43023
  • Adam Jonas
    Jöhetnek majd a Lambo-trakik ezerrel
  • cstibikeee
    Ejj gyerekek. Azt hiszem, hogy ezt hivatalos bejelentésnek vehetjük.
    Remélem a modderek készítenek hozzá pályákat, szántókat, mezőket. :D

• lac coo
    Az csak bekapcsolt postprocessnel mukodik nalam.
  • Kommy
    Page up /down
  • lac coo
    Gammát tudok valahogy állítani AC-ban ?

Vagy bármilyen fényerőt pp nélkül ...
  • Jackal
    14e németből, ingyé postával(két fajta is van):

http://www.ebay.com/itm/30-slot-optical-encoder-for-New-Logitech-G27-New-Driving-Force-GT-NEW-/201504111198?hash=item2eea94ba5e:g:Cg4AAOSw~gRVsBfq

http://www.ebay.com/itm/60-slot-optical-encoder-for-Old-Logitech-G25-G27-NEW-/201503230547?hash=item2eea874a53:g:hAYAAOSw37tWDDl6
    Utoljára szerkesztette: Jackal, 2016.01.17. 13:57:56
  • KTMNORBI
    Tudom extra postával kb 20 körül van itt 5-7 munkanap. Már rendeltem másik G27-et, mert nincs hozzá türelmem foglalkozni vele, így a mostani eladó ezzel a hibával értelmes ajánlatért
  • Jackal
    Ebayen találsz, bár nem olcsó... Japók gyártanak fémből.
    Utoljára szerkesztette: Jackal, 2016.01.17. 12:48:07
  • tobias88
    Osrw végűekhez megtaláltam
  • tobias88
    Látok online olyan szervereket, amihez nincsen kontentem:
    imola-imola_srz és pf_sebring

Nyílt szerverek és tele vannak. Kerestem ezekre a pályákra, de nem igazán találtam semmit róluk. Ötlet valakinek? Előre is köszi
    Utoljára szerkesztette: tobias88, 2016.01.16. 15:57:26
  • lac coo
    Thx !
  • Szabi #34965
    boldogat!
  • KTMNORBI
    Köszi, próbáltam azt a programot, de valamiért nem tudja megnyitni
  • tobias88
    Tegnap még működött, ma már nem tölti be a teljes map-ot motató appot valamiért. Listában nem jelenik meg
  • Zozzer
    Én meg tudnám csinálni, szerintem alumíniumból tartósabb lenne de nem tudom a lézer szempontjából jó-e az alu. Már ígérték itt a fórumon hogy leméretezik de nem történt meg. Nekem G25 van, amíg jó, addig nem fogom szétszedni. Ezen az oldalon le lehet tölteni a Encoder Design 12.exe programot, amivel még egyszerűbb beméretezni.
  • KTMNORBI
    Sziasztok! Nem tudtok G27-hez encoder tárcsát mert az enyém kuka. Van valaki aki foglalkozik ezek javításával, de neki nincs sajnos.
  • lac coo
    Igen ehhez könnyű volt hozzászokni itt AC ban :) Nekem is ez hiányzik sok mod pályán .
  • goldboy
    Én két gyári autóval próbáltam, maga az autó terhelésváltásából jövő jellel semmi gond, csak maga az aszfalt nagyon sima
    Pld. mikor mész fel a hosszú egyenesben nincs semmi egyenetlenség, ellentétben a gyári pályákkal
  • hqx
    Hogy értve? Én a DORSCH GT3 Cup-al mentem rajta, de nem volt semmi gond.
  • goldboy
    Bathurst tényleg szép, de nálam tükör sima az aszfalt
  • hqx
    Nem tudom, de szerintem R3E. Alex pixszeles videójából úgy tűnik.:D
  • neilszab
    Folytatódik a 2016-os GT3 tesztidőszak!

A rövidesen elrajtoló legújabb GT3 bajnokságunkat egy kisebb tesztsorozat előzi meg, ahol komoly versenykörülmények között is próbára tesszük az új autókat és az 1.4-es verzió által hozott változásokat.

Most vasárnap a Nürburgring-en eresztjük egymásnak a GT3-as gépeket, a futamon a részvétel nyílt, további infók itt:

Futaminfók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5638
    GT3 bajnokság: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5618
  • Gry01
    off
    Dubai 24h live
    most!
    on
  • alma2
    hmm, na ha senki nem vagja ra a frankot, akkor majd meglesem hetvegen.
    De mivel egyelore nincs fent a racedepartmanon, azert gondolnam, hogy az egyikbol nyultak a nagy reszet. Netan mindharombol ezt-azt.
    De biztos lesz a youtube-on is fent hamarosan rola video, hirtelen nem talaltam.
  • alma2
    Valamelyik masik plugin meglete segit a lelken, (vagy epp forditva, nem emlekszem) de a forumaban le van irva, hogy lehet mukodesre birni.
  • Alexease
    Ezeket talaltam, ami sajat, mind gyari palya, az iR ami szken:DDDD A latvany 50%, mert nalam csak kisfelbomntas, low-medium-high beallitasok vegyesen, AA nulla es hasonlo;P Persze igy "szaguldozva" ugy sem latszik az igazi reszletesseg, plusz a napszak beallitasok is kulonboznek. Meg nem is egyidosek, van ami frissebb es van ami tobb eves video!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

iRacing:

rFactor2:

R3E:

Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.01.15. 13:21:16
  • tobias88
    StatsBarPlus az ami nálam nem megy, rákattintok és semmi. (a chat megy belőle érdekes módon)
  • alma2
    Na de te mivel autos jatek vasarlasi kenyszerben szenvedsz, mint kozismert :) tuti megvan neked ir alatt is a palya, ranezhetnel, vagy aki mindkettovel rendelkezik. Leginkabb a nyomvonal hasonlatossaga lenne erdekes. Mert teljesen mas mint a regi codies fele az biztos.
  • Alexease
    A reszletes/pontos es a csunya fedi egymast;) Az iR tuti a legpontosabb es legreszletesebb (szkennelt, plusz odafigyelnek a reszletekre), de renderben (latvanyban) egyertelmuen elmarad az AC-tol. A latvany eleg csaloka.
  • alma2
    Szerintem ezekbol minden infohoz hozzajutsz amihez csak szeretnel.
    ptracker
    helicorsa
    StatsBarPlus
    MultiLaps
    map_display
  • tobias88
    Ti milyen appokat használtok játékon belül? Miniapps-ot néztem, de az nálam nem jelenik meg ha rákattintok (1.3hoz látok az oldalon támogatást írva)
  • alma2
    Raneztem az ir-re yotube-on, de az sokkal csunyabb volt, igy nem hiszem :)
    Bar eleg lenne onnan csak a nyomvonalat venni. A tobbi csak a korites.
  • Alexease
    Nullarol valaki(k) turelmesen, vagy rF2 vagy R3E :) Esetleg iR, de azt nem hiszem;P
  • alma2
    Ahh, ezt honnan szedtek? Siman veri a gyari palyak minoseget, hala a szep kornyezetnek. Iszonyat reszletes. Es vegre, nem a codies fele ultraszeles palya van benne. Legszebb ac-s palya eddig.
    Az elso palya ahol meg a zaszlok is lobognak, legalabbis ahol feltunt.
    Igazi mestermunka igy elsore.
  • Alexease
    Mar nem;)
  • hungary27
    Jó a banner!
  • hqx
    Bathurst 1.0 (2016)
  • Pitti
    Sajnos az AC-ből nem lehet 3D side by side képet előcsalni, oculust meg nem tudunk emulálni, ezért van egy alkalmazás ami a képből csinál side by side 3D képet a telefonra. De természetesen ez csak fake :) Nem lesz olyan 3D hatás.
    LFS viszont szépen csinál igazi side by side képet. Az valós 3D és tényleg jól néz ki.
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2016.01.14. 20:23:08
  • lac coo
    Az milyen az a fake 3d ?
  • Pitti
    Egyébként durovis dive szemüveggel tudok mutatni fullhd kijelzős telóval demót, vagy LFS-t lehet vele kipróbálni, de fake 3d-vel AC-t is...közel sem lagmentes, nem pontos a szenzorral a nézelődés, de a látvány teljesen olyan mint a DK2-vel.