43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
croatianus #38899 Szóval tök jó, csak meg kéne csinálni? 
Utoljára szerkesztette: croatianus, 2016.11.05. 15:38:29 -
Sajnos sok autó nem stimmel, van amelyik csak azért esik ki, mert egyszerűen túl nagy a modell, mint pl. a gyönyörű Bmw csl :(
De döbbenet mi mennyiségű autó van, és gyönyörűek...utcai autók, old timer, old timer versenyautók, amerikai izmok, és vasak...csak a fizika kérdéses.
De szinte bármilyen mezőnyt össze lehet tenni, egy vállalkozó csapat kellene akik nekiállnak és egymással kommunikálva, mindenki aegy autót reszelve, egy hónap alatt megcsinálhatnának egy rajtrácsnyi autót.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.11.05. 15:12:07 -
Mindegy ne offoljunk, ilyen ,szar ... Semmi nem segít rajta ...
Igaziból azóta ilyen mióta ezt a Baidut kipróbáltam, az valamit javított szó nélkül a shadowplay-en is, azóta az se megy :D
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.11.05. 10:39:54 -
Próbáltad más böngészővel is?(melyiket használod most?) Inkognitó módban is ezt csinálja? Bővítményeket telepítettél? -
Az is megvolt..... -
Törölni úgy tudod, hogy bemész az eszközkezelőbe, ott megkeresed a hálózati kártya vagy hasonló hálózatra vonatkozó bejegyzést, egér jobb gombbal rákatt és eltávolítás, majd újra indítod a gépet és Windows újratelepíti vagy te alaplapi lemezről visszatelepíted, mivel nem lesz internet kapcsolatod ha eltávolítod. -
Mindent próbáltam már :))
Lehet szolgáltató hiba vagy ilyemsi, egyik percben jó utána nem, utána megint jó megint nem .... -
Ha routered van és a gépen nem kell beállítani semmit csak bedugod az "internetkábelt" és működik, akkor ott semmit sem tudsz törölni (ott csak akkor lehetne törölni ha mondjuk nincs routered és a gépen be kellett írni valamilyen felhasználónevet és jelszót hogy csatlakozni tudj az internethez), csak annyit tudsz tenni hogy kihúzod a kábelt és visszadugod.(de ez valószínűleg nem segítene) Esetleg megpróbálhatod azt is, hogy a router másik portjába dugod a géped. A többit amit írtam próbáltad?
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2016.11.05. 09:35:04 -
De ott hol, mive llehet törölni, én már a jó istent is kipróbáltam de nem lehet törölni :)) -
Vezérlőpult->Hálózati és megosztási központ, ha a gépen be lett állítva valami akkor azt ott ki lehet törölni és "Új kapcsolat vagy hálózat beállítása" gombbal pedig újra hozzáadni. Ha nem Chrome-ot használsz akkor töltsd le a Chrome-ot, ha pedig Chrome-ot akkor kezdd azzal hogy minden beállítást törölsz (beállítások->speciális beállítások->beállítások visszaállítása, a könyvjelzőket és a böngészési előzményeket majd újra leszedi neked ha gmail accounttal be vagy jelentkezve, szóval nem veszítesz el semmit) Esetleg az is okozhatja, ha valamilyen proxy be lett állítva, ezt érdemes megnézni a proxybeállításoknál (szintén a böngésző beállításainál). Ezen kívül ha VPN-t használsz akkor az is okozhatja ezt a problémát (ha nem tudod hogy mi az akkor nem használod).
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2016.11.05. 09:21:40 -
Nagyon semmi nem segít ...
hülye kérdés, de hogy tudom W7-nél eltávolítani az inetrnetkapcsolatot, hogy ha újraindítom újból kérdezzen rá ,építse fel stb ...? -
Off.:
Mi a fene lehet az, hogy állandóan minden oldal betöltésénél nagyon sok másodpercet vár a böngészőm szerver azonosításra, várakozik a szerverre, binztonságos kapcsolatot hoz létre ...
sose volt ilyen lassú ...Sebesség jó, vírust nem találok, más eszközömön jól hasít a net .... -
nagyon f@sza :))
remélem látják Kunos-k is, azt hittem átfordul a videó olyan Blues Brothers-s sok rendőrautós káoszba,...de így is tetszett. -
goldboy #38886 AC Fan-Fun
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!City Car Driving, csak csillagozd ki a tréninget...az is elég a qanyázáshoz :D érdekes elgondolás egyébként, visszaidézte a régi időket amikor még nagy gázzal csúsztatva engeded ki a kéziféket az emelkedőn..
-
Most elvagyok BF1 -el, azzal fel ora alatt felhuzom magam, kikapcsolom a gepet aztjovan !':))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.11.04. 11:04:02 -
Pitti #38883 Most is jó ám...csak kevesebb az ismerős, de mindig akad egy kettő :) -
En alig jarok multizni, huanyoznak a kezdeti bandazasok, az volt az igazi :)) -
Pitti #38881 Mindig vannak kilépő emberek, általában bármelyik tele szerverre 2-3 percen belül be tudok lépni
, főleg ha éppen verseny van. :) Nyomkodom a frissítést és amint felszabadul az autót egyből join... ha éppen quali megy, akkor ott nem nagyon sikerül, nincsenek idegből kilépők
akkor várni kell, de verseny alatt 2 percen belül tuti100 hogy bejutsz 
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2016.11.04. 08:55:49 -
meglepődtem, végül mentem 'pályanapot' Nord-n. meg utána egy versenyt, ott vannak ki és belépegető emberek, szal lehet találni üres helyet, meg persze ha még görgettem volna akkor amúgy is, de annyit azért nem akartam görgetni lefele, már a 4-5 lapnyi is sok volt, nem erre számítottam. -
Most magahoz, foleg nyarhoz kepest, is sokkal tobben jatszanak. meglepo modon nem is feltetlen a porsche pack van az elen, ahogy lenni szokott egy dlc megjelenesenel. -
Vannak boven, nepszeru program;)
Jelenleg:
SERVERS (live /list / all): 150 / 987 / 987
CLIENTS (online / full): 1430 / 19661 -
mi a tköm van, ennyi ember játszik az AC-val? Most néztem fel első alkalommal, gondoltam keresek ilyen minorrating szervert....tök sokat kellett görgessek mire egyáltalán találtam szervert ami nem volt tele -
Kiprobaltam a porsche pack-ot, vannak igazan izgalmas autok, de ez a porsche_panamera valami rem unalom, padlogaz padlofek, meg sem csuszik. Igazi tatteres auto. gt3-mas auto rajongok elonyben a hasznalatakor :) -
goldboy #38875 1.9.3
- Improved DX11 initialization
- Fixed same samples volume going crazy during update
- Tweaked compressor parameters for external view, now it kicks in more relaxed
- Corrected electronics behaviour and street tyres typo on Porsche 911 Carrera S 991.2
- Added new section to video.ini to force refresh rate (only works in fullscreen mode):
ex:
[REFRESH]
VALUE=50
-
off
bitdefender-t ajánlom (teljest nehogy vegylél!) ( ezért IS )
-
Baidu antivirust/tűzfalat használom, meg hozzá a karbantartót baidu PC Faster-t. Ingyenes és egész tűrhető.
Baidu antivirus
Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2016.11.02. 16:45:42 -
Off.:
Van manapsag valami jo es ingyenes virusirto ? -
wakeboarder5 #38871 -
zummy82 #38870 Gondoltam szerecsét próbálok kérdésemmel itt is, hátha:
Feltettem az AC Legends modot, de szinte mindegyik járgánynál cockpit viewban időnkét belóg a vezető fejének egy-egy textúrája. Több helyen is olvastam, hogy általános megoldás erre, hogy a gyári kocsikhoz tartozó, közös driver3d.ini file tartalmával kell felülírni a mod autó ugyanilyen nevű file-ját. Kipróbáltam, és több egyéb mod esetén remekül működik, de itt eleve nincs is ilyen nevű file. Sebaj, létrehoztam, de úgy néz ki hogy annyit segít mint halottnak a csók.
Nagyon magas FOV-vel és az ülést tökig előre tolva nagyjából javítható a dolog, de azért jobb lenne ha nem egy lőrésen keresztül kellene vezetni.
Valaki esetleg?
-
-
GeriDoc #38868 Azt én is várom, de szerintem neked az sem fog tetszeni. Nekem a GT4 csúszkál is, el is megy kigyorsításkor, ha úgy akarom, vagy átlépem a határokat.
Ma mentem egyet az utcaival, utána a versenyautóval, és ez itt nagyon jó, hogy mennyire lehet érezni a különbséget egy utcai, meg egy versenyautó között.
-
Nem tudom, en a kupas GT3-at varom, ez a GT4 olyan izetlen, se nem csuszkal, se nem tud kiporogni se semmi.Bar a felfuggsztese tetszik , talan legjobb egesz AC ban az ilyen uj pallai ok kozott, jol adja, hogy kemeny, de ragad az utra megis ... -
Sima Cayman és a Cayman S-be is alapból manuális van.
PDK váltó az extra. -
croatianus #38865 Megnéztem jobban, nincs egyikben sem kuplung pedál, csak ilyen lábpihentető, vagy mi van baloldalt.
Utoljára szerkesztette: croatianus, 2016.10.31. 23:11:58 -
croatianus #38864 Nem. A mezeikajmán a H-s. -
goldboy #38863 GT4 Clubsport-6 seb. dupla kuplung PDK -
Na most mar nem ertem ! :)
A 911 az h valtos , nem ? A mezei kajmant nem tudom, de a GT4-ben modellezve sincs kuplungpedal ha jol lattam... -
croatianus #38861 Hát a 911S-ben le van modellezve egy teljesen olyan kuplungpedál, mint a pógári kajmánban.
Szóval vagy azt cseszték el, vagy ezt a nemlehetkuplungolni dolgot.
Utoljára szerkesztette: croatianus, 2016.10.31. 18:30:57 -
GeriDoc #38860 A 991 S elkezd kúszni, de a GT4-es az jó, annak adhatok valóban.