43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
tszd #37619 Alaplapi drivereket felraktad? Néha nem árt a gyártói cuccokat felpakolni, ha az alap windosokkal gond van... -
Ratrak #37618 gondolom nem vigasztal, de visszajelzés: nekem is van ilyen. Az USB-k nagyon megbízhatatlanok, főleg a pendrive-kártyaolvasó vonalon. Általában sok-sok dugdosás, ráolvasás és néhány restart után valamelyik lukban elfogadja őket. A kontrollert, a kormányt, meg a külső HDD-ket általában gond nélkül viszi, azok a fontosak, de ettől még idegesítő a dolog. Ahogy az is, hogy mostanában sokszor végtelen ciklusba kerül leállítás közben a gép, és csak "hard" módon lehet lelőni. De nem mindig. Van, hogy megy egész nap, és simán túljut a leállításon, és van, hogy csak bekapcsolom, rögtön utána ki (semmihez nem nyúlok) teszt jelleggel, és végtelen ciklus. Általában azért 10-ből 9x végtelen ciklus van. Szerintem döglődik valami, végül is, az alaplap nem mai darab már... csak akar a franc alaplapot cserélni, meg windózt újratolni... -
Pff..lemegyek a féjszéért és szétverem ..
nem értem... minden usb cucc megy egyedül a cserélhető háttértárak nem. Még usb hdd is jó. ezt meg rádugom, kiírja, hogy az eszközt nem sikerült telepíteni azt jóvan .... -
No igy ujratelepitds ota egy ujabb hibat talaltam :(
Nemismer semmi adathordozot az usb ben. Se pendrive se karzyaolvaso, se kamera... Az usb hdd, es a tobbi usb eszkoz viszont megy. Ez mia tokom lehet ? -
No majd rakok spoilerbe parat. Holnap. -
Rakjál képet a biosról. -
Nyiovan utana olvastam , valamennyire, de gondolom van valami ...akarmi ami miatt nem muxik....Igen, tudom milyen hutom van , en vettem :) -
hqx #37612 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nincs az alaplapnak hivatalos oldala? Kézikönyv? Esetleg fórumokat olvasva, meg lehet találni a megoldást. Vagy told be ide a képet, oszt majd sikít valaki,aki tudja. De nem ajánlatos neked bármit is állítani a biosban, ha azt sem tudod, hogy mi- micsoda!:) Főleg nem tuningolni! Egyáltalán tudod, hogy milyen proci hűtőd van? Az mire képes? Stb... -
:)) -
Bios tunning:
1: tapassza kezét a képernyőre... -
Jo hat mindenfele gyuttmentnek nem hiszek ....:))) -
Told be a képet, biztos lesz olyan vállalkozó aki leégeti neked a gépet :D -
Off. :)
Processzor tuning ugyben ki tud nekem segiteni, lefotoznam a biost, aztan csak van valaki aki ertelmezni is tudja, nem ugy mint en :)) En valami auto beallitasra ( beallitasokra ) tippelek, higy amiatt nem engedi kezzel megemelni.... -
Igen, azóta kipróbáltam én is a 4.0-át, nekem sem jön be. A "gyári" autók viszont kifejezetten tetszenek. -
-
attila46 #37604 Úgye bár ez mindegyikünk egyedi véleménye ..,,és ahányunk ,annyi igény,..ami a ferrári SF -15T tényleg jobb..meg a másik is ,,,bár nekem nehézségre inkább az autómobilistás f1 extrém jön be..!! -
hqx #37603 Kipróbálni talán érdemes, de nem igazán jó. A gyári(Ferrari SF15-T, Ferrari F138) sokkal jobb. Vezetési élmény, fizika, model. -
attila46 #37602 Én amondó vagyok ,hogy igen..Nekem tetszik bár nem játszottam vele túlságossan sokat.Bár ha a 3.1 nem tetszett akkor lehet ez se fog ...
-
És milyen lett? Érdemes kipróbálni? -
Szerver beállításnál a pockets Hz-t, és a Threads-ot mire kell állítani ? -
attila46 #37599 igen....én
-
Próbálta valaki közületek az ACFL2016 4.0-ás verzióját? 3.1-est kipróbáltam, de nem igazán jött be. -
neilszab #37597 Csütörtök este: Historic Summer Cup - Nürburgring!
Folytatódik nyílt nyári megmérettetésünk a hőskori olasz méregzsákokkal, ezúttal a viszonylag friss GT nyomvonalon hajtjuk meg a gépeket a Nürburgring-en! Örömmel látunk mindenkit, aki korrekt mezőnyben szeretne versenyezni, a gyakorló szerver 0-24 elérhető!
Futaminfók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5928
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.08.03. 19:45:47 -
Alapvetoen nekem semmibol, soha nincs hatranyom mert nem masodpercben van helyezesben merem a jo versenyt :)))) Tolem aztan mehetnek jadei ero iranyitassal is ha az gyorsabb :) -
neilszab #37595 Alapvetően minden autóban olyan áttételt használnak gyárilag, ami az adott autóhoz éppen ideális, nyilván minimális játék benne van egyéni ízlés szerint, de radikálisan félre menni nem érdemes. Neked abból meg semmi hátrányod nem keletkezik, ha ehhez képest vki elcseszi a saját irányítását....
-
-
Marmint akinek amugy van nagy kormanyszogu kormanya, de megis kicsire hekkeli a jatekban .... -
Nekem mindegy , de aki tudna normalisan, mert ugye pl. egy regi szivar nem 360 fok, az csit ! :)) De amugy mindegy, nyilvan tulelem :)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.08.03. 10:27:52 -
neilszab #37591 Ezt nem értem.... miért nem mindegy neked ki milyen kormányszöggel tolja? -
Gondoltam hatha valakienk van egy perce egesz ejjel :))
Majd ma ujra megprobalom, atrakom F1-re talan par kulfoldi raharap :)) -
Pitti #37589 Maszterszes funrace napján este 8-kor ilyet kérni?!
-
Akkor az már félsiker, kösz ! :) -
Most a jatekban nem tudom megnezni, de a lobby-ban benne van. -
Probabol osszeganyoltam egy szervert, paran megneznetek mukodik-e ?
Laccoo Test.... THX ! :) -
Azt nem tudom, de letezik egy stereo odmeter nevu app, az mindent mer es megjegyez . -
El Gigante #37584 azt megtudom nézni melyik autóval hány kilométert tettem meg? -
Net Framework frissites megoldotta ....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.08.02. 19:33:18 -
AC Server Managerről van valakinek valami gyors infója, ahogy rákattintok le is áll ... -
Kormanyszog allitas nem kerult szoba ? Nem vagyok hive, hogy pl utcai autobol GT -t csi aljon a nep, igy is mindneki megoldja ezt a csitet driverbol, de legalabb F1-nel nem volna hulyeseg... -
neilszab #37580 Kedd esti FunRace: Maserati 250F!
Folytatjuk az ismerkedést a Red Pack DLC tartalmaival, ezúttal a hőskori világbajnok F1-es gépet, a Maserati 250F-et fogjuk nyüstölni kifulladásig. Több rövidebb futamot rendezünk egész este folyamatosan, amihez bárkinek, bármikor lehet csatlakozni!
FunRace infók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5936
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.08.02. 13:42:54