52
  • nlght
    elsőre azt hittem h arról beszélsz h a wc-papírt cserélték le ipadre :D
  • viasz
    Majd jön a hír, hogy wow gold bányászatra kényszerítette utasait a pilóta, lezuhanással fenyegetve őket. :D
  • noland
    Mert azt hinné az ember h a pilóták ismerik a típust és fejből vágják mi micsoda :o A WOW-ot meg A-Z ig fújják?!
  • G_ArchAngel #9
    Oktoberben azer kestunk egy orat, mert nem talaltak a User Manual-t a Wizzair BUD-LDN gepen.

Eddig nem fostam repules kozben, de most kicsit elbizonytalanodtam: lapozgatva keresik-e a valaszt egy tobbszaz (ezer) oldalas leirasban?:O
  • G_ArchAngel #8
    Nem mindenki kapott, csak az Orban raj, Viktor orsenek, 3. zaszloalja:)
  • ADAMEX9
    <OFF>
    Mellesleg a magyar parlamentben tényleg nem használnak papírt már mióta megvették az iPad állományt? Azt is ráfogták, hogy sok papírt használnak és így olcsóbb lesz. Ha véletlenül TV-ben meglátok egy parlamenti ülést, ahol papírral hadonásznak, akkor nagyon csúnyán fogok nézni.
    </OFF>
  • ADAMEX9
    "A jövőben a pilótáknak kevesebb súlyt kell cipelniük, aminek köszönhetően kevésbé lesznek fáradtak és ez csökkentheti a balesetek kockázatát is"
    Aztazeget, ekkora baromságot. Biztos abban fáradnak el, hogy maguk után húzzák a reptéren a bőröndjüket az iratokkal.
    Amúgy meg a repülés 90%-ában nem végeznek érdemi munkát, ugyanis a robotpilóta vezet. Sőt úgy hallottam, hogy sok helyen már a fel- és leszállást is el tudja végezni. Ők csak ellenőrzik a dolgot. Tehát tényleg Angry Birds lesz belőle!
  • HM
    Az emberi hülyeség határtalan.
    Lásd: gyerekét vezetni engedő pilóta, ittas pilótás részeket.
  • Komolytalan
    Ja, a pilóták az Angry Birds-öt fogják tolni, közben meg lepottyan a gép...
  • HM
    Az a baj, hogy ezt már régen meg tudták volna oldani profibb, biztonságosabb módon is.
  • HM
    Ostoba emberek...
    Mikor lesz ipades légikatasztrófák rész?
  • viasz
    És azt a kézikönyvet is helyettesíti, amiben az van leírva, hogy mit kell tenni az elektronika meghibásodása esetén? :D
    Na mind1, csak maradi vagyok :))