43023
  • Fehercsoki
    Jó de manapság mi AAA? 5 óra játékidő plusz konzolport grafika...
  • lac coo
    szimulátorok között simán AAA :D
  • Alexease
    A TP „csak” arra kellett, hogy milyen gepeken hogy fut, milyen durvabb hibakat vagy akadasokat produkal. A lenyege, hogy az alap engine elinduljon, fusson, mukodjon. Ha kiadjak/eladjak, azzal ne legyen gond.

Az online/AI teljesen uj, azt nem teszteltetik publikusan, igy elofordulhat hogy tele lesz buggal amikor megjelenik:P De az mar „nem szamit” annyira, mivel a lenyeg mar biztos mukodni fog a TP tezt alapjan;)

Amikor megjelenik, vegleges lesz, de igazabol csak egy OpenProBeta verzio;) Erre tuti szamitani kell. Utana legalabb fel ev lesz, amig a veglegesben elofordulo hiabakat javitja (uj autok es palyak, online, AI, es egyeb a TP-ben nem megtalalhato funkciok).

Termeszetesen AA(A) kategorias kesz/dobozos programoit szeretnenek ki/eladni, de ezt szerintem ok is tudjak, hogy nem fog menni. Ahhoz sokkal tobb programozo kellene (egyeudul lehetetlen ennyi ido alatt). Igy nehez, hogy az utobbi 1 honapban az online-t irta/javittgatta, es most nekiall az AI-nak:) Legalabb 7 programozo kellene, egyenkent a funkciokra (fizika, grafika, hang, AI, online, GUI, periferiak).
  • lac coo
    az a része már nem változik, csak javítják, finomhangolják a visszajelzések alapján ...
  • Fehercsoki
    De ha még ennyit változik a kód...
  • lac coo
    Tesztelés a konfigokon, bugvadászat ...
  • Fehercsoki
    De akkor meg mi értelme volt most a tech previewt kiadni?
  • Alexease
    A 2012 ev veget meg 2011 vegen gondoltak, amikor bejelentettek:)
    Mivel meg nem teszteltettek se az AI-t se az online reszt, es meg a TP visszajelzesek alapjan is volt/van boven gond, igy lazan elfordulhat hogy csuszik. Ha belecsusszan a nyarba, akkor konnyen meglehet, hogy abbbol osz-tel lesz;)
  • endy papp
    Na ja.... a következő sincs már oly messze.(tél-tavasz)
    Korábban is írtam ha ez a nyár előtt megjelenik maga lesz a csoda,de mivel csodák nincsenek ,legalább is én nem nagyon hiszek bennük,így az év végére várom.
    Legalább is az előjelek ,és az a kevés infó alapján amit eddig tudni lehet,mást nem nagyon tudok elképzelni.
    Régebben arról is volt szó ,persze nem ez év hanem a 2012-es.
    Biztos elírták az évszámot.
  • Fehercsoki
    Ja végülis hamarosan vége a télnek, tényleg lehet belőle tavasz!
  • lac coo
    Vagy ha így halad a tavasz talán belefér Kunos !
  • Alexease
    Az meg odaebb van. Ha csak most fejezte be az online resz programozasat, amit kiadott belso tesztelesre, es most ult neki az AI-nak, akkor ez meg nagyon messze van:)
    Ha igy halad, akkor talan a tavasz meg beleferhet.
  • lac coo
    Az mostanában kötelező ! :DD

Valamit regélhetnének azért már a megjelenésről .
  • Szabi #2573
    Huayra, pfff
  • lac coo
    Szerined mi milyen videora gondoltunk ..? :DD
  • Fehercsoki
    Magyar ork?? Írj csak simán orkot és azzal nem sértesz senkit!
  • Alexease
    Azert a Magyar orkokat se felejtsuk el, mert amikor megjelent a 612 Scaglietti (?), nem sokkal utana, mar naponta az Andrassy-n kerulgettem biciklisavban;)
  • GPx8
    Az egyébként senkinek sem tűnt fel, hogy ez egy promo-video volt?
    A jó kis Ferreri még az F1-es pilótákat is remekül szórakoztatja, sőt(!) még meg is fosathatja...
    Most Ön is megvásárolhatja az F1-es élményt (feltéve, ha oljasejknek vagy amerikai rappernek, esetleg orosz "vállalkozónak" tetszik lenni...)! :)
  • lac coo
    Nem lesz már nyilvános teszt csak a végeleges kiadás . Remélem hamar lepörgetik, és egy hónapon belül kiadja ( álmodik a nyomor ...) ! :D
    Ha jól értem, az elmúlt hónapban az AI-t barkácsolta, azt mondta, már csak az AI-nak kell megtanulni a kódot! :)))
  • Alexease
    Igen, O keszen all;)
  • endy papp
    Én is...... de nekem még nem szóltak hogy mehetek.......
  • swadawa senpai
    A massa,alonsos ferrari vezetéssel kapcs.ba irok, szóval irtak páran hogy alonso direkt szivatta massát hogy nehezebb fokozatra tette a kocsit biztos mikor átszálnak, pedig pont az ellenkezöje, ahogy láttam sportba tette neki ami a majdnem leg"megengedőbb" fokozat, de massa észre vette és rá is állitotta az utolsóra, ami minden tudásom szerint mindent az ég világon kikapcsol a gépen, azért azt ne felejtsük el hogy ezek F1-es pilóták, a kocsi amit vezetnek(az f1-es) ugyanugy mellözi a tc-t,abs-t, stb-t mint mondjuk a F40-es, csak ellentétbe az F40-el,458-al(alomass vidi), az autó mit vezetnek 750 le, 630-640 kg-ra :D szóval azért szerintem nem annyira nagy megrázkódtatás nekik elvezetni egy ilyen kis aranyos ferrarit :D persze alonso félt, mindig másabb az anyósülésen ülni, egy 458ba, mig egy profi vezet melletted:D
  • lac coo
    Azt mondja Kunos, hogy készen áll a multi a tesztre :))
  • lac coo
    Már rF1-ben is volt ilyen lassítás, bár az tény , hogy AC rohadt részletes a szimulációban, öröm nézni !
  • oneal1
    nem nem, tényleg jó jel, ezt nézegettem ma és nem is bírtam, ki, hogy ne töltsek fel egy videót:) eszméletlen!
  • Fehercsoki
    De ez így csak inkább egyenesben tartja.
  • lac coo
    Ha már fizika.... Mai gyűjtésem: postásbicikli szervó rásegítés ? :)

• lac coo
    Ez valami laggolós online , nem ? :)
    Kunosnak nem igen volt gondja a fizikával eddig sem, úgy tűnik AC-val ismét rátesz egy jó nagy lapáttal. Ütközésekkel viszont ő is hadilábon állt ...:D
  • Tomsteel

Ezt például kár lenne.
  • Tomsteel
    Javítsatok ki ha tévedek, de szerintem ez önmagában jó jel, ha a fejlesztő maga teszi bele a játékba a szuperlassítás lehetőségét. Sokat szerintem nem merik ezt belerakni mert azonnal láthatóvá válnának a cucc gyengéi.
  • oneal1
  • lac coo
    Gondolom leginkabb egy alapszintu tores miatt vannak kulon ,mozgo alkatreszek, talan nem egy doboz lesz mint fr-ben...
  • Szabi #2554
    pilótaváltás ? :D
  • Ginger17
    Ettől tényleg besírok, de mire lesz ez jó? Menet közben kiugrunk?
  • lac coo
    Lesz tablet tavvezerles, majd azon kapcsolgatjuk a virtualis muszerfalat :)
  • Alexease
    Az lenne az igazi, mint az iRacing-ben, hogy autonkent lehetne menteni konfigot, es minden autonak sajat onboard kapcsolgatasi es allitasi lehetosege lenne. Igy hozza lehetne rendelni gombot vagy valamilyen kontroller tarcsajat X funkciokhoz.
    Az iR-ben mukodik, 3D-ben is mukodnek a kapcsolok.

Itt nem valoszinu hogy lesz ilyen, az egeres matatas (aka nKP:P) is kiesett. Valszeg marad a Python-bol vezerelt ereges-kattintos allitasi lehetoseg.

Igy sem rossz, bar az iR-es megoldas profibb lenne. De mivel ez modolhato lesz, gondolom maceras es/vagy megoldhatatlan kenne autonkent ilyen funkciokat beepiteni.
    Persze ha nem ilyen bebetonozott konfig lenne (a kontroller allitas engine alapu, a tobbi [graf, hang] HTML/JS), akkor megoldhato lenne az is.
    De hat ido, ido, ido...
  • Szabi #2550
    látványban nem valószínű, de technikailag igen :)
  • lac coo
    Elkepzelheto, hogy lehet. Lotusnal is van abs, ami messze nem olyan mint a segitsegeknel van, ugy dolgozik, olyan erzes mint az igazi. Aztan hogyan csinalja meg az majd kiderul, de eleg elegans lenne, ha minden autonak ugy lehetne kapcsolni mint agzibol.
  • Fehercsoki
    Lehet majd ferrarinál kapcsolgatni a fokozatokat?(race, ct stb.) Vagy csak menüben lehet kapcsolni a segítségeket?
  • lac coo
    mondjuk ha visszaemlékezel az egyetlen normális, hivatalos AC videóra, a Ferrarisra, ott a végén pont ez történik :))) Szóval van remény !