43023
  • Alexease
    1.7.5
    - fixed pit timing for BMW M3 GT2
    - fixed encoding issues in some json files
    - fixed Steam achievement "Vallelunga Instructors are giving you the thumb, well done!"
    - fixed Steam achievement "You should be driving the real Formula Abarth! Poleman!"
  • Alexease
    Ha letoltodott akkor a changelog.txt benne van a leiras.
  • Jackal
    Ma jött valami 22 megás izé, tudja valaki mi volt?
  • Alexease
    Az adatok alapjan ugyan annyit szamol de gyorsabban, vagyis javitottak/gyorsitottak rajta ~30%.
    De persze lehetnek/vannak olyan dolgok, amin lehet "rontani", nem latszik es gyorsabb lesz tole. De ami nem latyszik, nem erzem az nem faj:P
  • lac coo
    Amugy ebben mi a hir ? Ilyen jo lesz az 1.8 vagy igy elrontottak az 1.7.5-ot ? ;)
  • lac coo
  • Szabi #37493
    na majd meglátjuk.. :D
  • Tomsteel
  • Tempest
    felállt
  • lac coo
  • neilszab
    Kedd esti FunRace: Ferrari 488 GT3 - Red Bull Ring!

Kedden folytatjuk az ismerkedést a nem rég megjelent Red Pack DLC tartalmaival. Ezúttal is a Red Bull Ring aszfaltján rójuk a köröket, az este autója pedig a Ferrari 488 GT3 lesz! Több rövidebb futamot rendezünk egész este folyamatosan, amihez bárkinek, bármikor lehet csatlakozni!
    FunRace infók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5929

Vasárnap este pedig a pályára eresztjük a teljes GT3 mezőnyt egy komoly futam keretében.
    GT3 TestRace: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5931
    Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.07.25. 19:09:30
  • lac coo
    Találtam :
  • lac coo
    Jah :))) Nem fert el sg tarhelyen ? :)
  • Szabi #37486
    érdeklődés hiánya miatt megszűnt :D
  • lac coo
    Az AC offtopikot hol talalom ?
  • Alexease
    Koszi, ment valasz;)
  • lac coo
    Ment pm, sg nem igen szokta jelezni ! :))
  • Alexease
    Eppen most akartam bemasolni ezt a changelog-ot, de gondoltam rakeresek, talan nem friss, csak regen inditottam Steam-et:D Es valoban:)
  • lac coo
    Tudom, eddig nem lattam most mar lattam :)
  • sertrex #37480
    Pedig ott van. AC könyvtárban System\cfg és azon belül assetto_corsa.ini. Azon belül meg az enable dev apps.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.07.23. 18:54:41
  • lac coo
    THX !
    Néztem ott is de nem láttam :))
  • Totti5
    system/cfg
  • lac coo
    A fejlesztői APP-okat hol lehet bekapcsolni ? Assetto Corsa . ini re emlékszem ,de nem találom most sehol .
  • lac coo
  • Totti5
    Ebben ennyi volt, tovább nem idegelem magam... ráadásul elkezdtem megint állítatni és utána stabilan mentem az 1.11eket :D

• lac coo
    Mondjuk miert is lenne torvenyszeru, hogy minden auto minden gumit az adott gumi idealis hofokara tudjon melegiteni...
  • macleody
    Én csak a Maseratit próbáltam, azzal nekem sem melegszik. Van jó minőségű Hungaroringyó valahol?
  • lac coo
    Most eppen az, de kb sehol nem tudom a kemeny gumit zoldre rakni, sok al meg a softot se :)))
  • macleody
    Maserati?
  • lac coo
    A gyari gumi app, az egy fajta gu ihoz van belove ? A kemeny gumit azert jelzi folyamatosan keknek mert puhahoz van igazitva, vagy csak en nem tudom felmelegiteni :))
  • tonio2006
    Köszi. A Forza-ból több autó is jó lenne. :D
  • PacsutaTibi
    A készítő neve+ BTCC mod keresőszóval megtalálható a google-el is. ;)

A Drivingintalia-n fent van. Link

De a készítők lapján elvileg van Classic Skinpack és Template is hozzá, de csak regisztráció után elérhető. Link

Ez a mod gyakorlatilag az 1 éve kiadott rFactor2-es BTCC mod konvertje. Amiben az rF2-es Civic, a Grid Autosport-os Ford, és egy egyedi gyártású (nem lopott) BMW van.
    A TOYOTA viszon még mindig a Marcas-ban lévő COROLLA, NEM egy AVENSIS!!!

Ez a rendes Avensis, remélhatőleg a Forza Apexből is lehet majd kivenni kocsit idővel és akkor ebből bekerülhet ez is, meg még vagy 3 BTCC-s autó:

• tonio2006
    Valamelyik nap Racedepartmentre felrakták a BTCC modot (Ford, Honda, Toyota, BMW), de már törölték is. Valakinek nincs véletlen letöltö linkje hozzá?
  • tobias88
    De ugye nem úgy működik, mint egy vízibicikli, hogy taposod a gázt és a féket felváltva?
  • lac coo
    Meg a szokasos Trabant mod .....:)
  • Alexease
    Hianypotlo, kell!!!
  • sertrex #37463

http://www.isrtv.com/assetto-corsa/flintstones-car-in-assetto-corsa/

Sorry!
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.07.22. 11:02:45
  • goldboy
    RF2 alapú BTCC mod
  • lac coo
    Ami nekem most hianyzik, nagyon bantja a szemem, az az, hogy ha mar van normalis rajt, akkor guruljon mar el a dombon az auto ! :))) Enelkul kb ugyanaz a rajtprocedura mint volt eddig....
  • lac coo
    Én azt nem tudom hány sor van, meg mennyit piszkálnak rajta, de azért van egy kis különbség mikor telesírok mindent naponta, hogy szar, meg amikor nem ! :))

Az tény, hogy a 7 és a 10 között én nagy különbséget nem érzek ,de állítólag valami nagyot változtattak rajta azért kapta a 10-es számot.
    De pl az 5-ös az botrányosan rossz volt :)
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.07.22. 10:06:01