43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha Win7-ről simán felfrissítetted Win10-re az oprendszered, és utána nem tetted újra 0-ról, akkor ne csodálkozz, hogy szar. Ezt több fórumon is írták már, hogy a licensz Win10-re való érvényesítése miatt Win7 --> Win10 update, majd utána Win10 clean install egyből. (Többektől hallottam, hogy a sima frissítés után szar lett az egész rendszerük.) -
szeretnéd azt a korlátozottságot, ami konzolon van? az az MS esszenciája, ha a pécét, mint platformot behúzzák (domináns lesz a w10store), ne legyen illúziód, hogy mi következik :) életveszélyes ez a beetetés szakasz, ha megvetik a lábukat, hosszabb távon semmi jóra nem kell számítani. a tombraider w10es változatánál már látni, mi minden, pécén megszokott dolog tiltott, nincs, nem működik, a pécés szimes közösségnek ez pláne iszonyat nagy gond lenne - a rengeteg segédprogram, mod app világa........
(ha emlékszik valaki a gfwl-re, akkor kb tudja mit várhat ezektől) -
Azert ez meg eleg friss, meg "csak" a kavaras es szervezkedes megy a hatterben, de a Forza megjelentetese mar valami kezzelfoghato lesz. Persze kavarnak meg mobillal, iOS-szel, Android-dal stb. Mennyire lesz gazos, nem tudom, de fejlodes nem all meg. Tuti egysegesiteni kell a dolgokat, meg hat penz, penz penz...:))) -
"elonye"
:D
látom te is érezted. valszeg ez az egész uwp a legnagyobb veszély jelenleg a pécére, mint platformra.... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én ezt is elhiszem hogy porszem van a gépezetemben, meg is találtam.
.. a win7 futott mukk nélkül, lefrissítettem 10-re, most meg az van amit írtam. Egyszerűbben szólva nem különösebben érdekel miért szr nálam, ha sz nem kell, van másik.Nem fogok köröket futni. rá néztem mi eszi le...de ahogy írtam nem fáradok vele tovább, nekem egyelőre szr, és azért az mert egy verziószámban öregebb meg kérdés nélkül hasít, a 97-ben, xp-ben még elfogadtam hogy optimalizáljam, itt már feleslegesnek és fárasztónak tartom. -
Jah, hogy ez Aris, akkójó :D -
Én XP-ve lis elvoltam a Win7-esig, azzal is elleszek még vagy 10 évig :)
el nem tudom képzelni, miben jobb a 10, azonkívül, hogy sok helyen olvasom 8 játékoknál), itt is asszem, hogy gond van vele :)
forzát meg minek kipróbálni, szar azt kész :)
( Boxon kipróbáltam, ez nekünk szimnáciknak 20 forintot nem ér ...) -
Nekem is ez a bajom legtobbszor, en a programokat akarom hasznalni es nem a rendszert, amin futnat. A rendszer legyen eszrevehetetlen;)
Nekem egyelore Win7, a HW csereig az is marad. Es mivel HW csere "sose" lesz, igy ez marad sokaig:D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem nálad valami porszem lehet a gépezetben. Én tavaly augusztus óta használom a Win 10-et. Határozottan gyorsabb, legalább olyan stabíl, mint a Win 7. Eddig semmi hátrányát nem érzem, hogy átálltam. -
Egyelore az a lenyeg, hogy mukodjon Win10-en is, a nagyatlag ugy is gamepad-del tolja. Majd 1-2 ev mulva, az uj verziok 50-100%-os tamogatassal jonnek es kormannyal. -
Ha jól tudom, a kormánytámogatás a két vagy több funkciós gomb kiosztást jelenti és automatikusan felismeri a kormányt és hozzárendeli a gombokat, pedálokat. Ha nincs a kormány támogatva, akkor manuálisan kell beprogramozni mindezt és csak a játék irányítását lehet kormánnyal kezelni, a menüt és egyebeket nem. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én nem tudom eddig mi adatot szedtek le , de nekem a win10 csak akkor fasza ha lelövöm a wifit, most megyek vissza szabiról az épülő házba két hétig nem lesz baj a nettel mert nincs.
De én vissza fogom tenni a win7-t, semmi extráját nem használom a 10-nek, de egyébként meg sz@rabbnak érződik mint a 7. így laptopon még szőrén elvagyok, de ennyit még nem néztem rendszert amikor dolgozik...csak tudnám mi a szrt, és miért kell azt néznem hogy dolgozik, ahelyett hogy használom...na mindegy. -
hqx #35646 Na ja, kormány nélkül meg mi értelme?! Nagyon akarják, hogy ezt a Windows 10-et feltegyék az emberek! Na, vajon miért?:D -
Solt #35645 ;) -
Nem kell mast gyartani, arzlni mint egy 980-ast, meg egy I7-est, es semmi szivas nem lesz :)) -
THX! Akit jobban erdekel a dolog, annak az egesz cikk eleg lenyeges.
Persze az atlag felhasznalot nem erdeklik az MS/nVidia nyuglodesei, vagy mukodik valami vagy nem;) Szidja a szodtver ceget, a rendszert es valamelyik kartya gyartot:D De ha ezek a "nuglodesek", fejlesztesek, szabvanyok nem lennenek, nem tartanank itt. A rendszerek, driverek, kartyak es egyebek szorasa miatt, mar az is jo lenne, ha egyaltalan elindulna valami:DDDD Vagy meg mindig szivnanak az emberek, az olcsoban osszerakott, trukkosen meghajtott kartyak miatt;) -
Solt #35642 És ezzel párhuzamosan a hardvereket is igyekeznek egy irányba terelni... az utolsó bekezdés a lényeg. -
Az a resze "erdekes", de varhato volt a technika miatt. Ebben jelenleg nem is ez a megjelenes/kiadas az erdekes, hanem majd a tovabbiak (1-2 ev). Mar a Win10 bejelentese korszakaban is ilyeneket pletykaltak, hogy az MS megprobalja parhuzamosan kezelni a jovoben a platformokat, osszedrotozni a rendszereket, hogy nehany ev utan a PC-tablet-konzol-telefon lenyegeben "egy nagy kozos rendszer" lehessen. Ez nekik is jo, es persze a konkurencia ellen sem utolso;P
A Win8 volt az elso lepes, aztan a Win10, most a platform "beprobalkozas", de gondolom 2-3 even belul mar minden "termeszetes" lesz.
Ezekhez azert gep is kell, a rendszerre is ra kell szoktatni (kenyszeriteni:P) az embereket, kellenek a HW es OP tamogatasok stb.
A bejelentes miatt most a Forza a lenyeg, de az igazi "elonye" majd nehany ev utan jelentkezik. Nem tudom mit hogy an oldalan meg, de ha a rendszerek miatt minimal/nulla bfektetessel az Xbox-os cuccokat ki tudjak tolni Win10-re, azert az nem mindegy az MS-nek, hogy a PC-n is megjelenhetnek es/vagy a PC portos cuccokat nem a Steam-bol "kell" formalmazni.
Es stb., mert eleg sok benne a lehetoseg:P -
Solt #35640 Olvastam... de ez az idézet részen nem változtat! :)
@bardocz: :D -
olvasd tovább.. -
Pedig kipróbáltam volna, hogy lefikázzam, de így :D -
Solt #35637 Nekem ez jobban bassza a csőröm,
"megjelenéskor semmilyen kormányt nem támogat majd a játék"
Ez kiváló ötlet egy PC-re érkező autós játék esetében...
-
Teljesen jó, sok másik sli-vel se tud ennyi fps-t ilyen felbotnáson. -
Solt #35635 Hülyén hangzik, de 4K-n ez tényleg jó! :) Főleg, hogy nem tudni vsync nélkül mit ment volna... :) -
"A bemutatón egy Intel i7-6700k processzorral, 32GB RAM-mal, NVidia 980 Ti videokártyával és SSD-vel felszerelt masinán futtatták a játékot, ami simán tartotta 4K-ban a 60fps-t ultra beállítások mellett, ami így azért alapvetően biztatóan hangzik."
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.03.01. 17:32:21 -
Solt #35633 Mádzsárul... -
Win10 promo :)
En elvagyok a hetessel is, szoval nem izgat ... -
"Remember the Forza Motorsport PC version rumors from two weeks ago? Turns out, there wasn’t just some smoke but plenty of fire as well as Turn 10 Studios & Microsoft are due to announce Forza Motorsport 6: Apex for the PC!
Little is known of the new title so far that was unveiled to a selected audience in San Franciso other than Forza Motorsport 6: Apex for the PC will be a slimmed-down version of its larger Xbox-based counter-part.
While slimmed-down sounds disappointing at first glance, the twist of it is that Forza Motorsport 6: Apex is supposedly a free to play title for Windows 10 – Who would have seen that one coming?" -
Jo video !
Aris most tesztelt egy ktm et... -
kezdhetnének már végre valamit a tükörrel is.. :D
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.03.01. 15:12:34 -
neilszab #35628 Kedd esti Fun: BMW M1 - Donington Park!
A szokásos kedd esti AC FunRace-en a hamarosan induló legújabb bajnokságunk egyik lehetséges főszereplőjét hajtjuk meg a híres Donnington Park-ban! A részvétel nyílt és a köridők helyet a közös mókán lesz a hangsúly, örömmel látunk mindenkit!
Futaminfók: BMW 1M - Donington - 03.01
További futamok: Masters Naptár
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.02.29. 20:25:24 -
Hát..azt az egyet nem lehet mondani AC-ra , hogy nem felhasználóbarát.
Minden autó mindent megjegyez, tényleg három kattintással bent vagyok bárhol, állítható expozicíó stb ...
-
endy papp #35626 Én is így állítottam be az AC-nál is iRacing szint úgy.
Finom hangolni meg minden kocsinál külön,az ülés pozíciót,belövöm hogy legjobban kilássak.
Szerintem az összes szim közül legjobban az AC-ban lehet belőni a 3 monitoros nézetet,itt értem az ülés pozíció állítást is,az iRacingben a mai napig egy vicc amit lehet a kocsiból állítani.
Tudom hogy replay-ban mindent be lehet ...stb stb,de az akkor is egy nyűg.
Nálam az AC ver mindet ilyen szempontból.
Most hogy megint elővettem,ért egy kellemes meglepetés .
A FFB-et bármikor bármelyik kocsinál akár menet közbe is állíthatom(-,+ billel).

Tudom nem tegnap óta van benne ,de időm nem sok van,körözgetni
,még az iRacing-el se pedig ott előfizető vagyok.
-
Pitti #35625
igaz, van előnye is
-
Latod milyen jo nekem, en csak magamnak hiszek el mindent ! :)) -
Pitti #35623 Az valóban igaz, hogy ha mindent pontosan beírok akkor elég fura nézet jön ki, de én elhittem, hogy az jó csak nekem nem tetszik... ezért csalok én is :) -
Szerintem meg ugyanugy ahogy egy monitornal haromnal se jo ez a kiszamolosdi.
Nekem pl akkora fovot szamol ki, hogy az egyik szelso tukor haromszor akkora mint a tavolabbi, ami eleg gagyi.
Ugyhogy tegnap piszkaltam, es a monitor es a koztem levo tavolsaggal csaltam, hogy ne legyen ekkora bazi nagy fov. -
Pitti #35621 Egyszerűen mérőszalaggal le kell mérned a méreteket. A 3 monitor teljes szélességét egyben, úgy ahogy állnak az asztalon (állványon) kávával együtt...(persze a széleket már keret nélkül) a szem távolságát a középső monitortól, a monitorok beforgatási szögét, és persze a keret szélességet...
Az AC ezekből az adatokból számolja a fov-ot, külön fovot nem tudsz megadni. De egyébként a valós látószöget is ezekből az adatokból számolnánk ki, szóval szerintem ez pont jó így...
Én úgy szoktam csalni, hogy pl a 3 monitor által alkotott teljes kép szélességét változtatom, vagy a nézőpont távolságát. Pl formula autónál nem szeretem ha a tükrök benne vannak a kávában, illetve kasztnis kocsiknál jó ha az a oszlop pont a kávába esik... stb...
Egyébként meg ülés távolság állítással lehet finomhangolni... pl nagyon jó az ülés "döntése" (pitch) amit IR-ből hiányolok..
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2016.02.29. 09:53:53 -
ozoli78 #35620 ja ilyet is be kell állítani :D
értem viszont ilyenkor kávával vagy káva nélkül kérdezi
iR ben ugy kell persze ez nekem ott sem kell hogy egy monitort kérdez kávával és káva nálkül,feltételezi a kis buta hogy 3 egyforma monitorral megyek :)
Ac ban ezt talán egyszerűbben be tudtam állítani
pc ben és r3e ben nem birom
Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2016.02.29. 09:24:04 -
Nem az, hanem amikor centiben kell megadni az osszes monitor szelesseget...