43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Ott pályát kell megvenned, illetve nem kell, mert lehet használni anélkül is, de itt is lehet... Ott nem tudsz teljes sorozatot futni, vagy indulni se ha jól emlékszem, itt meg keresel más szervert .... -
Az iR-t ne keverjuk bele, ott nem kell megvenni, csak ha hasznalni akarod;) Persze az mas kerdes, ha le akarod futni az evi 2x4x8 versenyt, hogy megkapd a 40+5$-t, akkor valszeg ugy van trukkozve a negyedeves verenynaptar, hogy a statisztika alapjan, a legtobbeknek kell venni valamit;)
Az AC DLC-jatek. Ebbol nem lesz 1-2 evenkent AC2 vagy AC3 (mint sok mas jatekbol). Nekik a DLC-vel kell megtamogatni a folyamatos fejlesztest es a konzol megjelenest. Talan/lehet utana valtoztatnak rajta, mint mas programban (mint iR vagy elvileg az R3E-ben sem kell megvenni, ha nem mesz vele de a palyan van). Nem ismerem a Forzat, ok is mindig DLC-vel nyomulnak (hiaba az alap tobbszaz auto), talan lehet naluk is meg kell venni.
De szerintem ez nem nagy ervagas. Evente egy programra, ha folyamatosan hasznalja az ember, azert 30-40EUR-t "illik vagy ra kell kolteni". De ezert a penzert, azert eleg szep mennyisegu es valoban profi minosegu tartalmakat adnak! Szerintem negyed evente 8-10EUR nem a vilag vege. Es azert a penzert megis adnak ~30 autot meg 4 palyat.
A konzol utan lehet begyorsul, es 2 havonta jonnek a 10-es csomagok:DDD
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.12.26. 19:22:49 -
akkor bocsánat, megkevert az egyik lenti hsz :) -
Ott pont nem kell megvenned multiclassban a többi kocsit, csak amivel mész. -
persze, nem nagy ügy, mert technikailag megoldható, de
- kényelmetlenség
- hiába fizetett X adott tartalomért, nem tudja használni (Y miatt)
(én más dlcs ótókát forzát ismerem, ott sincs ebből gond, mész amit megvettél - persze nem tudom, hogy ez így nem-e pay2win, mert nyilván megvan a veszély, hogy nem elsz egálban az alapkocsi a dlckocsival....) -
Ez, hogy a GT3-as kocsik így szét lettek szórva, leginkább üzleti fogás. Ha betették volna egy csomagba pl. csak a GT3-as autókat, aki a másik 2 DP-t ki a hóhér vette volna meg, ha engem csak a GT kocsik érdekelnek? -
?
folyamatosan nem értem.
ha a haveromnak nincs meg ez az autó és ledobja akkor megyek másikkal. nem nagy ügy. Miért az? nem tudom én ehhez nem szoktam hozzá ahol eddig játszottam ott vagy ledobott, vagy egy kocka volt az autó...pl. nem volt meg a festése -
hqx #34529 Szóval, Te úgy érted, hogy ugyanazzal az autóval nem lehet két ember? -
eléggé fájna :)))
sajna minden pakkban van valami, ami miatt kell az egész :/
talán csak a dp2-t tudtam volna kihagyni, de nem mertem kockáztatni, mert ha havernak megvan, nekem nincs... :(
lac #34527 - mert az életszerű, hogy csak azért megvegye valaki, hogy a haverja trabival mehessen?
és az életszerü, hogy bár megvetted a dlc-t, nem nyomhatod trabival? (mert haverodnak nincs meg)
nem. ez a legalja, gennyi hozzáállás. itt is, iR alatt is.
Utoljára szerkesztette: arty, 2015.12.26. 19:05:20 -
Nem az a nem életszerű, hogy valaki megveszi emiatt, hanme , hogy így működik ahogy és haverok nem tudnak megegyezni, hogy ok nekem van egyedül Trabim, akkor én is mást választok.
amúgy meg, hogy ilyen igazából semmi gond vele, én ugyanígy csinálnám ! :)
Valahol üzlet is nekik, nem csak hobbi . ez olyan mint IR.-ben mindig kikombinálják valahogy, hogy kelljen egy két új pálya ...:)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.12.26. 19:00:31 -
hqx #34526 Semmi...fizet és nem lesz ilyen gondja.:D Vagy ahogy Alex írja: #34525 :D
Utoljára szerkesztette: hqx, 2015.12.26. 18:59:17 -
Majd jovore a konzol megjelenesnel, lehet/talan lesz full-os PC-s is, minden tartalommal, akciosan 40EUR-ert:DDD -
hqx #34524 Lehet, hogy (még) nem életszerű, de elképzelhető, hogy valaki megveszi emiatt.:D -
akinek nincs meg a dlc, annak is ott lennének a fájlok a gépén - csak menüben nem tudná kiválasztani és menni vele. eléggé pofonegyszerű és így nem is tagolódna ennyifelé a mezőny....
pláne, amikor majd már lesz 6 dlc, mi lesz ... :((( -
Én mondjuk nem látom túl életszerűnek, hogy haverokkal akarok játszani, és mindenáron olyan autó kell nekem ami nekik nincs :) -
hqx #34521 Ezzel is ösztönözve, hogy petákoljál... -
Van ahol megy, akinek van XY dlc autója az azzal megy, többiek látják, de ők nem tudják választani . itt nem megy mert ha mekerü legy dlc autó a szerverre akkor már csak az tud felmenni rá akinek minden megvan ... -
? hogy kellene működnie, ha nem egyeznek a fájlok akkor elvileg le kell dobjon
-
igen, sajna assetto ebben (is) iszonyat béna (béta) :( -
De most komolyan, a fos carsban ez simán működik. Csak ugye kinek van kedve azt tolni mikor itt van ez. -
elméletileg nem, régebben próbáltuk :D
Sky: igen, fizetős
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.12.26. 17:22:01 -
Kuld at neki a DLC-s autot, ugy hatha megy;) -
Ez komolyan megoldhatatlan dolog, hogy én egy új dlc-s autóval akarok menni, havernak bedobok egy régebbi verdát ami neki is megvan és nem tud hozzám csatlakozni? Ez egy vicc. -
uuuh az autóhoz tudsz linket adni ? vagy fizetős mód ?
-
viszont ha működik minden ahogy kell akkor zseniális a játék.. :D
-
nem tudom továbbra se feldolgozni, hogy miért nem lehet a kuplungot gombra rakni... vagy legalább használhatóra megcsinálni az automata kuplungot... sokkörös verseny utolsó előtti kanyarjában azért bukta az egész kibaaaa**********tt verseny, mert csak pörög-pörög a fordulatszámmérő és meg rakosgatom ki-be sebességből........... 
nem akarok századokért harcolni, nem akarok kibszott pillangóval csattogni, csak élvezetesen menni néhány kört a 90%-os AI ellen, kikapcsolt segítségekkel és h váltóval amibe h váltó van... de nem lehet, mert nem akarják feldolgozni, hogy van aki DFGT-vel H váltót akar használni...
az achievementek meg jó hogy vannak, csak épp lehetetlen teljesíteni a nagy részüket még bronzra is
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.12.26. 15:20:04 -
No, karacsonyi ajandek content csak nem vlot...:) -
goldboy #34509 OFF
Óvatosan a bejglivel ! -
1100 HP...Mire jó egy ilyen autó ? :))
-
Ratrak #34507 NAGYBAN függ tőle! Ha nagyon frankó a wifi, akkor lehet fele olyan jó, mint a vezetékes, de ha nem erős és/vagy nem jó a router, vagy a hálózat bármelyik eleme gyengébb, akkor lehet konkrétan akár használhatatlan is valós játékra... szóval ha egy mód van rá, még mindig a kábel a nyerő... ;)
Az USB-s vevő netezésre meg youtube-ra elég, és ha mázlid van, akkor lehet jó az egész rendszer hálós játékra is... de valószínűbb, hogy nem lesz az. Tapasztalat.... -
GT autók, mindenféle. -
Azzal eddig nem volt gond . Milyen autó ? -
Az lehet, de mindig is így játszottunk és semmi baja nem volt. Kb. 3 hónapja nem vol elindítva, előtte vígan nyomtuk haverokkal. -
Létezik, hogy nem megy a Steam community szervere? elfelejtettem a jelszót és nem akar felcsatlakozni, hogy beállítsak újat .... -
Gondolom csak annyi, hogy nem szereti a program, ha ugyanarról a gépről van szerver indítva meg a játék is. -
Pedig hidd el, egy 458 GT3-mal elég nagy lépéselőnybe kerülhetnének... -
Mi van ezzel a kurva játékkal? Csinálom a szerót hogy haverokkal nyomjuk, berakok 18 autót, hogy legyen miből válogatni és 14 fps-em van. Kiveszek párat, marad 10 autó és ugyanúgy 14 fps-em van. -
Az jo bizony, de nalam el sem indul mar ..... -
hqx #34498 Kár, hogy ezt (1999 Nissan Primera BTCC) Nem fejezte be. Milyen jó kis autó volt ez...:) -