43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
De gondolom ha valaki bent tartaná mellette, és nem menekül le a pályáról, amitől összeérnek még ő lenne megsértődve :D -
Hát ja, nem sok helyet szokott hagyni az előzöttnek, de hát ilyen a stílusa. Úgy hatékony egy előzés, ha a másik nem tud visszatámadni :D -
A tc t erdemes allitgatni, van benne ami trefasabb.
Amugy azt mo djak az inteligens diffi miatt egy haziasszony is tud vele keresztbe menni. -
az 505 games rossz reputációja azért elég "tényszerű"
és bár én mindig konzolvédőként aposztrofáltam magam (szimesekkel szemben), minél többet megyek a 458-al, annál inkább kezdek én is hinni az összeesküvés-hívőknek :D (értsd: konzolra egyszerüsítés)
az igazi tragédia, hogy sose fog ide írni egy 458-at már vezetett ember és cáfolni/megerősíteni sem fogja, hogy mennyire reális a bekapcsolt tc melletti kezesbárányság... de hogy eddig messze nem ilyen volt az fix. és én azt megszoktam, "megszerettem". sok "meló" volt benne, hogy mondjuk végigmenjek mugellóban és az mostanra "mindhiába" :)) -
Tyuki80 #33530 +1 -
Ha lesz kisfiat majd megmutatom en hogyan kell nyomulni :))))) -
Vegigneztem, de nem lattam nagyon durva dolgokat, ami nincs meg a tobbiekben, aki nyerni akar.
A 7. perces "kifekezes" optimista volt, hatar eset;) A 10:50-et szerintem benezte, utana elnezest is kert (pesze, utana mar mindegy, attol meg lehet szandekos:D).
Ez dodgem bajnoksag, egyszeru, gyenge, egyforma autokkal, rovid versenyeken, itt akciobol kell megoldani a dolgokat. Raadasul ilyen palyan, ami meg F1-en sem "mukodik":P A tobbiek is nyomulnak, mashogy nem megy. -
Igen, az a kifékezés is gáz. De pl a végén sárga zászló van, ott melyikük volt előrébb? Ez van, ha csórók a versenyzők, és van valaki, akinek van pénze, leszarja a kontaktokat. Szimulátorban kurvagyors, meg szétnyerte magát, szerintem eleve nem is tudja elviselni azt, ha nem nyer. -
Régen egy ligában mentem vele, úgyhogy végignéztem, én olyan durvát nem láttam benne. Végén a kifékezés eléggé kamikaze, meg ahogy ráhúz a első íven lévőre szintén nem szép, de szerintem nem olyan durva ez. -
RtoR #33525 10:50 meg teljesen gáz, teljesen bunkó húzás. -
RtoR #33524 Ahogy 7 percnél beteszi az gusztustalan. Iszonyú mélyről, teljesen veszélyesen, értelmetlenül, csak abban bízva hogy a másik félti a kocsiját... aki mellesleg nem tud mit csinálni, korrektül megy a többi után ideális íven... ökör. -
Szerintem nincs gond a fejlesztessel, a tobbiekkel osszehasonlitva, Kunos aki valoban korbenez a programok kozott, es eleg gyorsan atrakosgatja az ottani megoldasokat es otleteket. Lehet hogy nincs ugy kidolgozva mint mashol (gumi, realroad, napszak, online, szabalyok stb.), de ami nagyon kell, nagyatlagnak, hasznalhatoan az minden van/lesz. -
Csak en gondolom, hogy, nagyon nem korrekt amit muvel?
Ilyen lenne a public szerveren, biztos elkuldenem melegebb eghajlatra. Gyarkorlatilag mindenkit levezet a palyarol, semmi helyet hagyva elozeskor. Aztan amikor visszaeloznek, meg durvabban betart.
-
Ebben semmi tenyszeru dolog nincs, ez max beszelgetni, vitazni vagy flame-elni jo:)
Akarmennyire is szivecsucske Kunosnak, Arisnak vagy Marconak a szimezes es az AC, ezen a szinten (ilyen fejlesztesek, ennyi licensz es ennyi belos es kulsos ember) ez mar erosen uzleti kategoria. Vagy ngyon tudjak mit akarnak a jovoben VAGY nagyon nem;) Kunos szet szort, o "csak" csinalja, Aris szeret csapatni, de Marco-bol kinezem hogy "tervei" vannak;))
A konzol megjelenest kell megvarni es annak az eredmenyeit (program plusz kesobbi DLC-k). Ha siekeres, akkor belefer a tervezett 2020-ig tamogatni az AC-t (fejlesztes + DLC-k), ha kerdeses, akkor az igenyek es kritikak alapjan nekiallni es 2018-ra elorehozni az AC2-ot.
De ez az allando jatekosokat es DLC vasarlokat hatranyosan nem erinti. Ha hosszu support van (2020), akkor "lassabb es kenyelmesebb" a fejlesztes, tobb update-tel es DLC-vel (ha csak evi 2 jon, az is 80EUR :P). Ha rovidebbre veszik (~2018), akkor kevesebb/minimal update lesz es DLC, de 1-2 evvel elobb lesz felturbozva a progi, es beletolnak minden addigi tartalmat 50EUR-os AC2 arert (konzol-szeruen 200 autoval jelenjen meg) :D -
goldboy #33520 Tibi, erről az okfejtésről mi a véleményed?
AC jövőkép? -
Ok, koszi, akkor marad a Merci. -
cstibikeee #33518 Nem hallottam olyat,h bármi nagy változás jönne most gyorsan. -
Fekproba ! :))
-
Csak ugy elem jott, nem erint nincs konzolom :)
Amugy szerinted varhato a heten valami gumijavitas ?
Bajnoksagban kellene masodik autot valasztanom, azt mar vegig hasznalni kell, es nem akarok ugy jarni, higy lesz valami piszkalas es mellenyulok :))
Jelenleg nekem az sls tunik a legvirgoncabbnak.... -
cstibikeee #33515 Az a baj, h ez egyáltalán nem hivatalos. Egy másik, spanyol konzolos oldalon 25/02/2016 a dátum, és egy harmadik dátummal is találkoztam már. -
-
Én azt mondom ,hogy ezt most megcsinálta helyette az atomgyors kormány ! :P -
Én Btype-al értek egyet: volt jobb-rosszabb, sikerül valami elsőre vagy nagyon nem, összességében a maguk lehetőségeihez képest halad ez előre ...
IR azérrt jó példa, mert elfogadott, hogy az a legjobb , de az is volt mélyponton nem egyszer ...onnan is rohadt sok ember ábrándult ám ki. ebben az a lényeg, hogy egy új gumi után két héttel nem kéne még temetni AC-t ! >) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sajnos az őrület az volt amit az előző futamon művelt :( -
haflac #33510 Bocsánat az offért,nézzétek a motogp-t.Őrület Rossi mit művel.
http://www.sportingvideo.net/20151106/vv563c5b289ff3b0.89729790-1188091.html -
bszki megnéztem a priveket, 2008. 07. 20.-n kaptam és Alex-nak adtam :)))
...
na nem ez a lényeg, hogy mennyibe kerül amíg szöszölnek a progival, hanem a türelem...és persze a visszajelzés. -
most csak a jelenetre reagálva: ezt kb nem tudná megismételni, itt csak szimplán mázlija volt és a videóba is a poén kedvéért került bele , hogy teljesen ura volt a helyzetnek:) -
GeriDoc #33507 Hagyjatok már az iR-rel. Ez most nem az iR-hez képest rossz, hanem eddigi saját magához képest. De egyre több ember ábrándul ki belőle, olyanok is, akiknek fontos lenne, hogy jó legyen. Nekem addig, amíg ez jó volt, eszembe sem jutott az iR-t kipróbálni. Csak sajnos nem arra indult el a fejlesztés, amerre én szerettem volna. Azt meg írtam már, hogy nem érdekel 10 évvel ezelőtt melyik milyen volt. Próbálok nem írni ide többet. Nyomjátok. -
Akkor nagy szerencséd hogy nem kezdetektől nyomod az iR, az elsők közt kértem kaptam kódot, már nem is emlékszem kinek adtam tovább.
pár évig csak fizetted a jövőt...
AC:
Nagyon sajnálom hogy érdemben nem tudok állást foglalni, nem tudom milyen irányba változott most, de azt tudom hogy az AC változott már párszor, és végül valahogy mindig jó lett, szal nálam azért nagy bizalom van. -
Nem értem a kérdést ? :)
Most ássak elő IR ből vagy BÁRMELYIK játékból ilyesmit ? :))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.11.08. 13:44:41 -
GeriDoc #33504 A fizikánál nem csak egy bizonyos reakció a lényeg, hanem összességében hogyan viselkedik az autó. 1:05-nél láttál már olyat, hogy így fogja meg az autót valaki, majd azzal a kormánymozdulattal megy tovább?
Íme:
Ha már jó irányba tekered a kormányt (a számítások szerint), akkor megfogtad. Biztos jó fizika. Én nem szaporítom tovább a szót, nekem nem tetszik, és én kétlem, hogy olyan könnyű legyen autót vezetni, mint most itt a játékban.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.11.08. 13:38:54 -
Az a baj, hogy egy szim akkor jo az usernek ha talakozik a fizika az user elkepzelesevel !
Ez alol szerintem nincs kivetel. En szeretem ha a gazt adagolni kell, az olyan jo erzes, a GT meg most nem ilyen.Viszont videokat nezve inkabb az jon le, hogy ott se nagyon finomkodnak vele.
Szoval nekem most nagyon nem jon be de mi van ha tenyleg ilyen ?:)
A masik meg, hogy neha lenezek a kilometerorara es azt latom, hogy mar harmasban gyorsitok 160-al...Ilyen temponal is figyelni kellene a gazra ?
De pl az sls green palyan alacsony szarnnyal , hogy sebesseg is legyen ,barcelonan a nagykanyarban siman kiforog nem lehet padlozni ! Biztos van az a beallitas amivel lehet de ott meg kirohog mindenki az egyenesben, szoval tempos versenysettel en nem tudom padlot attolni. Akkor errol is mit gondoljon az ember, jo nem jo ...? :))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.11.08. 13:30:23 -
Jackal #33502 60-as pinggel meg 1-2 elvesztett csomaggal (ugye kedves mobilnetes emberek) úgy ki lehet a másikat ütni egy belülről aprónak tűnő koccal a pályáról, hogy öröm nézni. Sajnos ezt csak programozással körbevédekezve lehet finomítani, de még azzal se nagyon mert a kiesett tizedmásodpercben képtelenség megtippelni a dolgok mozgását.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.11.08. 13:13:38 -
Ma mar nincs kesz program, ezt mindenki tudja;)
De ha valaszthatok, akkor inkabb egyszer megveszem, aztan 3-5 evig patch-elgetik es fejlesztik, mint hogy 1-2 evente megvegyem mas sorszammal, egyben kiadva hozza a patch-eket es fejleszteseket;) Itt is beszedik a penzt a DLC-kbol, de azert legalabb kap valami pluszt az ember. Ugyanez az R3E (ami puposan van cuccokkal es eleg sokat tud, de megis v0.3) vagy az iR is. Az rF2 nem igazan, ok labon lottek magukat:DD
Az AC-nal (mint mashol is) nagy halmazok vannak: az ido (nem huzhatjak vegtelensegig); a penz (nem vehetnek fel tucatnyi speci embert); a technika (kompromisszumos, nincs ido, penz es ember;P); es az igenyek (minnel szelesebb, PC/konzol, sim/simcade, mert bevetelbol lehet fejleszteni). Ezeket kell ugy osszetologatni, hogy a vegen jo legyen.
Osszessegeben erzesre, kezelesre, hangulatra "nem valtozik", neha ilyen-olyan, eppen milyen fejlesztes tortenik (es annak a "publikus tesztje") de mindig jo, ez a legnepszerubb. Barki leul melle, kormannyal vagy gamepad-del, azonnal (allitgatas es fejtores nelkul) ez a legmeggyozobb.
Ha a "nagykozonseg" egmas mellett kiprobalja a progikat (AC, CARS, iR, R3E, rF2), "kihuzgalja" a neki nem tetszo dolgokat (tartalom, kinezet, kezeles, koltsegek, szolgaltatas, egyszeruseg, kozosseg stb.), talan az AC-ban marad a legtobb "plusz". -
Ooffline jobb, lok azert meg nem egyszer az ai, nem repulok el az urbe mint online...Es nem csak becsivezett autoknal van ez igy, utcai is pattan le mindenrol :) -
Az spa volt, és mindenki tc-vel ment, és padlózott mindenhol. -
Nem a fenet nem volt , ne mondjatok mar :))
Meg javitas is volt ezekkel a szavakkal, hogy innentol kicsit izgalmasabb lesz vezetni a gt t :)
Persze szerintem se jo a mostani, de azert mondom volt ez mar ilyen ...
Amugy meg most nem tudom lepadlozni, ha instabil autot akarok akkor nagyon mocorog mar, cserebe gyorsabb a kanyarban, az igy jo nem ?:)
Meg emlekszem amikor valamiert gyors voltam gt2-vel, sok dolgom nem volt padlo mindenhol :)) -
neilszab #33497 Offline meg bizton nem jobb, mert ott az AI-t meg se lehet rendesen lökni, olyan mint egy tank, egy rendörségi PIT manővertől meg se rezzen.... -
neilszab #33496 Sokan jönnek azzal, hogy irreálisak az ütközések, meg túlságosan törnek az autók, de amikor konkrét példát kérek és megnézem azokat, akkor mindig arra jutok, hogy nincs ezzel semmi komoly baj. Az autok nem deformálódnak, így energiát sem tudnak elnyelni, bár az ilyen becsövezett versenygépekben talán ez még normális is. Ha két auto összeér, akkor a beérkező lendületüknek megfelelöen billiárd golyóként pattanak le egymásról... de legalább épp marad a futómű és lehet folytatni a versenyt. Plusz energia viszont sehol nem keletkezik, csak merev testek találkoznak, ennyi. -
Az rohadtul nem volt árkádosabb, mocorgott végig ha nyomtam neki, és ellentétben veled, én sehol se tudtam simán lepadlózni. Most viszont az az egy kör a nord-on elég volt a bmw-vel, hogy ne vegyem elő újra :D