700 dollár a Toshiba ultrabookja

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szor 1,27 áfa

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

chuky123 a videon jol latszik hogy van rajta VGA kimenet csak azt nem ertem minek mert ezeket olyan szarul oldjak meg hogy nekem sose sikerul monitort csatlakoztatni egyszeruen nem fer be.
Nem kell a dollárt átszámolni, ugyanis nekünk euroban adják ennyiért, mint minden cuccot 😉

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

VGA tényleg nincs benne (elavult) helyette HDMI csati van. Nézd meg a videot.
én kiszámoltam átszámolva 157 ezer Ft (700$)
wraithLord
A videót nem néztem meg, mert lassú itt a net. VGA bemenetet nem ír a cikk, a LAN pedig elkerülte a figyelmemet. 😊
Meg sem nézted a videót? Van rajta HD-tõl kezdve VGA, LAN, minden amit akarsz. De egyébként a cikkben is le van írva.
wraithLord
Ilyen USD árfolyam mellett (vagyis ilyen sz*r forint mellett) ki sem merem számolni, hogy mennyi az a 700 USD.
Amúgy nekem nem kéne ilyen vékony subnotebook/netbook, mert nem fér el az oldalán semmilyen csatlakozó (pl. VGA, LAN), amit azért szoktam használni. Még nem tartunk ott, legalábbis Mo-on, hogy mellõzni tudjam.
Az még semmi, az überbook-ok sokkal jobbak lesznek.
😄
Amúgy, igen: mesterségesen igényt támasztanak benned, hogy hitelre vegyél meg olyasvalamit, amit egyébként nem vennél meg, mert sem szükséged, sem pénzed nincsen rá...

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ?

Tetsuo
Ultrabook a hipermarketben, szuperaron! Ne hagyja ki! Vegyen fel megahitelt!
😊

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Amikor grafén alapúak lesznek a processzorok 10 nm-rel :-)
Én már várom, mikor jönnek a hiperbook-ok.