43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
AssettoDriftER #36818 Nekrofil fórumtársnak hála (bakker, hogy jött ez a név?!
) végre újra lett kuplung, így neki veselkedtem újra a tanulásnak.
Erősteljesen kezdő vagyok, ahogy az a videón is látsztik, így építő jellegű kritikát / baráti szivességet & tanácsot elfogadok a drift technikával kapcsolatosan.
Pacsi!
-
Lesz napszak és lesz eső is, pálya kiválasztásánál be lehet állítani. Dinamikus nem lesz. -
Miért, az AC-nal hol vannak ezek a dolgok? -
Timbu #36815 Na, úgy tűnik, hogy mégiscsak az AC lett az etalon a szimulátoroknál. 
GT Sport: úgy tűnik, nem lesz offline karriermód
(Se napszakok, se eső.) -
El Gigante #36814 értem, ezzel az a baj hogy addig lehet nem lesz helyem a szerveren -
Ki kell lepni es ott menteni. Ha nem mentesz csak az utolsot jegyzi meg cr neven, ha azt atnevezed , megmarad.... -
El Gigante #36812 Sziasztok! Ha online megyek több futamot is a szerveren, mikor kell átírnom a ".cr"-t hogy elmentse? Vagy minden futam után lépjek ki a szerverről? Nem vágom... -
AssettoDriftER #36811 Bakkker...
Ha debrecenben jársz vendégem vagy egy korsó sörre!!!
-
Nekrofil #36810 driver hiba, ugyanezzel szoptam 2 órát. Én úgy tudtam megoldani, hogy drivereket letöröltem, és USB2 helyett USB3ba dugtam be a kormányt, logi 5.10 drivert telepítettem, és ismét G27ként telepítette fel. -
aztadurva mindenit, maxi reszpekt a srácnak :O -
goldboy #36808 Durva!
-
AssettoDriftER #36807 2 logi driver votl fent, egy 5.10 és egy új 8.3 (asszem)
Leszedtem mindkettőt, felraktam a 8.3-at.Megnyitom, erre kiirja nem érzékel logitech hardwaret.Delete.
Kikerestem a DFP-hez valót az oldalról, letöltöttem, ez a korábbi 5.10-es volt.
Belőttem mindent, de továbbra is fentáll, hogy AC-ban a kuplungot benyomom (Force EX pedál) továbbra is csak 50%-ig megy fel.
Lehet nem is a logitech driver lenne a hibás hanem az AC?
-
Van. -
ToMy_ #36805 Kicsit off, de engedelmetekkel betenném ide is:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha valakit érdekel, van egy eladó Saitek R660-GT FFB-s kormányom, kiváló állapotban, 7500 Ft-ért. Érdeklődni PM-ben lehet.
-
Hentes75 #36804 Assettoban van világ ranglista köridőre? -
jaja, sztem is hagyhatnák az egészet, minek foglalkoznak vele...pénz nincs belőle akkor meg minek, úgy sem értékelik a játékosok -
Performance Delta? Ezt harangozzák be az 1.7hez? Multilaps app rég tudja ezt az amúgy nem túl hatalmas feature-t. Még a fők hőmérséklet miatt se kellene 1.7-nek nevezni... -
Idén is megrendezésre kerül a nyári Assetto Corsa bajnokságunk, ahol a részvétel teljesen INGYENES! 5 izgalmas amerikai pályára invitáljuk az érdeklődőket, amelynek a záró eseménye (6. futam) az ausztrál Bathurst-ra költözik át, ahol egy 2 órás endurance jellegű futammal búcsúztatjuk a nyarat. Várunk minden érdeklődőt!
További részletek és jelentkezés: LINK
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2016.05.29. 21:25:37 -
"- he was using 1.7 version
- new functionality of Performance Delta app - shows you (graph) if you are faster or slower in the part of the track you are currently on
- track temps and grip (he's not sure if grip will be there) added to Realtime app
- temp during a session isn't constant anymore, it will change as the session progresses
- plans to add wind
- basic code for brake temps done, disc temps showed in the telemetry app
- not sure if brake temps will be in 1.7 and if yes then not sure if in all cars
- plan to eventually redesign time system (sector times, who's going for a hotlap in the delta app)
From Q&A:
- plan to delete the "teleport to pits after the race" thing
- plan to add forced pits as a rule
- no plans for rolling starts
- question about better soft lock - "yeah I agree it sucks as it is now" but also said he's not sure how to make it less "violent" - word used in Q
- LCD screen flags - he thought about it, but not really about animated marshals with flags (also part of the Q)
- they don't know when the next update is going to be released
- think about expanding the team
- would love to have weather transitions, but it's tricky
Next stream will probably be next week." -
https://www.youtube.com/watch?v=-jhaj1JiD_c
Akit érdekel az indy 500
Utoljára szerkesztette: KTMNORBI, 2016.05.29. 18:17:55 -
-
El Gigante #36797 mint egy publik szerver -
Na ezért nem lesz eső Assettoba
-
Off.:
Fót kornyeken, Ujpest stb nem tudtok valami dohanyboltot ahol arulnak normalisabb ecigi cuccokat ? Behalt a szarom es kaparom a falat :)))))
Ra meg nem gyujtok rendesre, ezen a penzen lesz uj szamitogepem :)) -
-
jég.
lopok egy képet, kb. katasztrófa :D
-
Ilyenek:D
-
AssettoDriftER #36791 Mi volt? -
El Gigante #36790 igen, ilyet még nem láttam -
bszki valaki nézi 24h Nordschleife-t? nem gyenge.. -
nagyon fszán megcsinált videó, bár kínszenvedés volt végignézni -
-
AC nem tudja ezt sajnos, előre meg kell adni mennyiből mennyi lehet. Amúgy minél több autó van, annál nagyobb a memóriahasználata a játéknak és nő a szerver betöltési idő is. Csinálj olyan szervert, ahol csak 2-3 fajta közel azonos kocsi van és kész. Mondjuk van pár, de senki sincs rajta
-
goldboy #36785 Holnap 17 óra S03E01, talán lesz valami érdekes infó!
Utoljára szerkesztette: goldboy, 2016.05.28. 12:31:47 -
Timbu #36784 Na jó, de mi értelme ezt megszabni? Nem teljesen mindegy lenne, hogy minden típusból kettő-kettő van, vagy hogy mindenki ugyanazt az autót választja? -
Na azért nem 1 van minden kocsiból hanem több, csak általában foglalt. Nekem is vannak kedvenceim (pl ktm), de úgy vagyok vele, hogy legalább kipróbálok mást is 
Tegnap volt valami Christian nevű, Suprával végig driftelte a pályát
Én sokszor simán nem tudok végig menni, nehéz ABS nélkül DFGT-vel
-
Ki kell találni egy időpontot, ami mindenkinek jó lehet...aztán valakinek csinálnia kell egy szervert, avagy betámadunk egy üreset..:) -
Engem egyre jobban frusztrál ez az "akkor mész a választott autóddal, ha épp nem foglalja valaki". Nordra járok esténként körözgetni, szeretem a telített szervereket, legtöbb helyen minden autóból 1 van, tehát lottó 5-ös kell hozzá. Hihetetlen jókat lehetne meccsezni ha össze tudnánk verődni páran, akik azért választják az adott autót mert szeretik/ismerik. Ehelyett ha akad is társam vagy fék nélkül megy falnak, vagy azt se tudja hanyadikban forduljon. -
mumus70 #36780 A WIN magától lehúzott egy Logi frissítést, és a régit rengeteg embernél felülírta a G29-ével. Egy uninstall - reinstall 95 %-ban mindenkinek megoldotta a szitut! -
El Gigante #36779 Én ennek az új alfának örülnék!