43023
  • bardocz
    Az Exos T125 tuningolt verziója az már kb F1 szint. A sima elvileg a GP2 meg F1 között van tempóban. Már ezeket sem használta senki, mert túl gyors meg gyakorolni kéne vele.
  • lac coo
    Játékra mondom, hogy csak egy lámpa villog, aztán úgy és annyit csinálnak meg belőle amennyi sikerül :)
  • Alexease
    Azert a mostani hibrid rendszer kicsit bonyolultab annal, hogy csak villog egy lampa azt jo van:) A legnagyobb trukkje a "feltoltes" es a "kihasznalas", mindketto nagyban fugg az auto beallitastol, a pilotatol es az auto hasznalattol (gyorsitas, fekezes, gordites, fordulatok, valtasok).
    "Sajnos" csak az iR-t tudom felhozni peldanak (amiert harapnak mert OFF, meg mivel csak ott van uj F1 szimes kornyezetben, es rendesen leprogramozva), ott tisztan latszik es erzodik, mikor hogyan valtoznak a toltesek, felhasznalasok. Mar csak a 2 pedalos, valtogatos, halados kihasznalasa is UFO-knak valo, es akkor hol van meg a kismillio gomb es beallitas:)
  • lac coo
    Az az F1 amit barki megvehetett anno.
    Itt mondjuk meg manual kers van, az ujon meg automata villog egy lampa azt jivan. Bar nagy siras volt, higy vert izzadtak mire leprogranoztak az uj hibrid cuccot, kivancsi leszek ra :)
  • Alexease
    "Lotus kamu F1": az melyik?! :)

Az F1 mindig nepszeru. Valszeg nehany napon belul lesz hozza F1 2016 skin pack, valszeg bajnoksagok is lesznek.
    Es ez meg (elvileg) a "regebbi" F1, "egyszerubb uzemeltetessel" (DRS, KERS), az engine-nek sem kell izzadnia a hybrid bonyolult vissztolteseken, felhasznalason, kezelesen.
  • bardocz
    Ha olyan népszerű lesz, mint amennyire a Lotus kamu F1, akkor kár volt lemodellezni :D
  • lac coo
  • lac coo
  • Szabi #37131
    szervezzük meg Kunosnak hogy leszkennelhesse.. :D

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.07.07. 15:54:53
  • mtom1984
    A Pannonia Ringet nem tudná valaki átkonvertálni rFactorból vagy lemodellezni? Az ország második számú pályája megérdemelné :)
  • lac coo
    Elado lett a Fanatec V1-es pedalom, 40 rugo, keressen akit erdekel.
  • bardocz
    Azt beállíthatod, hogy minimum fordulaton forogjon mindig. Nem fog túlmelegedni valószínűleg.
  • lac coo
    Mindegy, annyira nem izgat, hogy gorcsoljek vele :))
    Legalabb lecsereltem a gyari dobozos intel hutot :))
  • arty
    Akkor túl magasra vetted, nem adtál neki elég feszt, esetleg a ramok osztója van rosszul beállítva. Haladj kisebb ugrásokkal ;)
  • lac coo
    Mentem, nem sipol, annyit ír, hogy nem sikerült indulnia visszaállt előzőre ...
  • bardocz
    Gondolom mented, és úgy lépsz ki a biosból.
    Nincsenek az alaplapodon előre definiáld profilok? Én eleinte azzal állítottam be 4,0 GHz-re.
    Nem sípol vagy ilyesmi indításnál? Ha nincsen semmi, még az is lehet, hogy ugye alapból energiatakarékos dolog be van kapcsolva, enyém pl 1,6 GHz-re veszi vissza, és nem is mutatja minden program, hogy 4 GHz-en fut.
  • lac coo
    K-s. Igen a szorzókat felvettem, de nem indul el, vissza rakja alapra a bios :))
  • bardocz
    K-s proci? Ha nem, akkor nem nagyon fogod.
    Amúgy a biost végig kell futni, és lesz egy rész, ahol szorzókat lehet állítani, felveszed 39-40-re, és kb jó is vagy :D Akkor 3,9-4,0 GHz-n fut majd.
  • lac coo
    Tuningrol hol lehet hasznalhato infot olvasni ?
    Rabeszeltetek a tuningra, szereztem egy akkora hutot alig fer bele a hazba , de nem tudom tuningolni a processzort :))
    Olvasok ezer oldalt mar , de olyan dolgokat irnak ami nekem nincs is biosba :))
  • Jackal
    off: http://index.hu/tech/2016/07/06/itt_az_aston_martin_es_a_red_bull_kozos_csucsautoja/
    (moddereknek on :) )
    Utoljára szerkesztette: Jackal, 2016.07.06. 15:13:38
  • neilszab
    Azt hittem vmi érdekes, de csak egy halom repülős kacat..
    Van valahol egy kötős, stoppolós topik, talán ott is megpróbálhatnád...
    Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.07.05. 17:59:51
  • Pitti
    Nézd meg a felbontást...
  • smog15
    Srácok nem megy az Assetto Corsa! Újra raktam az nvdia experience-t és azóta nem tudok versenyezni, elindítom a játékot be is tölt szépen majd indítanék egy versenyt online vagy singelben ki írja, hogy loading és pár másodperc múlva vissza dob. Találkozott már valaki ilyennel? Sérült fájl keresést megcsináltam letöröltem újra raktam de minden maradt ugyan úgy.
  • lac coo
    Igen, azt en irtam rosszul, 1-3 2-4 .....
  • tobias88
    Igen. De azért érdemes ott hagyni ahova írja az útmutató, mert úgy van dual-channel ami miatt gyorsabb lesz valamivel
  • lac coo
    Mindegy, lenyeg , hogy at lehet e pakolni anelkul, hogy sipolna ? :)
  • sertrex #37112
    1150-es lapoknál két modulnál kimondottan az A2-B2 párosítás az ajánlott. :))

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.07.04. 09:22:25
  • sertrex #37111
    Ha két memória mudulod van, akkor vagy az 1-3, vagy a 2-4 slotban ajánlott. 1150-es lapoknál két modulnál kimondottan az A2-B4 párosítás az ajánlott. De az alaplap leírásában benne van pontosítva.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.07.04. 09:16:26
  • lac coo
    Off.
    Memoriat at lehet rakni csak siman az egyes-kettes slotbol a harmas-negyesbe ? :)
  • lac coo
    Javitott lampa ? Az mit jelent ? :)
  • Szabi #37108
    jé, az 1.7-el jön javított lámpa, belső visszajelző, index
  • arty
    ez elvileg nem csak fika-lap? :D
  • Met
    Plázában számtech bolt, pl. Mammut Edigital.
  • lac coo
    Hi !
    hol tudnék ilyenkor vasárnap hűtőzsírt venni ? :DD
  • lac coo
    Amugy lesznek allithato , normalisabb tukrok ?
  • mumus70
    Úgy ahogy van mindkét autó szabálytalan! 4 kerekes pálya elhagyás! :D
  • neilszab
    Kedd este: Historic Summer Cup!

Folytatódik nyári megmérettetésünk a hőskori olasz méregzsákokkal, amihez még bárki csatlakozhat, hiszen a 6 futamból a 4 legjobb eredmény számít bele a végértékelésbe. Az első fordulón csaknem megtelt a szerver, így ismét nagy érdeklődésre számítunk. A Foci EB azonban kicsit bekavar a naptárunkba, így a 2. forduló kivételesen kedden kerül megrendezésre.

A részvétel nyílt, örömmel látunk mindenkit, a gyakorló szerver 0-24 elérhető!
    Infók: AC Historic Summer Cup - Imola - 07.05
    Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.07.03. 09:15:20
  • Timbu
    Grafománok...
    Már az elején feladtam, amikor egy bekezdésen keresztül tárgyalta, hogy gyerekkorában mennyire szerette a Pokemont.
    Utoljára szerkesztette: Timbu, 2016.07.02. 22:00:45
  • goldboy
    Hát, srácok ezt is megértük...
  • lac coo
    Lehet arra gondolt, hogy mar kivul mennek a palyan, es meg talan elozni is engedne a program meg inkabb kint ..