43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Íven közlekedni ott van nekik a Liana :DD -
Jaja, mint amikor a topgear-esek nyomják az ilyen autóknak. Ferrarival azok nem is tudnak íven közlekedni, csak keresztbe. -
A rengeteg elektronika miatt szoktak ezekkel ilyen „konnyen” es latvanyosan driftelni, csuszkalni, keresztbeallni es megfogni. Sokat szamit, hogy figyeli az auto a mozgasokat, es dinamikusan allitja a nyomatekot, a diffit, a TC-t – es hiaba all az ember a gazon – tolja neki a megfelelo kerekre a megfelelo fekerot is:D
Ha az ember jo utemben ellenkormanyoz, nagy valoszinuseggel egy szep drift vagy latvanyos mentes lesz belole (Race fokozat alatt:P). -
Már a Lotus is ilyen, talán nem rontják el :D
Amúgy nKp-ben szedd le a Gallardot, full ilyen, az hátsókerekes változat. hihetetlen könnyedén lehet a megcsúszásokat megfogni. Annyi bajom van vele, hogy gyenge a fék, meg kicsi a tapadás. -
Attol fugg hova allitod az fokozat tarcsat:) Teljesen alapban (street) nem azt mondom hogy sinauto, de mivel maxon van benne minden (es full elektronikus, mindent mindennel szamol) az ABS, a TC, az SC, az E-Diffi, valto- es motorvezerles, valszeg lehet nyomni neki batran.
Teljesen kikapcsolva mindent (CST) valszeg halal, de meg akkor is messze van a regi halal Ferrariktol;) Az ABS benne marad (valszeg kotelezo, mivel utcai), az EDiffi is mukodik, es valszeg a motor-valtovezerles is ki van talalva rendesen (min. automata blip/lift nyomatek/kuplung).
De mivel lesz az AC-ban mas Ferrari is, ha jol lesz megcsinalva, ossze lehet majd hasonlitani a 80-as es a mostani technikat (a regebbi nem is ennyire izmos, de valszeg eleg natur:P). -
De kemény a vas, nem rF1 gumi van alatta, hogy ha megcsúszik csak utas az ember :DD Abszolut ilyenre számítok AC-ban is .... -
Nem, visszatette CToff-ra. Mar elindulasnal eszrevette volna, hogy valami nem stimmel:P -
azt nem figyeltem ott hagyta-e Massa , de ha ilyen a full utcai ... :DDD -
A full utcait kapcsolta neki:) -
Massa lazán vette, gondolom van gyakorlata ezzel a verdával, Alonso szemmel láthatóan nem hitte el, hogy időben vett féktávot Massa :))) -
Solt #2536 Szemből volt jó... elég érdekes fejeket vágtak... :D -
szerintem szivatni akarta, legalábbis ahogy röhög massa, tuti:D -
De még mindig nem jöttem rá, hogy szopatni akarja Massát és valami nehezebbre rakja, vagy fél és valami könnyebbre. Mondjuk fékezési pontoknál eléggé mutogat, hadonászik, hogy itt-itt-itt ! :DDD -
LOOOOOOOOOOOOOOOOL tényleg, hogy átkapcsolja:D -
-
Visszaolvasva a sajatomat, valoban eleg szarul sikerult:) -
Na ezt most el kell olvasnom vagy ötször!! :DDDd
De ha megcsinálja az tényleg király lesz, kikapcsolni mindent lehet, de ha besegít a diffi hogy vaduljak ha olyanom van, az csak jó lehet .... -
Az a CBT szerintem CST, vagyis az SC:)
Elvileg majd minden beallitasban dolgozik az SC, TC, ABS, E-diffi, a valato - es motorelektronika. Magasabb fozoatonkent egyre komolyabbra van hangolva.
CT-ben nincs TC, de SC rasegites meg meg van, ezzel lehet gumit egetni es „kenyelmesen” driftelni;)
CST allasban nulla TC van, harapos a motor, gyors a valtas, es ABS csak a blokkolos fekezeshez van (a fekezeses SC sem mukodik, de az E-diffi igen).
Ha ezeket Kunos megcsinalja (szerintem igen, a Lotusnal is ott az ECU-nal a diffi lehetoseg, csak meg nem mukodik) akkor kiraly lesz:) -
Lehet hogy már kész is:) -
Jaja, én is azt érzem, Lotus ugyan ez csak esetlen autó, de ugyanez ...
Mega Lotushoz béna is vagyok :) Legaklább is gyorsan nem tudok menni, de vadul már igen :))
De a főnyeremény az lenne, ha ezeket az okos elektronikákat szépen leprogramoznák, ugye az ABS elég ütős lett, jó lenne egy pl egy ilyen Farrarin a tc, aktív diffi stb ! :) -
Amúgy egész AC-s a fizika:D -
CT az a traction control. CBT meg valami defensive driving de nem tudom mi lehet. -
http://1.bp.blogspot.com/-37ecUzqp08A/UJsbi-_k3lI/AAAAAAAAA48/WksK-tNDt5A/s1600/458+steering+wheel.jpg
Alonso CT fokozaton megy, majd mikor átül az anyósra sunyiba Sport-ra tekeri, de Massa gyorsan visszaállítja CT-re. De hogy pontosan mit tiltanak ezek az állások azt nem tudom, de hogy a Race után jönnek az sok mindent elárul.
-
Előző ferraris video onboard felvételről. Dögös autó, remélem valami ilyen lesz AC-ben is, sőt tudom, hogy ilyen lesz :D
Alonso az ki vagy bekapcsolja a TC-t az autón, vagy race fokozat vagy valami ?
-
Az a baj, hogy ez annyira hihetetlen, hogy senki nem ugrik be ! :)
Lehet nagyobb eselyem lett volna ha azt irom , hogy jovore halasztottak :)) -
png :D -
Legalább ha a linknél nem látszódna hogy egy bolondok_napja.jpgre mutat:D -
Preorder !!!! Akkor már nincs sok hátra !
-
-
F@#zom beléjük, már elnézést, de első voltam... 
A meglévő időket mi a búbánatért nem lehet megtartani mikor fejlesztenek a nyamvadt programjukon?? Játék maga nem változott tudtommal.
-
RSR Live Time: new version v0.9.9_003 released -
Interjú, érdemes elolvasni (olasz....)
Tervezett ár :39 - 49 Euro ..... -
van Zonda ajtónyitós videó is :DD -
Hanem mire ? :9
Ha már megcsinálnak egy autót, gondolom nem akarnak később visszatérni ilyen vackokat javítgatni, modellezgetni ....
DE amúgy szerintem ez nem egy friss szerzemény, nem most rakták össze .... -
De akkor remélem felnyitott lámpával lassabb kört lehet majd menni, mivel rontja a légellenállást :D
Amúgy tényleg hozzátartozik meg tök jó dolog, csak most szerintem nem erre kéne koncentrálniuk. -
Ez is kell, hozzátartozik az autóhoz ! -
GPx8 #2510 Ez fantasztikus!
-
-
-
Még nem ér rá a tavasz, el van havazva. 
(gyenge volt sorrrrry)