26
  • Wolfy86
    #26
    Azért nem láttad, mit nyom meg, mert ott az scriptelt mozdulat, megmutatja neked a reverse batrangot és utána jön a folytatás gomb. Ez vagy egy csúnya bug, amivel én nem találkoztam, vagy, ha nem eredeti példánnyal játszol, akkor lehet a töréssel kapcsolatos probléma is. Nekem sajnos nincs jobb ötletem.
  • j4zz24
    #25
    Rä's alGhül legyőzésénél nem megy utána eldobni..:S
  • Wolfy86
    #24
    Ha egy kicsit pontosabban leírnád, hogy melyik résznél van a probléma, és hogy milyen kardról van szó, akkor kehet, hogy még segíteni is tud valaki! :)
    No offense, de így tényleg nem tudom merre is jársz. Ha nem akarsz itt spoilerkedni, dobj egy PM-et.
  • j4zz24
    #23
    Hali!

    Kis segítség pls!

    Egy résznél vagyok megakadva ahol nem írja ki,h. hogyan tudom eldobni a kardot,átváltani dobófegyverre, youtubos videókban nem tudom kivenni, h. mit nyomhatott meg!

    Köszi a segítséget előre is! (PCn)
  • Evoluti0N
    #22
    Boxon nem tudom hogy van. PC-n csak újan vett játékkal lehet a Macskanőt irányítani, mivel be kell írni egy kódot a feloldásához. Egyébként 3x tudod irányítani a játékban, valamint a fősztori végigvitele után bizonyos pontokon tudsz váltani Macskanő és Batman között.
  • Pindi
    #21
    A macskanő karaktert ,hogy lehet használni x box360 játék?
  • tomboy013
    #20
    Kössz a választ. Hát akkor majd legközelebb megnézem azt a részt.
  • Evoluti0N
    #19
    Csak akkor jelenik meg Killer Croc ha rögtön Ra's Al Ghul legyőzése után mész oda, mielőtt még meggyógyulnál. Gondolom ezért van így, mert Croc megemlíti a betegséged. Ha később mész oda, akkor már nem fog megjelenni, azonban a listában így is megjelenik.
  • tomboy013
    #18
    A sztoryt már rég végignyomtam és utána sem történik semmi ott, viszont Crock megjelenik a karakterlistában. Nem értem mi a baj.
  • Hoz_Hun
    #17
    Ha jól tudom csak akkor jelenik meg, ha ide csak az után jössz, hogy Ra's Al Ghul-lal megküzdöttél.
  • tomboy013
    #16
    Nemtudja véletlenül valaki hogy a Killer Croc-os részt hogy lehet megcsinálni? Mikor odamegyek és megdobom bataranggal a gombot nem történik semmi, megnéztem videóba hogy csinálják de nekem semmi sem történik ha ugyanazt csinálom.
  • tomboy013
    #15
    Nolan fos Batman-je ? :D ezen jót nevettem
  • Ender Wiggin #14
    A játéknak semmi köze Nolan fos Batman-jéhez. Már csak a szinkron miatt is, inkább a rajzfilmek egy részével rokon.
  • Szefmester
    #13
    A régi Batman filmek szintje az elsőtől folyamatosan romlott. Úgy igazán a képregények hangulatát az első mozifilm adta vissza szerintem, a visszatérben kicsit sok volt a giccs, az már annyira nem jött be annak ellenére hogy a karakterek, és a szereplők nagyon jól alakítottak. Akkor láttam a legjobb macskaribancot eddig. :) A 3. rész már sajnos vicc volt.. ott már erős volt a lejtmenet, bár páran már szakadéknak hívták volna... de akkor vajon hogy jellemezték volna azt a mézesmázos gyerekeknek szóló förtelmet utána? A Nolan féle vonal visszakanyarodott a szirup után az eredeti irányhoz, és túlhaladt azon, már nem képregényként hanem egy fiktív valóságként ábrázolva.

    A játék pedig ezt a sötét hangulatot teljesen jól visszaadja.

    S hogy miért nincs másik képregényhősből ilyen szintű játék? Nem csak a fejlesztők miatt. A világuk "nem engedi", a pókember egy vicces ugribugi fickó tarka jelmezben.. próbálhatnak csinálni belőle darkosabb játékot de arra fanyalognának a rajongók. Még a Spiderman noir lenne elképzelhető jó alapnak. Vagy amerika kapitány? Ő egy vicc lenne egy játékban.. jóformán mást sem sugallna a játék mint az amerikai álmot és hősi eszméket.. Superman? Ha nem veszti el az erejét valmilyen formában akkor totál bukta az egész, ha meg hozzá mérhető ellenfelek lennének csak akkor meg előjönne az a probléma hogy jóformán csak bossharcok lennének, és a sima bűnözők meg amolyan bónuszpályák. :S

    A képregényhősök nagy része az csak a színes szagos, tarkabarka játékokban tud szerepelni, azért mert olyan a világ ahol élnek. Lehet sötétebbre vennia hangulatot, de ahhoz már bizony kell egy zseniális történetíró, és egy nagyon profi fejlesztőcsapat, és egy kockáztatni kész kiadó aki be meri vállalni a kétes sikert. Viszont ha siker lesz akkor az nagyot szól.

    Shenmuedc: Akkor ne a játékra figyelj hanem a történetre.. zavard le a főszálat és kész. Vicces hogy önismétlő és monotonnak mondták ezt a két játékot, olyan emberek akik még a mai napig diablo 2-vel játszanak, és messiásként várják a 3. részt. :D
  • sector512
    #12
    Nagyon jó játék, ez az igazi Batman hangulat, és szerintem kiemelkedő, de kinek mi tetszik... A két utolsó film szintén nagyon jó lett. A képregények is alapvetően szomorúak és brutálisak voltak mindig is.
  • tomboy013
    #11
    Nekem pl egy képregényt se kell elolvasni ahhoz hogy lássam hogy ez egy remek játék. Mikor először játszottam az Asylummal azt gondoltam hogy de béna csak kattogni kell az egérrel és elverek mindenkit, de aztán figyeltem a történetre is és az egyik kedvenc játékom lett. De aki nem figyel a történetre meg nem szereti a Batmant annak nem csoda hogy nem tetszik.
  • shenmuedc #10
    Éppen a játék istenítése miatt fogtam bele az első részbe a minap, gondoltam végig kéne játszani a city előtt. Hát nem tudom. Ezt sem játszom végig valószínű, mert baromi önismétlő és unalmas.
  • vk90
    #9
    Koránt sem olyan jó mint mondják? Ahhoz képest, hogy mik jöttek ki idén ez még isten játék. A hype meg nem véletlenül van, hanem mert tényleg remek játék és mert a korábbi rész bizonyított.
  • crosscut
    #8
    Miért tenném? Ez a véleményem a játékról amit lent írtam, és ezen nem fog változtatni semmi sem, és nem is igazán akarom hogy változzon a véleményem.
    Mint mondtam: Jó játék, de korántsem olyan jó mint mondják.
    Ha szerinted ez ugatás akkor a mostani hozzászólásom "harapás".


    Sajnos ahhoz viszont már túl öreg vagyok hogy egy filmet komolyan vegyek. De a régi batmanek tényleg kedvenceim. Na jó a george clooneys nem :)
  • Voltan
    #7
    Mi lenne, ha elolvasnál egy pár Batman képregényt, mielőtt ugatsz? Ajánlom figyelmedbe az Arkham Asylum című művet (Nem játék, képregény, jóval a játék előtt.), vagy a Killing Joke című alkotást, ami mellesleg a legelső Batman képregény volt itthon. Batman világa nem móka, és nem a standard superhero shit. Sötét, és gonosz. Művelődj picit!
  • Zedas
    #6
    Akinek kifagynak az átvezetők (peccs és új videodriver után is), az csináljon egy ilyen batot a batman bin könyvtárába, és azzal indítsa:

    C:\Windows\System32\cmd.exe /C start /affinity 3 BatmanAC.exe

    (c) Én :)
  • Rage47
    #5
    szerintem inkább a Rocksteady érdeme, hogy jók a játékok. Lehet, hogy más képregényből is jó játékot faragnának:)
  • tomboy013
    #4
    Elképesztően jó ez is meg az Asylum is. Végre 1 képregényhős akiből remek játékot tudtak készíteni. Érdekes egyébként hogy Batman az egyetlen akinek a történetéből a filmek és a játékok is nagyon jók(mármint az újak). A többivel miért nem képesek valamit kezdeni nem értem.
  • crosscut
    #3
    Az elsőt végigjátszottam, a másodikat elkezdtem de végül uninstall lett belőle.
  • Szefmester
    #2
    Nem tudom te játszottál e vele, de itt én mint anti-hype emberke azt mondom hogy ez egy nagyon jó játék, minden apró hibájával együtt. A történet megfelelő, a hangulata lebilincselő. Nem egy alkalommal volt olyan hogy este leültem játszani vele 1-2 órát és azt vettem észre hogy a szomszédban elkezdődött a reggeli ébredési procedúra és nekiindultak a lakásban is a családtagok a maguk dolgára... Ilyen pedig legutoljára a Civ5 esetében volt.

    Nekem még ez a játék, és világ is túl meseszerű a valósághoz képest. Annak ellenére hogy nincsenek repkedő harisnyás emberek benne, de van helyettük halhatatlanság, gyorsan mozgó növények, teleportáló fickó energiapengével, és mesterlövész aki úgy céloz hogy gellert kapott golyó ölje meg a célpontját, meg egy hibbant fickó aki rejtvényeket ad, de olyanokat amik kevés kivételtől eltekintve egy gyereknek is csak pillanatnyi gondolkodni valót ad.
  • crosscut
    #1
    Úgy látom itt is hatott a hype. Korántsem olyan jó ez a batman (és elődje) mint mindenhol állítják.
    Jó játék, de semmi kiemelkedő.

    Az új batman sorozat meg egy vicc. Szerintem pont az a régi "vicces" stílus a jobb, nem ez a "mindent megmagyarázunk" "jajj de reális" stílus.