43023
  • lac coo
    Hát kéne még pár ilyen iparos !!! Most mennyi van ? Egy ! :DDD
  • Alexease
    Az AC, az autok kinezete ellene, meg mindig garage-project;)
    Nem hasonlithato semmivel, de Kunoshoz merten szep iparos munka.
  • lac coo
    Nem kevesebb vagy több, inkább másabb. Egyik ebben jó másik abban, akinek számít a fizika, az egyiket sem fogja kihagyni, az tuti ! :D
    rF2-ben van gumizódás, de nekem izgalmasabban hangzik az AC leprogramozott vezetési segítségei !!! E diffi, abs , stb ....
  • lac coo
    Engem picivel jobban meggyőzött az AC fizika, sokkal finomabb természetesebb.....meg a fapados rF2 már sírba visz, én nem fogok hetente telepítgetni, majd a végén egyszer :D De nálam mindkettő kötelező, főleg mert AC is moddolható ,sőt én úgy látom ezzel sokkal inkább fognak foglalkozni a modderek ....
  • Alexease
  • Szabi #2741
    na és mi fontosabb ? hogy szép legyen, vagy hogy jó fizika legyen alatta ?

bármi meglepő a fejlesztők nem a grafika feljavításával kezdték hanem a fizikával, az utolsó egynéhány frissítés próbálja szebbnek megcsinálni a játékot (szebb tükrözödés, hdr, kezek, valódiszponzorlogók stb) mert a fizika már tulajdonképpen kész van, ennél jobb már nemigazán lehet :D

az rF2 jelenleg egy kész motor, amit csak szépíteni kell, meg sok-sok hivatalos tartalom és kiadható.. utánna meg már csak modderek múlik hogy milyen részletes cockpiteket csinálnak hogy 3fps-el mennyen csak a játék izomgépeken is :D

az AC meg techdemo.. szép képeket kapunk, meg élvezetes a kezelése a Lotus-nak és ennyi.. nincs körülötte még játék és egyhamar nem is várható :D
  • GPx8
    Egy "fullos" rF2 mellé nem vennék egy AC-t, ami kevesebbet tud. Nem vagyok gyűjtő, azt meghagyom Alexnek... :D
  • bardocz
    Szerintem hamarabb lesz új Carmageddon :DD
  • lac coo
    Akik ezeket használják azoknál nem egymás ellenfelei ezek a játékok, hanem kötelező darabok .....
  • GPx8
    Az rF2 szarul néz ki. Ezzel a "fizikával", ha úgy nézne ki, mint pl. a pCars vagy az AC, akkor agyonverne mindenkit.
  • lac coo
    Hát mert lowpoly mosott szarok :D
  • Szabi #2735
    úgy írod mintha lowpoly mosottexturás szarok lennének.. lehet nem olyan szép egy clio belseje mint egy 458nak, viszont deformálódik és kopik alatta a gumi, gumizódik és szárad a pálya stb.. :D
    GT-R, 370Z, C6-R, Clio, Megan
  • lac coo
    other difficult question : when the game release???
  • lac coo
    szerintem simán kinézhetne az hasonlóan ki, ha valaki megcsinálná normálisan :)
  • GPx8
    De jó lenne, ha így nézne ki az rF2...
  • lac coo
  • Solt
    Magamhoz nyúlok menten...
  • lac coo
    Azért látszik az aprólékosan elkészített textúra! Az dob rajta sokat .
    Nekem nagyon bejön ! :D
  • bardocz
    Amíg nincs a gépemen, fos! :DD
  • Alexease
    Szepen ossze van rakva, az teny;) Sokat szamit a reszletesseg es az onarnyek. De valszeg shaderezesben, ahogy Kunos is irta, messze elmarad technikailag, es tized annyi sincs rajta;) Igaz, nem is kell 3-4 platformon mukodnie, mar az is jo, ha ez PC elindul;DDD
  • lac coo
    Rohadt szép ez a cockpit....ez lazán veri még CARS-ot is :DDDD
  • precise
  • Szabi #2724
  • endy papp
    ja ja....2014....
  • GPx8
    Ha most nem adják ki, akkor nyáron biztos nem, szóval marad a késő ősz/karácsony...
  • bardocz
    Legyen benne hegyi felfutás. Az autók már megvannak hozzá, régi F1-es lotusok.
  • lac coo
    Jah, pálya jöhetne, nekem még a nem scannelt is jó lenne bőven ....Sőt még NKP fantázia pályái között is volt nem egy igen jó ! :)
  • Alexease
    Tavaszra igertek, de mivel nagy a csend, es mar csak 1 honap van belole, igy ebbol valszeg nem lesz semmi;) Talan majd telen:D
    Amire megjelenik, legalabb lesz benne tartalom boven:P De remelem palyat is hegesztenek hozza, mert azokrol aztan hatalmas kuss van.
  • bardocz
    Azért vmi infot már csöpögtethetnének. közel egy hónapja azt mondták, hogy megjelenési dátumot mondanak, mert már nagyon tudják. jó, persze, sikeres lesz a vizsgaidőszakom, ha nem jelenik meg, de azért az annyira nem fontos...:D
  • lac coo
    Amire kijön, nem marad semmi a dlc-nek, mindent összerántanak addig ! :DDD
  • Alexease
  • Solt
    Kicsi off, de muszáj... :)

• Szabi #2714
    készülnek egyéb autók is :'DD

• lac coo
    Sokkal jobban biztos nem .
  • bardocz
    "Sorry but I had no time to answer before.
    Long story short: the Tech Preview is a benchmark and no actual hardware can give accetable fps with everything maxed out in AC, so your 4 fps are normal. "

Lehet, hogy a megjelenő játék majd ennél akkor sokkal jobban fog futni?
  • pajti
  • lac coo
    Én meg hetek óta keresek eagle F1 gumit emberi áron, sehol nincs :))))Kettő van de kéne még kettő, hogy néz már ki valami felemás :)))
  • Alexease
    Legyen cockpit is;)
  • Solt
    Uhhh...
  • Szabi #2707