43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Jól ment. Egy autóba beugrani meg mindig nehéz. WTCC meg front hajtás volt. -
mumus70 #35857 Ami a WTCC-ben xart se ért...... :D -
Igen;) De azert itt volt egy kissebb auto kategoria kulonbseg is, plusz az a nehany plusz ezer kor tapasztalat, ami Sabine mellettvan:P -
A többiek is versenyben vannak?
-
Queen! -
-
BSZ !! -
Boldogot :) -
Koszi! :) -
croatianus #35849 Hja, hogy ez ilyen patinásos. Én leragadtam Pikes Peak-nél.
Én mindenesetre örülök neki, ha ez lesz. Nem egy hosszú szakasz, de azért ezek jó kis tempós nehéz kanyaroknak tűnnek. -
ja és csak most látom, Boldog születésnapot Alex! :D -
'64-óta hillclimbeznek ezen az útszakaszon, rengeteg autós találkozó és gurulás volt már itt, tele van a jútúb vele, viszont a képeken olyan mintha a hegyről lefelé jönnének :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.03.19. 12:51:46 -
croatianus #35846 Arra a Virdzsíniára jól ráhibáztál, az tényleg nagyon olyan. -
szépen gyűlnek a rally szakaszok :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.03.19. 12:36:20 -
Elso futamon elindultam, utana nem, nem is akarok amig nem javul.... -
A gumi engem is frusztrál. Vasárnap is lesz GT3as futam ugye ahol talán a legjobban kijönnek a hibái és inkább meccset nézek helyette, mert annyira elvette a kedvem ettől a játéktól
-
Nekrofil #35842 és ha minden igaz, akkor jelentősen átdolgozott gumi is lesz. legalábbis pletyka szintjén biztosan megvan, remélem így lesz -
1.5-ről amit eddig tudunk:
- felújítják a pályákat hogy még pontosabbak/szebbek legyenek
- valószínűleg jön a Monza ovál és remélhetőleg a Junior is
- jön Mustang és Corvette ingyen
- úgy tűnik hogy lesz új bemutatótermes izé, meg remélhetőleg új amcsi pálya
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!pl.
- valószínűleg lesznek új hangok
- elméletileg lesz az egyjátékos részében is box.. :D
és akkor amire csak elszórt utalások vannak
DP4-be Mazda MX-5, Abarth 595 SS.. ideje lenne kiadni a Ferrari F138-t is.. ha már elkezdődött az idei F1 szezon is :D
plusz jöhetne már a Quattro S1 is.. láthattuk már hogy rég készen van..
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.03.19. 10:59:19 -
:)
Nekem igazabol mindegy , csak valami legyen mar, leginkabb mert en pl kb viccnek tartom a versenyauto gumikat, valamit jo lenne mar javitani rajta .....:) -
én sajnos továbbra is csak egy kb. másfél mérföldes egyenes szakaszt tudok reálisnak gondolni.. :D -
Vinyon elfer, de ertelmet nem latom. Inkabb legyen ot nem szkennelt rendes versenypalya, hamar rdcing szimulator :) -
szerintem jót tenne egy ilyen is a változatosságnak... de szvsz nem lesz usa kontent :)
(hacsak nem egy nem-lézerszkennelt-mod-pálya lesz) -
Hat nem ,tudom, en konzolon szoktam ilyeneket latni, hal istennek pc a pc kivetelevel nem igen eroltettek.Zavarni persze nem zavar, sok embert nem fog izgatni de legalabb ilyen is lesz( felteve ha tenyleg ilyen palya lesz, ki tudja ....). -
Ha már az AC, az utcai autókban a legjobb, akkor nagyon jó volna egy igazi utcai, közúti "krúzolás" benne. Részemről örülnék akár egy 200 km-es autóútnak is. De az valószínű csak tíz alatt készülne el fogyasztható minőségben, Kunosék pályakészítési tempóját figyelembe véve. :))
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.03.19. 10:25:37 -
konzolon kötelező? forza horizon 1-et kivéve (ami ugye openworld) semmiben nincs még csak hasonló sem :) -
Szerintem ez a konzolon kotelezo hetvenhet kilometer hosszu amcsi kozut lesz, semmire nem jo kb :)) -
csak nehogy egy amcsi gyorsulós pálya legyen... :D -
Én nem tudom milyen pálya ez, de ránézésre nekem a háteznagyonkellett kategória ! :)) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
croatianus #35829 Ez csak nem az ágyúgolyófutamos pálya, ami rFactorhoz volt? -
-
Hogy a topik mindket cimenek megfeleljen a hozzaszolasom,
Szerintem egy jo darabig nem lesz hasonloan jol osszefoglalva a htc vive es a vr orulet minden szempontbol
mondanam kotelezo megnezni vetel elott.
Igen a kijelzo gyatra :)
Illetve latom steamdb-n a mozgolodast vegre hosszu ido utan. Beta tesztelok riportolhatnanak valamit í -
Haverom egy "kaszinóban" dolgozott éjjelente, bevitte sokszor a gépét, meg én is az enyémet és toltuk lanon reggelig :) Ittuk a sört, meg faltuk a pizzát. Meg csajoztunk közben. Bassza meg, régi szép idők, ma meg szinte nem is ismerek senkit, akivel neten szoktunk játszani.
Utoljára szerkesztette: macleody, 2016.03.16. 00:27:16 -
mumus70 #35825 Még az első részt is nyomtam, amikor végre faterom fejlesztette a gépet, és bele paszírozott egy Woodoo Elephant 6 Mb-os videókarit a 486- Pentium 1-be! :D :D Csak úgy hasított mint állat! :D -
Én is sokat toltam. Kiemelte a daru a sérült autót a pályáról :) -
mumus70 #35823 De és ez egy mekkora játék!!!!!! Évekig nyomtam real távokon!!! És simán leveri bármelyik mai játékot box animációban!!!!! A felszáradó aszfalt is zseniális!!! A mai napig megvan eredetiben!!!! -
2017 nincs?!
Akkor nem is kell!
-
Rákeresve elsőnek ezt találtam. Király csak kár, hogy amatőr módjára controllerrel nyomatják 
-
hqx #35820 Ez nem hivatalosan ingyenes, nem?
#35817: És, szigorúan billentyűzettel fogom irányítani!:D
#35819: Az oldalon nem láttam.:D -
És van hozzá F1 2016 os MOD?
Gondolom amúgy igen :)