43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Thread #36138 Nem is olyan egyszeru ez a opensimwheel, ha DIY. Es gyakorlatilag keszen kell megvenni.
Ezt az AC milyen kormanynak ismeri fel? -
Sziasztok
Van Assetto Corsa magyar community vagy valami független csapat akikkel lehet játszani és a kezdetleges bénázásaim elnézik?
Követem egy ideje a játék fejlődését és úgy látom jó irányba halad, gondolkozok rajta hogy megvegyem e, de csak úgy érné meg ha van egy csapat akivel játszhatok majd. -
100W az lókuki. Ha egyszer lesz rá pénzem én majd az 1kW-os motorral akarom megvenni. Igaz ahhoz már cockpit is kelleni fog, mert a mostani a G25-től is bemozog néha. -
Thread #36135 http://opensimwheel.wikidot.com/
2.3kW 30Nm csucsnyomatek, kisebb teljesitmenyu motorral semmi ertelme? 1kW a legkisebb amit emlitenek.
Nem lehet mondjuk 100W-al? Mintha nagyon eros kormanyszervo lenne rajta. Azon is atjohet az info, -
A fogaskerék érzeten nem fog javítani. -
Thread #36133 Egy G25 van nalam min. egy eve, 2x-3x kiprobaltam, de visszaraktam a dobozba, azon sokat lokne ez a LUT?
Van valami jo direct drive DIY project? Hogy az osszes fogaskerek erzet elmaradjon? -
goldboy #36132 A Dokumentumok mappába szokta(log..dátum.CSV)
Ahova a LUTGenerator link mutat (a version history alatt van a legutolsó verzió)
Letölt, kitömörít, futtat, betallózod a CSV file-odat, kimented az eredményt a megadott könyvtárba tetszőleges.lut néven
+7., 8. lépés
Elvileg a kormányod hardveréből adódóan elvesző erőket próbálja meg kompenzálni...
Utoljára szerkesztette: goldboy, 2016.04.04. 17:37:02 -
Gry01 #36131 Én se tudok angolul nagyon de én így csináltam:
1. "wheelcheck" progi indítod
beállítod a "Step log 2"-t
.........kormány kalibációzik.......
nemtom kb. 1perc.
2."Lutgenerator" prog indít,
egyetlen "gomb" van, rányomsz. /egyből a dokumentumokat nyitja a "csv" fájl betallózásához/
ha betallóztad,egyből átvált "hova mentsd a .lut-ot" ablakra, és azt is egyből a megfelelő mappába teszi, csak nevet kell adj neki.
3. Ezek után már csak a "ff_post_process.ini "-t kell szerkeszteni, és ennyi
-
El Gigante #36130 ez mi is pontosan? -
ratb #36129 LUT tuningban elakadtam,valaki pls:)
4.pontban:milyen zip progi?
5.pontban:hová generálta a wheelCheck a CSV-t?
Jó lenne egy teljes magyar tutoriál..
2 progi kell a LUT tuninghoz? -
Számomra a legfontosabb újítás, de inkább javítás a gumik oldalfalának tapadása, leginkább a Karusselben volt megfigyelhető főleg versenyautóknál, hogy amint megdől az autó és szögben éri a futófelületet a talaj, mintha jégen menne, elengedte fülét farkát. Ez most gyakorlatilag eltűnt, magas rázóköveken is végre úgy viselkedik, ahogy elvárná az ember. Megforgásnál is úgy lassul, úgy dől jobbra-balra az autó, ahogy az jól esik a szemnek.
FFB görbe is nagyon jó, hogy bekerült, tényleg "okosabb" lett a kormány. -
Nekrofil #36127 milyen kormány, illetve milyen beállításokkal nyomod így most? -
Ratrak #36126 aztaleborultszivarvégit! Nem gondoltam volna, hogy ennyit számít ez a dolog, teljesen kicserélték a kormányomat. Olyan érzetek átjönnek, amiről nem is gondoltam volna, hogy tudja az öreg mechanika... ;) (pl. kanyar közben SLS-el érezni a fokozatos(!) tapadásvesztést)
Irgalmatlan jó lett az 1.5-ös patch, és ezzel az FFB-vel együtt kb. mintha ugrott volna pár szintet az AC! Köszi az infókat amúgy!
-
Pont a masters-es GT3-as verseny előtt jött, kicsit zavaró volt
-
Beszarás. Köszi. -
goldboy #36123 Na, elkészült a LUTGenerator
Wheelcheckből elkészíti a személyes LUT file-odat, nem kell az értékekkel szöszölni
Utoljára szerkesztette: goldboy, 2016.04.03. 21:03:04 -
Debilon #36122 új fix ~118 MB
1.5.4
- Fixed motion blur on F6 cameras
- Added support for fahrenheit readings in Tyres App. (set system/cfg/tyres_app.ini [OPTIONS] USE_FAHRENHEIT=1)
- Fixed Corvette C7 Stingray Throttle response and Engine output on low revs
- Some Balance of Performance for Ferrari 458 GT2, more might needed
- BMW GT2 and C7R now have Traction control available with different levels as the 458 GT2. Obviously can be disabled by server.
- Steering geometry improved for drift cars as well some small details here and there.
- Fixed Ferrari LaFerrari and McLaren P1 Kers exceeding engine revlimiter
- slick tyre texture bug fixed on various racing cars
- low-res skin previews fixed -
Thread #36121 Akkor valami ini file hack megoldas nincs ra? Kiprobalnam, az automobilista az bedonti. -
AssettoDriftER #36120 Logitech DFP kormányom van.
Olvasgattam a kuplung moddingal kapcsolatban témákat.Így leporoltam a Formula EX kormányom.Szétszedtem,takarítás +kiműtöttem a fék pedált ne zavarjon.
Számomra kellemes csalódás volt, hogy a logitech profile és az AC és rendesen lekezeli a 2 kormányt és nem kavarodik össze.
Az EX fék pedálját belőttem kuplungnak, de csak nem volt jó, ki se tudtam jönni a boxból.
Azt tanácsolták, hogy mind a 3 pedált és a kormányt állítsam be, hiába hozzá vannak rendelve.Így tettem és tökkéletesen működik.
LP:
100
0
0
0
900°
AC:
80
0
min force 8%
0
0
0
Az ffb-t 50%-ra csökkentve gyakorolgattam tegnap.
-
na ott még nem próbáltam :D -
Bakker, nem jó Nordon. Az AI felakad a Karussell-ben, nekem is külső íven kell fordulni, mert visszadob pitbe. -
Ez a Forma1 stilusu kezdo kepernyo kicsit azert necces:) -
Ha TrackIr-t használsz akkor engedi :) -
Csalósak ezek az ultranagy látószögű videók, nagyon gyorsnak tűnik tóle .... -
Thread #36114 Az AC nem engedi igy bedolni a kepet kanyarban. -
-
van egy rossz hírem :D
Opel Calibra ITC 1996 0.95
készülget a srácnál Kadett C GT/E és Manta 400 is
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.04.03. 07:46:55 -
-
Azonnal kivennék 2 nap szabit és rongyosra vezetném a kocsit :D -
készülget egy újabb járgány amit nagyonjóóólenne ha megvennének Kunos-ék.. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
PacsutaTibi #36108 Végre nem csak egy onboard.. Ügyes
-
Ratrak #36107 ööö.... valaki elmagyarázná ezt a "LUT-olást" úgy, hogy hamar meg lehessen érteni? Adott egy Logi DFP. Szeretném, hogy jobb legyen (ha lehet) az FFB. (Nem mintha már így is nem az AC lenne a legjobb FFB-téren, amit próbáltam evör) Mit kell tennem? (A linkelt fórumhoz sem az angoltudásom, sem a műszaki érdeklődésem mértéke, sem a rááldozható időm nem elegendő)
#36025: Köszi a videót, tök sokat tanultam belőle, és néhány óra alatt +25 másodpercről +10 körülre fejlődtem, ez nekem nagy dolog!
-
gondolom az én hibám, hogy azt mertem feltételezni, hogy ha már szolgáltatásként vándorolnak, akkor talán van saját módjuk.. mint pl. a Formula-e nél is volt már az első hétvégére rFactor 2 mod..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Azalatt mit kell erteni, hogy terheles alatt ?
Nem tudom, az uj fajta ffb, mar nem tudom melyik patch el jott, de akkor meg g27 em volt, es azon valoban kicsit doglott volt.
Most a legaprobb kis huplit is erzem .
Egyszer eljossz, kiprobalod meg jol bekevertezunk !':)) -
Igen, ez lenne a lenyege, hogy ha valaki valamivel kimericskeli a kormanyat (van elvileg tobb ilyen FFB piszkalo kulsos cucc), akkor ahhz a gorbehez hozza lehet allitani az AC-s gorbet. -
No de ha jol gondolom pont ez a lenyeg benne, ha a kormany a nagyobb eroket rosszul adja vissza, akkor emelnek rajta es ami kijon belole az lesz a jo. -
De végül emiatt lesz lineáris(abb) :)
Utoljára szerkesztette: Tomo15, 2016.04.02. 19:46:11 -
Amit belinkeltem az kifejezetten t300-hoz van. A pár poszttal lejjebb linkelt fórumon viszont találsz g27-hez is. A min force-ot igen, elvileg amiatt kell levenni, bár lehet rosszul tudom. -
Én is kipróbáltam ezt az FFB buzerálást, de középen darálja a kormányt. Ezért kéne levenni a min. force-ot? G27. -
A kek a gyari linearis, a piros az allitott LUT "gorbe".
(Nem birtam ki:P)
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.04.02. 19:39:30