43023
  • Szabi #34496
    URD shop-ban elméletileg akciós árak vannak.. de azt nem írja hogy mik voltak az eredeti árak.. ehh :D
  • lac coo
  • lac coo
    ó, NEM ÚGY VAN AZ, AMI JÁR AZ JÁR ! :))
  • b-type
    nincs. :)
    milyen ajándék az amit elvár az ember :)
    Ez olyan mint amikor apám akart adni pénzt pár hónapja a házfelújításba, már amennyi van neki, de azt mondtam hogy nem, mert onnan már számítok rá :))

Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.12.25. 15:53:35
  • lac coo
    Na hol van az uj auto ? :)
  • Gilb3rto

:)
  • hqx
    Az igaz, de tavaly december 24.-én délután jött.

#34487: Nekem nem nagy dolog, ha nem jön semmi, de problémát sem, ha mégis.:D Nem tudtam, hogy mondta, lehet holnapra halasztották vagy későbbre.
  • lac coo
    Jah, amugy boldog karit mindenkinek !
  • lac coo
    Hat meglepodnek ha legalabb egy tucat auto ne lenne ott majdnem kesz allapotban ! :)
    Ezek sza.jak az autokat :)
  • cstibikeee
    Én nem hiszem,h jönni fog.....de ne legyen igazam. Igaz nem mint ha olyan nagy dolog lenne, de problémát nem okoz egyetlen egy plusz autó se. :)

Update: ezt mondta: Before Christmas there will be another bonus content.
    Ezek szerint még van 129 percük.... ha nem, visszakérem a játék árát, mert becsaptak. :D :D
    Utoljára szerkesztette: cstibikeee, 2015.12.24. 22:51:40
  • Alexease
    Igazabol csak holnap van karacsony, vagyis meg johet valami;)
  • cstibikeee
    Részemről is kellemes ünnepeket mindenkinek!
    Marco valóban azt mondta 1 hónapja,h karácsonyra jön még egy ingyen autó, és 31.-én pedig egy új licence bejelentése.
    Biztos csak elfelejtették..... :D :D
  • hqx
    Boldog karácsonyt és kellemes ünnepeket mindenkinek!:)

Idén karira, nem kaptunk ingyenes autót vagy pályát stb. Tavaly a RUF Yellowbird volt.
  • Alexease
    Kellemes unnepeket!
  • b-type
    boldog karácsonyt
  • croatianus
    Áldott Karácsonyt!
  • lac coo
    Mesz veluk 10 kort es felirod az idodet, ennyi. Az realis lesz, az ,higy megeloz az AI vagy akarki user az nem feltetlen az autot osztalyozza hanem a versenyzot .
  • arty
    nem késő, épp most véglegesítem a fájlokat :)

és PONT a corvette-s event nem akar betöltődni :((
    ráadásul ahogy nézem szórtam a rajthoz pár gt3 kocsit is, akkor azokat kiveszem...

jah, a gt3 esetén sejtettem, hogy "egyszerű" a helyzet, de jobb ezt tőletek IS hallani ... (tesztelni is nehéz nekem, mert atombéna vagyok, ergo hiába megy el mellettem egy gt3, az semmit nem mond a valódi erőviszonyokról :))
  • lac coo
    GT bol annyi van mar, meg sem lehet szamolni. Inkabb a kis es picit nagyobb turakat kellene eroltetni , az nagyon hianyzik. Az Abarth 500 jol jott, es lesz gyari Audi TT Cup is , de ebbol nagy hiany van ....
  • Jackal
    Kell valami a következő dlc-be is.
  • Szabi #34476
    a wifi mindig fölösleges macera, ha ellehet kerülni, akkor érdemes is.. :)
  • KTMNORBI
    Sziasztok! Szerintetek a net gyorsasága és stabilitása függhet attól, hogy vezetékes vagy wifis? Nekem vezetékes netem van és a pingem általában 10 alatt van. Azért érdekelne mert gondolkodom usb-s wifis megoldáson, csak nem tudom jól járok-e ezzel a változattal.

Kellemes ünnepeket!
  • Szabi #34474
    sok minden van a tarsolyban készen, vagy legalább készhez közeli állapotban, de nem adják ki egybe, mert akkor utána gyorsan kéne dolgozni hogy legyen új tartalom.. nincs is nagy gond az adagolással, bár így mire kijön a konzolos már 50ezer ft fölött járunk majd.. :D
  • shiet
    Nekem úgy rémlik, hogy Kunosék főhadiszállása vmelyik olasz pályához közel van, ezért ha ott verseny van vagy tesztelnek egy autót akkor könnyen kiugranak oda és felveszik az autó adatait, emiatt van az, hogy tök random módon kerülnek az autók a DLC-kbe. Amíg azon a pályán nem tesztelnek GT3-as Ferrarit addig az nem lesz benne a játékban.
    Utoljára szerkesztette: shiet, 2015.12.24. 09:51:21
  • Adam Jonas
    Persze, de amikor egy LaFerrari licenszét meg tudják szerezni, akkor nem hiszem, hogy a GT3-as 458 Italia licenszét már olyan nehezükre esne...
  • hqx
    Kurva jó ez a banner!:) Játékból van? Olyan, mint az igazi.:D
  • shiet
    Gondolom licenszelési kérdés ez és nem arról van szó, hogy a 3d modellt átalakítsák meg hasonlók.
  • Adam Jonas
    Én azt nem értem továbbra sem, hogy a Ferrari 458 Italia-ból miért nem csinálták meg még a GT3-as verziót? Van egy elég jó alapmodelljük a 458 GT2-t tekintve, némi átalakítással már készen is lenne a GT3-as modell. A Huracán-nál sikerült ezt megcsinálni (GT3 vs Trofeo), a 458-nál meg nem?!
  • bmwcrash
    lehet már késő, de a C7.R-nek az M3 GT2-vel es 458 GT2-vel kellene együtt lennie (vagy ahogy már említették az URD-s gépekkel mert azok is GT2/GTE-k)
    A GT3-kal is pariban lehet, de az főleg pályafüggő. (GT2: gyengébbek, több leszorító erő, GT3. erősebbek, de kevesebb leszorító erő és van ABS, TC)
    A Nissan meg többi GT3-mal:) (Z4, SLS, McLaren)
    Utoljára szerkesztette: bmwcrash, 2015.12.23. 22:39:37
  • Skypack
    Mellesleg Boldog Karácsonyt Mindenkinek

1.4.3
    - Fixed locked brakes during pitstops
    - Weather colors now use colorCurves.ini HDR_OFF_MULT when PP effects are off to avoid super bright fog/clouds
    - Fixed shadowmaps in showroom
    - Fixed Lamborghini Gallardo S3 automatic gearbox and clutch
    - Revisited p4-5/2011
    - Fixed blurred rear rims on Lotus 72D
    - Tiny improvent on materials of BMW M3 GT2, BMW Z4 GT3, Ferrari 458 GT2, Ferrari 599XXEVO, Alfa Romeo Mito QV, Alfa Romeo 155 DTM, Corvette C7R, McLaren 650 GT3
    - acServerManager : added model shortcut panel
    - ksEditor : improved node grid tool
    - ksEditor : fixed control focus while moving camera
  • Gilb3rto
    Idők a modban lévő hungaroringen:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://80.64.68.48:40120/lapstat
  • lac coo
    Koszi, nagyon kivancsi vagyok !!! :)
  • Tommy78
    Igen AC fökönyvtàrba
  • lac coo
    Hová kell installálni? bárhová vagy Ac könyvtárat meg kell adni ?
  • Gilb3rto
    csak nehogy valami csúnyaságot találj :D
  • lac coo
    Jah megvan, csak elnéztem valamit , megnyitotta fiam könyvtárárt, azt hittem hirtelen onnan kell választani :)))
  • Gilb3rto
    spoilerben szövegesen a link :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ftp://80.64.68.48/SRS_BP_GT3/srsbp3demo.zip
  • Gilb3rto
    :) elvileg direkt link nekem egyből a letöltés indul :) de ha nem akkor jobb gomb cél mentése másként :)
  • lac coo
    És melyik a mod a linken ? :))
    Van itt minden, de nem jövök rá melyik lehet egy Ac mod :)
  • Gilb3rto
    Mindegyik egyedi fizikával rendelkezik, mindet máshogyan kell vezetni, köridőre ugyanazt tudják. A gumiknak kell 3-6 kör mire jó időket lehet vele futni ;)