43023
  • GerY5
    Érik az a permaban. Csak így tovább! ;)
  • lac coo
    Kevesebb ital vagy drog kéne a szombati bulin , és akkor nem égetnéd magad halálba !
  • santibi
    rendezzel nekem egy bannert pls ha tudsz Lasszó. Hallottam, h ugy is szereted felszopni az adminok farkat.

En az osszes normalis tag helyebe alairasnak ezt tennem ki.

Soha ne valaszolj Lackoo uzenetere. Csak a nep neveben.
  • santibi
    vegre alakul egy topik kezd celba erni te meg megint leoffolod. Szegyeld magad lasszo.
    Remelem van annyi bor a pofadon, h kussba legyel. Ha nem szivesen eldumalok veled eloben Lasszo.
  • santibi
    Nekem van egy szellozom neked elado. Annyi a problem vele, h kizarolag belgazt fuj az orrodba. Ha erdekel kamatra megkaphatod gyokmo. Ekezeteket toljal ra paszul, nekem nincs.
  • Debilon
    beépíteni nem nagy cucc, kivágod motorháztetőt alakra, lekezeled, beépíted ahogy kell és kész

csak ugye ott van, hogy van-e eszközöd kivágni ahol kell?
  • lac coo
    Még terméket találok, más nem ebay-en, csak a beépítéssel vannak kérdéseim ...
    mondjuk 50 000.ért inkább csákánnyal csinálok két szép szellőzőt !!! :)
  • Alexease
    A legbeomlokben van valami speci racs/szuro (rendszer), ami csak a levegot engedi at. Bar tuti van valami extrem korulmeny korlatjuk;)
    Lehet kapni kulon felszerelhetoket (mindenfele forma, meret, stilus), 10-50000 HUF;)

Nem tudom hol, nem volt/lesz ra szuksegem, de ha rakeresel szerintem az "auto tuning motorhazteto legbeomlo"-re tuti kiad valamit;) Persze nem imitacios szar legyen amit csak fel kell ragasztani;DDDD

De tuti, hogy van trukkos is, ami vizgyujtos/elvezetos (belso konyokos, vizcsapdas stb.), szerintem egy tuning ceg biztos tud mondani valamit. Elmesz, erdeklodsz, megnezed, bevizsgalod, utana otthon megcsinalod magadnak:))))))
  • lac coo
    Valami ilyesmi...

• Fehercsoki
    Ékszíjnak sem jó ha vizes lesz, mert akkor elkezd csúszni és rossz a hangja. Biztosan úgy vannak ezek kialakítva hogy nem ázhat be a motortér. Egyébként a szellőzőt te készítenéd vagy vennél egyet és azt szerelnéd be? Valami képet tehetnél be ha van konkrét elképzelésed.
  • lac coo
    Az, a feketére festett lámpa a halálom ! :DD Meg a V12 hiper turbo race sport feliratok :DDDD
  • lac coo
    Nem, igazi szellőző kell, irgalmatlan hőt tud termelni a motor ha 7000 környékén járatom :)

A kamu dolgokat én sem szeretem, szebb nem lesz tőle, sőt ...!
    Csak ugye bal oldalt az akku+elektromos dolgok vannak, oda szerintem nem jó rakni, másik oldalt ékszíj meg ilyenek annak nem hiszem hogy árt pár csepp víz, középen meg a motor a gyújtás résszel .... De sajnos azt sem tudom mennyi vizet enged be egy ilyen szellőző(nem beömlő, hanem amin keresztül a motorház felett áramló levegő szippantja ki a benti levegőt ), semmi irodalmat nem találtam ...
  • bardocz
    Az ott bal oldalt táblagépekhez, és okostelefonokhoz remote controll, gondolom arról is lehet majd pötyögni. Itt úgytűnik ők megcsinálják előre, nem kell más hobbifejlesztőkre várni, mint iR-nél pl.
  • Alexease
    Erosen ketlem, hogy kamu szellozo kellene neki:) Az es a hasonlo gagyik (otvar sotetites, fake sopilerek, szinezett fenyszorok, kamu GPS-capauszony stb.) csak bizonyos szint alatt divatosak;)
  • Fehercsoki
    Amúgy szellőzni kell a szellőző vagy csak mert szép? Ha csak a kinézet miatt, akkor vegyél netről kamuszellőzőt, egész jól néznek ki, és bárhova rakhatod, ragasztós.(de elég tartós)
  • Fehercsoki
    Ha van olyan változata amin alapból van szellőző, akkor oda ahol az eredetin van.
  • lac coo
    Ááá az drága. Beépítem én nem egy ördöngösség... Csak jó lenne tudni hová, a beázás téma aggaszt egy kicsit .
  • precise
    Legegyszerubb komplet motorhazteto csere, olyanra amin van szellozo. Ebayen mintha lattam volna komplett body kitett is, nem csak motorhaztetot.
  • lac coo
    Off.: valami autó tuningolással foglalkozó oldalt, fórumot tudtok ajánlani ?
    Szellőzőt szeretnék beépíteni a motorháztetőbe, de semmit nem tudok róla, hová kell, beázásra kell-e figyelni stb ... THX !
  • precise
    Csináltam egy facebook csoportot az ige terjesztése érdekében
  • lac coo
    Jah, ez lemaradt ...:)
    Mit dob rá? Nézd meg újra a BMW-s driftelgetős, csúsztatós videót ;)
  • lac coo
    Nekem már az álom lenne, ha csak szimplán lenne olyan a fizika, hogy értelme legyen apróbb egyenetlenségeket modellezni a betonra ... :)

rF2 jó, élvezetes, de minap kipróbáltam rallisan vezetni...háááát, amikor csúszik akkor azért már felhúzza a szemöldökét az ember néha ;)
    Persze nem is arra való, meg tényleg jó menni vele .
  • precise
    facebook:
    "Gamescom, hi-res screens, new cars, AI, driver animations, and so on"
  • Alexease
    Onnan tuti erkeznek videok, kameras biztos, de talan lesz mar hivatalos is;)
  • Ben92
    Na Kunosék kint lesznek a Gamescom-on. Asszem akkor ott nagyon új dolog fog kiderülni.

• Alexease
    Szamoltatni semmi ertelme nem lenne (domborzat vs. esoviz), baromira eroforrasigenyes. De „egyszeruen” meg lehetne oldani modellezessel, scripttel, shaderrel.
  • precise
    Ez a betonos dolgog érdekes, bár nem tudom mire érti. Ha viszont arra amire én gondolok akkor lehet idővel megvalósul az 5 éve emlegetett álmom. Azaz, hogy csinálja meg valaki jól a pocsolyákat, Kunos ugyan megcsinálta nagyon jól nkP-ben de én arra vágyom ,hogy olyan legyen mint amikor a Brazil nagydíjon az első kanyarkombináció alján összegyűlik a víz és essünk keljünk. Tehát a domborzat is befolyásolja, a víz nagyságát.

rF2 nagyon jó most fizikára, kíváncsi leszek Kunos mit dob rá.
  • lac coo
    Amennyit értek így a fordítóban, sokkal összetettebbek lesznek a fizikai számítások mint Netkar Pro-ban, a beton sem lesz sima, és ami még érdekes a HUD szabadon formálható, egérrel lehet a kívánt helyre húzni vagy ki-be kapcsolni az egyes egységeket...
  • lac coo
    Zsivány :
  • precise
    Első átfogó teszt (IT)
  • lac coo
    Hát jah. Ez ahhoz képest habszi-dőzsi ! :)

Régi alap hangokra emlékszel még ? :DDD
  • Alexease
    Az nKP a megjelenesenel kicsit barkacs felulettel rendelkezett, nulla liszenszel, minimalis es homogen tartalommal (csak "ismeretlen" openwheel), sok buggal, nulla AI-val, maceras online-nal, semmi modolassal:)

Az AC ezen mar most messze tul tett, legalabbis tartalomban, liszenszekben, latvanyban, beigert AI-ban es modolasi lehetosegben.

Ha csak annyi tartalom lenne benne, amit eddig lattunk, es csak annyit tudna fizikara mint az nKP/FVA, mar akkor megeri 40-50$-t, csak autozni, online es AI nelkul:)))))))
  • cselt
    Jó lesz ez, csak nehogy a netkarPro sorsára jusson és alig legyenek akik megveszik, mert ahogy írták is, az eladásoktól is függ, hogy mennyire fejlesztik tovább. Én egyre jobban bizakodom és várom :)
  • lac coo
    Az jó hír, hogy a moddolást is komolyan gondolják.
    Az meg külön tetszett, hogy mindenki akar esőt, felhőt éjszakát, aztán a végén meg mindenki nappal és szárazon versenyez :))))
    És hogy a játék védjegye a tökéletes szimuláció :)
  • precise
    lesz dinamikus tapadas es idojarasos felszarados moka
  • Alexease
    2012-ben egy elsosorban online programhoz minek?!
    Nem varhato el toluk, hogy negyed annyi bevetellel ertekesitsek a programot mint online lehetseges.
    Persze, nehany millios multiplatform eladas eseten beleferne, de nehany (tiz)ezernel?!
    Vagy legyen dobozos gyujtoknek, megszallottaknak, 3x annyiert:)))
  • Alexease
  • GerY5
    Tessék:

• Fehercsoki
    Jó de akkor is szeretnék dobozt=/
  • Alexease
    De azt 7 ev utan, valamelyik ceg, promo kereteben adja ki, 1db orszagban - ha jol emlekszem;)
    Raadasul ha dobozos, komolyabb vedelem is kell ra, mert azonnal ellopjak;) Ahogy Kunos irta korabban: Ok honapokat (es igy penzt) fektetnenek a vedelem fejlesztesebe, amit a userek 2 nap alatt feltornek;) Nem eri meg;)

Ennek a celcsoportjanak boven jo az online kiadas, valami komolyabb, normalisabb aron (~50EUR).