43023
  • Tommy78
    :) a modot. Az autók függetlenek a gyáritól, külön vettem őket, hogy ne írja felül a gyári tartalmat, mivel nyilván mások használják azt is.
  • lac coo
    őőőő..mit kell letölteni ? :)
  • lac coo
  • Tommy78
    Egy video készült róla most egy hotlapról, a futamokról nem készült.

De készítettünk egy demo verziót, ami 3 autót és 3 pàlyàt tartalmaz, úgyhogy ki lehet próbàlni aki akarja.

letöltés

Felhasznàló névhez SRS
    Jelszót hagyjàtok üresen
  • lac coo
    ..hajazással 3500 !
  • goldboy
    Az előbb kapcsoltam be a gépet, frissített 1.4.2-re, majd elindult 2,5 GB letöltés, bár 1,2-nél megakadt.
    Steamdb-n meg semmit sem látok belőle ?!
    Biztos valami brutál PP lesz
    Utoljára szerkesztette: goldboy, 2015.12.23. 17:05:27
  • lac coo
    19-kor még lesz időm egy gyors menetre .....
  • lac coo
    Te most valami kódolt infocserét nyomsz Scarry-val, mert én egyikőtöket sem értem ? :DD Valami ügynökök vagytok ? :)
  • goldboy
    2,5 GB után kikapcsolom az automata frissítést, hátha megint csak szivárog valami béta anyag
  • Scarry
    Mi van itt uraim? Ingyen adják a karácsonyfát?
  • TeeBeee
    Én csak 8 után tudok menni.
  • cstibikeee
    aha,ok. köszi, akkor max fél óra és jó lesz.
  • lac coo
    Nalam nem jo, szurke ,unavailable contnt et ir !
    Van 1.4.2, frissítve van ?
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.12.23. 15:51:07
  • cstibikeee
    5 kör lett. De ha valakinek van 1 perce lépjen már fel amint tud és írjon ha rendbe van vagy ha nem, mert telefonról írtam át.
  • lac coo
    7 kor sok kicsit, funra eleg az 5.
    En este nem leszek itthon, keso delutan viszont jo.
  • Tyuki80
    Szerintem 5 kör is elég.
  • cstibikeee
    Már csak a Fiat választható. Megnézi valaki,h működik e? Mert nem tudom kipróbálni. 8 perc qua és 7 kör versenyre elég? Vagy legyen kesebb / több?
    Utoljára szerkesztette: cstibikeee, 2015.12.23. 15:32:13
  • Tyuki80
    Most akkor mi lesz este?
    A legjobb sztem ha csak egy autó van,akkor csak a vezetés dönt..
    Abarth -Mugello lesz este akkor?
    Ki jön?
    Mérjük már fel,mert ha nem jön össze,csinálok programot,vagy majd játszok máshol.De leginkább magyarokkal szeretek játszani,habár meg van már egy két külföldi szerón is a kör,akikkel érdemes játszani.
  • alma2
    pl Cstibi szerveren.
    Ebbol azert nem nehez kitalalni, melyik auto fog nyerni altalaban :) Es igy is volt tegnap bar az ujdonsagra bukott inkabb mindenki (corse)
    1
    2

sajna mostanaban tul sokszor nullaztak, igy eleg keves ido van. Erdemes egy alap palyaval keresgelni osszenezeshez.
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.12.23. 15:11:14
  • arty
    köszi a Corvettet ugy se tudtam belőni sehogyse/sehovase :)
    sajna nem vagyok egy autóbuzi, guglizással meg a fél életem elmegy ...

alma2: pl gtr mastersen néztem azokat is, de ott sok az ufó, aki talán olyan autókkal is jó időt megy, amivel ha én megyek, leköröz az AI .... :)
    nehéz ügy, sose gondoltam volna, hogy ennyire...
  • lac coo
    Az SRS Blackpain sorozatról vannak valahol videók ?
    kipróbálni ugye nem lehet, de megnézném legalább videón ....
  • TeeBeee
    Regisztrálj a GtrMasters-en mindenekelőtt! :)
  • Alexease
    A banner alatt vanak ligak (BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS), ott erdemes korbenezni. De ha van valami friss sorozat, bajnoksag, futam, azt ide a topicba is ki szoktak tenni. Szimes online-ra, bajnoksagra, fun-ra most az AC az "egyeten". Az rF2-re talan csak 1 magyar liga van (SimCo), fun nincs; a CARS "problemas" (bar fun-ok valszeg vannak); "kocka" online-ra az iR a legjobb, de ott szervezett futamok vannak, barati vagy fun nincs (igazabol van, de az most mindegy, "macera":P).

Vagyis AC:)
  • otto8914
    Tudsz mondani bajnokságokat (oldalakat)? Nem hotlaps meg event, hanem ahol egyszerre indulnak többen. Mennyi a max létszám multiban?
  • lac coo
    PC multi halott, itt van bajnokság, több is .
    DP-ket meg kellene venni mind .
  • otto8914
    Sziasztok!
    Látom most kedvezményesen lehet a Stream-en megvenni az Assettot (és a PC-t is). Eddigg GT6-al toltam online ligában és itt az ideje, hogy váltsak. A multiplayer részről mi a helyzet az Assetoval? Stabil? Vannak futamok? Lehet bajnokságban játszani?
    PC-ról azt olvastam, hogy nem valami jó az online része.

És a dream pack-ok is le vannak árazva abból melyik kellene megvennem, hogy tudjuk közösen játszani?
  • lac coo
    1.4.2
    - Fixed crash in Lotus Evora GTC
    - Fixed shaders incompatibility with DX10.1
  • Tyuki80
    Akkor tegyünk egy próbát!Mugello -Abarth!
    Este 19:00!A Tibi szerverén!
    Gyertek egy jó karácsonyi csapatásra!
  • cstibikeee
    Tudom módosítani, hoztam magammal a gépet, no meg kis segítséggel telefonról is állítható. A kormányt sajnos nem tudtam hozni, csak egy game pad-et. Azzal online inkább nem megyek. Kivéve ha roncsderbit akartok. :D
  • lac coo
    En benne lennek, de ma moziba megyek fiammal.
    Amugy Tibi elutazott, nem tudom, hogy at tudja-e allitani a szervert.
    De ha felmegy par ember jon sok kulfoldi is ,este kilenc utan mar abszolut profi jatekosok vannak.
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.12.23. 09:09:30
  • Tyuki80
    Ma csináltok valamit?
    Összehozhatnánk egy abarth mugello fun versenyt ma estére!Ahogy a régi szép időkben!Talán időben kitalálva több ember jönne össze!
  • lac coo
    FONSECKER SOUND MOD COMPLETE PACK V1.4

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    This is a complete pack of my sound mods including 16 cars:

BMW M3 GT2
    BMW Z4 GT3
    Ferrari 458 gt2
    Ferrari 599xx evolizioni
    Audi R8 LMS
    Corvette C7R
    Lamborghini Huracan GT3
    McLaren 650S GT3
    McLaren F1 GTR
    Nissan GTR GT3
    McLaren MP4-12C GT3
    Mercedes SLS AMG GT3
    Mercedes Benz AMG GT3 2015
    Ferrari P 4/5 Competizione
    Pagani Zonda R
    Ruf Yellowbird
  • lac coo
    Jó az Abarth500 , de azért bekaphatja Kunos, vagy Aris, a patch-el elég jól kiherélték, eltűnt belőle teljesen a keresztbeállás. Igaz előtte azért tulzás volt, alacsony temponál gáz elvételre is csinálta, de most szinte soha, még nagy féktávon sem . ezt úgy nem értem miért jó nekik ....
  • cstibikeee
    Jó versenyek voltak este. Majd azt feltölthetnéd amikor nagyon szoros volt a befutó vélhetőleg. Sztem eléggé egymás mellett lehettünk.
  • alma2
    Ott vannak a kulonbozo oldalak multiplayer idejei, az idok szamitanak gondolom nem mas.
  • lac coo
  • Adam Jonas
    McLaren P1 szerintem a LaFerrari-val van egy "kategóriába".

C7R GTE-nek az URD-s autókkal kellene egy kategóriába lennie elméletileg, gyakorlatilag én amikor próbáltam a C7R-t, leginkább az jött le, hogy az AC-ban a GT3-as géposztállyal van pariban (amit nem igazán értettem, és nem értek most sem).
  • arty
    amugy mik vannak pariban a DP1 kocsijaival? (ahogy mondtam, karriert szerkesztek és jó volna nem egyenmezőny ellen menni)

Alfa Romeo 4C ?
    Alfa Romeo 155 Ti V6 ‘93 ? Merci 190 ok? bmw e30 dtm ok? (játék adja opponentnek)
    Alfa Romeo GTA ? ide nyilván a mostani ford lenne, de nem akarom megszívatni azokat akiknek csak dp1 van meg...
    BMW M235i Race Car ?
    GM Corvette C7r GTE ?
    McLaren P1 ?
    McLaren F1 GTR ?
    Mercedes-Benz C9 ?
    Mercedes Benz 190E 2.5-16 EVO II ? gondolom viszont a bmw e30 dtm és az alfa 155....
    NISSAN GT-R NISMO 2014 GT3 ?

bízhatok az assetto szingli versenynél a random ellenfelek választóképernyőjén dobottakban?

persze más is írhat, ha van valós tapasztalata, melyik ellen melyik válik be :) (de ha írtok, pontos autónevet, mert becenévből én ezeket nem ismerem :) )

köszelőre

• Ratrak
    Köszönöm!
  • alma2
    na most megneztem nyugiban, az a kisfiat mar csak meretebol adodoan is, olyan mint egy jatekauto, amit valaki jobbra balra dobalna egy terepasztalon, aztan melle az az oblos hang nehez volt osszeegyeztetni :)
    Ilyenkor mindig valami viszonyitasi alapot keres az ember, a hatteret, levelet, kavicsot, port ahogy felkavarja, majd leszall, fust, nezelodoket stb dolgokat figyelni, mindig azok az arulkodo jelek, de igy ujranezve, megsem arulkodnak igazan, igy en sem mondanam, hogy gyorsitva, van, vagy csak minimalisan, de azt meg miert tenne.