Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sky: igen, fizetős
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.12.26. 17:22:01
"Nulla tenaci invia est via"
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
nem akarok századokért harcolni, nem akarok kibszott pillangóval csattogni, csak élvezetesen menni néhány kört a 90%-os AI ellen, kikapcsolt segítségekkel és h váltóval amibe h váltó van... de nem lehet, mert nem akarják feldolgozni, hogy van aki DFGT-vel H váltót akar használni... <#wilting>#wilting>
az achievementek meg jó hogy vannak, csak épp lehetetlen teljesíteni a nagy részüket még bronzra is
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.12.26. 15:20:04
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Az USB-s vevő netezésre meg youtube-ra elég, és ha mázlid van, akkor lehet jó az egész rendszer hálós játékra is... de valószínűbb, hogy nem lesz az. Tapasztalat....
milyen ajándék az amit elvár az ember 😊
Ez olyan mint amikor apám akart adni pénzt pár hónapja a házfelújításba, már amennyi van neki, de azt mondtam hogy nem, mert onnan már számítok rá 😊)
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.12.25. 15:53:35
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
#34487: Nekem nem nagy dolog, ha nem jön semmi, de problémát sem, ha mégis.😄 Nem tudtam, hogy mondta, lehet holnapra halasztották vagy későbbre.
Ezek sza.jak az autokat 😊
Update: ezt mondta: Before Christmas there will be another bonus content.
Ezek szerint még van 129 percük.... ha nem, visszakérem a játék árát, mert becsaptak. 😄 😄
Utoljára szerkesztette: cstibikeee, 2015.12.24. 22:51:40
Marco valóban azt mondta 1 hónapja,h karácsonyra jön még egy ingyen autó, és 31.-én pedig egy új licence bejelentése.
Biztos csak elfelejtették..... 😄 😄
Idén karira, nem kaptunk ingyenes autót vagy pályát stb. Tavaly a RUF Yellowbird volt.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

és PONT a corvette-s event nem akar betöltődni 😞(
ráadásul ahogy nézem szórtam a rajthoz pár gt3 kocsit is, akkor azokat kiveszem...
jah, a gt3 esetén sejtettem, hogy "egyszerű" a helyzet, de jobb ezt tőletek IS hallani ... (tesztelni is nehéz nekem, mert atombéna vagyok, ergo hiába megy el mellettem egy gt3, az semmit nem mond a valódi erőviszonyokról 😊)
Forza.
Kellemes ünnepeket!
Utoljára szerkesztette: shiet, 2015.12.24. 09:51:21
A GT3-kal is pariban lehet, de az főleg pályafüggő. (GT2: gyengébbek, több leszorító erő, GT3. erősebbek, de kevesebb leszorító erő és van ABS, TC)
A Nissan meg többi GT3-mal😊 (Z4, SLS, McLaren)
Utoljára szerkesztette: bmwcrash, 2015.12.23. 22:39:37
1.4.3
- Fixed locked brakes during pitstops
- Weather colors now use colorCurves.ini HDR_OFF_MULT when PP effects are off to avoid super bright fog/clouds
- Fixed shadowmaps in showroom
- Fixed Lamborghini Gallardo S3 automatic gearbox and clutch
- Revisited p4-5/2011
- Fixed blurred rear rims on Lotus 72D
- Tiny improvent on materials of BMW M3 GT2, BMW Z4 GT3, Ferrari 458 GT2, Ferrari 599XXEVO, Alfa Romeo Mito QV, Alfa Romeo 155 DTM, Corvette C7R, McLaren 650 GT3
- acServerManager : added model shortcut panel
- ksEditor : improved node grid tool
- ksEditor : fixed control focus while moving camera
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |