították a GT2 és GT3 kocsiknál.
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2015.10.22. 19:43:15 -
Szvsz ezt csak akkor lehet kiküszöbölni, ha a játék segít ebben, szerver részről is könnyebb...persze tuti akkor is át lehet majd vágni.
Ez egy nagyon sajnálatos dolog, mert persze mindenki azzal megy amivel akar, de mégsem mindegy...az meg olyan sz@r mikor az ember magyarázkodik hogy azért nem voltam iszonyat monoton módon stabil, mert normálisan váltottam, és azért nem voltam gyorsabb mert botoztam..
Ezt nem lehet kordában tartani, vagy ha lehetséges plugint kell rá írni, amit a szerver ellenőriz, és akkor csak botozni-kuplungolni lehet.
-
Mit csinaltak a gt gumikkal ?
A melegedest ertem, de azt a rolling izet mar nem :)) -
Aki komolyan gondolja azt nem erdekli mas higy megy :)
De egy valamire valo szimesnek van egy rakas magyarazata arra, higy miert gyorsabb valaki, a pillango a legregebbi :)) -
"- Physics multithread is now disable with less than 4 cores "
Köszönet KUNOS, végre újra játszható a cucc :) -
hqx #33081 Nem spilázott túl semmit. Aki komolyan gondolja a szimulátorozást, az úgyis úgy fogja használni az adott autót, ahogy az a valóságban létezik vagy létezett. -
goldboy #33080 Na egyből jobb ez a gumi melegedés... -
cstibikeee #33079 Nem. Ott 6 kör kell minimum. :D -
"Tyres now might need 2 laps to heat up the core temperatures."
A Nordon is? -
MooneyR #33077 1.3.4
- Replay in x64 are now capped at 1Gb instead of 500mb
- Fixed turbo in form gears
- Physics multithread is now disable with less than 4 cores
- Fixed backfire animation on Lamborghini Countach
- acServerManager: admin password is mandatory
- acServerManager: fixed uploader not saving surfaces.ini of multi-layout tracks
- Fixed Lamborghini Countach S1 UI for customers who do not own DLC2
- Fixed Alfa Romeo 4c peak slip angle value on rear street tyres.
- Fine tuning of tyre heating model for GT2 and GT3 cars. Tyres now might need 2 laps to heat up the core temperatures. Core temperatures are now much more stable during a lap and cool down slower.
- New power loss calculation for GT2 GT3 cars engines
- Corrected rolling resistance calculations for GT2 and GT3 cars tyres
- BMW M3 E30 Drift and M3 E92 drift has new tyre heat calculation following the GT2/GT3 logic. Experimental.
- Balancing of GT3 car performances. The balance does not make all cars equal, but just brings their performances closer. Leagues can now add a small amount of ballast to equalize the cars performances even more.
- Fixed dirt texture and headights in Ferrari 458 Italia
- Fixed headlights indicator on BMW Z4 GT3
- Fixed transparency issue on Ruf Yellowbird
- Added leds to Mercedes SLS GT3
- Fixed TrackIR support for x64
- Added Force Feedback Controller app
- Fixed acServer corruption of internal buffers leading to packet losses
- Added benchmark mode
- Realtime app now uses magenta to signal fastest lap in the session
- New "camera facing" spectators are now controlled by the "world detail" settings. Allowing users with older machines to achieve better FPS
- Minor AI race craft tweaks (a bit faster to change lane but bit less "punchybumpy")
- Remapped some functions associated with numpad "+" and "-"
+/- = Change Force Feedback (disabled in replays)
Ctrl +/- = Change onboard FOV
Ctrl Shift +/- = Change saturation -
Én erre gondoltam, ez sztem Simraceway cucc.
Mid-Ohio - Assetto Corsa
Utoljára szerkesztette: Ginger17, 2015.10.22. 16:40:00 -
Nekem van valami regi, talan Virtualm konvert . -
Nincs meg véletlenül valakinek a Simraceway konvert Mid-Ohio pálya? -
Sose értettem ezt az egyik sim vs. másik sim témákat.
Nekem minden kettő meg van és imádom őket :D
De legalább napokban jókat nevetek, ahogy itt megy a fight :-) -
Ja, az a normális rajt már nagyon hiányzik ill. a korábban felhozott pilóta csere is + időgyorsítás (napszakot érintően) és akkor már legyen éjszakai is, és már is alkalmas lenne Endu-ra a program (az esőt persze nem kifelejtve és a dinamikus időjárás változást). 
Az ovál szekció is bővülhetne.
Egy jó pitelős app sem ártana....
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2015.10.22. 14:46:35 -
cstibikeee #33071 De, még régebben. Elméletileg megoldható valami plugin segítségével a normális rajt. De még azt nem hallottam, és sztem más se, h bárki elkészítette volna azt. -
Tibi, es normalis rajtrol sem hallottal ? :) -
Olyan rosszul nem all az AC , ennyi idos koraban IR se volt jobb, sot....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.10.22. 13:10:59 -
Azert ez sem teljesen igaz:)
Az iR legalabb annyira fun (felhasznalas es hozzaallas fuggveyeben), mint az AC. Es ez forditva is igaz. Lenyegeben minden annyira fun, amennyire ugy hasznaljak.
Sot;)
A valodi versneyek igazi "verseny erzesenek, taktikajanak, hozzaallasanak" csak az 50%-at adja egy masik "auto" megelozese, kergetese vagy a vedekezes. A kiihas es az elvezet masik fele az, hogy TUDJUK, ki ul pobtosaan abbn az autoban, milyen versenyzo, mennyire gyors, mennyit hibazik vagy mennbyire eroszakos es ovatos. Es ez a tapasztalat tobb tucat egymas elleni versneybol adodik.
Egy ilyen felallas csak egy allando mezonyben ervenyes, ami szimes szinten a sajat bajnoksagokat jelenti (vagy a rendszeres fun futamokat egy kozossegen belul).
Persze az iR-ben is osszeverodhet egy-egy futamra nehany "ismeros" arc, de az mesze nem ugyanaz, mint amikor napi szinten beszlgetnek, forumoznak, foleg nem amikor szemelyes liga talalkozokat szerveznek (vagyis szemelyesen is ismerik egymast). Az azert teljesen mas vilag.
Ez tizen eve gyakori volt, sokan ismertek egymast, tobb baratsaggal, sokkal kozvetlenebb es szorosabb volt a kapcsolat a szimek kozossegeben.
Igy ha az AC elsodleges sajat bajnoksag funkcioit hasonlitva az iR elsodleges random szerverekhez, az iR funosabb beallitottsagu:DDDDDDD
(Persze, az iR-ben is lehet "sajat" szervert inditani, sajat bajnoksagnak, [plusz penzert:P], es egyeb modon is ossze lehet verodni, de azert mas.)
Ez termeszetesen veletlenul sem vita indito, egyszeruen annyi, hogy barmelyik programot lehet komoly keretek kozott tolni, nem erdemes elkonyvelni, hogy az "csak fun-ra jo";) -
..csak vállald be visszafele is Alex, ennyi.
-
Tartalmat nem szoktam promozni se itt, se ott, semmi ertelme. Ez sem tartalom promo volt, mert az AC volt az elso program, amiben a nagykozonsegnek profi minosegben elerheto valt a Nord.
Az AC-t pozitiv peldakent szoktam felhozni MINDENHOL, mint fejlesztesi rugalmassag, gyors reagalas az ujdonsagokra (tartalom, mukodes es szolgaltatasok), es az userek, a piac gyors kiszolgalasa miatt.
Minden topic-ban van 2-3 problemas ember, ami nagyreszt a stilusban jelentkezik. Az iR-ben evekig nem volt gond, de mozgas sem igen volt. Nem erdemes azok alapjan megitelni valamit. -
Szerintem rossz !
GT autot mar sokat vezettem, jateknak most allok neki... Szoval slussz passz ! :)) -
Pitti #33064 én a GT-ket sem érzem akkora katasztrófának, nyilván nem tudom milyen az életben és játékot sem írtam még, 
de a legújabb frissítés óta már simán elszállok a ferrari gt-vel is kigyorsításon, féktávon meg főleg. Kicsit talán még stabilabb mint régen, de összességében meg jóval lassabb vagyok mint a korábbi időm. 3-4sec spa-ban pl -
Nagy hajoknak jot tett, a tobbi az romlott.
Gt ben egyedul a nissant tudom setuppal megbolonditani, hogy valami auto viselkedese legyen :)) -
Pitti #33062 Basszus 10 éve mikor lfs meg gpl-el ment mindenki és azon álmodoztunk, hogy majd az rfactor mekkora jó lesz, ha kész lesz. Esetleg F1C módokkal elvoltunk. Mi lett volna akkor egy ilyen felhozatal mellett mint ami most van? A pCars kontra AC most iR kontra AC lesz lassan? olyan ez már mint valami focimeccs ahol mindenki a saját játékosát látja vétlennek ugyanabban a szituban.
hmmm
-
Pitti #33061 Na most már én sem tudom követni akkor most melyik szar meg melyik nem?
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!elférni elfér, csak akkor működjön oda-vissza szvsz.
én is minden szimes topikot olvasok, de kérném, mert akkor így korrekt szvsz. -
Jackal #33059 De azért nem 7 éves procira kéne új szimulátort írni, azt is be kell látni. Tudom ez nem nyugtat senkit, de a 4-5 éves i5-ömön ugyanúgy fut mint eddig. -
GeriDoc #33058 Tavasszal írtam, hogy már ne számoltassanak többet, ha nem muszáj, mert csak rosszabb lesz (így lett), és erőforrás igényesebb lehet. Akkor az okosok lehurrogtak, szóval a hozzáértők szerint ez nem lehet befolyásoló tényező. 
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.10.22. 08:10:13 -
Jajj, menj mar, nem elfer itt ?:)
A nagymellenyes lekezelo gyokereket en sem szivlelem, de e nek nem szabad, hogy koze legyen ahhoz ! ;) -
GeriDoc #33056 Látom gyorsan túlléptetek Alex első mondatán, amit a pálya videóhoz fűzött.
Maradjunk annyiban, hogy ugyanolyan hülyék vannak mindkét oldalon.
Mindig csak a rosszat feltételezik mindenben. Legtöbb embernek egyfajta üldözési mániája, vagy valamilyen komplexusa van azzal kapcsolatban, hogy neki személy szerint melyik tetszik jobban, pedig egyszerű. Akit a verseny vonal érdekel, iR, akit a fun vonal, az AC.
-
Jackal #33055 Még benne lehet a pakliban hogy az új gumifizika némileg több procit is kér. Nekem rf2-ben már évekkel ezelőtt kevés volt a core2, irtóra belassult miatta a játék. Procicsere után megtáltosodott.
UI: van egy performance widget oldalt a berakható cuccok között. Ott látod hog egy képhez mennyi idő alatt végez a gpu meg a cpu. Ha a cpu a nagyobb, az gáz.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.10.22. 08:05:51