43023
  • lac coo
    Én csak úgy kíváncsiságból a WRC3-at próbáltam ki, hát szőőőrnyűűűű! :DDD

Elvileg egy kategória DIRT3-al, de ahhoz ez kurva gagyi. Illetve még ahhoz is gagyi :)
  • Solt
    Az OMSI kifejezetten szimulátor... nagyon jól visszaadja a buszvezetés élményét... nagyon eltalálták ezt a részét.
  • Alexease
    Ja, vannak jo maskategorias autos/vezetos jatekok, amivel en is szivesen nyomulnek, meg ha nem szim akkor is:) Bar idom ugy sem lenne ra.
  • Alexease
    AC Lan-Party ;)
  • Solt
    Igen-igen... valamilyen rejtélyes okból ezek vonzzák az evolúciós zsákutcákat! :) Kár érte, mert pl az OMSI, az STDS és most az ETS2 is egész jó kis játékok. Az OMSI kimondottan zseniális... nagyon jó vezetési élményt ad. :)
  • GerY5
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Mivel az eredeti lelőhelyein hirtelen mindenhonnan eltűnt, tessék:

http://dl.dropbox.com/u/59599632/ets2-no-speed-limit-mod.rar
  • Alexease
    Az olyan jatekok topic-jai kerulendok. Hasnloan a foldturo, mas kamionos, buszos es egyebekhez. Es ha ez meg konzolossaggal is vegyul, akkor az mar a veg;) Foleg amikor hasznalhatatlanna teszik a forumot: idiota szinek, hatterek, kepek, stilusok...
  • Alexease
    Mar azt hittem titokban megjelent valami, hirtelen tobb heti hozzaszolas generalodott;)))
  • precise
  • precise
    megkérdeztem de nem válaszolnak, mindegy majd google. Bocs hogy ide offoltam, de abban reménykedtem, hogy solt tudja és pillanatok alatt 2 hozzászólás alatt megolódik a gondom, nem így lett.
  • Solt
    A topikja egy irdatlan nagy káosz, tele retardált idiótával... kávé helyett jó, de egyébként nem ajánlott a látogatása....
  • Solt
    :)
  • Fehercsoki
    Kérdezd meg a saját topicjában, biztos van hozzá ilyen mod mert olvastam róla.
  • precise
    tudom, csak a szabadidőm nem engedi, hogy 90-el cammogjak...

Na de ne offoljunk ennyit mert levágják a legnagyobb kincsünket.
  • Solt
    Passz... élőben is le vannak szabályozva, így én nem foglalkoztam ezzel! :)
  • precise
    off:
    No speed limit modot hol találom? Keveslem a 55mph-t...
  • Solt
    Én is... :D
  • precise
    én ets2-t tolom
  • bardocz
    Kijött a chivalry: medieval warfare, ugyan nem autós, de jó :D
  • lac coo
    Ottvagyunkmááá?

Kicsit most elég lesz az árkád játékokból, kéne már valami finomság ...mikor lesz valami játszható cucc ? :)
  • GPx8
    Ezek is csak a csili-vili autóképeket tudják tolni... ;)
  • Alexease
    assetto-corsa-clay-renders-of-the-pagani-zonda-r
  • Fehercsoki
    Na mindjárt vége októbernek is, hol a demo?:D
  • Alexease
    Assetto Corsa Pagani Zonda R WIP Images
  • GPx8
    Ez így van. Szerintem meg tudnánk egyezni kb. 10-15 paraméterben, amit elvárunk a gumi szimulált viselkedésétől, hogy élvezetes legyen a játék.
  • Fehercsoki
    Nem kell tudniuk hogy hogy működik, elég ha a viselkedése hasonló lesz.(ugyanarra az eredményre több féle számítással is lehet jutni) Egyébként meg nem csak a gumit nem érti senki, számítógépen semminek a működését nem lehet rendesen szimulálni.
  • GPx8
    Legalább bevallják, hogy fingjuk sincs a gumik működéséről nekik sem... :) De ezen nem kell parázni, az F1-es csapatoknak sincs sok. ;)
  • Alexease
    Assetto Corsa: Interview with Stefano Casillo
  • Alexease
    Akkor nem 3 lenne, hanem 300:)
  • precise
    látom három új post, már örültem, hogy kint van a a tech demó... :(
  • lac coo
  • GPx8
    Végre valami jó hír! :)
  • Alexease
  • Fehercsoki
    Továbbra sincs semmi hír? Újra végignéztem a gamescomos videókat és már nem bírom a várakozást.
  • pajti
  • Alexease
    Mar az is csoda, ha ebben az evben megjelenik;)
    Nehany honapja meg a shadereket fejlesztgette. Talan 1 honapja irt a multi-render, multi-monitor es hasonlokrol. meg 1-2 hete is uj auto bejelntesek voltak (ami lehet mar korabban meg volt, de akkoris:P).
    De erezhetoen nagy a csend a kiallitas ota, lehet hogy az ottani tapasztalatok, visszajelzesek alapjan nagyon bele kellett huzni.

A techdemo elott jo lett volna egy reszletes leiras es/vagy printscreen hegyek a mukodesrol, menukrol, lehetosegekrol: milyen beallitasi lehetosegek vannak, hol, mikor, hogyan; milyen az auto setup/garage; kontroller allitasok; pilota/nezetek/dinamika/poziciok/fov lehetosegek; online lehetosegek, korlatozasok (nezetek, segitsegek); stb.

Igy a fejlesztesi idoben, sokkal konnyebben tudtak volna osszhangba hozni az igenyekkel, keresekkel, mint a techdemo utan, amikor foleg a bog-okkal, kompatibilitaso gondokkal lesznek elfoglalva.
  • cselt
    Én is így emlékszem, hogy szeptember-október volt, de én örülök neki, ha október-október lesz belőle és nem csúszik sokat :P
  • Fehercsoki
    Szeptember-októbert mondtak.
  • GPx8
    Októbert mondtak a tesztre.
  • Fehercsoki
    Azóta semmi hír?:D Gondolom szeptemberben akkor már nem jön.