43023
  • Solt
    Szerintem ne kezdjük el! :) Egyébként ha semmi másra nem gondolsz csak a VR-ra, máris van létjogosultsága még az AC alatt is. Plusz ott vannak még azok a játékok, ahol fontos magas látótáv... szóval jöjjön csak minél nagyobb számban az a csóró DX12.

A teljesítmény növekedés nyilván sok mindentől függ... más lesz az eredmény egy olyan engine alatt ami alapjaiban DX9/11-re épült és csak beépítettek pár DX12 funkciót, és más egy olyan engine alatt ami az alapjaitól DX12 íródik. Eleinte nyilván lesznek anomáliák, de ugye ez nagyban függ a fejlesztőktől, pontosabban a rendelkezésre álló időtől, pénztől, szándéktól is.
  • tobias88
    Ezt a részt én sem értem AC-nál, ez szimplán csak szemétkedés. Hiába a Bmw az amivel GT3 esetén kizárólag versenyeznék, szerverre ettől függetlenül nem tudok felmenni ha már csak 1 olyan kocsi is bent van ami nekem nincs megvéve. Kisebb helyet fog foglalni a játék, de más érv nincs mellette.
  • Jackal
    Ne hiszem, de ez már off.
    BF1-el amúgy szintén így jártam most, dx12-vel medium grafon 25 fps, dx11-el 27-30 és nincsenek nagyon durva beakadások miután kirakták az embert csatázni.
  • arty
    unrealendzsin lemaradt, mobil lett a fő cél :(
  • arty
    forza - 7kocsi/1400ft, egyesével is általában megvehetők a gépek, a dlc kocsikba csak beülni nem tudsz, mások a szerveren/ai offline mehet vele "melletted". huszonháromszor korrektebb megoldás... de persze kevésbé karakteresek az autók

ár-értékben a magasabb ár vs. rengeteg kötöttség (karrier és multi integráció hiánya) miatt semmiképp nem tud jobb lenni kunos, szerintem :)
  • Jackal
    Még mindig procilimites az AC nálad, vagy min tud segíteni a csóró Dx12 ?
    Fura hogy a készülő UT4-be a mai napig nem tették bele, pedig az engine már egy éve tudja. Spoiler alert: -5-10% fps esés az új apival
    Utoljára szerkesztette: Jackal, 2016.08.30. 14:20:15
  • Solt
    Pedig pont a szimulátoroknál lenne fontos, ahol ugye általában magasabb az erőforrás igény. Értem én, hogy mit akarsz mondani, de rossz felől közelíted meg a kérdést szerintem. Nyilván nem a DX verziótól függ egy játék minősége, viszont egy minőségi játékon is sokat tud még érdemben javítani a frissebb API azokkal pluszokkal amikkel rendelkezik, és itt nem feltétlenül a kinézetre kell gondolni.
  • sertrex #38012
    Kérdeztem. ;)
  • lac coo
    Nem mondod ! :)
  • sertrex #38010
    Azt ugye tudod, hogy most DX11-gyel megy az AC? :O
  • lac coo
    No addig allj te fellabon, vagy ne szolj itt hozza semmihez , mig itt dx15 lesz ! :)
  • sertrex #38008
    Gondolom ez addig lesz nagy igazság, amíg Kunosék be nem jelentik, hogy átállnak DX12-re. Onnantól kezdve az lesz az alap és mindenki hülye lesz, mert még nem állt át.
    Persze gondolom szerinted a föld lapos és nem ülsz föl ennek a divat mizériának, ami újabban azt állítja, hogy gömb alakú.
  • lac coo
    Plusz, van egye a sok olyan user akinek a kenezet a lenyeg :))))

Ezt a jajjuristen legujabb dx mizeriat itt a szi ulatoroknal el kell felejteni. Soha nem volt prioritas ezutan se nagyon lesz. Sot eddig is csak a nagyon nagy cimek engedhettek meg, higy a legujabbal keszitsenek jatekot ....
    Amugy meg ott van a banner, az is ugye ronda mint a rohadas :))
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.08.30. 12:36:27
  • sertrex #38006
    Ahaaaaaaaaa.
    Figyelj! Szedd már le légyszi a DX-et a gépedről és próbálj meg játszani az AC-val.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.08.30. 12:33:46
  • lac coo
    En meg azt mondom amelyik jatek a dx-el gizdazott, az vegul mind egy rakas szar lett ! :)
    Aki meg kirakatot rendezett be hanem jatekot csinalt az meg jo lett...
  • sertrex #38004
  • tobias88
    Off:
    Gyorsabb igen... (Kunoséknál eddig ez amúgy is gondokat okozott, most már kicsit jobb a helyzet)
  • lac coo
    Gumi kell , ffb meg egy stopper...nem anyamkinja dx ...! :)
  • sertrex #38001
    A Simraceway is eltűnt? Azt hittem azok még vannak.
  • Alexease
    Ezt nem "direkt csinaljak", ez nem genyosag, lehuzas vagy undorito, ez egyszeruen uzlet, csak igy tud mukodni;)

Ar-ertek aranyban szerintem a legjobbak a piacon. Kezd el kiszamolni egy GT/Forza, CARS, R3E, iR "dolgait". Sot mar az AM is DLC-s lesz. A GRID is az volt. A Simraceway vagy az ACR is fizetos volt, aztan sunyiban eltuntek;)

De az rF2 nem fizetos! Azt egyszer megveszed es hasznalod. Sot, meg a tartalmak is ingyen vannak hozza! Igy a hosszutavu "ar" jonak mondhato, max az "ertekkel" vannak kissebb-nagyobb gondok:))))
    Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.08.30. 12:10:30
  • sertrex #37999
    Igazából nem az a kérdés, hogy lesz-e AC2. Hanem az hogy mikor. Szóval tejesen egyetértünk, a lényeget illetően. :))
    Az AC olyan, mint egy ház. Soha se lesz befejezve, legfeljebb időnként feljebb lépnek egy szintet és az aktuális állapot lesz publikálva. ;)
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.08.30. 12:06:21
  • Solt
    Ha 50 ajró lenne egy ilyen dlc akkor megértenem a hasfájásodat, de így... Mit szeretnél, hogy egyesévele lehessen vásárolni? Hasonlítás képen, DCS-hez 1 db repülő 30-50 euró...
  • Alexease
    Az AC egyelore bevezetes es fejlesztes alatt van. Meg messze nincs abban az allapotban, hogy mar a AC2 megjelenesere keszuljenek. Kell, totelezo, elkerulhetetlen, szukseges rossz;) Elobb utobb it is be kell allni a szokasos ugymenetre, max 2-3 evente uj program, kozben pedig DLC-k. De egyelore ezt kell befejezniuk, a masodik resznek mar ugy kell megjelennie mint a nagyoknak. talan 2018 vege, kiderul.
  • sertrex #37996
    Nem feltétlenül biztos, hogyha egyenként adnák, akkor lényegesen olcsóbb lenne. Bár nem tudom, hogy ennél mennyivel kellene, hogy olcsóbb legyen.
    Szerintem elég nagy garázs van a játékban, ha nem is minden autót használok, akkor is elfér benne. Ha már egyszer megvan még az is lehet, hogy megyek vele egypár kört azért.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.08.30. 11:58:51
  • sertrex #37995
    Én meg úgy gondolom, hogy nem a napi betevőért csinálták meg a konzolos verziót, hanem a jövőre gondolva, hosszútávú tervekben. Ez a szakma nem életbiztosítás és főleg nem garantált nyugdíjas állás. Amennyire dinamikus fejlődik ez az ágazat, bármelyik pillanatban ki lehet kerülni a körforgásból, tehát nem árt több lábon állni. Viszont ahhoz a folyamatos fejlesztés is tartozik. tehát naprakésznek kell lenni. Amúgy meg itt is a pénz diktál, mint mindenhol. Nem arról szól a dolog, hogy Kunosnak mennyi pénz elég, hanem most már belépett a történetbe több új szereplő is és ők is kiakarják venni a magukét. A másodlagos, de semiképpen nem elhanyagolható dolog, hogy mit eredményez a nagy pénz. Ha szerények maradnak, akkor lehet hogy a szintentartás lesz a fő irányvonal, ha még éhesebbek lesznek, akkor alárendelnek mindent a még több profitnak. Bármit is nyilatkozzanak, most.
  • b-type
    Milyen felszerelésem? mit tudsz amit még én sem :D

Én teljes jóindulattal mondtam, hogy akkor jársz a legjobban ha nem veszed meg, ennyi.
    Nem lehet megvenni egyes autókat, éspássz..eddig sem lehetett, évek óta nem lehet, el kell tudni fogadni, vagy kérd hogy neked blokkolják a DLC többi tartalmat és a 10euro-ért csak azt az egy autót adják..
    hátha
    Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.08.30. 11:54:03
  • Adam Jonas
    @btype

Mondja ezt az, aki félévente kicsereli a fél felszerelését...

Mondtam már, de elmondom meg1x: a legfőbb problémám megint az, hogy 6 autóból 1 érdekel ossz-vissz, amit használnak is...így még 10€ totálisan pénzkidobás (mert tudom, hogy a többit nem használnám, mert nem érdekel egyszerűen). Kunosek ezt pedig direkt csinálják így, hogy minél több pénzt húzzanak le. Kicsit undorítónak tartom ezt.
  • b-type
    Nyilván meg kellett próbálni a konzolt, de nem feltétlen kell erőltetni, megélni bőven megtudnak konzol nélkül is...
    Megpróbálni meg kellett, sőt elképzelhető hogy bizonyos jogok, license-k kötve voltak ehhez, de ha nagy változást kíván, akkor érdemesebb eladni a nevet és visszatérni az NetKar vonalhoz :)))
  • tonio2006
    OFF:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tudom nem adok-veszek fórum, de hátha itt egyszerűbb lesz. Jófogás, vatera egyelőre kilőve. Valaki véletlenül nem árul vagy nem tud olyat aki árul Logitech MOMO-t. Használhatót. Tudom nem a legjobb de most átmenetileg jó lenne. Köszi
  • sertrex #37990
    Ooooookééé!
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.08.30. 11:28:32
  • lac coo
    Dx tol meg nem lett jobb egy jatek se... Lenyegtelen dolog.....
  • sertrex #37988
    Nem mondta senki, hogy rosszul csinálják, amit csinálnak. Tulajdonképpen szóba se jött a dolog.
    Viszont te nem sokat tudsz a DX12-ről, ha szimplán parasztvakításnak gondolod. Remélem Kunosék ennél jóval nyitottabbak. :DDD
  • lac coo
    Fejlesztenek erejukhoz merten, nem is mondanam, hogy rosszul csinaljak.
    De itt ilyen dx156 fele parasztvakitasok nem lesznek, ilyenekbol ok nem elnek meg.
  • sertrex #37986
    Igaz, miért is fejlesztenének? :DDD
    Nem csak akkor kell valamit fejleszteni amikor már rá van szorítva az ember, hanem azért is hogy lépést tartson, hogy majd ne egyszerre kelljen több év lemaradást pótolni.
  • lac coo
    Meg mindig pici ceg, siman el vannak a dlc bol, mo djuk en is elle ek azzal a bevetellel ! :)))
    Dx12 meg kell ide mint egy falat kenyer.....
  • sertrex #37984
    Pedig érdemes lesz lassan számolni vele, hogy a konzolos megjelenés miatt változni fog a koncepció. Ha most még nem is de egy fél vagy egy év múlva jön majd a bejelentés az AC2-ről. Mivel a piac azt diktálja, hogy minden platformon azonos tartalommal kell kijönni, sőt egy időben kell a kiadni a DLC-ket is, patcheket is. Ráadásul a konzol piac hamar elfelejti a játékokat és egy-két évente nem árt új részekkel ellátni. Tehát ha pénzügyileg is siker lesz a konzol, akkor úgyis franchise lesz előbb utóbb a dologból. Na meg válaszolni kell az technikai újításokra is amik menetközben belépnek, ott is inkább megéri új részben upgradelni, mint a régit foltozgatni. Például a DX12, előbb-utóbb befigyel majd az is ide.
  • Alexease
    Szerintem teljesen jo aron vannak a DLC-k, foleg ilyen kis cegtol, meg csak mostanaban indulo konzol eladasokkal, ennyi mennyisegre es ilyen minosegre. Raadasul nem kotelezo megvenni oket;)

Sot, aki nem akar semmit venni, o is megkapja folyamatosan a fejleszteseket, es neha jonnek uj tartalmak is.
    Erdemes osszehasonlitani a megjelenes idoszakaban akciosan vett, Olcso Janos 18EUR-s AC tudasat es tartalmat a mostanival. Szerintem extra sokat fejlodott, es ezt mind "ingyen".

Az sem lenne nepszeru, ha 1-2 evente jelenne meg uj AC verzio 50EUR-ert, bovitett tartalmakkal es fejlesztesekkel, a korabbi verziohoz meg nulla tartalom es csak a szukseges patch-ek 3 honapig.

• lac coo
    Az ! :))
  • goldboy
    Autókölcsönző kéne ide, 50 cent 1 hétre, aztán ha lement a futam visszaadod
  • arty
    a 488gt3 a red pakkban van... pont tegnap mentem vele egy speciált, élvezetesen ficánka, de még nekem is fogható :)

Adam Jonas: amugy 8 eur volt pár napja és bár irritál, ami az assettoval történik (konzolbénázás), nem tudtam ellenállni (elsősorban a szivarok és az f1 érdekelt persze, de azok nagyon nehezek)