43023
  • Adam Jonas
    De gondolom ezek után a RaceDepartment is egy okoskodó kis cserkész szakasz számodra a múltkori nyílt levelükkel együtt.
  • Adam Jonas
    Jól van Emese, köszönjük szépen.

Ha marhára unatkozol, akkor végigbogarászhatnád szépen az oldalt, és látnád, hogy nem AC ellenes oldal. Éppen ami aktuális téma, azt boncolgatják. pCARS-al teli van az oldal, szép negatív cikkekkel, de ugyanúgy találsz ilyen hangvétellel R3E, AC, iR és rF2 cikket is.
  • lac coo
    Akkó két álreges Pcarsos okoska ! :
  • Adam Jonas
    Remélem azért képbe vagy azzal, hogy ez simán lehet szoftverhiba is, lásd RaceRoom - héten lett bevezetve a DPS, mégis vannak olyanok, akik írják, hogy ennek ellenére is hamarabb le tudnak váltani, mint ahogyan kellene. Valszeg itt is ilyesmi lesz.

Egyébként meg az oldalt nem egy, hanem két ember szerkeszti, de ez már csak mellékes és zárójeles megjegyzés.
  • lac coo
    De miért lenne külön a h váltó a nyomogatóstól ,nem hiszem, hogy külön megírta volna Kunos, minek ?!

Mindegy , nekem valami idióta trollnak tűnik ez a gyerek ....
  • bardocz
    Valószínű pillangózva megy, h-váltóhoz ezt betenni problémás lenne, behúzod a fokozatot, és vár míg berakja vagy mi? :D
  • lac coo
    Jó ,akkor volt meg most is van, csak nekem egyedül külön verziót adott Kunos !
  • Adam Jonas
    Oké, Te vagy a főmufti mester, mindenki más hülye. Okészia megint.
  • lac coo
    abban se volt, H váltóval tuti nem, mentem egy pár száz kilómétert utcai autókkal !
    Hogy pillangózva vagy botozva mit csinált azt nem tudom, de kb az amit írtam, valami okoska......
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.10.25. 00:08:09
  • Adam Jonas
    Ha jól tudom, Te már az 1.3.4-gyel tolod, a cikk még az 1.3.3. alatt készült.
  • lac coo

Akkor én nem értem, nálam tuti nincs, direkt megnéztem a Lotust ...

Se H váltóval, se pillangózva ...

Ez valami bolond akkor, nem kell komolyan venni....
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.10.25. 00:03:57
  • bardocz
    Jól érted, azt írja minden autóban van most ilyen.
  • lac coo
    Most az angol tudatlansagom a lenyeg...:)
    Jol ertettem ?
  • macleody
    Azt tudom, hogy a gt autóknál betöltéskor írja, hogy szabályozva van. A lotusnál nem írja, a bmw gra-nál sem. Csak azt, hogy 5-ös gumi, meg fékerő szabályzás.
  • lac coo
    Csak olvasgattam ezt a belinkelt cikket ( amúgyezki ? :)), no most én jól értem, hogy a Lotus49-ben is van szerinte visszaváltás védelem ???!!! Sőt minden autóban ...???!!!!

Even during half-assed shakedown laps where I wasn’t pushing at all, in several braking zones the game intrusively prevented me from downshifting. I was nowhere near running on kill, driving as close to a real life out lap as I could possibly be, and it was like the game was trying to hold my hand around the track. Kunos have implemented a rudimentary downshift protection mechanic that in theory should prevent newer drivers from shattering the transmission into a million tiny pieces under braking, but the assist is so overdone that it completely ruined my rhythm, and felt extremely inconsistent. It would be easy to scream at me and say “you just downshift incorrectly”, but I was babying the car around the track. The first few times, I thought the left paddle was going on my DFGT and began mashing the button as hard and awkwardly as I could just to get it to work, that’s how intrusive it was.

And this applies to all cars in Assetto Corsa, including cars that raced when this technology simply didn’t exist, such as the Lotus 49. You can’t turn it off.
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.10.24. 23:33:01
  • lac coo
    Igen, kipróbáltam működik , köszi !
  • macleody
    Megnéztem, a gyári a utóknál az a guid van amit küldtem, a mod autóknál az autó sfx mappájában van a guid.
  • lac coo
    Akkor ehhez még nincs guid, ok, köszi !
  • macleody
    Valamit keversz szerintem. Content, cars, itt vannak az atók mappái, abban van sfx mappa, viszont nincs benne guid. Vagy van a content, sfx mappa és abban van egy guid.
  • lac coo
    Nem, nem ez kell, hanem ami a content, cars, sfx mappában van guide.text !

De lehet, hogy régi autó lévén még nincs ezeknek ilyen ?
  • cstibikeee
    Eddig 2x ígérték. Stefano a múltkor is azt mondta, h valószínűleg a következő DLC-ben (DP2) benne lesz.... Jó lenne már, én is örülnék.
  • lac coo
    Tibi, ra tudsz kerdezni a kisfiatra, higy azzal mi van ? Lesz, nem lesz ? :))
  • Alexease
    Azert ez nem ilyen egyszeru.
    Amikor az R3E megjelent (ami meg most is massziv beta), lenyegeben RACE zinten tartottak (grafika, fizika). Ha ugy kiadnak egy GTR3-at, az kicsit bukta, az AC-val parhuzamosan megjelenve elegge gazos. Amivel le is huzzak magukat a kovetkezo dobozoshoz, legyen az GTR4 vagy WTCC 2014.

De igy, hogy fejlesztes koben (ami meg lehet 2-3 ev is, attol fuggoen, mit terveznek veglegesnek), futnak a Simcenterek (amibol bevetel van), es tartalom szolgaltataskent hasznalhatjak az emberek a szoftvert is (akramennyi bevetellel), talan fedezi a fejlesztesi koltsegeket.

Aztan vagy igy marad, es egyszer jo lesz, vagy egyszer meg tudnak jelenni egy komoly engine-nel (mar rendes fizika, kormany, FFB, grafika stb.), ami talan meg multiplatform is lehet, es aztan esetleg johetnek a dobozos kiadasok, a meglevo licenszekre (GTR, ADAC, WTCC, DTM stb).
  • Adam Jonas
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Veszik a tartalmat, hidd el.

A buzi névről meg annyit, ha a publisher-t RaceRoom AG-nak hívják, és az a kérése, hogy a játékban is legyen benne a nevük, akkor nem nevezheti el GTR3-nak...

Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2015.10.24. 19:34:21
  • lac coo
    On:

A gumik idealis homerseklete az valtozott most, vagy hol lehet ezt megnezni...?
    Amugy nagyon bejon ez az uj melegedes cucc, vegre nem csak a felulet szamolja valami, aztan ot masodpercenkent mas az ertek, hanem egeszeben szamolja ....
  • haflac
    Csak egy gondolat R3E-hez.Szerintem a nagyon rosszul csinálták és csinálják.Biztos vagyok benne,hogy csak alig-alig vesznek az emberek tartalmat.Eleve nem ezzel a buzi névvel kellett volna a játékot kihozni.Ha GTR 3 a játék neve és nem ingyenes vacak,hanem dobozos,mint az elődök(GTR 1-2,GT Legends),és a tartalom,mint DLC,természetesen fizetős,ők most nagyon elöl lennének.rF2-esek meg saját maguknak köszönhetik,hogy most az Asetto az új "rFactor".

bocsi,ha nagyon off volt
  • lac coo
    Oooo, nemi allitgatas az mindig van .....:)
  • Alexease
    Meg nem probaltam, de mivel 0.25EUR-bol sikerult kihoznom a DTM2015-ot, itt tuti megyek vele nehany kort;) De sajnos az "allitgatas" a keves lesz, akarhogy allitgatjak.
  • Adam Jonas
    FFB-nél megint volt némi állítás G25 és G27 tulajok számára, érdemes lehet kipróbálni.
  • Alexease
    Az rF2 akkor lett volna igazan hatekony, ha nem a meglevo engine-re (ami ma mar 10+ eves) barkacsoljak ra az uj dolgokat, hanem "irnak egyet elorol":) Most az mas kerdes, hogy senki nem fog nullarol ujat irni, sokmindent at lehet pakolni a kovetkezobe. Meg persze, nem azzal az elbaltazott koncepcioval:)

Kunosek dontottek a legjobban.

Meg az R3E csinalta (majdnem) jol, osszeraktak a DLC rendszert, kismilio jo tartalommal, jol felturboztak a grafikat..., csak lemaradt a fizika, a kormany es az FFB :DDDDD
  • lac coo
    Szerintem jol csinalja Kunos, mindig jut egy kis csicsa es egy kis hasznos dolog is !
    Nem is igen van mas szim jelenleg ki igy tolna ( ir -t ne szamitsuk, ok sem ket ev alatt jutottak el idaig es azt is horror aron ...)
    Talan rf2 is sikeresebb lett volna , ha sokadik hajlekony kasztnifizika helyett egyszer pocsolyakat, vagy vizes szelvedot csinaltak volna ..

• Alexease
    Ha csak ezt az 1 hozzaszolast nezzuk, nem volt egyeb elozmeny (es sok privat) meg file feltoltes, akkor valoban gazos ezalapjan bannolni.
    Vagy megunta, mert el volt mondva korabban, hogy fokozatosan keszitik a dolgokat, turelem, van sok egyeb mas is.
    Mivel be van igerve a konzol, az lesz a "fo megjelenes", igy lenyegeben vehetjuk azt az idopontot az AC 1.0-nak vagy inakbb a 2.0-nak. Ami kozben keszul es megjelenik, az egy EarlyAccess2 :D
  • lac coo
    Es mindig van olyan , ami barmekkor is , keves ! :)
  • Adam Jonas
  • bardocz
    Persze, mindent meg lehet magyarázni, hogy miért nincs.
  • lac coo
    Ez azert van, mert nem egy NKP konvertet kaptunk.
    Ha az lenne akkor lenne kiugras :)
  • bardocz
    Gőzöm sincs, asszem 2012-ben mentem ott először, akkor már ki tudtam ugrani rajtnál. Lassan 2014 van. De szerintem még nKp-ben is ki lehetett ugrani. Olyan dolgok nincsenek, amiket már vagy 10 éve amúgy megcsináltak az nKp-ben.
  • lac coo
    Ir ben hany evig volt ilyen gagyi a rajt ? :))))
    Majd megoldja egyszer aztan kesz :) Ne csi aljunk mar ,ugy mintha a szimulator mufaj nem errol szolt volna mindig is : vagy kiadtak olyannak amilyen, es utana szartak ra ( isi, sms ....)
    Vagy javitgatjak ahogy sikerul. Ez utobbi a jobb ...:)

Vagy Isi jobb, hogy hat ev utan meg most is az alap palyakat javitgatja ? :))))
    Azok az igazi kutyautok, nem Kunos !
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.10.24. 18:39:30
  • lac coo
    Tisztazni kellene mi az, hogy nem jok a hangok.....
    Korul kellene nezni, egyedul talan IR es Raceroom van ilyen szinvonalon...
    ( Meg Codemasters de az mas kategoria ....)

Vagy nem mukodik arra celzott , vagy mi ?????
    Megvan az osszes cucca, pl a Bmw z4 gt sokkal rosszabb mint a gyari....
    Higy kinek mi tetszik az egy dolog, emiatt karogni , foleg igy szerintem sina trollkodas ....

• arty
    áh, azt borzalom nehéz lehet megvalósítani, azt tényleg nem várom el :D