43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Nem tudom mikor frissítette utoljára, de azt a pár dolcsit bőven megéri amit támogatásként kér érte. Bőven élvezhető a minősége, és elérhető az összes új útszakasz. -
Haverom még nyár elején mutatta. Nem volt eltitkolva, csak irtózatosan szarul volt hirdetve. -
AssettoDriftER #33652 Nekem a cikkből (Duen) az jött le, hogy itt csak a fiatalokat keresik, szval szerény személyem a 27.-ik életéven túl, nem is bánom, hogy elsiklottam a hír felett.
Úgy se indulhattam volna. :D -
Ezt a lakelouise palyat, csinalgatja meg a keszitoje, vagy hozza nem nyult honapok ota?
Milyen allapotban van? Az osszes tervezett ut jarhato benne?
-
07.17. cikk -
Ennek igy erosen kerdeses az ertelme es a kimenete:) Persze nem is merem a magyar remenysegeket, a cikk is nyulfarknyi, de ha megemlitettek volna a ket Nobi, Tomi vagy Weber nevet is, talan komolyabbnak tunne;) Vagy ha hallottunk volna valamit valamelyik liga felol (GTRM, SRS, VSR, SimCo).
Ha mast nem is, legalabb a komolyabb szimezest talan reklamozzak, esetleg lesz plusz alapanyag a fun es bajnki szerverekhez:)
-
Jackal #33648 Nem bízták a véletlenre... :D (még a végén holmi jöttment odaillő is jelentkezett volna)
Trashreality szagot érzek.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.11.19. 08:55:30 -
hát eddig nagyon titkolták, már nem lehet regisztrálni rá :D -
közmédia :))
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!vajon a mészáros vagy a habony kölke nyeri? -
Timbu #33645 Ez talán még nem volt: Autóversenyzős tehetségkutatót indít a közmédia -
AssettoDriftER #33644 Üdv Mindenki!
Először is, boccs ha kicsit off a téma, vagy hülye a kérdés...
Érdeklődnék, hogy van-e olyan magyar YouTuber aki aktívan foglalkozik az AC-val? -
atiwrc #33643 Azt hiszem azon kevés fizetős kocsik egyike, ami nem került ki sehova sem.... -
atiwrc #33642 És a BMW 320i STC-vel mi lesz? Azt nem fejezi be?
A Forza-s 2002 Audi S4 Competition néven futó kocsi, is át van már rakva AC-ba. Nem tudom pontosan mi a különbség a A4 meg S4 illetve a B4-5-6 jelölések között, de nagyon hasonlít rá de másabb azért.
http://acmodhub.com/wp-content/uploads/2015/09/preview20-1024x576.jpg
Viszont, ha jól néztem a Grid Autosportba a ténylegesen ugyanolyan model volt elkészítve.
https://www.youtube.com/watch?v=kFNhWJ0u6xA
-
A nissant frissiti? ami nekem van az meg sem nyikkan már :)) -
váá ez jó:
Patrik Marek neve egyáltalán nem ismeretlen az Assetto Corsa játékosok körében. Neki köszönhetjük a nagyszerűen sikerült Nissan Primera BTCC modot, ami mind a mai napig rendkívül népszerű a játékosok körében.
Úgy tűnik Patrick folytatja a BTCC vonalat, ugyanis kiadott egy előzetes képet a készülő Audi A4 STW/BTCC gépről. -
Valaki nem tudna adni egy linket BMW i8hoz? Ha lehet valami titkos, ingyenest. :D -
neilszab #33638 Kedd esti FunRace: BMW 1M Coupe - Hungaroring! 
Folytatódik a szokásos Assetto Corsa funrace sorozatunk, ezúttal a legutóbbi népszerűségi felmérésünkön az igen előkelő 3. helyezést elérő BMW 1M Coupe-t fogjuk meghajtani a Ringen! A tizedeket most sem fogjuk véresen komolyan venni, a fő hangsúly ezúttal is a közös kergetőzésen és a szórakozáson lesz!
Örömmel látunk mindenkit, a részvétel nyílt, infók itt, gyertek!
FunRace infók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5547
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.11.17. 18:33:16 -
Pitti #33637 kipróbálom, köszi -
GeriDoc #33636 JoyToKey -
Van egy par ilyen progi ettol fuggetlenul is, ahol mindenfele usb-re dugdosott eszkozre, ki tudsz osztani barmilyen billentyu kombinaciot.
-
Pitti #33634 fanatec-hez sajnos nincs ilyen profiler
-
legegyszerubben a kormanyod programjaval. pl logitech eseten, logitech profile-er. -
Pitti #33632 Kormány gombokra mivel lehet kirakni abs, tc, illetve egyéb funkciókat amit controller menüből nem lehet? -
hát ez amolyan csodabogár autó :)
Bár 10-es turboval ,versenytempot menni vele gondolom nem egyszerű :))
De jól megcsinálták ,ötletes. Ami zavar, hogy nem látom forogni a kereket :) -
Ez csakis Laccoo barátunk zsenialitását tükrözi :) Mindenesetre fura egy jószág. -
Tyuki80 #33629 Meg sem csúszik.....szar...
-
Csudaautó ! :))
-
Tomi, csinálod már ? :D -
-
De a 3db szamjegy stimmelt:DDD
Ha nem hasznaljak, akkor lehet nem is emberek, hanem droidok. Osszelopkodnak email elereseket, es azokkal megprobalnak bejutni ilyen es hasonlo portalokra, ahol van fizetes vagy bankkartya lehetoseg. Lehet hogy szazaval vag yezrevel futtatnak ilyeneket, es neha hogy ne legyen feltuno, beprobalkoznak a bakkartyakkal. Egy rossz ellenorzo kodert talan meg nem lazadna a rendszer. Ha meg bejutnak valahova, akkor gyorsan utalgatnak, vasarolnak vagy mit tudom en.
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.11.16. 14:23:22 -
1a 999-hez :)
Gondolom semmit nem tud csinal i steam, tuti proxyrol tolta mert mindenfele ip ci ekrol hasznalva volt. Bar jatszani nem jatszott semmivel :)
De resen volt a gyoker, ahogy elkezdtem intezni es blokkoltak a fiokot, azonnal jott a mail, hogy valaki uj jelszot akar ,csak ugye ezt o mar nem latta :) -
Gondolom jatszanak vele;)) Masra nem nagyon jo. A bankkartyahoz nem fer hozza, elfogadaskor keri az ellenorzo kodot (az a 3 szamjegy). Lehet hogy beprobalkoznak vele, 1 a 100-hoz az eselye, nem tudom hanyszor lehet kiserletezni.
Inkabb azt kellene tudni, a Steam ilyenkor mit tesz?! Egyszeruen visszaadja az eleresed, aztan annyi, vagy kezdenek valamit az emberrel. Bar aki igy lopkod, ugy sem tudjak elkapni, minden kamu amit beir, es valszeg proxyn keresztul tolja. -
Amugy miert lopjak el, mihez kezdenek egy idegen accal ?
Remelik hatha van valami apro a walletben ?
Gondolom bankartyaval akkor sem tud vasarol i, ha meg is van jegyeztetve a kartya adatai, ha jol remlik akkor is van amit kezzel kell beirni... -
Esetleg kulsos USB eszkoz, ujjlenyomat, retina, ver, vizelet, DNS hitelesitovel. -
Pitti #33620 most már csak az kellene, hogy minden játékindítás előtt jön egy kód amit be kell írni... majd a kvalifikáció után a verseny előtt megint...
-
Koszi, akkor nekem "jo lesz" az SMS :) -
Az sms az olyan, az okostelefo os pedig folyamatosan general fel percenkent egy kulcsot , azt kell beirni, ha letellik a fel perc akkor a regi mar nem jo. Plusz az alkalmazasra kuld minden megerositeni valo dolgot . -
Pitti #33617 Jaja, a szokásos kalsszikus....jön egy kód a telefonodra amit be kell írni,
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.11.16. 10:42:07 -
A Steam-es telefonos cucc mit csinal pontosan. Normal SMS amit aztan vissza kell gepelni vagy valami "okossag"? -
Jah ,csinald meg, ma mar ez az emailes dolog nem a legbiztonsagosabb...
Bar nalam valszeg a gyerek kattontott olyan oldalra ami kert adatokat steamrol....