43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Hát kéne még pár ilyen iparos !!! Most mennyi van ? Egy ! :DDD
-
Az AC, az autok kinezete ellene, meg mindig garage-project;)
Nem hasonlithato semmivel, de Kunoshoz merten szep iparos munka.
-
Nem kevesebb vagy több, inkább másabb. Egyik ebben jó másik abban, akinek számít a fizika, az egyiket sem fogja kihagyni, az tuti ! :D
rF2-ben van gumizódás, de nekem izgalmasabban hangzik az AC leprogramozott vezetési segítségei !!! E diffi, abs , stb ....
-
Engem picivel jobban meggyőzött az AC fizika, sokkal finomabb természetesebb.....meg a fapados rF2 már sírba visz, én nem fogok hetente telepítgetni, majd a végén egyszer :D De nálam mindkettő kötelező, főleg mert AC is moddolható ,sőt én úgy látom ezzel sokkal inkább fognak foglalkozni a modderek .... -

-
na és mi fontosabb ? hogy szép legyen, vagy hogy jó fizika legyen alatta ?
bármi meglepő a fejlesztők nem a grafika feljavításával kezdték hanem a fizikával, az utolsó egynéhány frissítés próbálja szebbnek megcsinálni a játékot (szebb tükrözödés, hdr, kezek, valódiszponzorlogók stb) mert a fizika már tulajdonképpen kész van, ennél jobb már nemigazán lehet :D
az rF2 jelenleg egy kész motor, amit csak szépíteni kell, meg sok-sok hivatalos tartalom és kiadható.. utánna meg már csak modderek múlik hogy milyen részletes cockpiteket csinálnak hogy 3fps-el mennyen csak a játék izomgépeken is :D
az AC meg techdemo.. szép képeket kapunk, meg élvezetes a kezelése a Lotus-nak és ennyi.. nincs körülötte még játék és egyhamar nem is várható :D -
GPx8 #2740 Egy "fullos" rF2 mellé nem vennék egy AC-t, ami kevesebbet tud. Nem vagyok gyűjtő, azt meghagyom Alexnek... :D -
Szerintem hamarabb lesz új Carmageddon :DD -
Akik ezeket használják azoknál nem egymás ellenfelei ezek a játékok, hanem kötelező darabok ..... -
GPx8 #2737 Az rF2 szarul néz ki. Ezzel a "fizikával", ha úgy nézne ki, mint pl. a pCars vagy az AC, akkor agyonverne mindenkit. -
Hát mert lowpoly mosott szarok :D -
úgy írod mintha lowpoly mosottexturás szarok lennének.. lehet nem olyan szép egy clio belseje mint egy 458nak, viszont deformálódik és kopik alatta a gumi, gumizódik és szárad a pálya stb.. :D
GT-R, 370Z, C6-R, Clio, Megan -
other difficult question : when the game release??? 
-
szerintem simán kinézhetne az hasonlóan ki, ha valaki megcsinálná normálisan :) -
GPx8 #2732 De jó lenne, ha így nézne ki az rF2... -
-
Solt #2730 Magamhoz nyúlok menten...
-
Azért látszik az aprólékosan elkészített textúra! Az dob rajta sokat .
Nekem nagyon bejön ! :D -
Amíg nincs a gépemen, fos! :DD -
Szepen ossze van rakva, az teny;) Sokat szamit a reszletesseg es az onarnyek. De valszeg shaderezesben, ahogy Kunos is irta, messze elmarad technikailag, es tized annyi sincs rajta;) Igaz, nem is kell 3-4 platformon mukodnie, mar az is jo, ha ez PC elindul;DDD -
Rohadt szép ez a cockpit....ez lazán veri még CARS-ot is :DDDD
-
precise #2725 -
-
endy papp #2723 ja ja....2014.... 
-
GPx8 #2722 Ha most nem adják ki, akkor nyáron biztos nem, szóval marad a késő ősz/karácsony... -
Legyen benne hegyi felfutás. Az autók már megvannak hozzá, régi F1-es lotusok. -
Jah, pálya jöhetne, nekem még a nem scannelt is jó lenne bőven ....Sőt még NKP fantázia pályái között is volt nem egy igen jó ! :) -
Tavaszra igertek, de mivel nagy a csend, es mar csak 1 honap van belole, igy ebbol valszeg nem lesz semmi;) Talan majd telen:D
Amire megjelenik, legalabb lesz benne tartalom boven:P De remelem palyat is hegesztenek hozza, mert azokrol aztan hatalmas kuss van. -
Azért vmi infot már csöpögtethetnének. közel egy hónapja azt mondták, hogy megjelenési dátumot mondanak, mert már nagyon tudják. jó, persze, sikeres lesz a vizsgaidőszakom, ha nem jelenik meg, de azért az annyira nem fontos...:D -
Amire kijön, nem marad semmi a dlc-nek, mindent összerántanak addig ! :DDD
-
-
Solt #2715 Kicsi off, de muszáj... :)
-
készülnek egyéb autók is :'DD
-
Sokkal jobban biztos nem . -
"Sorry but I had no time to answer before.
Long story short: the Tech Preview is a benchmark and no actual hardware can give accetable fps with everything maxed out in AC, so your 4 fps are normal. "
Lehet, hogy a megjelenő játék majd ennél akkor sokkal jobban fog futni? -
-
Én meg hetek óta keresek eagle F1 gumit emberi áron, sehol nincs :))))Kettő van de kéne még kettő, hogy néz már ki valami felemás :))) -
Legyen cockpit is;)
-
Solt #2708 Uhhh...
-