43023
  • SityiSXT
  • arty
    jah, össze... az oculus is hogy kész van már évek óta :D
  • arty
    és ahol nem? jah, ott a vásárló szív leginkább, ahogy lac coo is írta... :(((

pont egy maffiozo gpu gyártó (twmtbp és fizix, most gameworks) hiányzott még a már indulás előtt is töredezett és gány piacra :((
  • zimapeti
    Oculus is tudja több mint két éve milyen hardver kell bele, és még mindig nincs cv1-em:)
    Lehet, hogy nem a hardveres résszel van a baj?
  • Jackal
    Jók ezek a saccolások, főleg hogy fél év alatt nulláról összerakható a hardveres része. De ha 2020, akkor nincs mese, hinni kell az orákulumnak :D
  • zimapeti
    Még a gen 3-al is kijöhetnek: 2020-ig
    Utoljára szerkesztette: zimapeti, 2016.01.25. 17:52:36
  • croatianus
    Ááá... aszittem, hogy tőthető.
    Viszont csak készülget az RBR 2:Peklo(Felvidék)
  • lac coo
  • Alexease
    Tamogatott lesz (ha lesz), de a normalis cegek ugy is megcsinaljak a top cuccokra is (meg eleve a Occu az elso, arra biztos lesz mindig). Max a sok noname gyartoval lesznek gondok. A kormanyoknal is az emberek toredeke hasznal Fanatec-et az ara miatt, de megis tamogatjak ahol tudjak. Sot a szervo motoros cuccokhoz is vannak altalaban kulon allitasok.
  • lac coo
    A vasarlok szivjak meg leginkabb :))
    Foleg ha nv meglepi, higy ott a logoja a jatek elejen es csak az o cucca lesz tamogatott :)

De aki most vesz, go dolom nem igen szamit neki, majd lesz masik vagy harmadik :)
  • Hasselhoff72
    Jol megszivja.. 2018:))) pont kijonnek a gen2-vel:D
  • Alexease
    Mar multkor is irtam, ezek a VR cuccok tuti divatosak lesznek, amelyik cegnek van lehetosege, tuti raall a dologra. Az nVidia egyertelmu. A 3D szemuveseg dolgot is jol toltak, bar nem terjedt el. Olcso kezdesnek egyik sem lesz, valszeg kiugro minoseg sem, ha igen, az arban lesz huzos.De legalabb lesz konkurencia, arverseny, nem csak 1-bol lehet valasztani, akik ulnek a fejlesztesen es a lehuzasra jatszanak.

Ket even belul, talan mar az atlag embernek is lesz leheosege nezelodni es tervezni.
  • Jackal
    Féloff:
    Oculus megszívja :)
    http://www.guru3d.com/news-story/nvidia-demos-prototype-lightfield-vr-glasses.html
  • lac coo
    Igazabol a rende harompedalos kuplunggal se vagyok teljesen elegedett, neha az is eleg szigletes, gondolom a legegyszerubb kamu megoldassal dolgozik.
    Talan majd ki lehet rakni egyszer gombokra is, konzol miatt erre jo esely van most .
  • Szabi #35082
    és a legszebb hogy ezek a nyomorultak direkt hagyják így... minden más játéknál megoldják hogy használható legyen a H váltó két pedállal is, de itt direkt szemétkednek..
  • lac coo
    Nincs felszerelve a váltóm mert nincs elég hosszú madzagom...hát nem irigylem akinek nincs kuplungja !
    elég rossz az autómata kuplung , olyan hirtelen engedi rá,m hogy megcsúszik sokszor tőle az autó :))
  • cstibikeee
    Poznań (LASERSCAN) mod pálya - 1.0ALFA
    Még nem próbáltam, most töltöm.
    Utoljára szerkesztette: cstibikeee, 2016.01.23. 23:03:56
  • cstibikeee
    Véletlenül valakinek ez megvan esetleg?
    Co-driver (copilot v2) - a new rally navigator app - v1.0.4
    Ha igen, fel tudja tölteni valahova? Mert az alapból belinkelt oldal nem működik.
    Utoljára szerkesztette: cstibikeee, 2016.01.23. 22:35:01
  • tonio2006
    OFF

Egy kis Alfa Romeo Guiletta TCR
  • lac coo
    Jó gyorsan defektet kap ez az F1 :) Még csattogás hang is van .

a kormány rásegítés vajon csak kamu, vagy valóban számol valamit, tök jó, levéve, kis szervóval már lehetetlen vezetni úgy rángat meg olyan nehéz .
  • croatianus
    Nekünk mán inkább ez való: Formula Easter
    Még nem próbáltam ki, de már is oda vagyok érte.
  • croatianus
    Ezek szerint eztet még nem próbáltátok?!
    Pedig naonjó, csak én is úgy vagyok vele, hogy mán túl gyors. Pedig ez még nagyjából autó, nem űrhajó, mint a maiak, szóval ezt még vezetni kell.
    És készülget a ferraris kortársa is. Nem is értem, miért nem egyeztetnek ezek a modderek egymással. Most akkor van egy négy évvel későbbi Ferrari úgy magában, ejj de jó. Pedig menő lenne ha mondjuk akkor már ezt a 98-as szezon nagyjából legyártanák.
  • lac coo
    Hat az F1 diffi az ilyen , azonnal igyekszik egyenesbe rakni gazelvetelnel, meg esoben is gyak visszavagodik helyes iranyba .
  • neilszab
    Vasárnap este GT3 tesztfutam, nehezített körülményekkel!

Futaminfók: GT3 - Algarve - 01.24.

Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.01.23. 12:33:16
  • tobias88
    Mentem pár kört. A hangok és az autó szép, de nekem egy kicsit furcsa. Mondjuk GT3 után ez a nagyon gyors leváltás nagyon nem ment + amikor megcsúszott az autó (TC és ABS off) elég volt csak rányomnom a fékre és be is állt egyenesbe, nem tudtam eldobni
  • lac coo
    Az a baj F1-hez en mar oreg vagyonk ,tul gyors az mar nekem, lefagy az agyam :)
  • cstibikeee
    Pár kört mentem vele, nekem tetszik, főleg a hangja. Az véleményem szerint az egyik legjobb amit a játékban eddig hallottam.
    A tucat F1 fizikát nem tudom, h milyen, ez az első formula mod autó amit kipróbáltam az AC-ban. :)
  • lac coo
    Tegnap lattam, hogy kijott..
    Probaltad , jo lett, nem a szokasos gagyi tucat F1 fizika ?
  • cstibikeee
    Ferrari F2002 - ez fut a szerveren
  • tobias88
    Vagy megane. Régi szép rfactoros idők...
  • lac coo
    Rendes igazi muszerfal ?
    Hat az nem kell :))

Egy valami Clio mod kellene de mar nagyon ! :)
  • goldboy
    Laccoo már csak ez kell neked...
  • Szabi #35064
  • lac coo
    En ?
    En egyformat , jah.
  • bardocz
    3 ugyan olyat vettél? Mert nvidiánál be lehet szopni rendesen, hogy ne működjön. Nekem így előre ez a gondom vele, mert olyat már nem kapni amit vettem.
  • lac coo
    Jah van ilyen ? Majd megnezem.
  • Pitti
    Én bekapcsoltam a hotkey-t, ott van a surround beállításoknál. így ctrl+R gombra kapcsolom be és ki a két szélsőt. így váltok 5760 és 1980 között.
    Egyébként meg néhány program is bekapcsolja őket... csak nem mindig jól... pl más játékoknál keretkorrekció kell mert a játékban nem tudod, így nekem van 6000*1080 képem is 120-as keretkorrekcióval, ezekkel néha meghülyül, úgyhogy inkább én kapcsolom.
  • lac coo
    Azt amugy nem lehet megoldani, hogy csak jatekra kapcsoljon be mindharom monitor ?
    NV sorrund nelkul nem megy, de eleg idegesito a jatekon kivul minden mas .
    Nem lehe ezt valahogy automatizalni ?
  • Solt
  • Pitti