43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Pitti #35456
teljesen igazad van,
aljasok mi?
-
mumus70 #35455 Azt hiszem elég megosztó lett ez a motorház nézet, sajnos elvonta a figyelmet a videón látható versenyző briliáns vezetési stílusától, bravúros védekezéséről, és a szemfüles vissza támadásairól. Várta volna a csodáló, elismerő szavakat, de csalódnia kellett, és legközelebb belső nézetből fog vezetni, hátha ismét a példa értékű tehetsége bontakozik a figyelem középpontjába! Addig is itallal fogja bánatát enyhíteni!
-
De be tudod akárhogy állítani, én is sokkal feljebb és előrébb vittem a nézetet -
mumus70 #35453 Még a Super Mario Cart-ban szoktam rá!
-
Mi ez a NídForSzpíd nézet?!
-
neilszab #35451 Assetto Corsa FunRace: Formula 3 - Brands Hatch!
Kedd este a kiváló minőségű F3-as mod-ot fogjuk közösen meghajtani, mely hiteles adatok és valódi versenyzők bevonásával készült. Érdemes velünk tartani a nyílt futamra, mert ezek a gépek is bent lesznek a hamarosan induló új AC bajnokságunk autóiról szóló szavazásban!
F3 Futaminfók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5712
Masters naptár: http://www.gtr-masters.hu/schedule
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.02.22. 18:59:54 -
mumus70 #35450 Én is jobban szeretem a cocpitet, de ebből egyszerűen sehogy nem látok ki, és vagy 2 mp-vel lassabb is vagyok. Ez a Merga olyan mint egy teknős páncél... :D -
Külső kamera?
Olyan szépen be lehet állítani Assetto-ban a belső kamerát pedig ...
-
ozoli78 #35448 még szerencse hogy nem lehet bannolni
-
mumus70 #35447 -
hqx #35446 Én tegnap kipróbáltam AI-val, és szerintem egész jó. Ha tényleg befejezi, akkor érdemes lenne támogatni.
Néha milyen agresszív tud lenni az AI, meg hibázik.:D De nem rossz. -
El Gigante #35445 Ahhoz hogy használd játékokra pár órára túl drága, na meg ki tudja mennyire bírja az ember, én sosem próbáltam, állat lehet szívesen nyomnám benne. De így látatlanban túl drága! -
Jackal #35444 Minidig lesznek madarak, akiket le lehet húzni egy kibelezett telefonnal. (310e ft-ról beszélünk, előállítási költség tippre úgy 40e alatt)
Holnap megy is a rendelés egy frankó monitorra vr sisak helyett. 3-5 év múlva újra ránézek a kínálatra, ha még egyáltalán foglalkozik vele valaki... -
Akkor úgy 50e Ft-al lesz drágább mint az Oculus. Drága-drága de inkább adnék ezért ennyi pénzt mint egy aktuálisan új iPhone, Samsung vagy egyéb telefonért, ami semmivel vagy csak nagyon kevésben nyújt többet, kihasználhatót az előző szériához képest és mivel ennek ellenére már csak kivagyiság alapon (írhatnék persze sznobságot is) kiadnak ennyi pénzt egy-egy egy aktuális modellért, így úgy gondolom, hogy ezekért a kütyükért is sokan fognak ennyit fizetni. Engem is érdekel persze a dolog, de én még azért kivárok vele :) -
Na, senki nem jön Primerázni ? :)
-
Jackal #35441 http://www.neowin.net/news/the-htc-vive-vr-headset-will-cost-799-shipping-this-april (remélem az ő anyukájuk is csuklik)
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2016.02.21. 16:57:15 -
Mondjuk a kormány fura, mintha lenne valami holtjáték vagy nem tudom ... -
Nekem is ma jutott csak eszembe, hogy van uj ( a regebbi nekem nem mukodott hosszu ideje...),egyelore csak brandon mentem, az volt beallitva, de rettenet jo ez a regi gumi !
A hang remek, es kapott egy alomszep belsot az auto.
Vezetni nagy elmeny, esszel kell fekezni, nagyon el az auto.
Mehetunk holnap, Mastersen most nem tudok indulni ugysem mert elfelejtettem a tagdijat :))) -
hqx #35438 Nem is tudtam, hogy van új verzió. Bakker...még jó, hogy írtad. -
cstibikeee #35437 Mentél már Zandvoorton? Néhány helyen úgy megindul a hátulja, h nem győzöd kapkodni a kormányt. Holnap felmehetnénk a szerverre valamikor csapatni kicsit. -
Hát ez az új verziós Nissan Primera BTCC beszarás! :)
Maradt a régi gumi, nem ez az új vacak....isteni ! :))) -
poisondart #35435 Sziasztok.
Magyar szerver:
Poisondart_24/7_AC_Server/SPA/hege/Trackgrip:100%......
Esetleg configban tud segíteni valaki?
Szeretnék betenni extra pályát meg autót, esetleg bajnokságban nyomni.
Köszi -
-
Thread #35433 A font az mihez kell? muszerfalhoz?
De foleg a txt fileok a sok szammal, azok minek? A tobbi fonthoz is van. -
Sziasztok! Eljött a nagy nap. Mi is elkezdünk az Assetto Corsa bajnoksággal hivatalosan is foglalkozni! Az első bajnokság egy nem hétköznapi lesz,hiszen megkezdjük Magyarország legelső Assetto Corsa kamion bajnokságát!
Hat helyszín,dupla futamos hétvége, 180 km/h-s tiltás, díjak,ingyenes.
>> minden további infó << -
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.02.20. 08:41:14 -
Off.: win7- nel milyen lehetosegeim vannak kulon csak a hangot rogziteni a jatek alatt ? -
egyre csak nőnek az elvárásaim ... :) -
Magyarul: kussoltok, majd valamikor lesz valami ! :DD -
Köszönöm, ha oda jutok megpróbálom majd mindenképp. -
SityiSXT #35426 Az MS igazából csak azt nézi, hogy egy licenszet egy gépen használj. Ha cseréled akár a komplett gépet is, telefonos aktiválással eddig mindig sikerült aktiválnom, ha netessel nem ment - szervizesként is, sok-sok gépen. -
goldboy #35425 Stefano helyzetjelentése:
"Here's the situation at the moment, AC console is "feature complete", so we are formally in beta there.
The dev team (myself included) is 100% focused on bug fixing, we receive the daily dose of damage from QA and get on with fixing stuff. The other 2 guys in the team usually work on the PS4/Console on platform related bugs (bugs that are specific for the consoles; graphics glitches, UI etc).. I am working mostly on stuff that is platform independent (physics, AI, netcode) that is running the same code on all the platforms. I work on the PC to fix these, then backport to the console version. I also do some dedicated XB1 stuff.
The graphics guys are also fixing/improving what's there.
So to say the PC version is not moving is wrong for the simple fact that we're taking advantage of the console QA to hammer down a serie of bugs that are also present on the PC version, plus all the new toys (single player pit stops for example) are worked on the PC and then ported. The fact is that we can't afford to take the time to finalize a PC update release right now.. but, at the end of the process, we should have a more polished product.
I also hope to be able to throw in some additional stuff in 1.5 that is not needed for consoles (ie. oculus, championships, new apps for race strategy and so on)." -
zimapeti #35424 Én is vettem leadott win7 matricás kulcsot, frissítettem win10-re majd meghalt az alaplapom, más típusra cseréltettem, 10-es kulcsát már nem fogadta el, win7 újrarak, nem fogadta el, telefonos aktiválással ismét sikerült aktiválnom, így megint minden OK, ismét frissít 10-re és működik, szóval no para. :)
Nem tudom hányszor lehet eljátszani az alaplapcserét, de egyszer biztos.
Utoljára szerkesztette: zimapeti, 2016.02.17. 21:22:07 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nem most fogom még cserélni de írok majd. Elvileg ha alaplapot cserél az ember az ingyenes frissítési időszak után, akkor bukta a dolog ha jól értem. Ami kár, mert nekem ez tetszik eddig a legjobban. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azért majd írd meg hogy jó a frissített vagy tényleg új kell ha változik a kiépítés.. :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem tudom, laptopon nem is tervezek..amire vettem tökéletes még kb. 5-6 évig. ha meg változik valamiért mégis akkor marad a win7 -
És azon nem is bukod mert nincsen hardvercsere. Viszont nekem pl asztali gépen ha kicserélem az alaplapot, akkor elvileg meg kéne venni a 10et :S Frissített van rajta. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!pontosan, én megvettem laptopra a win7-t 8-9ezerért, és lefrissítettem win10-re. tökéletes (mármint ez a része :)
Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.02.17. 20:00:20 -
hqx #35418 Win 10-et miért kellene venni? Win 7-re ráfrissíted, oszt kész.:) -
Atgondoltam, warezba se kell :)