Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi
elméletileg nem, régebben próbáltuk 😄

Sky: igen, fizetős
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.12.26. 17:22:01

"Nulla tenaci invia est via"

Alexease
Kuld at neki a DLC-s autot, ugy hatha megy😉
macleody
Ez komolyan megoldhatatlan dolog, hogy én egy új dlc-s autóval akarok menni, havernak bedobok egy régebbi verdát ami neki is megvan és nem tud hozzám csatlakozni? Ez egy vicc.
Skypack
<#szeret> uuuh az autóhoz tudsz linket adni ? vagy fizetős mód ?

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Szabi
viszont ha működik minden ahogy kell akkor zseniális a játék.. 😄

Szabi
nem tudom továbbra se feldolgozni, hogy miért nem lehet a kuplungot gombra rakni... vagy legalább használhatóra megcsinálni az automata kuplungot... sokkörös verseny utolsó előtti kanyarjában azért bukta az egész kibaaaa**********tt verseny, mert csak pörög-pörög a fordulatszámmérő és meg rakosgatom ki-be sebességből........... <#boxer>

nem akarok századokért harcolni, nem akarok kibszott pillangóval csattogni, csak élvezetesen menni néhány kört a 90%-os AI ellen, kikapcsolt segítségekkel és h váltóval amibe h váltó van... de nem lehet, mert nem akarják feldolgozni, hogy van aki DFGT-vel H váltót akar használni... <#wilting>

az achievementek meg jó hogy vannak, csak épp lehetetlen teljesíteni a nagy részüket még bronzra is
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.12.26. 15:20:04

lac coo
No, karacsonyi ajandek content csak nem vlot...😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
1100 HP...Mire jó egy ilyen autó ? 😊)

NAGYBAN függ tőle! Ha nagyon frankó a wifi, akkor lehet fele olyan jó, mint a vezetékes, de ha nem erős és/vagy nem jó a router, vagy a hálózat bármelyik eleme gyengébb, akkor lehet konkrétan akár használhatatlan is valós játékra... szóval ha egy mód van rá, még mindig a kábel a nyerő... 😉
Az USB-s vevő netezésre meg youtube-ra elég, és ha mázlid van, akkor lehet jó az egész rendszer hálós játékra is... de valószínűbb, hogy nem lesz az. Tapasztalat....
macleody
GT autók, mindenféle.
lac coo
Azzal eddig nem volt gond . Milyen autó ?

macleody
Az lehet, de mindig is így játszottunk és semmi baja nem volt. Kb. 3 hónapja nem vol elindítva, előtte vígan nyomtuk haverokkal.
lac coo
Létezik, hogy nem megy a Steam community szervere? elfelejtettem a jelszót és nem akar felcsatlakozni, hogy beállítsak újat ....

Adam Jonas
Gondolom csak annyi, hogy nem szereti a program, ha ugyanarról a gépről van szerver indítva meg a játék is.

Adam Jonas
Pedig hidd el, egy 458 GT3-mal elég nagy lépéselőnybe kerülhetnének...

macleody
Mi van ezzel a kurva játékkal? Csinálom a szerót hogy haverokkal nyomjuk, berakok 18 autót, hogy legyen miből válogatni és 14 fps-em van. Kiveszek párat, marad 10 autó és ugyanúgy 14 fps-em van.
lac coo
Az jo bizony, de nalam el sem indul mar .....

Kár, hogy ezt (1999 Nissan Primera BTCC) Nem fejezte be. Milyen jó kis autó volt ez...😊
lac coo

Szabi
URD shop-ban elméletileg akciós árak vannak.. de azt nem írja hogy mik voltak az eredeti árak.. ehh 😄

lac coo

lac coo
ó, NEM ÚGY VAN AZ, AMI JÁR AZ JÁR ! 😊)

b-type
nincs. 😊
milyen ajándék az amit elvár az ember 😊
Ez olyan mint amikor apám akart adni pénzt pár hónapja a házfelújításba, már amennyi van neki, de azt mondtam hogy nem, mert onnan már számítok rá 😊)

Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.12.25. 15:53:35

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Na hol van az uj auto ? 😊

Gilb3rto

😊

Macbook Air M1 2020

Az igaz, de tavaly december 24.-én délután jött.

#34487: Nekem nem nagy dolog, ha nem jön semmi, de problémát sem, ha mégis.😄 Nem tudtam, hogy mondta, lehet holnapra halasztották vagy későbbre.
lac coo
Jah, amugy boldog karit mindenkinek !

lac coo
Hat meglepodnek ha legalabb egy tucat auto ne lenne ott majdnem kesz allapotban ! 😊
Ezek sza.jak az autokat 😊

Én nem hiszem,h jönni fog.....de ne legyen igazam. Igaz nem mint ha olyan nagy dolog lenne, de problémát nem okoz egyetlen egy plusz autó se. 😊

Update: ezt mondta: Before Christmas there will be another bonus content.
Ezek szerint még van 129 percük.... ha nem, visszakérem a játék árát, mert becsaptak. 😄 😄
Utoljára szerkesztette: cstibikeee, 2015.12.24. 22:51:40
Alexease
Igazabol csak holnap van karacsony, vagyis meg johet valami😉
Részemről is kellemes ünnepeket mindenkinek!
Marco valóban azt mondta 1 hónapja,h karácsonyra jön még egy ingyen autó, és 31.-én pedig egy új licence bejelentése.
Biztos csak elfelejtették..... 😄 😄
Boldog karácsonyt és kellemes ünnepeket mindenkinek!😊

Idén karira, nem kaptunk ingyenes autót vagy pályát stb. Tavaly a RUF Yellowbird volt.
Alexease
Kellemes unnepeket!
b-type
boldog karácsonyt

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Áldott Karácsonyt!
lac coo
Mesz veluk 10 kort es felirod az idodet, ennyi. Az realis lesz, az ,higy megeloz az AI vagy akarki user az nem feltetlen az autot osztalyozza hanem a versenyzot .

arty
nem késő, épp most véglegesítem a fájlokat 😊

és PONT a corvette-s event nem akar betöltődni 😞(
ráadásul ahogy nézem szórtam a rajthoz pár gt3 kocsit is, akkor azokat kiveszem...

jah, a gt3 esetén sejtettem, hogy "egyszerű" a helyzet, de jobb ezt tőletek IS hallani ... (tesztelni is nehéz nekem, mert atombéna vagyok, ergo hiába megy el mellettem egy gt3, az semmit nem mond a valódi erőviszonyokról 😊)

Forza.

lac coo
GT bol annyi van mar, meg sem lehet szamolni. Inkabb a kis es picit nagyobb turakat kellene eroltetni , az nagyon hianyzik. Az Abarth 500 jol jott, es lesz gyari Audi TT Cup is , de ebbol nagy hiany van ....

Kell valami a következő dlc-be is.
Szabi
a wifi mindig fölösleges macera, ha ellehet kerülni, akkor érdemes is.. 😊

KTMNORBI
Sziasztok! Szerintetek a net gyorsasága és stabilitása függhet attól, hogy vezetékes vagy wifis? Nekem vezetékes netem van és a pingem általában 10 alatt van. Azért érdekelne mert gondolkodom usb-s wifis megoldáson, csak nem tudom jól járok-e ezzel a változattal.

Kellemes ünnepeket!
Szabi
sok minden van a tarsolyban készen, vagy legalább készhez közeli állapotban, de nem adják ki egybe, mert akkor utána gyorsan kéne dolgozni hogy legyen új tartalom.. nincs is nagy gond az adagolással, bár így mire kijön a konzolos már 50ezer ft fölött járunk majd.. 😄

Nekem úgy rémlik, hogy Kunosék főhadiszállása vmelyik olasz pályához közel van, ezért ha ott verseny van vagy tesztelnek egy autót akkor könnyen kiugranak oda és felveszik az autó adatait, emiatt van az, hogy tök random módon kerülnek az autók a DLC-kbe. Amíg azon a pályán nem tesztelnek GT3-as Ferrarit addig az nem lesz benne a játékban.
Utoljára szerkesztette: shiet, 2015.12.24. 09:51:21
Adam Jonas
Persze, de amikor egy LaFerrari licenszét meg tudják szerezni, akkor nem hiszem, hogy a GT3-as 458 Italia licenszét már olyan nehezükre esne...

Kurva jó ez a banner!😊 Játékból van? Olyan, mint az igazi.😄
Gondolom licenszelési kérdés ez és nem arról van szó, hogy a 3d modellt átalakítsák meg hasonlók.
Adam Jonas
Én azt nem értem továbbra sem, hogy a Ferrari 458 Italia-ból miért nem csinálták meg még a GT3-as verziót? Van egy elég jó alapmodelljük a 458 GT2-t tekintve, némi átalakítással már készen is lenne a GT3-as modell. A Huracán-nál sikerült ezt megcsinálni (GT3 vs Trofeo), a 458-nál meg nem?!

bmwcrash
lehet már késő, de a C7.R-nek az M3 GT2-vel es 458 GT2-vel kellene együtt lennie (vagy ahogy már említették az URD-s gépekkel mert azok is GT2/GTE-k)
A GT3-kal is pariban lehet, de az főleg pályafüggő. (GT2: gyengébbek, több leszorító erő, GT3. erősebbek, de kevesebb leszorító erő és van ABS, TC)
A Nissan meg többi GT3-mal😊 (Z4, SLS, McLaren)
Utoljára szerkesztette: bmwcrash, 2015.12.23. 22:39:37
Skypack
Mellesleg Boldog Karácsonyt Mindenkinek <#smile>

1.4.3
- Fixed locked brakes during pitstops
- Weather colors now use colorCurves.ini HDR_OFF_MULT when PP effects are off to avoid super bright fog/clouds
- Fixed shadowmaps in showroom
- Fixed Lamborghini Gallardo S3 automatic gearbox and clutch
- Revisited p4-5/2011
- Fixed blurred rear rims on Lotus 72D
- Tiny improvent on materials of BMW M3 GT2, BMW Z4 GT3, Ferrari 458 GT2, Ferrari 599XXEVO, Alfa Romeo Mito QV, Alfa Romeo 155 DTM, Corvette C7R, McLaren 650 GT3
- acServerManager : added model shortcut panel
- ksEditor : improved node grid tool
- ksEditor : fixed control focus while moving camera

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |