43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Akkor apuci fizeti a kart:D -
Kozutnak szamit, vagyis ugy;) -
bérelt autó.. :D
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.09.24. 23:57:55 -
Megsajnaltam oket:)) Majd apuci vesz neki masikat:D -
El Gigante #38335 És két bazmeg között szól ha sárga a lámpa:D Amúgy ilyenkor hogy működik a kárrendezés? -
Hogy muzsikál az 1070-es? Már nem panaszkodsz gondolom, hogy nem megy fullon a cucc :) -
Csajjal látatlanban összejönnék, nem visít ha gyorsan vezetnek mellette
-
Ez a tipikus lenezek a radiora es mire felnezek all elottem a sor :)
Igy mar en is jartam, levegobe emeltem egy Xsara hatuljat a Matizzal :)) -
Norbi DTM élménye -
nem figyelt egy kicsit, és nem volt elég határozott a sárga....sztem megzavarta hogy megelőzte a bömös, és tapadni akart, meg ha egyedül van lehet egy kicsit körültekintőbb...ehh, mindegy. :D
A csaj és a srác dumája alapján nem ítélek, egyfelől az adrenalin is ott van a csaj részéről, másfelől csaj előtt vezetni is más mint szólóban, vagy haverral.
hamarabb és határozottabb sárga kellett volna, sejtették hogy valami van a pályán, de nem voltak benne igazán biztosak..csak a végén. :) -
Túl jó volt a fék a bmw-n és az audin ! :) -
bazze :))
Erre nincs mit mondani, könnyű lehet azt mondani hogy hülye volt, de sztem nem, nem ment rosszul, szemre nem is ez volt az első köre a ringen, talán az egyetlen hiba hogy mellette ült egy lány...de egyébként ez a tipikus benyeltem kategória sztem, kicsit hamarabb is sárgázhattak volna.
sajnálatos eset. -
-
El Gigante #38326 Köszi! -
...\my doc\Assetto Corsa\launcherdata\filestore\career.ini
nálam pl:
COMPLETE=series1,series2,series3,series4,series5,series6,series7,series8,series9,series10,series16,series17,series13,series11,series12,series14
INSTALLED=series1,series2,series3,series4,series5,series6,series7,series8,series9,series10,series11,series12,series13,series14,series16,series17,series18,series19,series20,series21,series22,series23,series24,series25,series26,series27,series28,series100
CURRENTSERIES=series28
...
ha el is veszett az állásod, de kb emlékszel hol voltál, könnyen belőheted magadnak...
a szériákról leírás a játék könyvtárában van:
...\steam\steamapps\common\assettocorsa\content\career és adott szériában a series.ini :)
-
neilszab #38324 Indul a GT3 Bajnokság!
Kis hazánk egyik legnagyobb és legrangosabb AC megmérettetése új szezonnal folytatódik, 9 versennyel, a teljes GT3-as mezőnnyel, izgalmas helyszíneken!
A [u]nyílt[/u] gyakorló szerver 0-24 elérhető, setup pedig megtalálható a futam kiírásában. Az előző szezonban közel 90 versenyző vett részt, és most is több mint 100 köridő található a prekvalon, így nagy mezőnyre számítunk, ahol a kezdők és a profik is egyaránt megtalálják a magukhoz méltó ellenfeleket! Tegyétek próbára magatok Ti is!
GT3 Bajnokság: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5990
R1 - Red Bull Ring: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5981
Eddigi köridők: http://www.gtr-masters.hu/prequal/AC2016_A01
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.09.24. 11:13:34 -
El Gigante #38323 Nem nyúltam semmihez sem, tegnap indításkor bedobott egy multiplayer blablabla szöveget, azt leokéztam ennyi! -
Nem lett, nem piszkaltam ilyeneket.
De most mar jo, regi lut nem tetszett neki valamiert. -
az assetto profilod a dokumentumok mappában található ... át lett esetleg irányítva annak helye, stb? -
Most azt csinaltam es jo . -
Jackal #38319 Lehet csak ujra kellet volna generáltatnod az új verzióhoz. (van tippem miért lehet, de bonyolult lenne elmagyarázni) -
Hmmmm...erdkekes.
Kikapcsoltam a lut okossagot megjavult. De amiota lehet, ezt a gorbet hasznalom, szoval nem ertem egyszer csak miert nem jo.
Utana csinaltam uj gorbet , itt ott kicsit mas ertek lett a vegen, nehol elegge mas, bemasoltam, bekapcsoltam azzal is jo.
Fene se erti neha a pc t ! :))
-
Már régebben akartam kérdezni :
Az új verzió óta más nem tapasztalt olyan jelenséget, hogy ráz az ffb, folyamatosan mintha el lenne fékezve a gumi ? azt hittem valamit rosszul állítottam be újratelepítésnél ,de valszeg nem, és ugye a pedál appnál is látszik , hogy folyamatosan gyorsan ugrál , remeg a csík ... -
El Gigante #38316 Az mitől lehet hogy eltűnt az összes karrier versenyem és az összes időeredményem is!? -
Pitti #38315 Én még messzebb raktam volna azt a tévét, ....mondjuk az üzlet másik végébe...
-
Koncentrál is rendesen ! :DD -

Milyen jo erzes lehet mar, sajat programoddal jatszani a boltban?!:))))))))) -
neilszab #38312 Kedd esti FunRace: GT2 - VIRginia International Raceway!
A szokásos keddi közös mókát ezúttal összekötjük egy pályateszttel és kipróbáljuk a napokban megjelent Virgina Raceway-t! A pályát a hamarosan induló GT3 bajnokságunkhoz teszteljük, ezúttal a GT2-es gépekkel!
Több rövidebb futamot rendezünk egész este folyamatosan, amihez bárkinek, bármikor lehet csatlakozni!
FunRace infók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5979 -
:DDDDDD
-
:D -
Lehet nem tolni kellett volna hanem vezetni, hátha úgy csúszkált volna gázon.
(Bocs de nem hagyhattam ki! No offense!)

-
Hasselhoff72 #38308 Multkor toltam egy carrerat nem csuszkalt igaz negykerekes volt:)) -
Nem direkt a csusszassal van bajom, lehet az jo is, sot...
Inkabb az egesz supercar kategoria a pont semmire nem jo kategoria nekem :))) Neha eloveszem egy par korre valamelyiket , aztan annyi . Inkabb tolom akkor az utcai MX5-ot, vagy akarmit :) -
croatianus #38306 TC!
-
Nekem az osszes utcai kuka valszeg, nen szeretem a sok csuszkalos szornyet :) -
croatianus #38304 Fele?!
SUV-ból meg csáládibó azért nem tudnak betenni olyan sokat, bevásárló meg még szerencsére nincs. -
Nekrofil #38303 ha jól tudomn, jövő év elején jön az M6 GT3 -
Azt nem tudom, hogy mikor , de jon . -
croatianus #38301 De hát minnyá gyün gyáriba. Vagy nem? Csak álmodtam?
Utoljára szerkesztette: croatianus, 2016.09.18. 23:30:23 -
AGU Modding BMW M6 GT3 kiadva
http://www.mediafire.com/?6svj788zbyi31jj