43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Pitti #33935 Honnan tudod a mi életritmusunkat? Ugye te nem vagy valami rendőr?!
-
Jah, valami remlik, tenyleg, de az regen volt ha jol emlekszem. Nem tudom jelenleg nincs ilyen baja, sot eleg jo a gumikopas melegedes, bar kicsit lehetne szivatosabb is . -
#33926-ban benne van, ez még hónapokkal ezelőtt volt. -
Miert mi a baj a gumival ? ( Azon kivul higy kicsit nagyon tapad ... ) -
Solt #33931 Ha lenne rá időm mennék én, de egy kicsit eltér az életritmusom a tiétekől! ;) -
Pitti #33930 Igen ezeket követem én is és olvastam is, de ezek ráadásul még 1.0 illetve 1.1 build-ekkel voltak tesztelve próbálva. Az egész folyamatosan változik, ezért is mondom, hogy nem egyszerű. lehet hogy mire leírom már nem aktuális, egy hét alatt jött ki az 1.3.5-6-7.... lehet, hogy jön az 1.3.8 és minden jó lesz...vagy rosszabb...:) -
Értem én, ugyan ez volt a gumis dologgal is. Még mindig alkalmatlan ilyen téren ligázásra a program. -
Pitti #33928 A "semmi bajuk nincs" alatt azt értem, hogy nincs náluk lag, nem azt értem, hogy van lag csak képesek vele együtt élni...
-
AssettoDriftER #33927 Bár biztos Te is utánaolvastál (nem tudom, hátha segít) hasraütés szerűen ezt dobta a google.
Ha más nem, steam/ac forumba hátha tud neked érdemben választ adni esetleg support részről, esetleg hasonló tapasztalattal rendelkező gamerek.
Biztos nem egyedi eset.
https://steamcommunity.com/app/244210/discussions/0/619568793840665324/
-
Az ütközés ebben eléggé vicc volt amikor még próbálkoztam.
Meg volt olyan is, hogy a gumikopást felhúzták, és akkor néhány embernek nevetséges lett az egész kocsi viselkedése, másoknak meg ugyan olyan maradt. -
Pitti #33925 Nem egyszerű, mert vannak akiknek az 1.3.7 óta semmi bajuk nincs, illetve nem volt a tegnapi futamon. Szóval ezt a témát még körbe kell járnom mintsem felelőtlen következtetéseket vonjak le. Most úgy gondolom, hogy ez a netkód még nem teljesen jó, és mi a grafika butításával orvosoljuk egyenlőre. De még kísérletezek. -
AssettoDriftER #33924 Online az ütközéssel is vannak bajok, remélhetőleg még csiszolnak rajta.
Azt nem tudom, hogy van-e bug report vagy irsz a supportnak és hátha foglalkoznak vele.
Írni kell kunoséknak, hogy onlány valamit csesszenek vele, mert nem jó.
Aztán hátha.
-
Pitti #33923 Persze.. ezzel kezdtem mai agymenésem...
-
Jaa, értem már, hogy csak online szar. -
Pitti #33921 Nem tudod mit hagysz ki, a lagokon kívül 
-
Solt #33920 Passz, még nem játszottam online vele...
1080p offline sok gond nincs vele! :) -
Pitti #33919 Dehát utána néztem tele van a tube ac 970sli három monitoros videókkal... mondjuk olyat én is tudnék csinálni... csak arról nem volt szó, hogy online bizony lehet neked akárhány kártyád....
Offline 30 AI-val full graffal gyönyörűen megy... 3x fullHD-ben
Solt: Egyébként a 980Ti mit produkál online és milyen beállításokkal? és hány monitorral?
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.12.02. 12:53:48 -
Sajnos ez ilyen, sli-nél meg crossfire-nél eléggé utána kel nézni, hogy az adott játékokhoz érdemes-e összerakni. Ha nem hoz semmi fps-t, akkor csak fűteni jó. -
Solt #33917 Add el, és vegyél egy 980Ti-t. (Nekem az van, mert nem dohányzom
)
-
Pitti #33916 Jogos, viszont valóban kétszer annyi fps volt a játék demó teszt, csillivilli tenger alatti világ meg a dzsungel jó sűrű növényzettel, 55 fps -el valóban jól nézett ki. egy kártyával csak 25 körül cammogott.
Egyébként meg baromira nem érdekel ha az AC meg semmivel sem jobb igazad van...
az iRacing egy kártyával is fullon megy. Szóval egyenlőre ez bukta..
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.12.02. 12:45:57 -
Mire ? :)) -
Teljesen mindegy szerintem mit mutatnak a tesztek, a lényeg, hogy játékban mit tud. -
Mert ahelyett, hogy ferrarira gyűjtögetne elkölti más, valszeg értelmesebb dolgokra a pénzét :) -
Thread #33912 Most tudtam ranezni, dél kornyeken, 2 db szerver van a vilaghalon amihez nem kell DLC, ha jelszavast is beleszamoljuk akkor 3. [ezek is 300ms pinggel].
Az még érdekes, hogy a prekval oldal a becenevemen listaz, a masters rank meg az igazi nevemen. -
Pitti #33911 OFF
egyébként tényleg nagyon durva 970 sli-ben. minden egyéb tesztben pont a dupláját hozta a rendszerem...
3dsmax11 egy kártyával 5600, kettővel meg 9800 pont,
persze pont AC nem lett jobb semmivel :(
ON -
A sok nem dohanyzo miert nem ferrarival jar ? :) -
Pitti #33909 OFF
Igazad van, én a hobbira költött pénzt az el nem szívott szál cigik és a meg nem ivott sörök számlájából fizetem.
Egyébként 3 éve közel félmillió Ft értékű cigit nem szívtam el.
Előtte 20 évig napi 1 doboz...Tudom már Ferrarim is lehetne 
ON
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.12.02. 10:47:21 -
AssettoDriftER #33908 Nagyon szívesen megteszem azt a szívességet, hogy ideadod azt a mini erőművet és egy hétig tesztelem a Digi-s netemmel, hogy van-e lag vagy sem. 

Önerőből ilyen fizuval jó eséllyel 1 év alatt tudnék hasonlót összerakni.
Mondjuk az már más kérdés, hogy pont a 970-es kártyával hypolta be a pcworld anno az SLI-t.
Viszont az AC anno a 2magos cpu-t is 1.0verzóval nagyon szarul kezelte.
Még csak most jutottam el odáig, hogy érvényes lett a licensz és örültem annak, hogy az 1.3.7 már szépen kezelte és jobban bírja a gépem.
Szval lehet ,hogy ezt idővel nálad is orvosolni fogják, csak kérdés mikor.
-
Pitti #33907 Ja hát igen, csak tudod mikor 150+ fps van egyébként minden körülmények között akkor az embernek fáj visszavenni a grafikából. Voltak hosszú percek mikor előttem ketten gyepálták egymást és mögöttem is vagy hárman, és semmi gond nem volt. Aztán valaki koccolt vagy keresztbecsúszott és jött is a baj.
UPC a szolgáltatóm, lehet ezzel is baj, csak nem random jön a lag hanem köthető több autó okozta egyéb szituációkhoz.
pl qual alatt egyszer sem volt lag, pedig akkor is volt hogy mentem valaki mögött szorosan...
Mindegy az már látszik, hogy nálam van a hiba, majd kisérletezek.
Viszont az tény, hogy ha valaki SLI-ben gondolkodik AC miatt akkor az nagyon gyorsan felejtse el, mert akkora pénzkidobás mint pókerezni részegen profik ellen....
3 hete tesztelem az AC-t 2db 970 kártyával, centire ugyanazt hozza mint egy kártyával...Tanuljatok más hibájából
-
AssettoDriftER #33906 Nem a Masters hibája a lag és nem is hiszem, hogy a játéké(1.3.7)
Nekem nincs egy PaksII gépem, így grafikában, minden a minimálison van és kicsit aggódtam is, hogy elfog-e birni tizenegynehány embert.
De 4 vagy 5 futamot nyomtunk, folyamatosan és lag nélkül ment.
Asszem a második futam volt, mikor 2 sráccal 5 körön keresztül oda-vissza előzgettek és teljesen lag mentes volt.
Én előbb megpróbálnék visszavenni a grafikából.
Meg am, milyen net szolgáltatónl vagy? -
Pitti #33905 Na jó Variante magát a sikánt jelenti..... a monza első sikánra gondoltam na, ....mielőtt valaki jól kikezdi az olasz nemtudásomat...
egyébként annak a sikánnak a nevét sem tudom, na...
De a lényeg a lényeg, hogy annyira jó kis versenyek ezek funok, hogy csak. És egy ilyen dadogós pár tizedmásodperc is teljesen tönkre tudja vágni a hangulatot és szórakozást :(
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.12.02. 09:37:09 -
Pitti #33904 szűk kanyarban akkor is gyorsan forog a háttér :D:D
tudod milyen lassan megyek a Variante sikánban a fiattal?! :)
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.12.02. 09:12:42 -
Menj lassabban a kanyarban ! :) -
Pitti #33902 az a baj, hogy vsync nélkül nekem 200fps mellett sem teljesen sima a kép. Szűk kanyarokban mikor gyorsan mozog a háttér, töredezik és akadozik, megfájdul a szemem is fejem is... nem tudom ezt hogy máshogy tudnám kiküszöbölni :( -
neilszab #33901 Azóta már jött egy 1.3.7-es patch, nálam legalábbis tökéletes fut minden online is... -
Hat en megmondom oszinten nem is mentem azota online amiota van ez a laggolas, szal nem tudom.
-
neilszab #33899 Ha a VSYNC On, akkor fogalmad sincs róla valójában hány FPS-ed van, illetve a vsync elve okoz némi lag-ot. Javaslom kapcsold ki, illetve a füst effektet is tedd le low-ra, mert az nagyon megterheli a gépet és ez lehet az oka annak, hogy akkor érzel szaggatást, ha vki keresztbe csúszik előtted... 
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.12.02. 08:25:50 -
Pitti #33898 Nálam katasztrofális lagok voltak megint a tegnapi GTR-Masters FUN futamon, stabil 60fps mellett (vsync on) már lejjebb vetem pl tükröződést meg ezt azt hátha segít, de nem. Ha valaki keresztbe csúszott akár előttem akár a tükörben már jött a slightshow. Ha kisebb koccok voltak akkor is. De egyébként is elég sokszor... render appon satírozott a piros grafikon.... elszomorító. Képtelen voltam egy két helyzetet megoldani ilyenek miatt
Egyébként nagyon jó lett volna...
Ti hogy vagytok ezzel? Ugye nem csak nálam ilyen rossz az online? Ez nem a Masters hibája, teljesen mindegy milyen szerverről van szó... Csak ez érint a legfájóbban
Ha ez sokáig így fog menni kénytelen leszek átszokni egyre több iRacing-re
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.12.02. 07:47:00 -
goldboy #33897 Ez is csak pletyka... -
kovi166 #33896
Aki bujt aki nem kezdünk! Jó a mód még van egy kis teszt idő! Van Lada, Mitsu,Ford, BMW, Hyundai,Schevi és egy jó társaság, néha egy kis nézeteltérésel. De hol nincs? :-)