43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
No, csak csinal dlc-ket a jatekhoz, ez jo hir. -
precise #1061 Today we announce the definitive BMW Line-Up, showing our models in a new exclusive gallery: other BMW cars might be added in future.
Assetto Corsa 1.0
BMW Z4 E89
BMW M3 E92
BMW M3 E30 EVO
BMW 1M
BMW Z4 GT3
BMW M3 GT2
Future DLC
BMW 1M Safey Car
BMW E30 DTM -
precise #1060
-
precise #1059 -
precise #1058 Hát azért az eddigi legjobb esőt Kunos csinálta, még ha nem is volt dinamikus. Ha az 1.0-ban nem lesz benne attól nem fakadok sírva, csak később csinálja meg nkp-s pocsolyás mókát dinamikus verzióba. -
Mostmeg BMW-s képek. -
GPx8 #1056 Azért 2013-ban már a fizika mellett lehet legalább statikus időjárás (pl. felszáradó ívek), box kiállás (nem is kell animáció). Ezt egyedül is meg lehet csinálni. Lásd: PiBoSo. -
Sirni es panaszkodni mindig lehet;) Mindig lesznek akik mindent mindenhez hasonlitva mindig nyuszognek.
Igazabol csak azt akartam mondani, hogy barmennyire is bizunk Kunosban, mert jo volt az „eloelete” (nKP), akkor is egyedul csinalja, es ezt most nagyon el akarja adni.
Ettol meg jo lesz, csak nem erdemes osszeszedni 3-4 kulonfele program elonyeit, es azokat elvarni hogy benne legyenek egyszerre az AC-ban;) -
Hat jah, voltam en mar biztos a dolgomban, aztan pofara eses lett a vege ! :)) -
Van ott fizika, sok féle autó, jó grafika, sírás biztosan nem lesz. -
Igazabol ezt az AC-t, igy lattatlanban, a kapott informaciok alapjan, a jelenlegi kommunikaciojuk mellett, csak a Kunos/nKP nev szepiti meg, mas esetben beledongolnek a foldbe;)
Csak nehogy siras legyen a vege, ha kiprobaljuk:)))) -
GPx8 #1051 Nem jó a kép. A HDR kifejezetten szar, a fák meg tényleg benne vannak a kerítésben (ha már...). -
Hetente 1 kepet adnak, az is necces:) -
Nem látod a lényeget? A kerítésen átlóg a fák törzse!
-
Nekem már kezd remegni a kezem, hogy beírjak valami cifrát , jó a kép , ok, de valami mást is mutathatnának már ! Sok majom meg lájkolja ezerrel ....:) -
-
-
Semmi hír ,egy kis off: F1 tuning Warthburg motorral ! :DD Bár lehet ,hogy Trabi ! :DD
-
Csak hogy legyen valami. Termeszetesen kameras video:)
-
Az biztos nem;) Valszeg valamelyik Lotus (visszapillanto;P). -
Jaja, Ferrari alváz lesz !!! -
Van net-em:) De latom semmirol nem maradtam le a 4 nap alatt:)
Ez varhato volt, gondolom erre a hetre idozitik az „autoroszlet teaser” kepet:))))) -
Az AC forumon mar tobb mint 300-an vannak. Nem tudom, hogy ok csak meghivott forumozok vagy tesztelik is a programot.
Mivel otthon kikapcsoltak a telefont es a net-et, igy nekem most raer a dolog;D De ilyenkor cumi, hogy semmi sem indul el net nelkul (iR, RR, SRW). De az rF2 es az nKP mukodik:P
-
GPx8 #1039 Szerintem kapunk egy-egy izgi képet egy féktárcsa és egy tribün részletről is, még a hétvége előtt! :D -
Kicsit már bosszantó, mit össze nem titkolóznak !
A gyökér híreket tolják FB-n is, ki a frászt érdekel, hol milyen szimulátoron fut az AC !? :D
Vannak más értelmes dolgok is amikre mindenki kíváncsui volna ...
-
paj01 #1037 hát az alap gémben lesz fiat500. Fogják a modellt kicserélik a cooperre, esetleg kis tweak, aztan annyi:) -
GPx8 #1036 Ez annyira izgi...
-
Tudom, csak szép, hogy rámondják, hogy az AC-hez készül. Ennyi erővel mondhatják azt is, hogy rFactor 3-ra lesz :D -
modellezgetésnek elég egy 3ds max is, nem kell a játék :D -
Ez szép, még ki se jött a játék, de már csinálják a modokat :D -
precise #1032 Első mod autó:
Mini Cooper -
En?! Soha:) Tegnap ezt osztottak meg Kunoseg mint friss tech demo teaser. Gondolom nehany nap mulva lesz valami hasonlo, csak az auto minimal reszletevel;D -
Nofene, kaptál GUI-ról képet ? :D -
-
Vagy a magasabb játékosoknak nagyobb lenne a légellenállásuk :D -
Biztos lehet allitani az ulespoziciot, vagyis vezetes kozben lenyegtelen. Max kivulrol nez ki egy kicsit butan. -
precise #1026 Lehet csinálhatunk saját profilt ahol beállítjuk a magasságunk és annyira fogunk kilógni mintha tényleg mi ülnénk a verdában. Milyen lenne 200 centis játékos nem férne bele valami gp2-es autóba :) -
...és kb a kutyát nem érdekli, mennyit lóg ki ! :DDDD -
Ja, valszeg a modell kicsit nagyobb a kelletenel (Kunoseknal magas emberek dolgoznak:P) es/vagy rossz pozicioban ul (nagyon fuggolegesen).
Az iRacing-nel eltalaltak vagy naluk atlagos a foglalkoztatottak magassaga:D
-
Nincs itt semmi gubanc, valami magas figura préselődött be a járgányba :)
..némileg csapott vállal..
Sztem max a figura modelljével lehetnek gondok....de azzal sem valami egetrengető, mert teszem azt a FoS-n Goodwood-ban 2008-ban uez a fejmagasság a bukócsőhöz képest...elnagyoltnak semmi esettre sem nevezném ez alapján: