43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
SityiSXT #35096 -
jah, össze... az oculus is hogy kész van már évek óta :D -
és ahol nem? jah, ott a vásárló szív leginkább, ahogy lac coo is írta... :(((
pont egy maffiozo gpu gyártó (twmtbp és fizix, most gameworks) hiányzott még a már indulás előtt is töredezett és gány piacra :(( -
zimapeti #35093 Oculus is tudja több mint két éve milyen hardver kell bele, és még mindig nincs cv1-em:)
Lehet, hogy nem a hardveres résszel van a baj? -
Jackal #35092 Jók ezek a saccolások, főleg hogy fél év alatt nulláról összerakható a hardveres része. De ha 2020, akkor nincs mese, hinni kell az orákulumnak :D -
zimapeti #35091 Még a gen 3-al is kijöhetnek: 2020-ig
Utoljára szerkesztette: zimapeti, 2016.01.25. 17:52:36 -
croatianus #35090 Ááá... aszittem, hogy tőthető. 
Viszont csak készülget az RBR 2:Peklo(Felvidék) -
-
Tamogatott lesz (ha lesz), de a normalis cegek ugy is megcsinaljak a top cuccokra is (meg eleve a Occu az elso, arra biztos lesz mindig). Max a sok noname gyartoval lesznek gondok. A kormanyoknal is az emberek toredeke hasznal Fanatec-et az ara miatt, de megis tamogatjak ahol tudjak. Sot a szervo motoros cuccokhoz is vannak altalaban kulon allitasok.
-
A vasarlok szivjak meg leginkabb :))
Foleg ha nv meglepi, higy ott a logoja a jatek elejen es csak az o cucca lesz tamogatott :)
De aki most vesz, go dolom nem igen szamit neki, majd lesz masik vagy harmadik :) -
Hasselhoff72 #35086 Jol megszivja.. 2018:))) pont kijonnek a gen2-vel:D -
Mar multkor is irtam, ezek a VR cuccok tuti divatosak lesznek, amelyik cegnek van lehetosege, tuti raall a dologra. Az nVidia egyertelmu. A 3D szemuveseg dolgot is jol toltak, bar nem terjedt el. Olcso kezdesnek egyik sem lesz, valszeg kiugro minoseg sem, ha igen, az arban lesz huzos.De legalabb lesz konkurencia, arverseny, nem csak 1-bol lehet valasztani, akik ulnek a fejlesztesen es a lehuzasra jatszanak.
Ket even belul, talan mar az atlag embernek is lesz leheosege nezelodni es tervezni. -
Jackal #35084 Féloff:
Oculus megszívja :)
http://www.guru3d.com/news-story/nvidia-demos-prototype-lightfield-vr-glasses.html -
Igazabol a rende harompedalos kuplunggal se vagyok teljesen elegedett, neha az is eleg szigletes, gondolom a legegyszerubb kamu megoldassal dolgozik.
Talan majd ki lehet rakni egyszer gombokra is, konzol miatt erre jo esely van most . -
és a legszebb hogy ezek a nyomorultak direkt hagyják így... minden más játéknál megoldják hogy használható legyen a H váltó két pedállal is, de itt direkt szemétkednek.. -
Nincs felszerelve a váltóm mert nincs elég hosszú madzagom...hát nem irigylem akinek nincs kuplungja !
elég rossz az autómata kuplung , olyan hirtelen engedi rá,m hogy megcsúszik sokszor tőle az autó :)) -
cstibikeee #35080 Poznań (LASERSCAN) mod pálya - 1.0ALFA
Még nem próbáltam, most töltöm.
Utoljára szerkesztette: cstibikeee, 2016.01.23. 23:03:56 -
cstibikeee #35079 Véletlenül valakinek ez megvan esetleg?
Co-driver (copilot v2) - a new rally navigator app - v1.0.4
Ha igen, fel tudja tölteni valahova? Mert az alapból belinkelt oldal nem működik.
Utoljára szerkesztette: cstibikeee, 2016.01.23. 22:35:01 -
OFF
Egy kis Alfa Romeo Guiletta TCR
-
Jó gyorsan defektet kap ez az F1 :) Még csattogás hang is van .
a kormány rásegítés vajon csak kamu, vagy valóban számol valamit, tök jó, levéve, kis szervóval már lehetetlen vezetni úgy rángat meg olyan nehéz . -
croatianus #35076 Nekünk mán inkább ez való: Formula Easter 
Még nem próbáltam ki, de már is oda vagyok érte. -
croatianus #35075 Ezek szerint eztet még nem próbáltátok?!
Pedig naonjó, csak én is úgy vagyok vele, hogy mán túl gyors
. Pedig ez még nagyjából autó, nem űrhajó, mint a maiak, szóval ezt még vezetni kell.
És készülget a ferraris kortársa is. Nem is értem, miért nem egyeztetnek ezek a modderek egymással. Most akkor van egy négy évvel későbbi Ferrari úgy magában, ejj de jó. Pedig menő lenne ha mondjuk akkor már ezt a 98-as szezon nagyjából legyártanák. -
Hat az F1 diffi az ilyen , azonnal igyekszik egyenesbe rakni gazelvetelnel, meg esoben is gyak visszavagodik helyes iranyba . -
neilszab #35073 Vasárnap este GT3 tesztfutam, nehezített körülményekkel!
Futaminfók: GT3 - Algarve - 01.24.
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.01.23. 12:33:16 -
Mentem pár kört. A hangok és az autó szép, de nekem egy kicsit furcsa. Mondjuk GT3 után ez a nagyon gyors leváltás nagyon nem ment + amikor megcsúszott az autó (TC és ABS off) elég volt csak rányomnom a fékre és be is állt egyenesbe, nem tudtam eldobni -
Az a baj F1-hez en mar oreg vagyonk ,tul gyors az mar nekem, lefagy az agyam :) -
cstibikeee #35070 Pár kört mentem vele, nekem tetszik, főleg a hangja. Az véleményem szerint az egyik legjobb amit a játékban eddig hallottam.
A tucat F1 fizikát nem tudom, h milyen, ez az első formula mod autó amit kipróbáltam az AC-ban. :) -
Tegnap lattam, hogy kijott..
Probaltad , jo lett, nem a szokasos gagyi tucat F1 fizika ? -
cstibikeee #35068 Ferrari F2002 - ez fut a szerveren
-
Vagy megane. Régi szép rfactoros idők... -
Rendes igazi muszerfal ?
Hat az nem kell :))
Egy valami Clio mod kellene de mar nagyon ! :) -
goldboy #35065 Laccoo már csak ez kell neked... -
-
En ?
En egyformat , jah. -
3 ugyan olyat vettél? Mert nvidiánál be lehet szopni rendesen, hogy ne működjön. Nekem így előre ez a gondom vele, mert olyat már nem kapni amit vettem. -
Jah van ilyen ? Majd megnezem.
-
Pitti #35060 Én bekapcsoltam a hotkey-t, ott van a surround beállításoknál. így ctrl+R gombra kapcsolom be és ki a két szélsőt. így váltok 5760 és 1980 között.
Egyébként meg néhány program is bekapcsolja őket... csak nem mindig jól... pl más játékoknál keretkorrekció kell mert a játékban nem tudod, így nekem van 6000*1080 képem is 120-as keretkorrekcióval, ezekkel néha meghülyül, úgyhogy inkább én kapcsolom. -
Azt amugy nem lehet megoldani, hogy csak jatekra kapcsoljon be mindharom monitor ?
NV sorrund nelkul nem megy, de eleg idegesito a jatekon kivul minden mas .
Nem lehe ezt valahogy automatizalni ? -
Solt #35058
-
Pitti #35057