43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Na de milyen az a kormány... Szerintem baromi jó lehet, nekem nagyon bejön, bár még jobb lenne egyszer kipróbálni :) -
Modding Tools
-
g27-hez nincs ilyen formula kormánykerék emberi áron? -
Az a tuti!
700 euró és nincs benne sem a pedál, sem a váltó:D -
Ha már gondolatban vásárlunk, akkor Fanatec Clubsport szett, szerintem most az a nyerő :D -
GPx8 #777 Nekem ez olyan furcsa. -
-
CSR új fejlesztés, ami az elődben gyermekbetegség volt azt orvosolták. Porsche is biztos jó, de a CSR mindenben jobb. -
Hát nincs 100 millióm sem mégis szoktam nézni az eladó Lexus LFA-kat:) -
Nincs 80k-ed, mit akarsz?!:)))
Szerintem ha mar 80k egy „jatek kormanyert”, akkor mar legyen 100k, es az a tuti;) -
Van ez is szintén 80k-ért, ebben elite pedál van de más fajta kormány, vélemények? -
Nincs 100k-m, még 80k-m sincs csak azon gondolkoztam, hogy ha lenne melyiket venném meg:D -
Keress használt G25-höz, és ahhoz loadcell átalakító. Vagy G27, és akkor a szekvenciálishoz kicsit szerelgetni kell, de elvileg két rugóval megoldható a legprimitívebb verzió. -
100k a fullos pakk, nyomásérzékelős pedál, H váltó és szekvenciális váltóval. -
Hát március még elég messze van, de ha jön a techdemo akkor elleszünk azzal. -
80k-t tuti nem adok ki csak a kormányért plusz nem nyomásérzékelős pedálért=/ -
Na, talán 2012 végén techdemo, és megjelenés 2013Q1 körül.
Link. -
Fanatec
A fullos packhoz CSR Elite pedál van, a váltó nélküli pakkohoz pedig a CSR pedál, ami nem nyomásérzékelős. -
Eredetileg ugy volt, hogy csak nekik adnak techdemo-t, de az ugy nez ki elmaradt;) Vagy sokat csuszik, es csak jovore lesz megjelenes;) -
GPx8 #763 Azért az nkpro tulajoknak adhatnának demot. Szép gesztus lenne. Elég 1 autó, egy pálya. -
"Csak ebben az évben elérték az ajtót, de nem veszett el a szenvedély és a vágy, hogy jól érezzem magam. Összehangolása verseny már fogadott mindent, befektetés minden idejüket és személyi erőforrások, még egy projekt, hogy "áll vagy bukik", mint elveszíteni aludni. Még mindig semmi jele a feszültség vagy idegesség és a fáradtság látható a szemükben csak erőfeszítéseinek köszönhetően, amelyek szentelt a projekt három éve kezdődött.
Mindig készen áll ugratni és vicc, amikor ül a monitor előtt Stefano, Marco és az Aris súlyossá válik, és vízre Assetto Corsa rájössz, hogy a régi emberek a "Kunos" nem vicc. Minden alkalommal, amikor azt gondoltam, hogy mit fogok találni magam előtt jön - végre - a Vallelunga áramkör próbálja Assetto Corsa, azt képzeltem, egyfajta Frankenstein, az evolúció "szennyezett" a netKar Pro, egy újabb lépés, mint ami elválasztja netKar Ferrari Virtual Academy, több tartalmáról és hatásairól, de valami egyértelműen azonosítható a stílus már ismert olasz szoftver ház, csakúgy, mint az az évek múlásával nem tesz felismerhetetlenné egy új játék a Codemasters, a Simbin vagy kép Space."
-
Én is ebben bízok, hogy nem véletlenül jelennek meg ezek a videók. Drivingitalia.net-en már van egy prewiew cikk, csak nem értek olaszul, ha nem látom, hogy mutogatnak, meg hallom, ahogy kiabálnak :D -
Mint kormany, szerintem mindegy, de a Fanatec multiplatform, ami elony lehet ha kihasznalja valaki.
Ha a Value-ban rendes pedal van (nyomas erzekelos – nem is merem a Fanatec teljes palettajat;P), akkor mindenkeppen Fanatec.
De a valto miatt is elonyosebb (meg ha a Value-ban nincs benne, de kesobb be lehet szerezni hozza kulon)), mert a G27-bol kiszedtek a stick-et, ami nagy hatrany (rendes szimezeshez kell mind a haromfajta valto).
Vagyis en Fanatec-et vennek;) -
CSR váltó nélkül van, de azt tudnám nélkülözni egyelőre. -
Amúgy szerinted CSR value pack(CSR wheel + pedal) vagy g27? G27 már volt tetszett is kár volt eladni, viszont alig drágább ez a value pack. Mire AC megjelenik talán lesz is rá pénzem:D -
Jó lenne, bár igaziból mind1 mert most nincs kormányom és decemberben úgy is lehetetlen lesz beszerezni bármit is, szóval legközelebb januárban tudnám tesztelni. Bár nKp is használható egérrel:D -
A fizikaval nem hinnem hogy gond lenne, csak nem csinal rosszabbat az nKP-nel;)
Valszeg nem jelent semmit, de ezeken mar nincs BETA felirat (bar korabban sem volt mindegyik kepen/videon). Talan mar tul vannak a beta-fazison, meg sem lesz techdemo (megoldottak mashogy), es tudjak tartalni a 2012-es megjelenest. -
Szép és jó csak jöhetne már, amúgy látszik a videókon is hogy van alatta fizika bőven
-
Csirkenyál #754 -
-
Jó lenne ha tudnák tartani a decemberi megjelenést... -

-
GPx8 #750 Új videó -
GPx8 #749 -
Igazabol nincs konkurenciajuk, raernek;) Ha tud jobb, szebb, gyorsabb, tartalmasabb lenni, akkor megeri nekik elhuzni jovo tavaszig. -
Amúgy ma van férfiak napja, kaptatok virágot ? :DDDD -
Mert nem kell mindent az orrunkra kötni, azért! :D
-
Nem hivatalos bejelentes volt, csak annyi, hogy tervezik, szeretnek. De lehet, hogy talaltak hivatalos teszteloket, megoldjak ugy.
Ez online-os lesz, natur szimulator, viszonylag kis celcsoportttal, ezt nem kell hetekel elotte promozni, hogy megjelenik. Vagyis a decembert meg tarthatjak, eleg ha elotte 1 hettel kiirjak hogy megjelenik;)
Vagyis meg 3 hetuk van, ha addig nem lesz, akkor majd csak jovore;) -
Amikor a techdemo-t igertek, meg nem volt beta allapotban, vagyis csak ok teszteltek. Azota elvileg mar beta, igy lehet hog van valami gond. Vagy plusz tartalom vagy liszensz vagy akarmi, le volt mar irva sokszor;) -
Kimondták, elhittük, vártuk, nem jött, de nem is ez a baj, probléma mindig akadhat, főleg egy ilyen kis fejlesztőcégnek lehet nehéz pár programozóval nagyobb gondokat megoldani, de miért nem lehet ezt elmondani azoknak akik már azóta várják a játékot hogy bejelentették?