43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
cstibikeee #2786 Lesz videó :)
Aristotelis Vasilakos: Videos are being worked as we talk. Also asked for new days with 48 hours, but still waiting for this :P:D -
cstibikeee #2785 306 kép -
Dehogynem, honnan tudod te azt! :DDDDD
-
Ez most Marco-rol szolt, nem a jatekrol:) Rola csak nem szeretnel videot nezegetni?!:))))) -
Jó ez érdekes, főleg hogy a macskát hogy hívták, de valamit megjelenésről mondhatnának... Vagy egy videót hozzácsaphattak volna :DDD -
Interju -
evo 
-
Legalabb Ferraribol nem lesz hiany, Az FXX meg meg nehany regebbi verda, aztan az mar letudva :))) -
cstibikeee #2778 Ferrari 599XX Evo -
cstibikeee #2777 Greetings from Italy -
precise #2776 Talán emlékeztek itt páran az nKWorld-re. Részt vettem benne segítőként (ketten csináltuk, én voltam az utánfutó).
Na most azt leprogramozni egy olyan progiba amit nem az írt aki az nKW-t csinálta nem volt több pár napnál, úgy, hogy még azt is megbecsülte az ütközésnél, hogy ki a hibás (iR-sem tudja). Én adtam a szerót, ami egy VPS volt valami 20-40 font/hó ért. Szóval a cumó mindent tudott amit az iR párnapos melóval, de akkor legyen egy hónap + az official miatt a komolyabb biztonsági okosságok mondjuk 2 hónap.
Ja és az nKW automatán ment, tehát belőtte az ember egy hónapra- egy évre előre és indultak az eventek, szóval még túl nagy meló sem lenne vele.
Kunos nagyon odatudja magát tenni, de olyan olaszos... -
Bogarak a szélvédőn ...? :)))
-
Szerintem biztos hogy lesz, mert Spa az meg tuti nem:D Es valmiert csak betette a videot:P A felhok miatt sem hiszem, mert ilyen sem lesz benne:D -
ha lesz 599XX akkor már biztos hogy INSTANT BUY :D -
Szimulátornak nem olyan rossz ez, szerintem, menü teljesen jó, minden van ami kell, a tologatós appok is tetszenek, grafika fizika jó, pályák meg autók meg majd csak lesznek hozzá idővel, bár új kiadáshoz valóban kevés az a pálya amiről most tudunk. Időjárást is meg fogja csinálni idővel, abban biztos vagyok -
Akkor inkább adják ki és patchelgessék... -
Sokkal többet nem hiszem, hogy össze tudnak hozni szolgáltatásban, vagy ha igen akkor tényleg még két év :) -
A tavaly decemberi megjelenest valszeg ok sem gondoltak komolyan. A mostani tavaszt, az nagyon valoszinu, tobbszor irtak, mar tul regen csinaljak.
De valszeg a TP megjelenese utan nem oltek halomra egymast az emberek, es talan a Steam-en sem jott ossze a kivant leszam.
De ami meghatarozobb lehetett, hogy sok ujsagirotol, szaklaptol, cegtol, kiadotol kaptak kritikat es tanacsot a tartalommal, szolgaltatasokkal es kezelofelulettek kapcsolatban, amit esetleg megfontolnak.
Lehet hogy beszeltek a SimBin-nel, a kiallitason joban voltak, es megtudtak toluk, hogy ebbol igy nem adnak el semmit:P
Es teny, leszamitva az autokezelest es az egyszeruen szep kinezetet, mint jatek igazabol eleg szegenyes (meg a TP-ban nem levo AI, online es tartalommal egyutt is).
Es talan igaz is lehet: mert manapsag napszak, idojaras, tores, normalis hangok, karrier, online szolgaltatas nelkul kiadni, eleg necces:)
Az eladast a modolasi lehetosegre alapozni nem sok ertelme van. A bevetel nagyresze a vasarlok elso hullamabol adodik, es azoknak kell is bele valami: 6-7 palya keves; autok lesznek, de messz van a soktol es a valtozatostol; a szolgaltatas/GUI meg szegenyes, amit modolassal nehez lesz megoldani (meg ha nyomatjak a Python/GO parost, akkor is). -
Így a képről először azt hittem ez a játékból lesz, ehelyett valós videó fogadott :D -
Fa...omat! :D -
Nem akarjak eladni vagy jo nekik az a nehany ezer ember akit jelenleg erdekel;) Vagy tudjak, messze meg a megjelenes, felesleges promozni egy 2015-ben megjeleno programot:P -
Rögtön meghalna mindenki Kunoséknál, ha valaki csinálna egy ingame videot! :DDDD -
Marco postolta, spiler neven;)
Valszeg az auto, de a palya is jo lenne...
-
Valakinek biztos :)
-
Screenracer #2762 "CARS nagyon jó galériák készítésére, ez meg vérpezsdítő már látványra is a fülkében ülve, nemhogy vezetni ! :DDD"
Valamiről lemaradtam? Már lehet ezt is vezetni AC-ban?
-
Szép, letisztult, látványos! Ne legyél már hisztis ! :DDD
A lényeg amúgy is ez:.
CARS nagyon jó galériák készítésére, ez meg vérpezsdítő már látványra is a fülkében ülve, nemhogy vezetni ! :DDD -
Amugy a #2725-os kepen is latszik az engine Kunossaga: szep, letisztult, a valodi tukrozodes es a reszletes auto es palya miatt latvanyos a kep. De pl. az ambient arnyek eleve barkacs: autonknet, statikusan ala pakolt foltok, ami ezen a kepen a kerekeknel el is van csuszva:D De akkor gazos igzan, amikor a kerekveton megy at az auto, 1-2 videon latszik is.
Vagy a felho, amit az rF2-bol koppintot, csak joval egyszerubben;)
Persze ezek masodlagos dolgok, ezen lehet sporolni, igazabol ugy sem latszik.
-
Rossz az arnyek vagy nem ernek le a kerekek:DDD -
GPx8 #2758
Túl rajzfilmes, nem tetszik... 
-
jó lett a HRD effekt :DD
-
Igen, ezt valóban kár is lenne erőltetni ! :D -
elkezdték a 458 GT2-t rF2-be berakni és AC-ba is akarta.. de így már értelmetlen lenne :D
-
Ugy legyen ! :) Minden estre into jel, hogy meg a soha meg nem jeleno konyha-renderek is elmaradnak..... -
mivel most főleg a grafikával szórakozgatnak, semmi értelme most modokat megjelentetni, mert egy hét múlva úgyis teljesen más séderezés stb. kell rájuk :D
de azért gyakorolgatnak a modderek is rf2-höz, csak nem jelentetnek meg modokat, majd csak ha lesz "végleges" megjelent verzió :)
AC-ban meg csak 3d modelleket tudnak még csak csinálni, így itt főleg nem lesz egyhamar mod a játékhoz :/ -
Manapsag a SimBin sem eroltette meg magat, a R3E igazabol teljesen hasznalhatatlanre/ertelmetlenre sikerult;) -
GPx8 #2751 ISI helyett SimBin-t akartam írni!
-
Volt/van meg 1-2 hasonlo iparos, ok is profik, de meg ennyire sem vittek (VGP, XMR, CarX). Egy bizonyos szint felett, ez mindenkeppen csapat munka kellene legyen, ami persze sok penz.
Ha egy profi epiteszmernoknek kezebe nyomod a lapatot es a talicskat, valszeg mukodokepes hazad lesz egy ido utan, de nem biztos hogy oszinte lesz a mosolyod;DDDD -
GPx8 #2749 Igen. Beszéltünk már róla, hogy kéne egy ISI-féle csapat, akik jó játékot faragnak belöle. -
De technikailag lehetne az sokkal szebb, nagyobb baj, hogy kb nulla modder foglalkozik vele, akár csak kósza ötletként is !!! Bár alapon vannak nagyon elcseszett dolgok benne, pl az eső, hát inkább nem kéne bele, így ahogy kinéz .....Bár igaz, hogy legújabbat még nem láttam .... -
GPx8 #2747 Látom, vannak szövegértési problémáid...
Nekem az rF2 fizikája nagyon tetszik, de annak örülnék, ha a grafikája is 2013-nak megfelelő lenne!
Jó példa az AC, hogy jó fizika mellé is lehet megfelelő grafikai körítést készíteni! Tehát a kettő nem zárja ki egymást!
.