20
  • tomboy013
    Ki tudja mi jár a te fejedbe ezt ne itt kérdezgesd :P Szerintem zsír game :)
  • hunwhite
    Egyébként újból és újból belenézek 1-2 videóba! Miért jut eszembe amindig erről a játékról a nyomorék ugra-bugra unreal CS????
  • hunwhite
    Nagyon helyes!!!
    Csak így tovább!!!
  • Spudlingus
    Meg szerintem ettől még PC-n lesznek cheaterek...mer lehet annál nem csinálják ezt. Persze kicsit soknak tartom...OK én is rühellem őket (mármint aki cheatel), de szerintem 5000 óra is elég lenne nekik. A másik amit meg nem értek,h miért takarják ki a delikvens nevét? nem tök mind1 neki már? Ugyse vegja senki a fejéhez,hogy "húúú láttalak a hirekben,h tetű cheater vagy! Mondtam én!".
  • komonyi
    A komolyabb csalások is pénzért vannak, és valószínűleg ebből a pénzből is kap a kiadó, szóval sose fognak eltűnni a csalók.
  • finizlik
    Kérdés.

ha csinálnak egy kurva jó anti-cheat et ami vad szinten fogdossa meg a csalókat és kibannolja őket egy életre mindenhonnan, akkor ez nem érné meg a fejlesztőknek? Kapnának egy zsák pénzt, mondjuk a Pb-sek hogy nagyon kemény szinten kezdjenek el foglalkozni a programmal, és mivel jó aprogi sok embert vág ki ezért sok ember veszi meg újra és újra a játékot amiből visszajön a pénz sokszorosa
  • narumon
    Nekem unokatesóm tök zakkant, naponta nem tudom én hány órát COD-ozik. Legutóbb kidobták partyból (asszem nem a cég), hogy csal. Pedig csak szimplán kurvajól nyomja.
  • morden
    Most vagyunk a COD 8-nál mindezt 8 év alatt produkálták, szóval 2025-ben COD 22-vel fog játszani a csóka nem COD10-el (a jelenlegi tendenciából kiindulva :P)
  • Szefmester
    EZ biza PS...
  • ch13
    Szerintem is PS3, bár xbox360-ba is van X, csak boxon máshogy nézne ki szerintem...
  • dzsagon
    sose értettem hogy lehet csalni
  • Lokker
    Kár, hogy nem Xbox360-on hanem PlayStation 3-on történt ez. Legalábbis a kép jobb alsó sarka erre enged következtetni. De lehet tévedek.
  • Szefmester
    Csalt.. ezért megérdemli.. Persze ez halmozott büntetés és nem egy alkalomért kapta, szóval pláne megérdemli. De tényleg nem csak a játékot kellett volna bannolni, hanem az accountot. De azt meg nem bannolhatja a játék kiadója csak az MS. Így szegények csak azt tudták elérni hogy arról az acc-ról nem léphet be még pár évig ebbe a játékba. De majd a legközelebbi talán már igen. :D Az lenne a büntetés ha erről az acc-ról már azokba sem tudna belépni. :)
  • nr1ranger
    xboxot nem biztos hogy venne újat az illető, kliens esetében jobban elképzelhető -->$$
  • KP27
    az xboxukat kellene banolni, nem a játék cd kulcsát. akkor lehet meggondolnák, hogy csalnak-e...
  • Gauge
    ...vagy szereznek egy új kódot és új névvel csinálnak, amit csinálnak...
  • Narxis
    naaaaaaaaaaaa
  • tomboy013
    :D ezaaaz, a sok gyökér meg is érdemli =D
  • amitakartok
    WTF?! Na ez már overkill.
  • ADAMEX9
    temporarily