12
-
Sir Ny #12 szor 1,27 áfa -
l300d #11 chuky123 a videon jol latszik hogy van rajta VGA kimenet csak azt nem ertem minek mert ezeket olyan szarul oldjak meg hogy nekem sose sikerul monitort csatlakoztatni egyszeruen nem fer be. -
sanyicks #10 Nem kell a dollárt átszámolni, ugyanis nekünk euroban adják ennyiért, mint minden cuccot ;) -
chuky123 #9 VGA tényleg nincs benne (elavult) helyette HDMI csati van. Nézd meg a videot.
én kiszámoltam átszámolva 157 ezer Ft (700$) -
#8 A videót nem néztem meg, mert lassú itt a net. VGA bemenetet nem ír a cikk, a LAN pedig elkerülte a figyelmemet. :) -
doctore8 #7 Meg sem nézted a videót? Van rajta HD-től kezdve VGA, LAN, minden amit akarsz. De egyébként a cikkben is le van írva. -
#6 Ilyen USD árfolyam mellett (vagyis ilyen sz*r forint mellett) ki sem merem számolni, hogy mennyi az a 700 USD.
Amúgy nekem nem kéne ilyen vékony subnotebook/netbook, mert nem fér el az oldalán semmilyen csatlakozó (pl. VGA, LAN), amit azért szoktam használni. Még nem tartunk ott, legalábbis Mo-on, hogy mellőzni tudjam. -
NullZ3r0 #5 Az még semmi, az überbook-ok sokkal jobbak lesznek. -
Cefet #4 :D
Amúgy, igen: mesterségesen igényt támasztanak benned, hogy hitelre vegyél meg olyasvalamit, amit egyébként nem vennél meg, mert sem szükséged, sem pénzed nincsen rá... -
#3 Ultrabook a hipermarketben, szuperaron! Ne hagyja ki! Vegyen fel megahitelt!
:) -
coolbboy83 #2 Amikor grafén alapúak lesznek a processzorok 10 nm-rel :-) -
viasz #1 Én már várom, mikor jönnek a hiperbook-ok.