43023
  • Thread
    Nem is olyan egyszeru ez a opensimwheel, ha DIY. Es gyakorlatilag keszen kell megvenni.
    Ezt az AC milyen kormanynak ismeri fel?
  • Hogthar
    Sziasztok

Van Assetto Corsa magyar community vagy valami független csapat akikkel lehet játszani és a kezdetleges bénázásaim elnézik?
    Követem egy ideje a játék fejlődését és úgy látom jó irányba halad, gondolkozok rajta hogy megvegyem e, de csak úgy érné meg ha van egy csapat akivel játszhatok majd.
  • bardocz
    100W az lókuki. Ha egyszer lesz rá pénzem én majd az 1kW-os motorral akarom megvenni. Igaz ahhoz már cockpit is kelleni fog, mert a mostani a G25-től is bemozog néha.
  • Thread
    http://opensimwheel.wikidot.com/
    2.3kW 30Nm csucsnyomatek, kisebb teljesitmenyu motorral semmi ertelme? 1kW a legkisebb amit emlitenek.
    Nem lehet mondjuk 100W-al? Mintha nagyon eros kormanyszervo lenne rajta. Azon is atjohet az info,
  • Tomo15
    A fogaskerék érzeten nem fog javítani.
  • Thread
    Egy G25 van nalam min. egy eve, 2x-3x kiprobaltam, de visszaraktam a dobozba, azon sokat lokne ez a LUT?
    Van valami jo direct drive DIY project? Hogy az osszes fogaskerek erzet elmaradjon?
  • goldboy
    A Dokumentumok mappába szokta(log..dátum.CSV)
    Ahova a LUTGenerator link mutat (a version history alatt van a legutolsó verzió)
    Letölt, kitömörít, futtat, betallózod a CSV file-odat, kimented az eredményt a megadott könyvtárba tetszőleges.lut néven
    +7., 8. lépés
    Elvileg a kormányod hardveréből adódóan elvesző erőket próbálja meg kompenzálni...
    Utoljára szerkesztette: goldboy, 2016.04.04. 17:37:02
  • Gry01
    Én se tudok angolul nagyon de én így csináltam:
    1. "wheelcheck" progi indítod
    beállítod a "Step log 2"-t
    .........kormány kalibációzik.......
    nemtom kb. 1perc.
    2."Lutgenerator" prog indít,
    egyetlen "gomb" van, rányomsz. /egyből a dokumentumokat nyitja a "csv" fájl betallózásához/
    ha betallóztad,egyből átvált "hova mentsd a .lut-ot" ablakra, és azt is egyből a megfelelő mappába teszi, csak nevet kell adj neki.
    3. Ezek után már csak a "ff_post_process.ini "-t kell szerkeszteni, és ennyi

• El Gigante
    ez mi is pontosan?
  • ratb
    LUT tuningban elakadtam,valaki pls:)
    4.pontban:milyen zip progi?
    5.pontban:hová generálta a wheelCheck a CSV-t?

Jó lenne egy teljes magyar tutoriál..
    2 progi kell a LUT tuninghoz?
  • Tomsteel
    Számomra a legfontosabb újítás, de inkább javítás a gumik oldalfalának tapadása, leginkább a Karusselben volt megfigyelhető főleg versenyautóknál, hogy amint megdől az autó és szögben éri a futófelületet a talaj, mintha jégen menne, elengedte fülét farkát. Ez most gyakorlatilag eltűnt, magas rázóköveken is végre úgy viselkedik, ahogy elvárná az ember. Megforgásnál is úgy lassul, úgy dől jobbra-balra az autó, ahogy az jól esik a szemnek.

FFB görbe is nagyon jó, hogy bekerült, tényleg "okosabb" lett a kormány.
  • Nekrofil
    milyen kormány, illetve milyen beállításokkal nyomod így most?
  • Ratrak
    aztaleborultszivarvégit! Nem gondoltam volna, hogy ennyit számít ez a dolog, teljesen kicserélték a kormányomat. Olyan érzetek átjönnek, amiről nem is gondoltam volna, hogy tudja az öreg mechanika... ;) (pl. kanyar közben SLS-el érezni a fokozatos(!) tapadásvesztést)
    Irgalmatlan jó lett az 1.5-ös patch, és ezzel az FFB-vel együtt kb. mintha ugrott volna pár szintet az AC! Köszi az infókat amúgy!
  • tobias88
    Pont a masters-es GT3-as verseny előtt jött, kicsit zavaró volt
  • macleody
    Beszarás. Köszi.
  • goldboy
    Na, elkészült a LUTGenerator
    Wheelcheckből elkészíti a személyes LUT file-odat, nem kell az értékekkel szöszölni
    Utoljára szerkesztette: goldboy, 2016.04.03. 21:03:04
  • Debilon
    új fix ~118 MB

1.5.4
    - Fixed motion blur on F6 cameras
    - Added support for fahrenheit readings in Tyres App. (set system/cfg/tyres_app.ini [OPTIONS] USE_FAHRENHEIT=1)
    - Fixed Corvette C7 Stingray Throttle response and Engine output on low revs
    - Some Balance of Performance for Ferrari 458 GT2, more might needed
    - BMW GT2 and C7R now have Traction control available with different levels as the 458 GT2. Obviously can be disabled by server.
    - Steering geometry improved for drift cars as well some small details here and there.
    - Fixed Ferrari LaFerrari and McLaren P1 Kers exceeding engine revlimiter
    - slick tyre texture bug fixed on various racing cars
    - low-res skin previews fixed
  • Thread
    Akkor valami ini file hack megoldas nincs ra? Kiprobalnam, az automobilista az bedonti.
  • AssettoDriftER
    Logitech DFP kormányom van.
    Olvasgattam a kuplung moddingal kapcsolatban témákat.Így leporoltam a Formula EX kormányom.Szétszedtem,takarítás +kiműtöttem a fék pedált ne zavarjon.
    Számomra kellemes csalódás volt, hogy a logitech profile és az AC és rendesen lekezeli a 2 kormányt és nem kavarodik össze.
    Az EX fék pedálját belőttem kuplungnak, de csak nem volt jó, ki se tudtam jönni a boxból.
    Azt tanácsolták, hogy mind a 3 pedált és a kormányt állítsam be, hiába hozzá vannak rendelve.Így tettem és tökkéletesen működik.
    LP:
    100
    0
    0
    0
    900°

AC:
    80
    0
    min force 8%
    0
    0
    0
    Az ffb-t 50%-ra csökkentve gyakorolgattam tegnap.

• Szabi #36119
    na ott még nem próbáltam :D
  • macleody
    Bakker, nem jó Nordon. Az AI felakad a Karussell-ben, nekem is külső íven kell fordulni, mert visszadob pitbe.
  • Alexease
    Ez a Forma1 stilusu kezdo kepernyo kicsit azert necces:)
  • macleody
    Ha TrackIr-t használsz akkor engedi :)
  • lac coo
    Csalósak ezek az ultranagy látószögű videók, nagyon gyorsnak tűnik tóle ....
  • Thread
    Az AC nem engedi igy bedolni a kepet kanyarban.
  • lac coo
  • Szabi #36112
    van egy rossz hírem :D

Opel Calibra ITC 1996 0.95

készülget a srácnál Kadett C GT/E és Manta 400 is
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.04.03. 07:46:55
  • Norbi1990
  • jetblack
    Azonnal kivennék 2 nap szabit és rongyosra vezetném a kocsit :D
  • Szabi #36109
    készülget egy újabb járgány amit nagyonjóóólenne ha megvennének Kunos-ék.. :D
  • PacsutaTibi
    Végre nem csak egy onboard.. Ügyes
  • Ratrak
    ööö.... valaki elmagyarázná ezt a "LUT-olást" úgy, hogy hamar meg lehessen érteni? Adott egy Logi DFP. Szeretném, hogy jobb legyen (ha lehet) az FFB. (Nem mintha már így is nem az AC lenne a legjobb FFB-téren, amit próbáltam evör) Mit kell tennem? (A linkelt fórumhoz sem az angoltudásom, sem a műszaki érdeklődésem mértéke, sem a rááldozható időm nem elegendő)

#36025: Köszi a videót, tök sokat tanultam belőle, és néhány óra alatt +25 másodpercről +10 körülre fejlődtem, ez nekem nagy dolog!
  • Szabi #36106
    gondolom az én hibám, hogy azt mertem feltételezni, hogy ha már szolgáltatásként vándorolnak, akkor talán van saját módjuk.. mint pl. a Formula-e nél is volt már az első hétvégére rFactor 2 mod..
  • lac coo
    Azalatt mit kell erteni, hogy terheles alatt ?
    Nem tudom, az uj fajta ffb, mar nem tudom melyik patch el jott, de akkor meg g27 em volt, es azon valoban kicsit doglott volt.
    Most a legaprobb kis huplit is erzem .
    Egyszer eljossz, kiprobalod meg jol bekevertezunk !':))
  • Alexease
    Igen, ez lenne a lenyege, hogy ha valaki valamivel kimericskeli a kormanyat (van elvileg tobb ilyen FFB piszkalo kulsos cucc), akkor ahhz a gorbehez hozza lehet allitani az AC-s gorbet.
  • lac coo
    No de ha jol gondolom pont ez a lenyeg benne, ha a kormany a nagyobb eroket rosszul adja vissza, akkor emelnek rajta es ami kijon belole az lesz a jo.
  • Tomo15
    De végül emiatt lesz lineáris(abb) :)
    Utoljára szerkesztette: Tomo15, 2016.04.02. 19:46:11
  • Tomo15
    Amit belinkeltem az kifejezetten t300-hoz van. A pár poszttal lejjebb linkelt fórumon viszont találsz g27-hez is. A min force-ot igen, elvileg amiatt kell levenni, bár lehet rosszul tudom.
  • macleody
    Én is kipróbáltam ezt az FFB buzerálást, de középen darálja a kormányt. Ezért kéne levenni a min. force-ot? G27.
  • Alexease
    A kek a gyari linearis, a piros az allitott LUT "gorbe".
    (Nem birtam ki:P)
    Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.04.02. 19:39:30