43023
  • b-type
    Sztem ne vegyél meg semmit, ahogy elnézem neked az a legjobb választás.
  • Alexease
    3€ :) Es 3 auto van benne;D
    Megvarhatod az AC2-ot, abban talan/valszeg benne lesz minden eddigi DLC, max 50EUR-ert, de az meg odebb van;P
  • Adam Jonas
    Melyik csodálatos pakkban van a 488 GT3?

U.i.: jah, megvan...most komolyan, vegyek meg még egy kib*szott 10€-s pakkot egy autóért? Ezeknél kajak nincs rendben valami.
    Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2016.08.30. 00:11:04
  • neilszab
    Kedd esti FunRace - Monza Oval!

A szokás kedd esti fun-on a régóta várt legendás Monza ovál pályán fogunk versenyezni, ami ingyenes tartalomként jelent meg az 1.8-as frissítéssel.

Hogy milyen autóval megyünk, az csak RAJTATOK múlik, itt ebben a topikban tudtok javasolni autót, illetve támogatni mások javaslatait!

AC Fun: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5957

Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.08.29. 21:43:37
  • lac coo
    Jah, most latom csak, itt kopirajt van meg minden, nem am igy megy ez ! :)
  • Alexease
  • lac coo
    Mekkora kep kell ide a hatternek, multkor volt rola szo, meg valami teszt oldal is volt de nem talalom ....:)
  • Alexease
    THX! :)
  • lac coo
  • Thread
    van szim, amiben jo? Hangmintakkal is lehetne biztos megjobb, igazi a fizikai kiszamolas lenne, de lehet hogy attol fenyevekre vagyunk. Nagyon sok infot adna.
  • neilszab
    Egy szerver betelt, indítottunk másikat is, oda még lehet csatlakozni...
  • neilszab
    Nyílt GT3 Tesztfutam Imola-ban!

Ma este egy 60 perces versenyt tartunk a teljes GT3-as mezőnnyel, kipróbáljuk az új 1.8-as AC verzió változásait és folytatjuk a felkészülést az ősszel induló új szezonra.

A gyakoroló szerver 0-24 bárkinek elérhető, eddig közel 100 db köridő született, örömmel látunk mindenkit, aki korrekt ellenfelek és éles körülmények között szeretne versenyezni!

Futaminfók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5952
    Köridők: http://www.gtr-masters.hu/prequal/ACTEST

Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.08.28. 16:30:21
  • lac coo
    Hát nem tudom, nekem tetszik a hangja, gumi hang, szerintem jó . És működik is, visszajelzést is ad .
  • MooneyR
    Egy valamivel nagyon fel lehetne még dobni ezt a játékot.. ha lecserélnék végre ezt a förtelmes gumi hangot, engem totál idegesít, hogy fékezésnél vagy a kanyarban bármilyen sebességnél olyan effektet tol, mintha egy stadionban gólra felhördülő tömeg lenne.
    Lehet egyedül vagyok vele, mert egy darab modot nem találtam rá. Levettem 2-re a gumi hangját, sokkal jobb így, de ezt igazán megoldhatnák, hogy jó hangja legyen, persze többféle mintával.
  • bardocz
    Nézhetetlen ezzel a fejkamerával.
  • goldboy
    Fanatec CSL bemutató
  • goldboy
    Ma is lesz gitározás, kérdésekre válaszolás(you know i don't know)
  • b-type
    azt nem tudom, ERS az a főtengelyt pörgeti meg, azaz elképzelhető,..de a jelenkori F1 technika összehangoltsága elképesztő, legalábbis az én szintemhez
  • macleody
    Jó, hát az F1-es ferkában is ha megnyomom az ERS gombját alapjáraton, felnyomja a fordulatot fullra. Gondolom ez sem így működik valójában.
  • goldboy
    Lassan azért megkérdezném, minek van a béta csoport, és mit tesztelnek kiadás előtt?
  • b-type
    Elektromos gázpedállal még nem mentem, úgy elképzelhető, de sok értelmét nem látom, jó nyilván nem életszerű így használni, de ha tövig nyomod a gázt és más ütemben tölt mint ahogy a fordulat megkívánná az nekem teljesítményvesztésnek tünik...nem vagyok nagy agy a ferkákban, de ez olyan mintha egy változó szelepvezérlést csak és pusztán az elektromos gázpedál állása szabályozna, azaz ha tökignyomod akkor eltolja a bütykök állását, és bár a fordulat a tehetetlenség miatt még nem pörgött fel, a már megváltozott szelepnyitási idők miatt már nem is fog...mertt elful.
  • lac coo
    Jatek kozben jo, ezt csak veletlen vettem eszre , mikor fejrealltam es hatosban érobaltam gyorsan elindulni.
  • Alexease
    OK, ennel tuti bonyolultabb;) De a lenyeg, hogy nem az rF2 stilusu giga beallitasok es szamitasok alapjan megy, egyszeru de nagyszeru, es mig itt "ilyen" az rF2-ben meg "olyan" anomaliak johetnek elo. Valszeg az itteni anomaliak elhetobbek, mint az rF2-sek (ha szarul vannak megcsinalva).
  • bardocz
    Ennél picit bonyolultabbnak tűnik nekem itt játék közben :)
  • Alexease
    Itt azert egyszerusitve vannak a dolgok, a turbohoz van 4-5 allitas, aztan annyi. Be van allitva egy fordulat max gazpedal allason, egy nyomatek szorzo, meg egy gorbe a pedalallashoz. Felesleges tulbonyolitani, mukodik, aztan OK:)
  • Jackal
    Mindenki tuja használni pillangóval a h váltós kocsikat? (pl KTM) Csak én szívok ezzel?
  • lac coo
    De itt feltolti a turbot ..
    Vagy csak epp annyira jar a motor, hogy epp hogy feltolti :)

Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.08.28. 12:28:31
  • Alexease
    Gondolom ugy ertette, hogy a turbo akkor is felporog/feltoltodik, ha a motor nem is forog;)
  • b-type
    ? ezt most nem értem :D
    ha a motor nem pörög fel akkor a turbó sem pörög fel, se kompresszor..se semmi ami áramlással, vagy mechanikusan van hajtva, kivéve ha elektromos lenne, de azt meg minek....a töltésnek az a lényege hogy a motor igényéhez igazítsák, ha nincs igény minek töltene.
    hülye gondolat, de az kb. olyan lenne mintha nem te döntenéd el hogy mikor emelkedjen a fordulat.
  • lac coo
    Az gondolom nem termeszetes dolog, hogy a turbos Ferrari GT3-at allohelyben berakom hatosba , lefulladni ugy nem tud, nyomok egy padlot de a motor nem porog fel , nyilvan, viszont a turbot feltolti ?! :)
    Uzrmszeru hasznalatnal nyilvan teljesen jo, de papiron valami trukkot sejtek :))
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.08.28. 10:36:11
  • arty
    pl?
  • lac coo
    Ááááh, nem tud ez vezetni...! :))
  • goldboy
    A Mester játszik...
  • alma2
    Azok a tobb eves jelensegek ismerosek, amiket emlitetettek, de van olyan helyzet, ahol a sima gyari app, talan essential a neve, ami a sebesseget, meg a fordulat szamot irja ki, olyan helyzetet teremt, ahol mar attol elkezd "ugralni" a kep.
    Persze mondhatnam vr-be minek ilyen, hiszen siman az autok muszarfalarol mindent le lehet olvasni, van olyan is, ami a guminyomast, a korok szamat is irkalja, de azert van auto is, amelyikre meg kilometer orat sem tettek :)

Szoval valami melyebb implementalas, vagy anno volt szo arrol, hogy kicsereli az egesz python agyremet, aktualis lenne. Biztos eljon annak is az ideje. Vagy csak normalisan osszehangolni az egeszet, ha egyaltalan megoldhato, hogy ne legyen ilyen negativ hatasa az egesznek, lehet csak valami massal kellene szinkronba lennie az ui-nak es elmulna a betegsege.
    Amugy valami eszmeletlen reszletes texturakat, modelleket hasznalnak, neha csak bamulok, mondjuk benezek a kerekhez, es latom a gumin, a kavics nyomokat. Persze ez fix, nem valtozik, de szamomra hihetetlen dolgok tunnek elo, amire eddig nem is gondoltam, hogy lemodelleztek es nem csak az openwheel kocsiknal, barhol csak be kell nezni a sarvedo ala :)

Utoljára szerkesztette: alma2, 2016.08.27. 19:56:48
  • Alexease
    Az appokkal ovatosan kell banni, bar a gyariakk valszeg jok (jobbak). Eleve az is kulsos progi (Python), "egyszeru" script file-ok, nincsenek gyarilag osszedrotozva a engine-nel, tuti lassabb mint lehetne normnalisan. Foleg ha valami user script.
    Nalam az egyszerunek tuno miniapps is volt, hogy perszenkent kismillio log-ot generalt, egy-egy verseny vegere tobb 10 megat. Nem feltetlenul volt rossz, csak kicsit bugos es ugy maradt:D De azert sokat le vesz a gepbol, ha masodpercenkent tobb tucatszor kell kiirkalnia feleslegesen a vinyora.
  • lac coo
    Az mindig ilyen volt. Egyszer kiprobaltam egy BMW hud appot, kb 2 ű!!!) Fps sel ment a k
    Jatek.
    De sima appok amik vezetesehz kellenek szerintem jok, en meg azokkal nem vettem eszre semmit. Gondolom pl. valami telemtriat olvaso cucc mar plusz terhelest jelent.
  • alma2
    Az lemaradt az elobb, viszont amit meg nagyon rendbe tehetne, az a raeroszakolt user interface, gondolok itt barmelyik gyari appra, vagy csak egyszeuen a chat setup stb ablakra a verseny elott. Ott sincs semmi lathato jele, hogy terhelodne a proci, grafkartya jobban, de megis elkezd remegni a kep-> ergo nincs fix 90 fps, vagy kesik valami nem is mutat mast a gyari kijelzo, de a lenyeg, ott is valami nagyon-nagyon rosszul van osszedrotozva. Szoval akinek meg mindig problemaja van a versenyben a magas fps stabil hianyaval, nagy felbontas mellett, az inditsa "hide all app" ikonnal, ami a legfelso ikon, maris ugy folyik a jatek mint kes a vajban. Szorakoztam ott is, valamelyiknek nincsen lathato rossz hatasa az egeszre, attol fuggetlenul gyari app vagy sem, valamelyiknek igen, lehet kiserletezgetni. De most, hogy ennyire szembetuno, mar ertheto, regen sosen ereztem semmilyen negativ hatasat, akar 5-7 app kitetelenek sem, FULLHd, fix 60 fps-nel nem jott elo, igy mar rohadtul.
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2016.08.27. 18:44:11
  • lac coo
    Fanatec cucca van, azért nem maradt lé PC-re :)
  • bardocz
    De, fele olyan gyorsan kapja a jelet, hogy hova kell forognia, kevesebb dolgot érezni az útból nagy sebességnél, de kétlem, hogy ez a konzolra köthető, meg boltba megvehető kormányoknál érezhető lenne jelentősen.
  • lac coo
    De akkor ha teszem azt felezi, akkor "rosszabb" lesz az ffb ?
    Csak mert egyik ismerosom kerdezte multkor, hogy jo PC re nincs most penze, de ps4-et venne, felteve ha ugyanolyan jo minden mint PC-en...