43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-

-
Tavaszt tartani fogják, tekintve , hogy úgy tűnik idén a tavasz is lesz halasztva ! :) -
endy papp #2504 Remélem nem csak a képeket nézegetjük karácsonyig,mikor bejelentik a 2014 év eleji megjelenést......XD
-
Szépen össze van rakva ez az autó is ....
-

-
-
GPx8 #2500 "Ezek akkor lennenek jok, ha Aristotelis ismerosei lennenek, es mar tudnanak valami pontos modolasi reszleteket. Igy vakkon modeleket hegeszteni eleg necces. Bar jobb mint a semmi;P"
-
Azert ez sem rossz.
-
"..the new 3D Model created from scratch by Matteo..." -
precise #2497 Ezt nyilván nKP-ből konvertálják. -
hátul hajtós lambo
-
Jah, semmi extra ....
-
Ez mi lehet ...? :D -
Kimegyek a parkolóba és lefényképezem az 1.2-es Fabiámat. Azután feltolom egy oldalra azzal a szöveggel, hogy készítem az AC-hoz a 2005-ös Skoda WRC modot... na ez a project sem tart sokkal előrébb.
-
Bajnak nem baj... Egy nyers modellt csinálni lehet, azzal nem bukik semmit, map, shader stb az már lutri, ha nem tudják pontosan milyenre kell csinálni :)
De ezek a korai modellek általában csak mutogatásra készülnek ....10 ből 8 soha nem jelenik meg . -
GPx8 #2491 Ha még csak a modelleket készítik, az nem baj. -
Online úgyis kevesebbet eszik, mint ugyan annyi AI. -
A véglegesre gondoltam ! :)
FPS engem is aggaszt kicsit, bár fogalmunk sincs mennyit eszik az AI ( pl CARS-ban szinte semmit ...) online ....Szurkolok nekik, hogy sikerüljön javítani rajta ! :)
Ha meg ilyen marad nekem így is jó, 5 AI-t csak elbír valahogy, aztán majd lesz egyszer olyan gép ami elviszi .:))) -
Ezek akkor lennenek jok, ha Aristotelis ismerosei lennenek, es mar tudnanak valami pontos modolasi reszleteket. Igy vakkon modeleket hegeszteni eleg necces. Bar jobb mint a semmi;P -
GPx8 #2487 Super GT 2006 for Assetto Corsa – New Previews -
Az 1.0 majd a vegleges lesz – gondolom. Ha esetleg lesz meg TP, akkor az a 0.99x sorozatok lesznek:)
Mostanaban nagy a csend, gondolom sok volt a gond, es nekifekudt faragni a kodot. Mivel latvanyban, technikaban, szolgaltatasban es tartalomban semmi kulonlegeset es kiemelkedot nem nyujt az AC, igy nem art ha legalabb ami benne van, az jol es gyorsan mukodik.
Peldaul az fps, ami kicsit necces, barmivel hasonlitjuk is ossze (iR, rF2, CARS).
Es meg hol van az online es az AI.
Az online resz meg talan, mert az nKP-bol van tapasztalata, de nem egy Papy technika, az biztos.
Az AI erdekes lesz. Elnezve a file-okat es a videokat, abban is az ISI rendszert kovetik, csak kicsit mashogy. Az alapotlet es a technika „ugyanaz”, csak valszeg a modder szempontbol faragtak rajta. De programozas szempontbol a kivitelezes ismet kedeses.
Tobb videoban is latni lehetett, hogy a vonatozo AI minden tagja, egymas mogott, a palya nyilegyenes szakaszan, kepes volt egypointon csinalni egy kigyozast, mintha katyut kerulnenek. Valszeg ott rossz a szamarvezetojuk;P De mi van ha eppen mellettuk van valaki?:)
Programozasnal szamit a jo otlet, de sokkal biztosabb a tizeneves tapasztalat. -
Lesz ennek valami 1.0-ás verziója a közeljövőben ? :) -
Lesz demo a megjelenes elott vagy utan. -
Lesz ennek vmi kipróbálható verziója a közeljövőben? -
precise #2482 "Csak engem hagynak hidegen a Ferrarihoz hasonló "sohaazéletbenmégcsaklátnisegofokegyetse" autók?"
Ma mentem volna Silverstone-ba Ferrarit vezetni. 5 kör Megane RS-el, majd 5 kör 360 Modena, majd 1 kört visznek kétüléses Openwheelerel.
Csak a szar idő miatt elnapolták :((((((((((((
-
Tavaly Dunakeszin láttam egy Lambot és egy valami dögnagy S Audit az út szélén...Versenyzés közben utolérték egymást :DDD Lambo hátulja Audi eleje tropa ....
Le akartam fényképezni de a rendőrök nem engedték :))) -
Nem adjak ki a fejlesztest, ez csak modolas. Jelenleg is egy hires volt modder a fo emberuk. Csak a modolassal tudjak evekig eletben tartani a programot.
Nem erdemes osszehasonlitani egy tobb szar dollaros berelt programmal, foleg hogy teljesen mas kategoria. -
Azert egy autosjatekban a Ferrari eleg jol hangzik, foleg egy ilyen csapattol, meg ha korabban a ferkanak is dolgoztak.
Ha Ferrarit, Lamborghinit, Aston Martint, Lotust, Corcette-et es hasonlokat szeretnel latni, akkor nyaron erdemes kinezni az Andrassy-ra vagy a Hegyvidekre, ott mindig van nehany:)
Termeszetesen igen gusztustalan es visszataszito egy UV-zold Lambo-ban egy hatalmas, zsirdagadt, fukszos Ork, de hat ez van:)
-
Miért ne legyen?!
Attól mert lesz moddolt pálya, autó, még nem kötelező letölteni ha szar...
És attól mert moddolható még ők is készítgetik a DLC-ket hozzá ....
Nyílván lesznek gagyi modok is, de ha már néhány jó lesz már megérte !
És amilyen hájp van most, úgy tűnik hajlandóság is van a moddoláshoz, szerintem sok modder átpártol ide ....
Iracing könnyen fejleszt, hatalmas pénzekért ad kölcsön minden pályát és autót a játékosoknak !Ilyen ide nem kell !!! -
pont a moddolás nem kéne, legyen kevesebb autó kevesebb pálya, folyamatosan új kiegészítők, új pályák, autók, de a fejlesztést nem szabad kiadni a kezükből, lásd iRacing -
Azzal egyetértek ,köztudottan a kicsit felpiszkált utcai verdákat szeretem.
Persze jó az F40 is, de valóban lehetne több olyan autó, amiről el is hiszem, hogy valóban van olyan a világon, nem csak renderelt fényképek ....:))
Talán ha a moddolás beindul .... -
Csak engem hagynak hidegen a Ferrarihoz hasonló "sohaazéletbenmégcsaklátnisegofokegyetse" autók?
Jó lenne a hétköznapi autók táborát is erősíteni 1-2 plusz járgánnyal. -
akkor csak félig-meddig Ferrari...
Bár akkor hivatalosan még sem az, ami jó hír, mert akkor még 3 Ferrari jön majd a játékba ! -
az eredeti utcai járgányt a Ferrari csinálta egyedi megrendelésre James Glickenhaus-nak és bő 4millió usa dollárba került egy Enzo-t átalakítani :D
a Glickenhaus P4/5 Competizione-t az utcai testvérére hasonlító dizájnra csinálták, de egy 430 Scuderia az alapja és a gyár nem ismeri el Ferrari-nak, mert nem ők csinálták :)
-
Dehogynem, az félig-meddig Ferrari cucc ... -
Jah.. 
Én mindig abban voltam, hogy azt valami Ferrariból tákolták ... :) -
az nem Ferrari :) -
A P4/5 Competizione beleszámít az ötbe ? -
Clearing things up regarding Technology Preview.
WHY THE TECH PREVIEW NEEDS AN NETKAR-PRO LICENSE?
Because first of all it's a bug hunting version and amongst other things we need to test the paycode system which is similar to netKar Pro.
At the same time, we also say a big "thank you" to all our customers that have supported us for all those years.
WILL WE RELEASE A FREE TECH PREVIEW?
YES! We will release a free for all demo later. It will have more content and more features. Don't worry, all you need is a bit of patience.
CAN I STILL PLAY AC TP IF I BUY NETKAR-PRO NOW?
YES! Please do. Not only you get AC TP to try, but you also get another game for a very very low price of 5.99€!
And that's not all, because the income from netKar Pro sales, goes directly to new licenses. As a matter of fact we already announced the McLaren license and it's partly because of the people that bought nKP!
HOW ABOUT THOSE THAT BOUGHT ONLY FVA?
Unfortunately, FVA is a Ferrari game and we don't have the possibility to include FVA clients in the AC TP. Terribly sorry about that, but hey, it is still a win situation for FVA clients too. Because of some top secret projects and all the FVA sales, Ferrari was satisfied from our work and so we managed to get the license for 5 Ferrari cars inside Assetto Corsa!
Thank you everybody! -
imgur-ról nem linkelünk.. ilyen bazinagy képet meg nem szúrunk be topikba :D