43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
endy papp #2666 2014.....talán 
-
Solt #2665 Melyik? :D -
ez ilyen tipikus terelős szöveg, szerintem se lesz ebből egyhamar valami :D -
Talan Karacsony:)))) -
Marco Massarutto Quote:
Ok, some flash news. The inclusion of Pagani Huayra in Assetto Corsa hasn't been officially revealed but is not a secret anymore, we have collected all data we need to reproduce this 'hypercar' at the best.
The AC Tech Preview has had an unexpected impact on our activities, adding a massive interest about our software technology.
This is creating a lot of opportunities for our team, and meanwhile, we are supporting some big-name companies that already take advantage of our software for professional purposes.
This requires time and is one of the reasons of the lack of information released in April. Also, we have received a lot of feedback and suggestions not only by gamers but also by a lot of videogaming journalists and by other people involved in this business, that helped us to reconsider some features and options that should be included in the first release of AC (who said "career" mode?).
We had already scheduled to include some of these features in additional packages, but we believe that the potential of Assetto Corsa has become so high that we must take the right decisions at the right time, also in relation of distribution channels we'll use to sell and distribute our game.
Soon, we'll have the answer to the most frequently asked question related to Assetto Corsa: "when?", cos' we have a precise date in mind. Also we'll reveal all main features and contents included in the game, starting to show&talk about gameplay. -
Persze ez render, de jok a gumik, hogy nem csillognak ossze-vissza. -
Solt #2660 Ó te jó ég, ez gyönyörű! :) -
-
VÉGRE kép a ferrari f500-ról! Nem is baj ha éveket késik csak legyen még több kép! -
Mondjuk az ötmillió poligonos küllőkből megnézem mi lesz :)))
Ezekről mindig az jut eszembe, hogy soha nem lesz semmi belőle ....De ne így legyen ! -
GPx8 #2656 WOW! Mióta várok egy ilyan autóra! Ezeket igazi kihívás lehetett vezetni. -
Játszogatni kéne már ...! :) -
Modellezgetnek;) Ferrari F500.
-
Gyakorlas kerdese. -
De azt hivatásos mukik csinálják, ezek meg berakják a fórumba, hogy vasárnap kedzte el, és még csak ennyi, meg nem olyan jó, és 3 nap alatt olyat modelleznek, hogy lemászik a monitorról :D -
Akkor nezegess CARS modelleket, es aztan eret vagsz magadon:D -
Nézegetem a modelleket, amiket csinálnak a modderek, és elmennek ezek a picsába, én egy kerékaggyal szenvedtem már:DD -
Nem szeretem , ha vészmadárkodtok ! :DDd
Azt kell mondani, hogy biztos kijön az előbb is !!
-
Mivel Kunos szereti/figyeli az iR-t, remelem kedvet kap, hogy O is csinaljon valami „normalisabb” hangot az AC-hez:)
-
A Fanatec is promozza az AC-t, vasarlaskor nKP/AC-TP kodot adnak a cucchoz.
De lenyeg a kerdes-valaszbol ez a resz:
„When will you receive the code?
It will be sent at the beginning of May, 2013.
Vagyis majustol meg mindig TP kodot ossztogatnak, igy majusban ne szamitsunk a progira;)
Mondjuk en nem is szamitottam ra, esetleg junius;P Ha nem, akkor majd... -
24 fps nem?:O Még a hobbit is csak 48 fps volt. -
Attol felek, ez ugyan olyan csalodas lesz, mint a Red Tails..... -
GPx8 #2644 Akkor nem árkád! :) -
precise #2643 viszont 60 fps :) -
Árkád. -
precise #2641 -
Jó hát mind1 csak jelenjen meg valahogy:) -
Biztos megoldható, csak amiről lentebb szó volt, nem éri meg kínlódi vele, kb a kutyát sem érdekli :)
Annyi eszük most is lesz, hogy szét patchelgetik, másodiknál ráunnak a hackerek :DD -
Nem is értem hogy volt idejük ilyen védelmet megírni. -
1.3-ból a singlet sem, olyan védelem van rajta, hogy nem indul el az autó:) -
Single rész mindegy hol van, azt feltörik :)) -
nKp fel van törve, de nem a legújabb, asszem 1.2es. -
Tudtommal az nKp sincsen feltörve, szóval steam nélkül lehet ez sem lenne. Visuont ha steamre kerül, akkor biztosan fel lesz. -
akkor ismét az ETS2-vel kell példálóznom, azt is egy kis csoport csinálgatja, van a játéknak saját kódellenőrző része, de beírhatod a kulcsodat steam-re is ha akarod és a steam-en vásárolt kódodat is használhatod akár steam-nélkül, ha a hivatalos oldalról letöltöd a játékot :) -
Hát csak ha sikerül bejutniuk steamre, bolondok lennének bármi más lehetőséget engedni hogy használni lehessen :))
Bár én még olyant nem láttam, hogy lehet így is úgy is aktiválni, használni .... -
amit a steam-re aktiválhattál csak :D -
Nem biztos, sok indie játéknál volt az, hogy külön adtak steames kulcsot. -
Ezt most nem értem... Ha nem kerül steamre akkor is igaz amit írtál .... -
Ha steamen lesz akkor mindegy hol veszed meg, mindenképpen ott kel aktiválni, használni.... -
Csakhogy ha steam-re kerül, akkor a vásárlásra a legtöbb embert csak a multi fogja rávenni. Viszont azok, akiknek benne van az amatőr, vagy milyen mód, bőven meg fog felelni a gép ellen körözgetés.