43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Thread #34055 Koszi, ezt megnezem, jol saccoltam a 10 metert :)
MIN_DISTANCE=10
Azt meg lehet csinalni hogy online mo'dban megjelenjen? [prequal-ban, nem versenyben] -
A Ghost-ot itt tudod allitani: ..\assettocorsa\system\cfg\ghost_car.ini
Min es max tavolsag, atlatszosag, szin. -
Thread #34053 Mindket dologra a Forzabol emlekszem, a mert korhoz a megelozo par kanyarban sem szabadott hibazni, a szellemauto annyira azert atlatszott, hogy lassak tole, akar allithato is lehetne az atlatszosag, de ha teljesen eltunik amint 10meter kozelsegben van, akkor nem erzem a finomsagokat, hol nyerek egy tizedet, bar ha mar szimulator akkor mit keres itt a szellemauto. De ez se igaz, egyszer majd versenyautokban is lesz augmented reality. -
titi7 #34052 Audi Sport TT Cup available by 2016 in Assetto Corsa: R&D activities during this weekend at our HeadQuarters in Vallelunga!
Utoljára szerkesztette: titi7, 2015.12.05. 09:40:09 -
-
Pitti #34050 Azzal az a baj, hogy ha csak pár század a különbség akkor nem látnál semmit csak a ghostot. -
Thread #34049 A prequal szerver megengedi hogy palyalevagassal kezdjem a mert kort.
Tehat az utolso par kanyart is figyelnie kellene mielott a kor megkezdodik.
Mas: nem lehet a szellemautot practice modnal ugy beallitani hogy mindig jol lathato legyen, ne halvanyuljon el? -
Good test this afternoon with improved antilag system for 1.4, very positive, can't wait to release it. -
Pitti #34047 Azon gondolkodom, hogy a fifa játékokhoz vajon bescannelték a híres stadionokat? Úgy lenne az igazi
-
Ott van Ramszesz is, csak most hosszu a fu, nem latni ! :) -
goldboy #34045 Á, szpojlerezet Mondeo... -
GeriDoc #34044 A Hungaroringet is bescennelték, hogy most a felújítás alatt ne változzon a nyomvonal, meg a szélesség. Az alapján jelőlték ki az új rázókövek helyét. -
Magyarorszagon mi mas lehetne, hat egy focipalya:DDD
Erdemes rakeresni, van "realtime" szkennelo cucc is, persze nem ilyen reszletes, de nagyon gyors, auto tetejerol, menetkozben (~30-40km/h?!) huzza be panoramaban az adatokat:) -
OFF:
Lézerscannelt focipálya :D
-
Kisfiatot nem lattatok esetleg ? Az arokban vagy valahol....? :) -
Nagyon ugy nez ki;)
Szerintem, itt mar felesleges elcsodalkozni a tartalmon, legalabbis az autokon, lenyegeben minden lehetne benne (persze a teljes licencelt sorozatok festesekkel es pilotakkal teljesen mas teszta). Egyszeruen csak a kapacitasuk es/vagy az uzleti modell miatt van "csak" annyi, amit hasznaluk, latunk, ismerunk.
Nincs 4-500 fos hatter csapatuk, mint egy Forza/GT-nek, de meg igy is valoszinu, hogy ha nagyon akarnak, havonta kitolhatnanak egy 5-10 db-os auto csomagot;) -
2:30 -tól egy Aston Martin Vantage GT3
-
Nekem Knockhill....általában zseniális futamokat mennek rajta BTCC-ben, de amikor valamiért mégsem akkor is élmény nézni ahogy dolgozik az autó azon a pályán.
De tény hogy Brands Hatch több sorozatot lefog...pl. Monaco lófüty, rendeznek ott F1-t meg a betétfutamokat, aztán ennyi. ...megéri megcsinálni mert legenda, de nem megy rajta szinte semmi.
-
goldboy #34037
Van benne Aston ! -
Szerintem is kihagyhatatlan, nem csak klasszi, hanem jo palyak es mai napig jo versneyek vannak rajtuk. De az osszes MSV palya jo (allitolag olcso es/vagy ingyen adjak?!): Oulton, Snetterton, Bedford es a "klub palyak" kozul az egyik kedvencem a Cadwell Park :P -
Pitti #34035 Fiorano "csak" egy tesztpálya nem? Azon rendeznek versenyeket is? -
Konusek (is) hosszutavra dolgoznak, ahogy letudtak a "kotelezo", olcso, konnyen elerheto, ingyenes, divatos palyakat, jonnek majd a kicsit tavolabbi, dragabb helyszinek is.
En inkabb azon csodalkozom, hogy Fiorano miert nincs meg benne?! Azt meg az FVA-hoz szkenneltek, vagyis kesz van. Talan szeretnenek majd egy Ferrari DLC-t, esetleg a konzolos megjeleneshez vagy utana mezesmadzagnak, es ahhoz tervezik kiadni?! -
goldboy #34033
Tommy megvették már tőled a modellt, vagy csinálnak sajátot ?! -
Brands Hatch kihagyhatatlan pláne ha versenysorozatot szeretnék játszani, van egy csomó kis Angol pálya amit szeretnék, de nem mindegyik rendezhet komolyabb versenyt.
Szal én szerintem kihagyhatatlan a versenysorozatok miatt. -
Monaco eselytelen, lenyegeben valoban 1 hetvege, az is eleg suru, meg ejszaka is zsinnyeges van. Kunosek egyszerubben es gyorsabban szkenneltetnek (valami ber szken, autorol), de akkor is kellene fel nap nyugi. Nem verseny hetvegen meg nem sok ertelme lenne. Eleve nincs meg a palya (sok lenne a "kamu" resz), plusz a folyamatos mozgas miatt (emberek, autok) eleg erdekes lenne a szken vegeredmenye is:DDD
Amikor az iR a kanadai palyat csinalta, azt is versney hetvegen, egy teljes ejszaka alatt szkenneltek, de ott akkor nem nagyon van mozgas. Raadasul egyszeru palya, keves a kanyar (nem is igazan van csak sikan meg egy visszafordito:P), hosszu egyenesek vannak, jol belathato a szkennernek. -
Pitti #34030 Állítom, hogy monaco-t lehetetlenség scannelni, évente max egy hétig van így összerakva a pálya, azon belül pedig percre be van osztva szerintem...
Aztán, hogy miért mindig ezek a sablon pályák jönnek... hát én ezt ahhoz tudnám hasonlítani, hogy egy lagziba miért mindig húsleves pörkölt meg rántotthús van?
pedig lehetne egy csomó ínyencség helyette. Vagy egy szilveszteri buliba miért kell mindig sör meg bor is, ráadásul az az első?
-
Monacon a szkenneles es a kulonfele jogdijak egy kissebb vagyont tennenek ki;) -
AssettoDriftER #34028 Kövezzen meg bárki, de nekem annyira nem jön be a Brands Hatch pálya.
Pár oldallal ezelőtt már asszem volt téma, hogy miért kell folyamatosan ezt a sablonos track packet követni?
Szinte mindenhol (szimulátor) fellelhető akárcsak Monza,Nürburgring etc...
Persze nem azt mondom, jó, hogy laser scannelt stb. csak miért nem lehetne esetleg más pályát, miért nem lehetne szakítani a hagyományokkal és esetleg kevésbé ismert pályát így megcsinálni?
Vagy az ismertek közül, mondjuk egy Monaco,Macao laser scanneltet biztos megnéznék, mert ahány modder csapat annyiféle variácóija van, kisebb nagyobb különbségekkel.
Vita indító ON!
-
0:36 Gallardo 
-
dec 15
-
Pitti #34025
-
-
Jo, majd adok szamlaszamot ! :) -
pedig már pont elkezdtük a gyűjtést h megtérj:)
engem is elragadott a szekta:) mondjuk én "olcsóból" kihoztam :) -
Nekem ha fizettek se kell az a vacak ! :P
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.12.03. 22:43:53 -
Csak azért írtam, mert ha elköltenél 120 euro-t egy évben egy olyan játékra, amiben még rendes online sincs, egész napos versenyekről nem is beszélve, akkor akár már az is felmerülhetne. -
Agyonszabályozott :DDDD -
Hagyjatok már ezzel a gyökér IR-rel! :))
Valami oltást kaptatok, hogy mindenki mindenhol ezzel jön ?? :D
NEM ÉRDEKEL IR, AGYONSZABÁLYOZOTT KOCKA VACAK !
És nem, nem tolhatom annyiból ,főleg nem olyan luxusban, hogy azzal megyek amivel akarok :DDD
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.12.03. 22:39:44 -
Sot, ha 6-700 evig nem vesz DLC-t, akar indulhat egy valodi WTCC futamon is:) 
-
Vehetsz, aztán elgiftelheted.
És ezt csak kéthavonta kell, mert minden másik hónapban kijön majd egy dreampack :(